Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
najó...asszem uccsó sinter meccsem volt egy időre.....KABARÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
|
több mint 14 éve
figyeld meg, egy nap válogatott lesz! Úgy fog indulni a névsor: Orbán Gáspár. (nem, nem a roma válogatotté)Az nem valószínű 😀 Tudtommal a tartalék keret B csapata cseréinek szokta a labdát szedni.fetomyAmíg Orbán papa vidis addig én is vidis vagyok!fetomyOrbán papa szemefénye, a mi Gáspárunk bemutatkozott már a felnőttben?Amadeus91
több mint 14 éve
Az nem valószínű 😀 Tudtommal a tartalék keret B csapata cseréinek szokta a labdát szedni.Orbán papa szemefénye, a mi Gáspárunk bemutatkozott már a felnőttben?Amadeus91nemnem,fetomy a dózsás!JociAmíg Orbán papa vidis addig én is vidis vagyok!fetomy
több mint 14 éve
Orbán papa szemefénye, a mi Gáspárunk bemutatkozott már a felnőttben?Amíg Orbán papa vidis addig én is vidis vagyok!fetomysztem a dózsás fake a legbesztebb!!!nemnem,fetomy a dózsás!Joci
józsua te is dózsás vagy? 😀😀Divat
több mint 14 éve
nemnem, sztem te székletes lehetsz....Amíg Orbán papa vidis addig én is vidis vagyok!fetomysztem a dózsás fake a legbesztebb!!!nemnem,fetomy a dózsás!Joci
|
több mint 14 éve
Amíg Orbán papa vidis addig én is vidis vagyok!sztem a dózsás fake a legbesztebb!!!nemnem,fetomy a dózsás!Joci
több mint 14 éve
Divat, ma lemék megnézem a meccsetsutianaplemék? tedd azt 😀
|
több mint 14 éve
ő is? de jó neki is!sztem a dózsás fake a legbesztebb!!!nemnem,fetomy a dózsás!Joci
|
több mint 14 éve
sztem a dózsás fake a legbesztebb!!!nemnem,fetomy a dózsás!
több mint 14 éve
Divat, ma lemék megnézem a meccset

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
sztem a dózsás fake a legbesztebb!!!józsua te is dózsás vagy? 😀😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én meg még arról álmodtam, hogy ez a Tottenham végre ebben a szezonban bajnok lesz...LOL
több mint 14 éve
Fake erről a kétrudasról beszéltem 😀 
ezt a kettőt meg csak úgy 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért, mert Pepe bejött a Barcánál, rögtön minden fiatalabb, volt spanyol playa be fog jönni és fasza lesz.jaja jol bejott 😀
Stez
több mint 14 éve
Az a baj, hogy tökre tipikusan fasz minden klubtulaj.Azért, mert Pepe bejött a Barcánál, rögtön minden fiatalabb, volt spanyol playa be fog jönni és fasza lesz.
Azért, mert Mourinho ilyen karriert produkált, rögtön bejön minden más portugál is. Egy lófaszt. Villas-Boas is annyira túl lett értékelve, mint a fene. Jó, a Chelsea el is öregedett, ez tény, ettől függetlenül ez nem menti fel Pt teljes mértékig.
De Lampard már egy hete lenyilatkozta, hogy a fél csapat utálja Villas-Boast és kifejezetten rossz kapcsolatot ápol az edző a csapattal.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tudom, ettől függetlenül most egyikünk se örül 😛én sem örülök a kirúgásánakkristofbocsi, én ezt mint United drukker írtam 😛 😉davemayer
több mint 14 éve
A Roma Lazio meg nem gyengén indul
több mint 14 éve
én sem örülök a kirúgásánakkristofbocsi, én ezt mint United drukker írtam 😛 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Inkább nézném a BLben az Arsenalt vagy a Chesleat, mint a nyomorék világoskékeket.btw: http://www.hasandrevillasboasbeensackedyet.com/ 😀
több mint 14 éve
is-is, a játékosállományon is kéne renoválni egy kicsit de még így is elég ütőképes lehetett volna de sokszor rosszul állította össze a kezdőt AVB és nem is nyúlt bele jól a meccsekbe. Szerintem ez a feladat sok volt most neki, a Chelseanél komoly eredménykényszer van. Örülök hogy Hiddink télen elfogadta az Anzsi ajánlatát...sajnos kirúgták a Kanalas-Kígyóst :/ pedig én szerettem a munkáját 😛davemayerSzerintem inkább a csapatuk szar.Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én sem örülök a kirúgásának, nem értem miért nem lehet hagyni valakit dolgozni, de igazából már leszarom, jövő héten megnézem még hogy esünk ki a Napoli ellen, aztán a köv. szezonig nem nagyon fogok Chelsea meccset nézni.ja és már csak kevesebb, mint 1 óra és kezdődik az nb1 😊)
több mint 14 éve
sajnos kirúgták a Kanalas-Kígyóst :/ pedig én szerettem a munkáját 😛davemayerSzerintem inkább a csapatuk szar.
több mint 14 éve
sajnos kirúgták a Kanalas-Kígyóst :/ pedig én szerettem a munkáját 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Az a középpálya nem rossz. Van két, támadóbb felfogású, inkább gyors és technikás játékos, míg a van Bommel-Ambrosini duó meg szűr, vágja a fát, ütközik és védekezik inkább. Pont ezért lesz remek majd Montolivo, mert nagyon beleillik a rendszerünkbe. Boateng meg nem jó a középpályára. Vagyis jó, de az Ő sebessége és technikája, lendületes játéka leginkább Emanuelson helyén tud kibontakozni. És a Boateng-Robinho-Ibra trió jobb is egyébként. 😊Megakarod bontani a szélsebes és technikás muntari-van bommel/ambrosini-nocerino középpályát?? :ozolika26Emanuelsonnal sincs bajom, de szívesebben látnám a csapatban Boatenget. Remélhetőleg kitart Robinho mostanában mutatott jó formája.Ha Boateng a kp vmelyik szélén játszik akk nem kell megbontani 😊empty taxi
A Juve hazai pályán leikszelt a Chievóval, így ha meg is nyerik szerdán a Bologna elleni bepótolt meccsüket, csak pontszámban érhetnek minket utol, jobb gólkülönbséggel maradunk a tabella első helyén.vassadi
Halkan jegyzem meg, ki a lófasznak jut ilyenkor eszébe, hogy van egy Patonk? Hát pont ez az, hogy lassan nélküle jobban megy a csapatnak, mint vele, főleg mert Ő Ibrával együtt nem tud játszani, de ezeken a meccseken rendre Ibra is visszaesik. Ez nem véletlen. És még fel se épült Pato, de rögtön megint izomsérülést szedett össze. Kérdezném én, mégis miben? 😂 Biztos sokat kúr Barbarával. Az első 40 millió közeli ajánlatot elfogadnám és húzzon a faszba. Abból mi veszünk két minőségi játékost, ami nagyon kelleni fog. De az egész szezont IR-en töltve Pato ára addig fog esni, amíg örülhetünk, ha 20-25 milliót kapunk érte.. Berlu ezt nagyon elbaszta, nagyon nem érezte, mikor kellett volna eladni. Vagy csak az a rohadt kurva Barbara rinyálta ki a faszija maradását.
Nőők baszki, hülye mind. Gyűlölködjünk topik :rolleyes:
több mint 14 éve
Muntari ahhoz képest h nem rég van itt nem rossz, eleget ütközik és a kapu elé is odaér. Nem mondom h stabil kezdőnek kell lennie,de a rotációban simán helye van az eddigiek alapján szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...