NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
119
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
bódéspetike csereként 5 perc alatt 2* villant, akkor legalább a bajai őrbódék megúszták...
|
több mint 13 éve
volt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfeleHabide legalább nyertünk! 😊 A rendbontás gáz, és sajnálom. 😕
több mint 13 éve
volt értelme lejönni az újpesti csűrhének bajára...autók ablakait baszták be, randalíroznak a városban és csodálkoznak hogy utálják őket mindenfele

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Jól van na. 😀Aranylabdát neki! 😊 😛tüsi91gúnyolódj csak. Azt a legegyszerűbb 😉
eaglesmcnabb
Én is örülnék neki, ha beváltaná a hozzáfűzött reményeket. Az már egy személyes álláspontom, hogy utálom, mint a sz*rt. 😀
több mint 13 éve
Nem az volt a baj, hogy így lőtt gólt...na mind1, azért örülünkTavaly nem egyszer volt fordított a felállás, amikor ő lőhette volna be, mégis leadta. Igazai csapatmunka.JC6Szalai gól, yeahh! 😊JC6bombagól...h ünnepelte magát, meg csókolgatta a mezét, ahelyett h egyből megköszönte volna a társa önzetlenségét...amúgy örülünk Vincent 😊Divat

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tavaly nem egyszer volt fordított a felállás, amikor ő lőhette volna be, mégis leadta. Igazai csapatmunka.Szalai gól, yeahh! 😊JC6bombagól...h ünnepelte magát, meg csókolgatta a mezét, ahelyett h egyből megköszönte volna a társa önzetlenségét...amúgy örülünk Vincent 😊Divat
több mint 13 éve
Egyébként ebben a Kovács gyerekben bőven van fantázia. Csak ez is ilyen 2 kiló 20 deka, látszik is, hogy azóta jobban él, hogy csillapodott a szél...És lyeee lyön torgerle!
edit: Messi Lee is jól nyomja ma -is-. Még a végén tényleg jók leszünk tavasszal 😀
több mint 13 éve
Szalai gól, yeahh! 😊JC6bombagól...h ünnepelte magát, meg csókolgatta a mezét, ahelyett h egyből megköszönte volna a társa önzetlenségét...amúgy örülünk Vincent 😊
|
több mint 13 éve
NYENYANYA már rég magyar szerintem, csak nem illik Sanyibá rencerébe :/Toooorghelle pedig nagyon remélem, hogy no3 opció lesz Peric és Nyenyanya mögött...
btw sanyigyuri azért majdnem ki tudta hagyni a 2. tizit 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szalai gól, yeahh! 😊
több mint 13 éve
ő má hángérien lett, szal sanyi ba' bármikor behívhatnáejj de oda vannak a tévés "ultrák", bár gondolom nekik szabad "magány"-ozni... 😀Nikolic honosításával mi lett ? vagy az csak ilyen puszta felvetés maradt azóta isJack Zoltán
fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕Divat
|
több mint 13 éve
ejj de oda vannak a tévés "ultrák", bár gondolom nekik szabad "magány"-ozni... 😀Nikolic honosításával mi lett ? vagy az csak ilyen puszta felvetés maradt azóta is
fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕Divat
több mint 13 éve
ejj de oda vannak a tévés "ultrák", bár gondolom nekik szabad "magány"-ozni... 😀fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕
|
több mint 13 éve
Aranylabdát neki! 😊 😛tüsi91gúnyolódj csak. Azt a legegyszerűbb 😉
közben 'Csaba- MTK 0-3 irány az elődöntő! 😛 Enyhe osztálykülönbség.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Aranylabdát neki! 😊 😛
több mint 13 éve
meg talán a nagy pofájából kéne visszavennie
több mint 13 éve
NK9 győztes gólt lőtt 😊zolika26áh beelőztél 😕 😀 a tehetséggel és a tudásával sosem volt gond sehol. csak hát mindig lesérült. az MTK-s edzések egyelőre keménynek bizonyultak mert még mindig egészséges. kopp-kopp
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
NK9 győztes gólt lőtt 😊zolika26feltámadt a remény.
http://www.transfermarkt.de/de/arschawin-wechselt-von-arsenal-nach-st-petersburg-zurueck/news/anzeigen_84358.html
Arshavin --->Zenit
több mint 13 éve
NK9 győztes gólt lőtt 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
2-1-re kikaptunk a hawaii-i torna elődöntőjében a Yokohama FC-től. Nem tudom mennyire veretesek, és hogy milyen erőt képvisel a japán bajnokság. Gáz-e? Szerintem az, még most kéne felszámolni a minikolumbiát, és kinevezni egy igazi edzőt, pont van még két hét a szezonig. 😀TheMileHighCityEurosporton szokott menni japán bajnokság, nem olyan szarok végülis, de a Yokohama FC az japán 2. osztályban szerepel információim szerint 😀
több mint 13 éve
2-1-re kikaptunk a hawaii-i torna elődöntőjében a Yokohama FC-től. Nem tudom mennyire veretesek, és hogy milyen erőt képvisel a japán bajnokság. Gáz-e? Szerintem az, még most kéne felszámolni a minikolumbiát, és kinevezni egy igazi edzőt, pont van még két hét a szezonig. 😀
több mint 13 éve
A német bajnokság évek óta "szárnyal" és jobb, míg az olasz az utóbbi 1-2 évben kezd megint végre pörgősebbé válni és davemayerrel ellentétben én pont úgy vélem, hogy nem csak egy Milan meccs élvezetes. Faszán tolja az Udinese, Napoli, a Juve, a Milan és még pár csapat, a fejlődés pedig meglátszódik ugye nemzetközileg is, azért nem véletlen, hogy megint kezdenek előkerülni az olaszok és nem csak eredménnyel, hanem játékkal is. Mondjuk ez a válogatott szinten kb. lófaszt sem fog érni, de az már más kérdés. 😀StezAzért Prandelli nem rossz válogatottat rakott össze, védekezni legalább is tudnak, ezt bizonyítja a legkevesebb kapott gól a selejtezők során. 😀
Az olasz bajnokság is erősebb mint a német, az a 4. bl hely a következő alkalommal már újra olasz tulajdonba kerül.
Jah és itt a goal.com oscar díjátadó gálájának bemutatása: (remek)
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/02/24/2917640/footballs-oscars-the-beautiful-games-equivalent-of-jean-dujardin

