NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jó, de akkor legközelebb ne ilyen "erős" ellenfelet válasszanak. Bár nem tudom mekkorára csökkent a választék. Lassan unga-bunga szigetek majomkergető válogatottja is nehéz falat lesz...apeszosAugusztusban Izlanddal játszunk barátságos meccset.
Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát...JJEhhez még hozzátenném, hogy a finnek hozzánk hasonlóan hazai pályán 8-0-ra verték San Marinót, tegnap pedig kiszenvedtek ellenük egy 1-0-t...
több mint 14 éve
4:0 az állás Nigériának, a bíró öt perc hosszabbítást jelzett, a 98. percben járunk épp...http://www.youtube.com/watch?v=yE0QnkDda1E&feature=player_detailpage#t=338s
ennyire feltűnően csinálni ezt, nem semmi
mintha a Touron egy kerekes szakaszonként fél órát verne a teljes mezőnyre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát... a tegnapi meccs tudatában különösen érthető, hogy miért lett lekötve, sajnos nem vagyunk olyan szinten, hogy egy San Marino elleni találkozót "csípőből" lehozzon a válogatottFélreértesz. Nem Luxemburgot becsültem le.
a mutatott játék (ha ezt annak lehet nevezni) persze katasztrófa volt, de a győzelmet meg kell becsülniJJ
több mint 14 éve
Jöhetne egy Antigua és Barbuda,de rég is volt már 😕
több mint 14 éve
Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát... a tegnapi meccs tudatában különösen érthető, hogy miért lett lekötve, sajnos nem vagyunk olyan szinten, hogy egy San Marino elleni találkozót "csípőből" lehozzon a válogatotta mutatott játék (ha ezt annak lehet nevezni) persze katasztrófa volt, de a győzelmet meg kell becsülni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jó, de akkor legközelebb ne ilyen "erős" ellenfelet válasszanak. Bár nem tudom mekkorára csökkent a választék. Lassan unga-bunga szigetek majomkergető válogatottja is nehéz falat lesz...Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszosMivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.Sanco
több mint 14 éve
Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszosMivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.
több mint 14 éve
Az örök optimista.... 😛Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszosŐ is annyira volt koncentrált az interjú alatt, mint a játékosok a pályán.
Nagyon gáz volt ez a meccs, nem is érdemes túlragozni. San Marino ellen többet várok, szerintem a keddi meccsre azért kicsit összekapják magukat (mint a hollandok elleni párharcban). Most nem lesz 8-0, de egy három-négygólos győzelem szerintem összejön.vassadi
több mint 14 éve
vasárnap kezdődik az Arany kupa, ami az Usában lesz, jópár NFL csapat arénáját láthatjuk újra 😊 (Dallas, Houston, Detroit, Carolina, Chicago, Tampa, NY), a college-ot meg a Rose Bowl és a FIU Stadium képviseli.a döntő természetesen a Rose Bowlban lesz, és talán nem véletlen, hogy a mexikóiak három csoportmeccsét a Cowboys Stadium, Bank of America Stadium, Soldier Field helyszínekre tették, az USA nekik hazai pálya 😊
a résztvevő 12 csapat közül Costa Rica és Mexikó beugróként a júliusi Copa Americán is ott lesz.
Magyar idő szerint 0.00 és 3.00 között lesznek a kezdőrúgások, úgy látom az eurosport2 adja.
A jamaikai csapatban ott van a Fradiból elzavart Jason Morrison, aki most Norvégiában penget 😀Höri

---
több mint 14 éve
Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszosŐ is annyira volt koncentrált az interjú alatt, mint a játékosok a pályán.
