NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
9
7
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jó hát lehet imádni, és lehet gyűlölni. Legyen akkor döntetlen. Deal? 😀Horti a legnagyobb mester :cool: Őt nem illik bántani. A legfostosabb meccset is simán nézhetővé teszi.HanniNe, csak a Horti Gábor mellett és ellen érvelők, kicsik és nagyok csatáját ne kezdjük el... 😊 Egy másik fórumon is aktív tag vagyok, ott is szóba került már párszor a téma, és igen nagy szópárbajok szokott szülni. 😊vassadi27
több mint 14 éve
Horti a legnagyobb mester :cool: Őt nem illik bántani. A legfostosabb meccset is simán nézhetővé teszi.HanniNe, csak a Horti Gábor mellett és ellen érvelők, kicsik és nagyok csatáját ne kezdjük el... 😊 Egy másik fórumon is aktív tag vagyok, ott is szóba került már párszor a téma, és igen nagy szópárbajok szokott szülni. 😊
több mint 14 éve
Szégyen, kb. Sportklub és Horti Gábor szint. :mad:vassadi27Horti a legnagyobb mester :cool: Őt nem illik bántani. A legfostosabb meccset is simán nézhetővé teszi.
több mint 14 éve
Mivel nem rendelkezem a fent említett - nem vagyok hajlandó a nevét sem leírni - adóval, így én a neten keresztül lestem a mérkőzést - jó NFL rajongóhoz híven... 😀 Szerintem már előttem ezerszer leírták, hogy kritikán aluli a közvetítés, hihetetlen béna riporterek és vílágtalan szakértők....de hát a pénz nagy úr.... :rolleyes:

több mint 14 éve
Kellett hozzá egy adag szerencse is, de a keddi meccs után kijárt. 😉 Rooney óriási harcos, amit itt a végén művelt... Az ilyenekből lesznek a legendák.
Amúgy a mai Digisportos közvetítés mindennek a legalja volt. Nem tudom ki volt ez a "kommentátor", de igen ostoba egy ember. Félig-meddig még az ebédjén csámcsogott; amikor Foy beintette a tizenegyest, ott mondja, hogy "Vajon mit ítél a játékvezető?"; amikor bejött Fabio és őt mutatták, meg a neve is ki volt írva a képernyőre, elkezdi, hogy "Rafael a képen", és még sorolhatnám. Szégyen, kb. Sportklub és Horti Gábor szint. :mad:
több mint 14 éve
Gary Nevillet nem kellene "40 évesen" erőltetni...amúgy nagyon nagy gólt vágott a WBA :o sajna 😐
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Bár lehet ő most arra vár, hogy Ferguson nyugdíjba vonuljon. 😊arra más(ok) is vár(nak), ráadásul igen magas helyeken 😊
vassadi27
de Sir Alex a kispadról fog lefordulni egyszer majd.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Márpedig szerintem a vénember röpülni fog a Bolton meccs után, ha ott is szopás lesz.MikeyIgen, csak pont az a gáz, hogyha most nyer a 'Pool, akkor ugye Hodgson állása megint megmenekül, de később úgyis jönnek még olyan meccsek, mint például amilyen most a Wolves elleni volt (és még lehetne sorolni a példákat); viszont ha utána egy-egy győzelem mindig megmenti az edzőt, akkor ez ugyanúgy fog végig menni, mint a tavalyi szezonban.
több mint 14 éve
o'neill sztem nem rossz edző, top3 brit sztem. már kérdés, hogy nagycsapathoz nemtudom mennyir való.gabtsiEzzel egyetértek; nem tartom elképzelhetetlennek, hogy odavinnék, és lehet, hogy ezzel a BL-indulás reménye is visszajönne. Bár lehet ő most arra vár, hogy Ferguson nyugdíjba vonuljon. 😊
Rijkaard se rossz opció, kb. mint Mancini a Man. City-nél.
több mint 14 éve
o'neill sztem nem rossz edző, top3 brit sztem. már kérdés, hogy nagycsapathoz nemtudom mennyir való.gabtsiSzerintem nem nagyon. Egy erős középcsapathoz inkább. Mondjuk én minden brit edzőről így gondolkodom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://www.pixter.hu/video?id=18569

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Konq remélem nézed a kézilabdagála ismétlését. hatalmas 90s soccerherok nyomják 😊
több mint 14 éve
o'neill sztem nem rossz edző, top3 brit sztem. már kérdés, hogy nagycsapathoz nemtudom mennyir való.
több mint 14 éve
Ronaldinhót hagyjuk már. Rebuild lesz, és fiatalok fognak érkezni, John W. Henry megmondta.
több mint 14 éve
Hehe abból mondjuk komoly botrány lenne ha tényleg leigazolja a Pool Dinhot és Riijkaard lesz az edző 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát a mostani helyzetben kis túlzással bárki kinevezése megnyugvást hozna.Igazából, emberileg nincs semmi bajom Rijkaarddal.
Nem is tartom rossz edzőnek, de szerintem messze nem olyan jó, mint amilyennek sokan beállítják.
De ha azt nézem, nagyon sok más opció (azaz szabad edző) nincs jelenleg. Márpedig szerintem a vénember röpülni fog a Bolton meccs után, ha ott is szopás lesz.
Rafa az csak álom. Rajta kívül meg esetleg Pellegrini, de neki még annyira se örülnék, mint Rijkaardnak. Az ilyen O'Neill-féléket pedig hagyjuk.
több mint 14 éve
szerintem jót tenne a Poolnak, megnyugvást hozna.jó edzőnek, jó embernek tartom de ezt fejtegettem már pár oldallal ezelőtt.
kicsit több is lennék mint látens Pool szurker. 😊
több mint 14 éve
Nagyon ingatag lábakon álló pletykákat olvastam ezzel kapcsolatban, de semmi komolyat.Nem vagyok oda Rijkaardért, de a vénembernél csak jobb tudna lenni. Más kérdés, hogy az még nem feltétlen színvonal.
több mint 14 éve
azt hallom Riijkaard lesz az edző Mikey ?
több mint 14 éve
Ha már idézetek. Négy idézett a legnagyobb legendától."Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."Bill Shankly, a legnagyobb. Neki köszönhetjük, hogy a Liverpool a 60-as években feltámadt a másodosztálybeli középszerűségből, és Európa legjobb csapata lett a 70-es évekre.
"If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards."
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing."
"At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques."
több mint 14 éve
szegény Vitár Robi bácsi miket hallucinált össze a Eurosporton. sztem csak belőle egy könyvet meg lehetne tölteni.de a barcelonai olimpián is priceless:
http://www.youtube.com/watch?v=ZtyNjgt14Mg
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó köszi 😊és most jöhetne pár igazság, pl ugye:
" A futball nem élet - halál harc..."
"Aki focizott vagy aki valódi drukker, az tudja, a futball a győzteseké. Idegen a játék szellemétől például azt mondani, hogy inkább játsszunk jól, szépen, és veszítsünk, mint rossz játékkal nyerjünk. Nem. Nyerni kell. És ha nyerünk, azt úgyse lehet mindig rossz játékkal."
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!"
Ilyenek 😊 😛
Örök hála!!! nem tudom. sokba lesz ez nekem.... 😀