Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Jó Napot! Gerincközpont? Egy gerincet kérnék a barátomnak, mert úgy tűnik nincs neki.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 572
Az eldobható hősökről

Egyik komment alul: "we hate you so much, because we loved you so much.."

Hát igen, ez a mai foci. Gerinctelenek és pénzimádók álszent játéka.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
WR10 megtalálta a góllövőcsukáját...remélem egész tavasszal rajta lesz.... :cool:Keano
Azon a néhány meccsen, amiről szezononként lemaradok, mindig valami nagy dolog történik. 😊 De a legfontosabb a győzelem (ráadásul a mostanság mumus Villa ellen), és hogy Rooney összekapta magát. Én is bízom benne, hogy ez nem csak egy alkalmi fellángolás volt. 😉

Milan miatt kicsit szomorú vagyok, eltöketlenkedték egy kicsit, mert ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, de a Lazio ellen talán belefért a döntetlen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem is két szelvényen is jött sőt egyiken az h pont egyel nyernek
még nagyobb az öröm ha a mu is csak egyel nyer, de így is pozitívba zártam a napot 😊

meccs meg hibátlan volt, minden megvolt ami kell sok gól hajtás küzdelem szép játék bunyó ááá isteni volt 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A jó édes anyját a bírónak és a FIFA-nak, hogy nem képes bevezetni a videóbírót!
3 méteres lesgóllal vezet az Everton...Sebii
Az összes megtakarított (nem kevés) pénzem feltettem volna, hogy megfordítják az ágyúsok.JC6
Mikor egyenlítettek azután gyorsan megtettem bwinen, hogy megnyerik. 2,45szeres odds. Csak azt bánom, hogy csak 350 Ft-vel tettem meg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A jó édes anyját a bírónak és a FIFA-nak, hogy nem képes bevezetni a videóbírót!
3 méteres lesgóllal vezet az Everton...Sebii
Az összes megtakarított pénzem feltettem volna, hogy megfordítják az ágyúsok.
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
WR10 megtalálta a góllövőcsukáját...remélem egész tavasszal rajta lesz.... :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
már egyszer mondtam mennyire imádom ha a Sunderland és a Chelsea egymás ellen játszik. tippmixem már bejött (4 v több gól) és a meccs is kurvajó 😀
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 842
3 méteres lesgóllal vezet az Everton...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nézegettem győri oldalakat, állítólag 10.-én aláírják Audival szerződést, amivel az egyik legtehetősebb magyar klub lesz az ETO 😊 Jeeeee
Meg persze még sok egyéb cicomáról is szó van, autók a vezetőségnek (nem meglepő, még a sulinak is adtak állítólag), hozzák a Bayern öreg csapatát (Kahnnal, Makaayjal), meg még amúgy is együtt müködnek a müncheniekkel.deny79
és persze az évi 350m se rossz 😊Divat
hmm 2 év múlva meg jöhetett volna egy kiöregedett van Bommel... De kár, hogy elment a Milanba. 😂

A Chelseas témába: ugye 4-3-3at játszanak, vagy 4-5-1et kinek hogy tetszik, szóval Torres és Drogba elég nehezen lesznek együtt fenn. Egyikük sem a szélről indul (lsd, Malouda, Anelka, Kalou). Erre céloztam az érdekes helyzetnél.tüsi91
így majd Klose jön, v 5 év múlva Schweini 😊

|
több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 900
Van der Sar mekkora gólpasszt adott! 50.sec 1-0 😊
szerk1: Rooney 45.perc 2-0
szerk2: Vidic 63. 3-1

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Malouda inkább szélső, Drogba alap, AnÁlka megy, Torres Drogba mellé, Kalou csere.Hanni
Év végén megy Drogba isStez
Igen, lehet tippelni, hogy nyáron ki távozik... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez az igazolás hosszútávon többet árt majd, mint amennyit használ. David Luiz meg lehet, hogy jó játékos, de nekem továbbra is "Ramires-szagú" (de mondhatnék példát más csapatokból is). Kíváncsi leszek, mennyire lesz ott a bajnoki címért folyó versenyfutásban a Chelsea.vassadi27
Ne vedd bántásnak, de szerinted kit kellett volna igazolni? Torres a világ egyik legjobb csatára. Szerintem még jobb is, mint Drogba, de ketten együtt mindenképpen ütni fognak. David Luiznak pedig, hogy mi köze van Ramireshez, nagyon nem értem. Nem egy poszton játszanak, meg egyébként is Ramiresnél az egyébként is nagyon erős válogatottban mutatott játéka volt az, amiért leigazoltuk. Én nagyon optimista vagyok most. 😊

