Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ezen beszarok 😀 😀 😀

ETO 2 - SZTK 2:1

Várhidi Péter: – A vereségtől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az első csapat keretéhez tartozó külföldi játékosok erősítik az NB II-es csapatot. Sorsok felett döntenek, bajnoki mérkőzések végkimenetelét befolyásolják, s ez nem segíti a magyar futballt.

😀 😀 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kalapom emelem a Vidi előtt,megérdemlik a kupát,abszolút a mezőny felé nőttek idén

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
jól vagy már petey, egyszer írtam le, kapjál be egyből.
amúgy mióta vagy vidis? várj, nem is érdekel.

szar látni a Fradi vergődését..évek óta..JC6
béke van, csak tényleg már 2-3 éve komoly munka folyik a klubnál, és nem V. varázspálcája(pénze?) miatt tartunk itt. Tavaly is buktunk mert nem volt rutinunk a véghajrában.

Hehe, sok pici Sherlock Holmes 😉

Vaze, Bognár Guri meg a Real-meccsen szakért, miközben egyszer végre láthatta volna parádézni a Vidit..😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀eaglesmcnabb
meg sem néztem annyira nem érdekel...

te amúgy MTK-s vagy?JC6
Bizony. De a Vidi-Loki-FTC trióból igencsak Vidi párti vagyok. Orbán ide vagy oda...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀eaglesmcnabb
meg sem néztem annyira nem érdekel...

te amúgy MTK-s vagy?
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Már akinek.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley

JC6
Nekem van egy tippem.
Kb a Vidi UEFA menetelésére tippelem.
A korából és a lakhelyéből tippelem. 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska

Ha jól tudom Székesfehérváron lakik, sanszos hogy nem idén lett Vidi drukker 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

szar látni a Fradi vergődését..évek óta..
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
azért az aranyos volt, amikor a fehérváriak elkezdtek ötig számolni, a fradisták meg 28-ig 😂

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Bárki bármit mond ez a vidi tud. És tavaly is nagyon jók voltak, amikor még nem fidesz volt.

A fradi szurkolók pedig a szokásos méltósággal viselik a vereséget. Persze tudom, ők a legkulturáltabb, csak túl sokan vannak...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Ennyi. Természetesen megvettük a meccset és az alcsúti szőlőbányász személyesen adta a szőrmekabátot a ződekre 😀
Már ha valaki kételkedett volna 😛

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊vassadi27
Arra gondolsz,hogy Balog szándékosan kezezett,mondjuk úgy hogy nagykabátban van?Bazzani
Nem nézem a meccset, csak ahogy az eredményre rápillantottam... De csak "viccnek" szántam, csak hogy én se maradjak ki az "Orbánozásból".
több mint 14 éve
a Fradi teljesítményét csak Knézy "produkciója" múlja alul, nem ismeri fel a játékosokat, összevissza beszél, nem is nézi a meccset... mai egyik aranyköpése az egyik Vidi csere előtt.. "Milanovic harmadjára áll be ..."gamerkr
ez nála nem új. Inkább hallgatnám az ősfradista apukáját 😕

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 767 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a Fradi teljesítményét csak Knézy "produkciója" múlja alul, nem ismeri fel a játékosokat, összevissza beszél, nem is nézi a meccset... mai egyik aranyköpése az egyik Vidi csere előtt.. "Milanovic harmadjára áll be ..."

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊vassadi27
Arra gondolsz,hogy Balog szándékosan kezezett,mondjuk úgy hogy nagykabátban van?

több mint 14 éve
A "tavasz meccse" nagyon sima lett. Gyanúsan sima... 😛 😊
több mint 14 éve
ez a Knézy h nyalja a Fideszoton seggét...JC6
talán van miért?

Jó érzés 1000x elismételni hogy Fideszoton? ismételgesd csak még szépen

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a Knézy h nyalja a Videoton seggét...
több mint 14 éve
Hát amikor megláttam ezt a középpályát... Fábio - Gibson - O'Shea - Rafael... :rolleyes:
Azt mondtam az Öregnek elgurult a gyógyszere...de eddig működik a dolog...Keano
Hasonlóképp voltam ezzel én is, elképzelésem se volt arról, mit akarhat Ferguson egy olyan csapattal, ahol a tíz kezdő mezőnyjátékos közül hét védő. Aztán végülis kifogástalanul működött a dolog, egy rangadóhoz képest simának mondható győzelem és továbbjutás.

Van der Sar elképesztő - és ennek az embernek van hátra kevesebb, mint három hónapja a profi futballban... :rolleyes:

Valencia pedig visszatért, és négy percre rá jött is a Rooney-fejesgól. 😊 Igaz neki személy szerint sok köze nem volt hozzá, de főleg Nani kiesése miatt nagy jelentőséggel bír, hogy újra bevethető.

Remélem az elődöntőben a Man. City-t kapjuk. Lehet, hogy csak én gondolom így, de az FA-kupa szerintem most már nagyobb prioritás (kellene, hogy legyen) számunkra, mint a BL, mivel akárhogy is nézzük, itt legfeljebb egy nehezebb ellenfél, a városi rivális várhat ránk, a többi, még versenyben lévő csapat közül bármelyikkel is kerülünk össze, papíron kötelező a győzelem, tehát reális közelségbe került a trófea, amit utoljára hét évvel ezelőtt hódítottunk el. A BL-ben is menni kell, ameddig csak lehet, de kétlem, hogy ez a csapat a bajnokságban és a nemzetközi porondon egyszerre trónra ülhet (márpedig első a PL).
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
végleges összezuhanás,szerintem a bajnokságra sincs esély innentől,minket ismerve...
valami nagy változás kell,vagy játékospolitikában vagy (bár nincs bajom AW-rel,sőt kifejezetten kedvelem) edzőben,mert bármennyire is jó edző Wenger,ez az utóbbi 6 év nem kis csalódás volt,1 nyomorult kupát nem tudtunk összeszedni
bár én inkább a vezetéstől várok valamit,leginkább $-t

több mint 14 éve
na a csürhe kezdi

a fehérvári is

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Negyed órát kell kihúzni a Honvédnak hogy ponttal távozzon Debrecenből, ami nem lesz könnyű... pláne úgy nem hogy érkezik Dombi Tibor" by Ricsi

Wat??? 😂Hanni
Hehe

Azért az sem rossz,hogy egy Debrecen-Honvéd meccsen Debreceni a Honvéd játékosa szerez gólt. 😀Bazzani
Hihetelen, de ez volt az 1. gólja Debreceninek az NB1-ben. Idén amúgy 4 pontot szerzett a Honvéd a Debrecen ellen. De sajnos ahhoz képest, hogy ősszel volt még 2. volt a csapat, ebből megint kiesés előli menekülés lesz....

ZTE W-nek is örülök, jó lenne ha a vadász és fiai bele tudnának szólni még az aranyért folyó küzdelembe.
több mint 14 éve
na megkaptuk az "ajándék" 11-esünket 😂 makker Alves 😛 ennek gólnak kellett lennie

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Valencia nagyon kellett már.....nagy lökést jelent majd a PL-ben és a BL-ben is... :cool: