Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....

józsua konda ellen mész?

|
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27
Ez mekkora ökörség... Szar egy országban élünk, el is vágyom innen, de azért nem kell mindenre vakon rámondani, hogy itt szarabb. Ráadásul az angoloknál szvsz kevés agresszívebb, brutálabb szurkolói bázis létezik, a miénk pölö éppen pont nem az. Persze nem jártam még úttesten, lehet ott nálatok szarráverik a néniket, itt fehérváron azért kultúráltabb formában működnek a dolgok. A fedett részen pl. elég gyakran teljesen vegyesek a nézők.fetomy
Nyilvan tuloztam picit, de nagy altalanossagban ilyen a helyzet, gondolkodas, persze vannak kivetelek. Nyilvan nem erre a konkret esetre gondoltam, hogy egy nenit biztos itt megvernenek sokszor, hanem hogy mivel jar egy Fradi -Ujpest itthon, (vay jopar masik rangado, sot egy sima mezei bajnoki mar sokszor, a kozonseg egy reszenek persze csak pl.)meg ott egy Arsenal-Tottenham rangado milyen elmeny, vagy Amerikaban egy sportesemeny hova ulhetsz be milyen mezben pl. Csak mint Ujpest szurkolot is kicsit megdobbentett ez a bajai eset, ha megvertek ok nelkul akkor azert, hameg mutogattam Fradi salban egy Baja meccs elott (!?) az ottaniak akkor meg azert erthetetlen. Erre a gondolkodasmodra ertettem.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Én nem mondtam, hogy szar az ország, de mégsem látom azt, hogy egy Arsenal - Tottenham derbi után lángol a fél főváros, és 5 ezer rendőr próbál rendet tenni, hogy szétválassza a huligánokat. Azok az idők már rég elmúltak Angliában, amit láthattál a Huligánokban vagy esetleg a Futballmaffia c. filmben.
Viszont hazai környezetben minden évben az van, hogy ha jön a derbi, kilépni az utcára életveszély.
JC6
Azért az angolok ha külföldre mennek meccsre általában díbolnak...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Én nem mondtam, hogy szar az ország, de mégsem látom azt, hogy egy Arsenal - Tottenham derbi után lángol a fél főváros, és 5 ezer rendőr próbál rendet tenni, hogy szétválassza a huligánokat. Azok az idők már rég elmúltak Angliában, amit láthattál a Huligánokban vagy esetleg a Futballmaffia c. filmben.
Viszont hazai környezetben minden évben az van, hogy ha jön a derbi, kilépni az utcára életveszély.

Persze ez csak lesarkítása a dolgoknak, túl kell élni azt a 2 napot és nincs baj.
Mondom, értelek, sőt, vannak dolgok, amikben egyet is értek, csak te "innen", én meg "onnan" közelítem meg a dolgokat. Nincs ezzel baj, "meghallgatjuk" a másikat.JC6
Sose voltam Fradi-Újpesten (Diósgyőr -Fradi pont elég volt 😀), de azért az életveszély enyhe túlzás. Most pont arra volt dolgom legutóbb. Olyan buszont utaztam ahol kb fele Újpestes-fele Fradista volt, egyiks sem a szebbik fajtából, de néhány zrikán kívül nem volt semmi. Aluljáróba ahol leginkább a rendőrök voltak útban, ott is volt egy hangulat ,de nem éreztem halálos félelmet. Mindnehol vannak renitens emberek akik élvezik ha egymást baszogathatják ,de azért erősen túlmisztifikált ez a életveszély kilépni az utcára.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Csodálatos kép!
Ez az igazi szurkolói mentalitás.JC6
Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27
Ez az igazi baromság. Több mint 20 éve járok heti rendszerességgel foci meccsekre, sose volt még atrocitásom az ellenfél szurkolóival. Érdekes módon a rendőrök már kétszer is problémáztak, kötözködtek idegenbeli meccsek alkalmával, bár ezt lehet le se kellett volna írnom, mert ezt csak az hiszi el, aki már járt hasonló cipőben. Ott vagyok a vendégszektorban Diósgyőrben, Debrecenben, Fehérvárott, sosincs semmi. Amikor a Fradi pályán üveggel dobáltak meg minket, arrébb álltam két méterrel.

