Soccer
41 feliratkozó
több mint 15 éve
Állítólag Mouringho a távozását fontolgatja. Ahogyan az origo írja, elege lett a Real-ból, a hétvégi x után megint előjöttek a különbségek közte és Valdano között. Mondjuk speciel én nem hiszem, hogy szezon vége előtt elmenne, de mindegy. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110119-mourinhonak-elege-van-a-real-madridbol.htmldeny79Kacsa szerintem.
több mint 15 éve
Állítólag Mouringho a távozását fontolgatja. Ahogyan az origo írja, elege lett a Real-ból, a hétvégi x után megint előjöttek a különbségek közte és Valdano között. Mondjuk speciel én nem hiszem, hogy szezon vége előtt elmenne, de mindegy. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110119-mourinhonak-elege-van-a-real-madridbol.html
több mint 15 éve
Mert egy fos. 😊StezBundásliga ahogy a jó Hofi mondta.
több mint 15 éve
Mert egy fos. 😊A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊StezAz a 2008-2009-es szezonban volt. 😊 Látszik, mennyire képben van mindenki a Bundesligát illetően. 😀vassadi27
több mint 15 éve
A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊StezAz a 2008-2009-es szezonban volt. 😊 Látszik, mennyire képben van mindenki a Bundesligát illetően. 😀
több mint 15 éve
Várjunk még azzal a 7 millióval. The Reds hoped to use the proceeds from the proposed sale of Ryan Babel to Hoffenheim to fund a move for Suarez but midfielder Babel is ready to turn down the transfer in the hope of securing a loan move to former club Ajax. - Daily Mirror
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊bocsi ott van mellette 😀2.ok a dortmund mögötta.kacsaAz a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.vassadi27
de igazad van az egésszela.kacsa
De az fix, hogy jobb csapatot is megérdemelt volna, bár ez a 7 milla sok érte azért.
több mint 15 éve
Lejárt volna a szerződése júniusban, azért volt olcsó. Pienaar nem akart a Chelsea-be menni, visszautasította őket. Kérdés, hogy a Tottenhambe hova fér be?most kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészetkristofa 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:Little Jarry
több mint 15 éve
😕 😕 😕Liverpool FC this afternoon announced they had accepted a bid from TSG 1899 Hoffenheim for the transfer of Dutch international Ryan Babel.Hoffenheim?! Vagy én nem vagyok képben a Bundásligával, vagy nem tudom, de szerintem náluk azért jobb csapatot érdemelne.
Sajnálom, hogy nem jött be a számítása Liverpoolban.Mikey
kedvenc külföldi játékosom, és egy ilyen csapathoz kerül, nem értem 😕
több mint 15 éve
bocsi ott van mellette 😀2.ok a dortmund mögötta.kacsaAz a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.vassadi27
de igazad van az egésszel
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem is nevetséges összeg egy ilyen szintű szélsőért, de ha Abra nem fizetett többet akkor nemmost kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészetkristofa 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:Little Jarry
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
most kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészetkristofa 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:
több mint 15 éve
2.ok a dortmund mögötta.kacsaAz a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.
több mint 15 éve
2.ok a dortmund mögött
több mint 15 éve
Liverpool FC this afternoon announced they had accepted a bid from TSG 1899 Hoffenheim for the transfer of Dutch international Ryan Babel.Hoffenheim?! Vagy én nem vagyok képben a Bundásligával, vagy nem tudom, de szerintem náluk azért jobb csapatot érdemelne.
Sajnálom, hogy nem jött be a számítása Liverpoolban.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
most kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészet
több mint 15 éve
Kassai? Vagy ő nem is méltó egy ilyen cuccba?HanniKomolyan mondom, hogy kb. a nap, nem is a hét top soccer híre, hogy Kassai nem került be egy ilyen "illusztris" társaságba... Kifejezetten szar érzés lett volna ekkora csaló, szar játékvezetők között látni Kassait...
több mint 15 éve
Kassai? Vagy ő nem is méltó egy ilyen cuccba?
több mint 15 éve
Igen, nekem is ez volt a vég, mert Webb díját még magyarázhatják azzal, hogy hát ő vezette a két legnagyobb meccset, de ez a két idióta csak a hibáiról maradt emlékezetes.No comment.LOL
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/18/egy_furcsa_rendornyomozo_az_ev_biroja./F.Schleck
Amellett, hogy Webb lett az év bírója, azért az IFFHS-nél abszolúte nincsen bőr a képükön:
"Az IFFHS-nél második az olasz Roberto Rosetti, a negyedik az uruguayi Jorge Luis Larriondo lett. Ez a két játékvezető akkora hibákat követett el a vb-nyolcaddöntőben, hogy az argentin–mexikói, illetve német–angol meccs után azonnal hazaküldték őket."fetomy
több mint 15 éve
No comment.LOL
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/18/egy_furcsa_rendornyomozo_az_ev_biroja./F.Schleck
Amellett, hogy Webb lett az év bírója, azért az IFFHS-nél abszolúte nincsen bőr a képükön:
"Az IFFHS-nél második az olasz Roberto Rosetti, a negyedik az uruguayi Jorge Luis Larriondo lett. Ez a két játékvezető akkora hibákat követett el a vb-nyolcaddöntőben, hogy az argentin–mexikói, illetve német–angol meccs után azonnal hazaküldték őket."
Szerintem elírták, és igazából a legszarabb játékvezetőt, és a két következőt választották meg...
több mint 15 éve
No comment.Jól illik messi aranylabdája mellé. Így legalább világos, h továbbra se, semmilyen soccer díjat nem kell komolyan venni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Mi a cél? A bennmaradás. 😛 Túlságosan leépült ez a csapat az elmúlt fél évben ahhoz, hogy az európai kupahelyekre odaérhessen.Ha tényleg jön, akkor legyen igazad vele kapcsolatban. 😉 Nekem csak azért nem tetszene a dolog, mert már 33...
Szerk.: ez term. megint gabtsinak válasz, csak lassú vagyok...
több mint 15 éve
No comment.http://sportgeza.hu/futball/2011/01/18/egy_furcsa_rendornyomozo_az_ev_biroja./
több mint 15 éve
azért ez erős 😊nyilvánvaló hogy nem hosszútávú megoldás, de egyrészt ezen a poszton még 3-4 évig egészen magas színvonalon el lehet játszani /rugdosódni, főleg az ő stílusában.
nem tudom mi jelenleg a cél a Poolnál, de egy jó tavaszi runnal még oda lehet érni az európai kupára amihez viszont azonnali megoldást jelentő emberre lenne szükség. persze azért az ár sem mindegy, de ha jutányos áron tudtok hozzájutni, akkor no brainer sztem. beilleszkedési gondja se lenne.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
na ez még viccnek is rossz, maradjunk csak Sancheznél 😊van Bommel óriási csíra, de kevés jobb ember van középre. Paulsen egy vicc. a Poolnak is most az lenne a fontos (imho), hogy a védekezést stabilizálja, ez pedig a középpálya belsején kezdődik.gabtsiNem hittem volna, hogy van ember, aki örülne egy van Bommelnek. 😊
Egyébként az Inter is élénken érdeklődik iránta.Stez
|