Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6
még mindig egy s 😉maximilien
Ráadásul az első szótagon van a hangsúly, ezért ékezetet kell tenni arra az a-ra: El Clásico.
A barca örülhet ez elclasssicon aratott győzelmének, az El Clásico-k történelmében még mindig a Real áll sokkal jobban 😛Black_Adder
Nem mondhatnám, hogy puszipajtások vagyunk JC6-al 😀 de azért tényleg, nem magyar nyelvtanról van szó, hanem spanyolról.. 😊

szerk.: nem akarok új hsz-t már ezért: lehet, hogy az könnyebb, de aki nem tanul spanyolul, abszolút nem biztos, hogy tudja 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A rák megeszi a helyesírást...nem mindegy???? Értitek úgyis...
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A FIA is 😂Black_Adder
??apeszos
A fia-nak az alonso féle hasonlóan nyilvánvaló csapatutasítást nem sikerült maradéktalanul bebizonyítania, és ezért hasonló büntetéseket kiszabnia , mint az uefanak...Black_Adder
Így már értem. Először azt hittem rossz topic-ba írtam. Jogos.....
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊JC6
Ráadásul az első szótagon van a hangsúly, ezért ékezetet kell tenni arra az a-ra: El Clásico.
A barca örülhet ez elclasssicon aratott győzelmének, az El Clásico-k történelmében még mindig a Real áll sokkal jobban 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve
Én csak ezt az egyet szeretném megtudni....apeszos
A FIA is 😂Black_Adder
??apeszos
A fia-nak az alonso féle hasonlóan nyilvánvaló csapatutasítást nem sikerült maradéktalanul bebizonyítania, és ezért hasonló büntetéseket kiszabnia , mint az uefanak...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
23-kor ki figyel a helyesírásra? 😀
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 696 — Whoops, looks like something went wrong.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/real-madrid-az-el-clasicon-kiallitott-sergio-ramos-csak-egy-meccset-kapott-2054861

vicc

több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Miatta lettem Everton drukker!
http://sportgeza.hu/futball/2010/11/30/aki_meg_sargat_sem_kapott_soha/

több mint 15 éve
1. továbbra sem tudom elképzelni, hogyan tudták bebizonyítani,
2. ezzel az intézkedéssel csak kinevettették magukat az uefánál... A pénzzel is, mert mennyi, két nap alatt keresik meg ezt a pénzt? Meg Mourinho eltiltása is nevetséges, hogy azt a meccset hagyja ki, amit a trükkje miatt a két játékos is...fetomy
A FIA is 😂Black_Adder
??
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jajj ez a paks..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
BL: eltiltották Mourinhótapeszos
2. ezzel az intézkedéssel csak kinevettették magukat az uefánál... A pénzzel is, mert mennyi, két nap alatt keresik meg ezt a pénzt? Meg Mourinho eltiltása is nevetséges, hogy azt a meccset hagyja ki, amit a trükkje miatt a két játékos is...fetomy
A FIA is 😂

több mint 15 éve
maximilien 214 — #5
még mindig egy s 😉

http://twitter.com/bencsics05
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 842
Mindegy lenne ha ráhúznánk Bendtner mezét egy zsák földre és kiraknánk a pályára.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az utóbbi 3-4 évben olyan jó volt az El Classico utáni pár hét, most sem lesz másképp 😀 Szép az élet most, a katalán fanoknak 😊

Köszönöm srácok 😀
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Lesz90 perce a lelátón hogy kikérdezze Ramos és Xabi Alonsot mi a rákot csináltaka Barca ellen...
több mint 15 éve
Én csak ezt az egyet szeretném megtudni....
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
2. ezzel az intézkedéssel csak kinevettették magukat az uefánál... A pénzzel is, mert mennyi, két nap alatt keresik meg ezt a pénzt? Meg Mourinho eltiltása is nevetséges, hogy azt a meccset hagyja ki, amit a trükkje miatt a két játékos is...
több mint 15 éve
BL: eltiltották Mourinhót
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 825
Buta böde megint lőtt egyet 😀 Mekkora jó ez a paks 😛 (=szar a bajnokság).
szaba
mi ez a buta Böde? 😊Hurka
Egy bunkó paraszt, amellett általában nem néz fel lövés előtt 😀
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
szaba
mi ez a buta Böde? 😊
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Ramosról ez elég beszédes statisztika...:

A hétfő esti el clásicón tizedszer kapott piros lapot a Real Madrid játékosaként Sergio Ramos, ezzel , holtversenyben Fernando Hierróval, a fővárosi klub történetének legtöbbször kiállított futballistája lett.
Amíg azonban a korábbi kőkemény középhátvéd, a válogatott jelenlegi menedzsere ehhez 439 találkozón lépett pályára, addig Sergio Ramos jóval szorgosabbnak bizonyult, neki már 175 pályára lépés után összejött a szám szerinti tíz piros lap.

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 825

Realisták helyében inkább azon gondolkodnék, hogy az ilyen ramos féle férgek miért hordhatják a csapat mezét. Nem először, nem másodszor szakadt el a cérna. Én úgy elzavarnám pepével együtt - és most nem azzal van a baj, hogy nem jó játékosok, mert azok - mert a személyiségük nem szabad, hogy beleférjen egy Real Madridba.
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...davemayer
játszottam én már ennél sokkal rosszabb pályán, pedig én fizetést se kapok érte...Hurka
de te nem is vagy elsőosztályú játékos 😛
( MÉG 😂 😛)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...davemayer
játszottam én már ennél sokkal rosszabb pályán, pedig én fizetést se kapok érte...
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
valaki azért elmagyarázhatná hogy miért kell egy ilyen pályán ELSŐOSZTÁLYÚ futball mérkőzést játszani? amíg nincsenek megfelelő körülmények futball sincs, volt 5 gól a második félidőben de hogy futball nem az biztos...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal