Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
NYENYANYAAAAAA!!!!!! Elképesztő ez az ember, amennyi gólt lő már...
több mint 14 éve
Nagy köszönet ezért a 3 pontért RvP-nek, Szeczsny-nek, Kos-nak, Sagna-nak, a 2.ik félidei Songnak (2 remek passz),a szerencsének, és legfőképp a Poolnak, akik vagy 15x eldönthették volna a meccset, akár kiütés is lehetett volna ebből, de végül mégis nyert az Arsenal. 4 helyzete volt a csapatnak összesen a meccs alatt, abból 2-t belőttek. Ez az a teljesítmény ami az elmúlt 5 évben nem jellemezte a csapatot. Általában mindig a Pool féle 78 helyzet, 5 kapufa, üreskapura kihagyás, majd utsó pillanatban való kikapás jellemezte az Arsenalt. A 4.ik hely szempontjából pedig különösen fontos 3 pont ez. Wilshere remélem mielőbb felépül, mert Arteta elvesztésével sajnos a középpálya nagyon lyukas lett.
több mint 14 éve
létezik ennél jobb bal láb perpillanat?hihetetlen a csapatnak a lelkiereje, ez a szezon egyenlő egy óriás-hullámvasúttal, de ezekért a high momentekért érdemes nézni 😊
több mint 14 éve
el se hiszem basszus..
több mint 14 éve
Robin van Persie!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eszméletét vesztette, lélegezni sem tudott magától, azért pörögtek annyira, kellett az oxigénpalack.Várom a híreket.
több mint 14 éve
sajnos ez nagyon komoly sérülésnek tűnik:S pedig első ránézésre nem hittem volna hogy ennyire súlyos lesz. ami számomra a legnagyobb aggodalmat jelenti, hogy még nem is mutatta,hogy jobban van, tehát még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem volt magánál amikor levitték a pályáról. Az viszont szép volt a Kop-tól, hogy állva tapsoltak, amikor Arteta-t levitték. Mindenesetre remélem gyorsan rendbe jön, mert nagyon szeretem nézni a játékát, és nagyon fontos eleme ő az idei Arsenalnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Uhh Arteta.... God bless u, man!
több mint 14 éve
durva meccs ez eddig. remélem a szünet után összeszedi magát az Arsenal, főleg a középpályán megy el eddig ez a meccs, Arteta, Song eddig borzalmas, Benayoun és Rosicky eddig alig észrevehető... Nem hiszem, hogy cserélni kéne, mert a padon sincs olyan játékos, aki segítene ezen a problémám (Gervinho-val sztem rosszabb lenne a helyzet). Eddig Szczesnynek és a szerencsének köszönhetjük ezt az X-et, remélem a szünet után másik Arsenal jön ki.kisvanek4így legyen.
Koscielny az öngól ellenére hatalmasat játszik, rajta kívül még Szcesny-t tudnám kiemelni.
túlságosan be voltunk szorítva, Walcott-ot észre se vettem a pályán, helyette jöhetne is Ox.
több mint 14 éve
durva meccs ez eddig. remélem a szünet után összeszedi magát az Arsenal, főleg a középpályán megy el eddig ez a meccs, Arteta, Song eddig borzalmas, Benayoun és Rosicky eddig alig észrevehető... Nem hiszem, hogy cserélni kéne, mert a padon sincs olyan játékos, aki segítene ezen a problémám (Gervinho-val sztem rosszabb lenne a helyzet). Eddig Szczesnynek és a szerencsének köszönhetjük ezt az X-et, remélem a szünet után másik Arsenal jön ki.
több mint 14 éve
Ez meg milyen beadás volt, jézusom. Bosingwának tarthatna pár korrepetálást ez alapján Sagna.
több mint 14 éve
kár hogy a fociban nincs időkérés, mert most az arsenalra nagyon ráférne egy, mert össze-vissza futkároznak hátul a játékosok. remélem nem lő a félidőig többet a pool és akkor lehet még ebből a meccsből W
több mint 14 éve
Anyáád, Szczęsny mekkora király. 😀(Amúgy ez nem volt tizi.)