Nagyon gáz volt ez a meccs, nem is érdemes túlragozni. San Marino ellen többet várok, szerintem a keddi meccsre azért kicsit összekapják magukat (mint a hollandok elleni párharcban). Most nem lesz 8-0, de egy három-négygólos győzelem szerintem összejön.
több mint 14 éve
vasárnap kezdődik az Arany kupa, ami az Usában lesz, jópár NFL csapat arénáját láthatjuk újra 😊 (Dallas, Houston, Detroit, Carolina, Chicago, Tampa, NY), a college-ot meg a Rose Bowl és a FIU Stadium képviseli.a résztvevő 12 csapat közül Costa Rica és Mexikó beugróként a júliusi Copa Americán is ott lesz.
Magyar idő szerint 0.00 és 3.00 között lesznek a kezdőrúgások, úgy látom az eurosport2 adja.
A jamaikai csapatban ott van a Fradiból elzavart Jason Morrison, aki most Norvégiában penget 😀
több mint 14 éve
Gyenge fos...0 játék volt. 50.percben be is raktam a Super Bowl-t a DVD lejátszóba..jobban jártam.Amadeus91Minden football meccsel jobban jársz.... 😛
Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úgy legyen 😊
több mint 14 éve
miiiii? 2020-ig 2 nemzetközi esemény lesz...simaliba 😀Februárban Luxemburg-Szlovákia: 2-1.De ők már legalább voltak VB-n az utóbbi időben, és nem is akárhogy szerepeltek, elég fiatal nemzetként, még mi várhatunk jó pár év(tizedet).JC6
Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀Schleck
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Februárban Luxemburg-Szlovákia: 2-1.De ők már legalább voltak VB-n az utóbbi időben, és nem is akárhogy szerepeltek, elég fiatal nemzetként, még mi várhatunk jó pár év(tizedet).
Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀Schleck
több mint 14 éve
Gyenge fos...0 játék volt. 50.percben be is raktam a Super Bowl-t a DVD lejátszóba..jobban jártam.
több mint 14 éve
ha csak annyi a hozadéka a meccsnek, hogy tökölit örökre elfelejtjük, már megérte

---
több mint 14 éve
Februárban Luxemburg-Szlovákia: 2-1.Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀
több mint 14 éve
ok, Dan Marino ellen hagylak izgulnispoiler: Szabics tuti lő gólt, mert tegnap lájkoltam a facebook oldalátHöriLegközelebb tartsd magadban a spoilert 😀Pocs
több mint 14 éve
or tippmix... 😊spoiler: Szabics tuti lő gólt, mert tegnap lájkoltam a facebook oldalátHöriLegközelebb tartsd magadban a spoilert 😀Pocs
|
több mint 14 éve
spoiler: Szabics tuti lő gólt, mert tegnap lájkoltam a facebook oldalátHöriLegközelebb tartsd magadban a spoilert 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Majdnem kihagyta Imreeee 😀
több mint 14 éve
ez eddig tököli-show, ahogy vártamJJA lux szövetségi kapitány azért nagy név 😀 Dr. Lou fia ellen nincs esélyünk
több mint 14 éve
Tököli meg a legnagyobb császár!hiányzik mellőle Litsingi.
- Miért nem adod be?
- Nem látod, hogy nem láttalak b+, hova adjam be? 😀 😀JC6
Lipták meg azért van itt, hogy verekedjen. Sajna a mai ellenfélben nincs egy Carew jellegű ember se, akivel ezt megtehetné.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fú, ez de gyenge. Ha nem ismerném a 2 csapatot, azt mondanám mi vagyunk pirosban, olyan jól játszunk 😀 Masszív védekezés, veszélyes kontrák. Mellette tetszetős adogatás, főleg a középpályán.Még mindig nem értem Lipták miért válogatott. Csak dumál, meg lökdösődik. 5 méterről agyonrúgta Eleket...az ívelésekről nem is beszélve.
Laczkó amikor elindul szerelik..lepattan a kigyúrt luxemburgiakról.
Dzsudzsák el van veszve.
Tököli meg a legnagyobb császár!
- Miért nem adod be?
- Nem látod, hogy nem láttalak b+, hova adjam be? 😀 😀