Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
van igazság!mocskos csirkék
több mint 13 éve
De angliában nem szaroznak, ott szemtől-szembe egymásnak megy 100 ember, azt csókolom. 😀
több mint 13 éve
Állítólag fradi sálban voltak és mutogattak/ugattak a buszon lévőknek. Persze elítélendő cselekmény, hogy így megverték őket, az lett volna a korrekt ha kapnak két pofont és elveszik a sáljukat. Szóval az esetek nagyrészében aki nem akar balhézni, az nem fog belekerülni. 😊Olvastam nagyon szomorú ez. Sajnos soha nem fog ez megváltozni semelyik csapatnál. Nem is értem. 😐 Annyi amerikai közvetítést nézek, és egyszerűen érthetetlen ez, micsoda különbség van, felfoghatatlan. De jópár európai országhoz képst is nagyon elkeserítő.zavi27de legalább nyertünk! 😊 A rendbontás gáz, és sajnálom. 😕zavi272db 16 éves gyereket meg is vertek, 6 "szurkolót" (huligánt) elő is állítottak...tudnám mit ártottak nekik a srácok!Divat
Huliganizmus Európa nagy részében sokkal durvább, mint nálunk. Angliát hozzák fel mindig példaként, hogy ők megoldották... de azok akik ezt mondják, nem tudják mi megy a másodosztályban például.
több mint 13 éve
Olvastam nagyon szomorú ez. Sajnos soha nem fog ez megváltozni semelyik csapatnál. Nem is értem. 😐 Annyi amerikai közvetítést nézek, és egyszerűen érthetetlen ez, micsoda különbség van, felfoghatatlan. De jópár európai országhoz képst is nagyon elkeserítő.2db 16 éves gyereket meg is vertek, 6 "szurkolót" (huligánt) elő is állítottak...tudnám mit ártottak nekik a srácok!Divatvolt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfeleHabide legalább nyertünk! 😊 A rendbontás gáz, és sajnálom. 😕zavi27
több mint 13 éve
2-0 az nem 1-0, és azért valszeg egészen más a játék, ha nagyobb az előny. Szóval senki ne jöjjön, az "ott is elnézett egy gólt" szöveggel. Ráadásul az a leshelyzet simán benézhető, ellentétben a gólunkkal. De egyébként tudtommal a Juve balhézott és köcsögölt a meccs előtt végig a játékvezetőkkel kapcsolatosan, lehet ezek után annyira nem véletlen, hogy ilyen bírói baki/bakik történt.
De ezen mondjuk a bajnokságunk is simán elmehet, szóval kár érte. De ez van sajnos. Innen is a bajnokság megnyerése lesz a cél, reméljük sikerülni is fog és a Juve hibázni fog.
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a tegnapi Milan meccs összefoglalóját, hát megnéztem volna azt a Juvét amelyik 25 perc alatt 2 gólos hátrányt szed össze majd feláll ez ellen a Milan ellen... Amúgy meg elég gáz hogy nem látták hogy Muntari fejese után fél méterrel van beljebb a labda mikor kiüti Buffon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gyepi se csinálhatta volna szebben: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b0BtHswetXw😊
|
több mint 13 éve
2db 16 éves gyereket meg is vertek, 6 "szurkolót" (huligánt) elő is állítottak...tudnám mit ártottak nekik a srácok!volt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfeleHabide legalább nyertünk! 😊 A rendbontás gáz, és sajnálom. 😕zavi27
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tiszta szégyen ez az olasz játékvezetés. Partjelző full egy vonalban, csak áll és les, bambul, a labda meg fél méterrel bent...A másik meg nem adott gól is kabaré...
több mint 13 éve
Akkor nem lehet rossz szavam ha egy jobb lehetőségtől fosztották meg a csapatomat?és?braxa88az kit érdekel? 2 szabályos golt nem adott meg. a milanosoknak egy rossz szava nem lehet ezekutánbraxa88na ne...azért teljesen más lett volna az egész meccs 2-0-nálzolika26

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
és?na ne...azért teljesen más lett volna az egész meccs 2-0-nálzolika26Azért az, hogy nem lett 2-0 az egy kicsit többet számított szerintem...zolika26az kit érdekel? 2 szabályos golt nem adott meg. a milanosoknak egy rossz szava nem lehet ezekutánbraxa88
több mint 13 éve
na ne...azért teljesen más lett volna az egész meccs 2-0-nálaz kit érdekel? 2 szabályos golt nem adott meg. a milanosoknak egy rossz szava nem lehet ezekutánbraxa88Tagliavento egálra hozta a hülyeségeit, nem adott meg 1-1 szabályos gólt.empty taxiAzért az, hogy nem lett 2-0 az egy kicsit többet számított szerintem...zolika26

több mint 13 éve
az kit érdekel? 2 szabályos golt nem adott meg. a milanosoknak egy rossz szava nem lehet ezekutánTagliavento egálra hozta a hülyeségeit, nem adott meg 1-1 szabályos gólt.empty taxiAzért az, hogy nem lett 2-0 az egy kicsit többet számított szerintem...zolika26
több mint 13 éve
Tagliavento egálra hozta a hülyeségeit, nem adott meg 1-1 szabályos gólt.empty taxiAzért az, hogy nem lett 2-0 az egy kicsit többet számított szerintem...

több mint 13 éve
lehet e veretlenül nem bajnoknak lenni? a juve megcsinálja idén
több mint 13 éve
Tagliavento egálra hozta a hülyeségeit, nem adott meg 1-1 szabályos gólt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szerk2: Tagliavento takarodj!empty taxiEz hihetetlen...

több mint 13 éve
Hmm a kezdőnk korrekt, max Antonini helyén kezdene nálam Mesbah v Zamb, bár Luca is elég jó formában van mostanában.Szerk: Nocerinoooooooo the new Rhinooooo :cool:
Szerk2: Tagliavento takarodj!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az első gól szép volt, kabát szabadrúgását bevédte az nb2 egyik legjobb kapusa, a második góljánál szépen kilőtte a sarkot. Remili kapufája is szép támadás eredménye volt, azonban 1 eléggé jogosnak nevezhető tizit nem kaptunk meg, plusz egy olyan vagy-vagyot. szar meccs volt, megérdemelt vendég sikerrelbódéspetike csereként 5 perc alatt 2* villant, akkor legalább a bajai őrbódék megúszták...DivatIgen, bombaformában kezdett! 😊zavi27

JT Daniels fan
több mint 13 éve
LOL!Werder meccs kezdése előtt,ahogy vonultak be a csapatok a FOX NFL Theme szólt végig 😀
több mint 13 éve
jó volt ez a magyar kupa kör, minden meccs eldőlt 😀 nem tom melyik visszavágót adja a tévé, gondolom a Lokit, ár az is sima lesz
több mint 13 éve
bódéspetike csereként 5 perc alatt 2* villant, akkor legalább a bajai őrbódék megúszták...DivatIgen, bombaformában kezdett! 😊
több mint 13 éve
bódéspetike csereként 5 perc alatt 2* villant, akkor legalább a bajai őrbódék megúszták...
|
több mint 13 éve
volt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfeleHabide legalább nyertünk! 😊 A rendbontás gáz, és sajnálom. 😕
több mint 13 éve
volt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfele

JT Daniels fan