JT Daniels fan
több mint 13 éve
A német bajnokság évek óta "szárnyal" és jobb, míg az olasz az utóbbi 1-2 évben kezd megint végre pörgősebbé válni és davemayerrel ellentétben én pont úgy vélem, hogy nem csak egy Milan meccs élvezetes. Faszán tolja az Udinese, Napoli, a Juve, a Milan és még pár csapat, a fejlődés pedig meglátszódik ugye nemzetközileg is, azért nem véletlen, hogy megint kezdenek előkerülni az olaszok és nem csak eredménnyel, hanem játékkal is. Mondjuk ez a válogatott szinten kb. lófaszt sem fog érni, de az már más kérdés. 😀😂 már a német bajnokság is beelőzött benneteket.eaglesmcnabbszégyellem magam hogy United drukker vagyok - ez nem a MU-mentalitás tisztelt Ferguson, szokjon le a Serie A-ról...davemayerGondolom te se nagyon tudsz hozzászagolni manapság a Serie A-hoz, mert történetesen az utóbbi 2 évben folyamatosan jön vissza a Serie A színvonala, látványosan csökken a színészkedés és a főszerepben a foci van. Szóval az oltogatásod jelen helyzetben pont nem helyes, ami azt illeti.Stez
több mint 13 éve
😂 már a német bajnokság is beelőzött benneteket.szégyellem magam hogy United drukker vagyok - ez nem a MU-mentalitás tisztelt Ferguson, szokjon le a Serie A-ról...davemayerGondolom te se nagyon tudsz hozzászagolni manapság a Serie A-hoz, mert történetesen az utóbbi 2 évben folyamatosan jön vissza a Serie A színvonala, látványosan csökken a színészkedés és a főszerepben a foci van. Szóval az oltogatásod jelen helyzetben pont nem helyes, ami azt illeti.Stez