És hangsúlyozom, soha a büdös életben nem láttam, hogy öreget, gyereket, nőt vertek volna futballpályán. Persze a rendőrökre ez sem igaz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Persze ez csak lesarkítása a dolgoknak, túl kell élni azt a 2 napot és nincs baj.
Mondom, értelek, sőt, vannak dolgok, amikben egyet is értek, csak te "innen", én meg "onnan" közelítem meg a dolgokat. Nincs ezzel baj, "meghallgatjuk" a másikat.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát honnan nézed. Mert most kb. úgy van a helyzet festve, hogy angliában állatok, de a taknyos kis pöcsök azért ilyen esetben segítenek, míg itthon az összes fan akkora vadbarom, hogy pl. állatkodna egy bácsival. Igen, valószínű, hogy lenne olyan aki nem segítene, vagy még faszabb lenne, de szerintem ez abszolúte nem jellemző, plusz angliában is minden bizonnyal lenne olyan aki nem segítene, vagy még faszabb lenne.

Ki lehet ragadni, hogy most lett egy ilyen kép, meg te is láttál már egyszer ilyet, de nem lesz minden elvetemült állat angol fanból tiszteletteljes gentleman ilyen helyzetben, és nem viselkedik minden magyar srác elmebeteg vadállatként.

De lehet én vagyok amúgy a hülye, és igazából valóban ilyenek történnek a meccseken itthon, viszont számomra per pill inkább csak üres feltételezése valaki(k)nek, aki(k) örülnek hogy újfent talált(ak) valamit, ami miatt szidni lehet az országot, vagy egyes részét. Meg persze a "taknyos kis pöcsöket", mert azok úgyis csak köcsög, paraszt, idióta, stb... emberek lehetnek.

(Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy ha teszem azt a kék sálas csávónak a poolos bácsi rokona, akkor feltehetőleg segít neki ahelyett, hogy felrúgná, és ez bőven benne van, csak ugye nem derül ki.)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...fetomy
Van igazság abban, amit írsz, én viszont láttam hasonlót Londonban, rangadón, élőben.
Szóval, nem tudom azt elképzelni, hogy egy taknyos kis pöcs, Újpest mezben, segít egy Fradi mezt viselő bácsinak a helyét megtalálni.
több mint 13 éve
hátez: http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/27/Amikor_a_spori_nem_tudja_hol_van/ ???

megrakta h a Spurs szerzi az első gólt? 😀

|
több mint 13 éve
Ez mekkora ökörség... Szar egy országban élünk, el is vágyom innen, de azért nem kell mindenre vakon rámondani, hogy itt szarabb. Ráadásul az angoloknál szvsz kevés agresszívebb, brutálabb szurkolói bázis létezik, a miénk pölö éppen pont nem az. Persze nem jártam még úttesten, lehet ott nálatok szarráverik a néniket, itt fehérváron azért kultúráltabb formában működnek a dolgok. A fedett részen pl. elég gyakran teljesen vegyesek a nézők.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ogbnlf1gKxE
stezuloni bácsinak küldeném 😀
mellesleg ha nem basszák el a visszapasszt ...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hány ilyet láttál?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Csodálatos kép!

(Cardiff - Liverpool)

Ez az igazi szurkolói mentalitás.JC6
Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csodálatos kép!

(Cardiff - Liverpool)

Ez az igazi szurkolói mentalitás.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Mondjuk itt nem tudom mit ítélt a spori, de speciel ebben a helyzetben azért ember legyen a talpán aki ezt akkor azonnal jól megítéli, hogy Abate balbokája belóg-e vagy sem.fetomy
pont ez a baj, hogy nem is várható el tőlük hogy azonnal ott élőben megmondják hogy les volt vagy nem. De mivel dönteniük kell azonnal a játék folyamatossága miatt ezért a lesnél én speciel a visszajátszást tiltanám be. Ne láthassa a néző hogy igaza volt-e a sporinak ha utána csak az anyázás marad, az ítélet nem változhat. Amúgy már az is sokat lendítene a sportág tisztaságának megítélésén ha (úgy mint az NFL-ben) bizonyos helyzetekben lehessen csak használni a videot.

Mennyi szart kipróbáltak már Uxx-tornákon amik kísérleti stádiumban voltak, mindent tesztelnek élesben hogy milyen hatással van a játékra de egy olyan újítást amit még a tenisz(!!!) is átvett azt élből elvetik és még tesztelni sem hajlandóak. Vajon miért? Mert beválna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 832 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk itt nem tudom mit ítélt a spori, de speciel ebben a helyzetben azért ember legyen a talpán aki ezt akkor azonnal jól megítéli, hogy Abate balbokája belóg-e vagy sem.fetomy
Ez a leshelyzet teljesen kétesélyes. Ha megadják nem sírok, ha nem adják meg, nem sírok, mert nagyon necces. De én nem erről beszélek, hanem Muntari meg nem adott góljáról, amit nem adtak meg és amivel 2-0-ra mentünk volna.
Ha nem vágod, nézd meg, ajánlom. 😉
Az orbitális bírói baki annál a szitunál volt, nem ennél.

több mint 13 éve
Mondjuk itt nem tudom mit ítélt a spori, de speciel ebben a helyzetben azért ember legyen a talpán aki ezt akkor azonnal jól megítéli, hogy Abate balbokája belóg-e vagy sem.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
nem tudnak mit mondani a videobíró ellen így csak simán elutasítják. De ez már mind1, csak egy újabb koporsószög ennek a sportágnak. Olyanok mint az a béka amelyiknek a vizét csak lassan melegítik fel...