több mint 14 éve
Nézegettem győri oldalakat, állítólag 10.-én aláírják Audival szerződést, amivel az egyik legtehetősebb magyar klub lesz az ETO 😊 Jeeeee
Meg persze még sok egyéb cicomáról is szó van, autók a vezetőségnek (nem meglepő, még a sulinak is adtak állítólag), hozzák a Bayern öreg csapatát (Kahnnal, Makaayjal), meg még amúgy is együtt müködnek a müncheniekkel.deny79
és persze az évi 350m se rossz 😊Divat
hmm 2 év múlva meg jöhetett volna egy kiöregedett van Bommel... De kár, hogy elment a Milanba. 😂

A Chelseas témába: ugye 4-3-3at játszanak, vagy 4-5-1et kinek hogy tetszik, szóval Torres és Drogba elég nehezen lesznek együtt fenn. Egyikük sem a szélről indul (lsd, Malouda, Anelka, Kalou). Erre céloztam az érdekes helyzetnél.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mondjuk felettébb érdekes ez a Malouda - Drogba - Anelka - Torres 4es fogat + Kalou. Jó kis versenyhelyzet ez, főleg ha mindenki egészséges.tüsi91
Malouda inkább szélső, Drogba alap, AnÁlka megy, Torres Drogba mellé, Kalou csere.Hanni
Év végén megy Drogba isStez
Igen, lehet tippelni, hogy nyáron ki távozik... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez az igazolás hosszútávon többet árt majd, mint amennyit használ. David Luiz meg lehet, hogy jó játékos, de nekem továbbra is "Ramires-szagú" (de mondhatnék példát más csapatokból is). Kíváncsi leszek, mennyire lesz ott a bajnoki címért folyó versenyfutásban a Chelsea.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze Kahn meg Makaay majd pont az ETOban tolja 😊kristof
csak öregfiúk gálameccsen 😊Divat
sry agyban vhol egészen máshol járok ma 😊
több mint 14 éve
persze Kahn meg Makaay majd pont az ETOban tolja 😊kristof
csak öregfiúk gálameccsen 😊

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze Kahn meg Makaay majd pont az ETOban tolja 😊
több mint 14 éve
és persze az évi 350m se rossz 😊

|
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Meg persze még sok egyéb cicomáról is szó van, autók a vezetőségnek (nem meglepő, még a sulinak is adtak állítólag), hozzák a Bayern öreg csapatát (Kahnnal, Makaayjal), meg még amúgy is együtt müködnek a müncheniekkel.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 603 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk felettébb érdekes ez a Malouda - Drogba - Anelka - Torres 4es fogat + Kalou. Jó kis versenyhelyzet ez, főleg ha mindenki egészséges.tüsi91
Év végén megy Drogba is

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 574 — Poloska confirmed
Malouda inkább szélső, Drogba alap, AnÁlka megy, Torres Drogba mellé, Kalou csere.
több mint 14 éve
vanczákvili a főnyeremény! 😊

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/svajcban-ugy-velik-vanczak-vilmos-fonyeremeny-2062700/

|
több mint 14 éve
Mondjuk felettébb érdekes ez a Malouda - Drogba - Anelka - Torres 4es fogat + Kalou. Jó kis versenyhelyzet ez, főleg ha mindenki egészséges.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 572
Poolnak azért vághatna hármat 😀Stez
Ha Suárez vág eközben négyet, leszarom. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Lehet, hogy most éppen nem sérült, de akkor is hajlamos rá sajnos. Ha jól emlélkszem a VB alatt is emiatt nem jáccott nagyon, inkább csak csereként.peti46
Az első meccsen jött be csereként, aztán négyszer kezdő, majd kétszer csereként, de nem azért mert sérült volt, hanem mert formán kívül volt (persze ez köszönhető a szezon közbeni sok kihagyásnak is). Egyébként szerintem a Chelsea elégedett lesz, ha kihagy néhány meccset, de mellette a góllövőlista élmezőnyében végez 😊