Nagyon bírom ezt az Arsenalt, kár hogy valszeg köztük és a Chelsea között fog eldőlni a BL hely.
több mint 14 éve
Tudom,de a Honvédban kegyvesztett volt.Nem bántam volna ha így maradA bundáskenyér Hercegfalvi is rohadtul hiányzott az nb1-be :/Tőlünk ment most a télen oda, hogy bomlassza a csapategységet. iktriad
Nem baj,úgy sem éri meg a nyarat szerintem :rolleyes:JoeyPorter
több mint 14 éve
Ha igen akkor Ivancsics Gege több gólt fog rúgni tavasszal, mint eddig összesen az NB1ben (10).iktriadGondolom az arca nem lett kisebb...
több mint 14 éve
végre gameday,már nagyon vártam.Hajrá Fradi!Azért még aludj rá egyet 😛
vesszen a kondaJoci
több mint 14 éve
végre gameday,már nagyon vártam.Hajrá Fradi!vesszen a konda
több mint 14 éve
A bundáskenyér Hercegfalvi is rohadtul hiányzott az nb1-be :/Tőlünk ment most a télen oda, hogy bomlassza a csapategységet.
Nem baj,úgy sem éri meg a nyarat szerintem :rolleyes:JoeyPorter
remek meccs volt, 3ból ketten akartunk eljönni a félidőben (igazából már a 20. percben), de végül maradtunk így láthattunk egy kaput eltaláló lövést. megérte.gabtsiElnézve ennek a Honvédnak a támadójátékát, csak így van esélyünk tavasszal meccset nyerni... Remélem továbbra is meglesz a minimum 1 nekünk ítélt 11es/meccs átlag. Ha igen akkor Ivancsics Gege több gólt fog rúgni tavasszal, mint eddig összesen az NB1ben (10).
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aczélról lehetett hallani ő már ki volt hallgatva, H. Gábor szintén, én még Galt esetleg Radost "várom" a jelenlegi csapatból, de ha tényleg bundáztak akkor takarodjanak is a börtönbe 😉Nem csak egy játékos ad el meccse(ke)t...JC6Most olvasom, hogy a DVTK-nál is szerződésbontás történt, a bundagyanú miatt. Komolyan nem értem, ezzel az erővel a fél NB1-et fel lehetne jelenteni , meg el lehetne tiltani.JC6azt ne mond, hogy nem érdemelte meg. én személy szerint örülök, hogy a klubom próbálja komolyan venni a dolgot, és tisztán tartani a csapat becsületét.kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem csak egy játékos ad el meccse(ke)t...Most olvasom, hogy a DVTK-nál is szerződésbontás történt, a bundagyanú miatt. Komolyan nem értem, ezzel az erővel a fél NB1-et fel lehetne jelenteni , meg el lehetne tiltani.JC6azt ne mond, hogy nem érdemelte meg. én személy szerint örülök, hogy a klubom próbálja komolyan venni a dolgot, és tisztán tartani a csapat becsületét.kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom, hogy a DVTK-nál is szerződésbontás történt, a bundagyanú miatt. Komolyan nem értem, ezzel az erővel a fél NB1-et fel lehetne jelenteni , meg el lehetne tiltani.JC6azt ne mond, hogy nem érdemelte meg. én személy szerint örülök, hogy a klubom próbálja komolyan venni a dolgot, és tisztán tartani a csapat becsületét.
több mint 14 éve
Most olvasom, hogy a DVTK-nál is szerződésbontás történt, a bundagyanú miatt. Komolyan nem értem, ezzel az erővel a fél NB1-et fel lehetne jelenteni , meg el lehetne tiltani.JC6Ezt is kellene, mielőtt börtönbe kúrják az összes parasztot.
több mint 14 éve
remek meccs volt, 3ból ketten akartunk eljönni a félidőben (igazából már a 20. percben), de végül maradtunk így láthattunk egy kaput eltaláló lövést. megérte.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Eljövök a meccsről és persze, hogy utána lő gólt...

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom, hogy a DVTK-nál is szerződésbontás történt, a bundagyanú miatt. Komolyan nem értem, ezzel az erővel a fél NB1-et fel lehetne jelenteni , meg el lehetne tiltani.