De mi szurkolók is hibásak vagyunk ebben sajnos. Egy párszor már eldöntöttem hogy nem fogom követni a meccseket, nem költök egy fillért sem erre a sportra de a válogatott meccsekre kimentem + a MU meccseit azért még megnézem és még párat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 832 — Whoops, looks like something went wrong.
Matri és a les:
empty taxi
Tök fölösleges ezen tovább lovagolni.
Minden elfogultság nélkül, aki azt mondja, hogy simán örülhetünk, mert elvettek tőlünk egy gólt, de egyet a Juvétól is elvettek, az egyszerűen hülye.
2-0-nál tök másképp lett volna az egész meccs.
De a bíró megint a kárunkra hibázott és pont, ez van.
Egyre inkább magát fogja fejbe lőni a szövetség, mert a folytonos, egyre nagyobb bakikkal az ellenzett videóbírót hozzák csak közelebb a sporthoz. És kell is, mert ez nem állapot. Mondjuk kurvára nem olyan elképesztő tempó és iramemelkedés volt manapság sem, hogy heti rendszerességgel valami faszemű spori ilyeneket benézzen, szóval egyszerűen nem értem, ilyen kapitális hibák az utóbbi néhány évben kezdtek ilyen szinten előjönni. Mert minden bajnokságban rendszeressé váltak, rá sem lehet fogni a mindenkitleszopatokálomcsapatvagyok Barca játékára sem.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Matri és a les:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
biztos ki fogunk egyenlíteni....Divat
Jézusom, Divat mit szedsz ilyenkor meggárgyulás ellen?sutianap
irónia próbált lenni...teljesen tisztába voltam én fele, h nem fogunk, bár azon csodálkozom h nem hoztunk össze még1 gólt 😀

Stez: és akkor aza 8 meccses talajvíz feltörés a dobogóra az mi volt? nem akarom elhinni, h ez a keret csak ennyire képes, ennyire Ranieri se szar edző...f.ckDivat
Mostmár kíváncsi lennék az öltözői felvételekre, de Dézsán meg Csivu-vu meg FouLime sérült volt épp akkor egyik se volt játékra alkalmas, mióta visszaépültek a játék meg leépül. Plussz a Motta-eladás, ott is volt valami zörej, de úgy látszik avar alatt ég az erdő, néha főlcsap, néha elalszik, nem füstöl - de így ez nincs eloltva. Kombinálok itt a fotelbe, de valami ilyesmi lehet. Ranieri misztikus vonzódása a harminc feletti játékosokhoz valami új nevet fog kapni perverz-szakon.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ennyit Bociról...Balázs Zsocára nem volt pénzünk, akkor majd pont rá lesz...Divat
Nem a pénz volt ott a gond, hanem hogy Zsoca arca nem fért be az öltözőbe. 😛fetomy
jólvan ti inkább igazoljátok még pár csatárt az nb2-be... 😀Divat
Minek? Ott van Orbán Gáspika, őt úccse szoríccsa ki senkise.

Egyébként meg tök nyilvánvaló, hogy csak felvásároljuk azokat, akik gólt lőttek nekünk, vagy veszélyt jelentenek 😀
Már csak az a kérdés, mikor szállunk rá a fagylalt félelmetes kamuetióp különítményére...
több mint 13 éve
ennyit Bociról...Balázs Zsocára nem volt pénzünk, akkor majd pont rá lesz...Divat
Nem a pénz volt ott a gond, hanem hogy Zsoca arca nem fért be az öltözőbe. 😛fetomy
jólvan ti inkább igazoljátok még pár csatárt az nb2-be... 😀

|
több mint 13 éve
Nem a pénz volt ott a gond, hanem hogy Zsoca arca nem fért be az öltözőbe. 😛
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Mi volt ez a tegnapi Messi gól?Kérték,hogy 9 méterre álljon a sorfal,akkor ugyebár a bíró sípszavát meg kell várni a szabadrúgás elvégzésével.Mutatták a felvételt,még látszott is,hogy bíró mutatja Messiéknek,hogy nyugi erre elrúgja...Az Atletico-s játékosokat nem lehet hibáztatni,mert valamelyik rögtön a labda elé állt,ahogy felrúgták Pedrót nyilván ezért is kérték a bírót,hogy mérje ki a 9 métert :rolleyes: