Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Remélem megszívja a tetkót a City-s csávó 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayerA szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayerA szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak nézte 😀 a félpályán nem ment át a labda 😂 😂 😂 UNITED 19 :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Kincses? Ilyen arc is van ?kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.Divat
a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Ki ad erre a szarra pénzt? Hajrá Paks amúgy 😀
Olyan a Bburn - MU meccs, mintha a Blackburn játszana a bajnoki címért...
több mint 14 éve
Aztán mire megyek ha meccsre járok? 80 percet háttal töltenek a pályának a nagy meccsrejárók. De leszarom, mert ezért pénzt adni már-már vétek.megszólalt a nagy meccsre járó 😛Jocipaks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 14 éve
megszólalt a nagy meccsre járó 😛paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.szaba
vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀Joci
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐A szégyen az nem a Paks, hanem a többi fosadék. Legalább nálunk csak magyar van.
több mint 14 éve
még nemtudom meleg,eddig ketten vagyunk,még két havert meg kell győzni és akkor megyünkkicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 14 éve
hát nem tudom, sztem Tischler az egyik legtúlértékeltebb játékos...kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.Divat
több mint 14 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.
Buza jössz hnap? ha igen ott ütközzünk.
|
több mint 14 éve
Az FTC Labdarúgó Zrt. megerősíti azon információkat, miszerint Emil Miljkovic Görögországban tartózkodik próbajátékon. A futballista beteg édesanyjára hivatkozva utazott el, állítása szerint Hollandiába Magyarországról, ám közben kiderült, hogy légiósunk a Kerkyrához ment próbajátékra. Nem Ferencvárosi labdarúgóhoz méltó viselkedésének meglesznek a következményei, a Zrt megteszi a megfelelő lépéseket.azonnal cut
több mint 14 éve
Az Albánok ellen tavaly megfázott a ZTE, meg a fradit is megverték hazai pályán Mukajék pár éve 😛St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
az 1. selejtező kör 52 csapata közül jelenleg 32 ismert
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀Joci
Az infrastruktúra/játékerő arányt tekintve luxemburgi csapat lenne a legjobb.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri, de mibe? 😀Csank azt mondta a Fradi meccs előtt, hogy pár kulcsembert pihentet, mert a pénteki meccs fontosabb...látom, nem volt elég nekik a 3-5 napos pihenő...
Szánalom 😂
több mint 14 éve
St Patrick's Athletic 😀paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#TeamsHöri
azeri,izlandi,kazah,észt vagy albán csapatot akarok 😀
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐én már nézegettem, hogy kiket lehet kapni 😀
http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_UEFA_Europa_League#Teams
több mint 14 éve
paks a második,lol,ez szégyen a magyar focira nézve. 😐 vasárnap ütnünk kell a halit nincs mese,jó lenne valami jó kis nemzetközi túra 😀
több mint 14 éve
Más: Csank a legnagyobb...Ebben mi a takarózás?
"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"
Meddig takaróznak még ezzel?JC6
El vannak fáradva, hát nem látod? 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyik ismerősöm Várszegi körében mozog, és azt mondta, hogy az akadémia épphogy visszahozza a belefektetett pénzt. De mit sem ér..Más: Csank a legnagyobb...
"....Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak......"
Meddig takaróznak még ezzel?
több mint 14 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.mit sajnálod? ez mutatja, hogy mennyire csak pénzmosodák ezek az akadémiák, és lófasz eredményük nincs.. persze, 17 évesen még fel tudják/tudjuk venni a versenyt pl. a Reallal, de felnőttként meg ugye..
több mint 14 éve
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀
több mint 14 éve
Böde Dani TRIPLAahhoz képest, hogy tavaly majdnem kiestek, nem kis eredmény 😊
A Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)
Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...Höri
holnap meg végleg kiesik az MTK, az akadémiák fontosságát mutatja ez a fantasztikus szereplés
több mint 14 éve
Böde Dani TRIPLAA Paks megy Európába 😊 és ha a Vidi nyeri a kupát, akkor első körben erőnyerő a Paks 😀 (Ha a KTE nyer, akkor ők)
Persze a Loki és a Zete sikeresen leikszelt, ez megint csaka fradinak jó...
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-hatara-tetovaltatta-hogy-gyoztek-pedig-csak-vasarnap-lesz-a-meccs-2077261?nocacheEbből hagyomány lesz a City-drukkerek körében(?)... De remélem ezzel is úgy mellélő az illető, mint a kollégája Rooney-val. 😛