Soccer
41 feliratkozó
több mint 15 éve
mondjuk azon gondolkodtam, hogyha a Paks bejutna az EL selejtezőbe, akkor hol játszaná a meccseit? 😀 vagy a fehérvári alkalmas lenne rá?
több mint 15 éve
nem, mert a Vasas sokkal királyabb.mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀Hurkaez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divatnagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.
Arányaiban még így is ők a jobbak nézőszám ügyben.Höri
van 5 fővárosi csapat az élvonalban, ha ezeket egyenlőknek tekintjük (holott nem azok) akkor kerekítéssel jut a fradinak is 360k ember. Még mindig könnyebb összecsődíteni ennyiből 10 ezret, mint 100k-ból.
több mint 15 éve
Sőt.. vidékiek is feljárhatnak, ha már akkora a szurkolótáboruk... 😛mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀Hurkaez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divatnagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
mer szted a Fradi meccseire egész Budapestnek kéne kijárnia vagy mi? 😀nagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divat
több mint 15 éve
Na csak nyertünk a az Almeria ellen is de azért én tartok a Real elleni meccsektől pláne ha esetleg könnyebben nyernénk Madridban aztán a kupában szívunk. Nem elegáns de lehet egy picit az első meccse kicsit feladnám aztán a kupába meg a BL-ben mindent bele. Bár nem tudom mikor fog megadatni újra, hogy egy idényen belül ötször elkaphatjuk a Realt 😛 . Ez se rossz motiváció, S emellett azért is hajrá Fradi ennyi viszontagság után az ezüst is szépen csillog majd 😊 (már a Vidit nem hiszem, hogy utolérnénk)
több mint 15 éve
nagy újdonság, de Budapest 17x akkora, mint Fehérvár.A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...Divat
Arányaiban még így is ők a jobbak nézőszám ügyben.
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=mEb_NQIZr8cráadásul a Nyíregyháza ma kikapott a Békéscsabától, úgyhogy ha holnap nyer a DVTK, akkor ugyanannyi pontjuk lesz
http://rangado.atw.hu/
:cool:kristof
remélem közvetíti a TV
több mint 15 éve
A nézőszámon lovagolni ismét ősi román szokás, péntek volt, szombaton meg lett volna a 6000, de 4500 sem kevés a többi csapathoz képest.peteyez eléggé kapufa...gondolom pusztán véletlen került nekünk tavaszi 2 legnagyobb rangadónk péntekre, mégis volt 10k+néző(1,5-2k vendég is persze), és ráadásul úgyh, h tavasszal qrva gyengék vagyunk...
ha jól emléxem azt mondtátok fetomyval múltkor h azért járnak kevesen meccsekre, mert többi sportot részesítik előnybe Fehérváron...Fradinál is jól megy többi szakosztály mégis mindegyikre járnak rendszeresen + plusz fociba ott aza berkikártya is, amit qrva sokan elvből nem váltanak ki...
arra viszont kíváncsi leszek jövőre Alves nélkül hol lesztek, sztem kizárt, h itt tarsátok(vagyis jó nagy hülye lenne szvsz ha tovább maradna), és Sándor Gyurikáék kevesek lesznek.
qrva Siófuck meg továbbra is mumusunk...
|
több mint 15 éve
a gólöröme miatt szó szerint 😀Gondolom el is lőtte minden pusaporát vele erre a szezonra(ha nem akkor majd mea culpázok e kijelentés miatt)....iktriadMegvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőttHurka
több mint 15 éve
Gondolom el is lőtte minden pusaporát vele erre a szezonra(ha nem akkor majd mea culpázok e kijelentés miatt)....Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőttHurka
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=mEb_NQIZr8chttp://rangado.atw.hu/
:cool:
több mint 15 éve
Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...iktriadIvancsics nem kis gólt lőtt
több mint 15 éve
Megvan az 1. Honvéd W tavasszal. 😊 A végén még nem sikerül Hemi terve, és bentmarad a Kispest...
több mint 15 éve
United simán hozta a meccset, kicsit aggódtam azért a Fulhamtől de nem sokat csináltak szerencsére (a 2. félidőben a MU sem...)davemayerBL-negyeddöntő visszavágója előtt, Rooney nélkül pont ideális ellenfél volt ez a mai Fulham, egy félidő focival is gond nélkül begyűjtöttük a három pontot. 😉
több mint 15 éve
mondtam én, jó csapatunk vanés tényleg 😂Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛Hurka
davemayer
több mint 15 éve
Egész jó meccs ez a Real-Bilbao, bár ha a 2 argentin nem balfaszkodna, már 3-maé is mehetnénk...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
és tényleg 😂Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛Hurka
United simán hozta a meccset, kicsit aggódtam azért a Fulhamtől de nem sokat csináltak szerencsére (a 2. félidőben a MU sem...)
Magath meg nem szívesen megy ezután sem Gelsenkirchen-be 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Ne reménykedjetek! 😊teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀HurkaNa az volna az igazi 😀 😀 😀 Kiváncsi lennék az oltásokra a fradisták részéről... 😀 😀apeszos
több mint 15 éve
Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀empty taxiki fogtok ma kapni 😛
több mint 15 éve
JC! Én sem imádom az összes játékost, dottorét, vagy Viktort. De amíg rend van, nyugodt háttér és profizmus addig azt hiszem még ebben a szarban amit magyar focinak neveznek, nem kéne ilyen fröcsögéseket megejteni senkinek. Lehet utánunk csinálni, mindenkinek jobb lenne. Nem az álruhás Orbán rakta rendbe a klubot 1 év alatt, mint már fetomy és én is leírtuk. Az hogy miért vsan ennyi néző, azt is leírtuk. Nem tépem a szám 1000x-re is.Kovács Feri bácsi után Kaszás Gabi is egy bombaerős Vidit csinált, csak sajnos tragikus halál érte.
Próbáltunk játszani, a ZTE nem tudta tartani a lépést, evidens a sárga/piros. Ennyi.
Mea culpa a buzernyákért, csak nem értem hogy székletfehérvár az miért viccesebb
több mint 15 éve
Összefoglalva ezt a hsz áradatot: CSAK A KTE!!! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Miért, az nem elfogultság, hogy valaki olyan nyilvánvaló faszságokat ír, mint hogy 2-0 után nem szabadott volna többet támadnia a Fehérvárnak?Elég szánalmas ez a fradis vergődés, meg bírózás/orbánozás... 😂SebiiDe valaki nem lehet annyira elfogult, hogy ne lássa: kabaréba illő bíráskodás volt tegnap.JC6
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Elég szánalmas ez a fradis vergődés, meg bírózás/orbánozás... 😂SebiiDe valaki nem lehet annyira elfogult, hogy ne lássa: kabaréba illő bíráskodás volt tegnap.
több mint 15 éve
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀Hurka600 perc 😕
több mint 15 éve
teljesen mind1 a Vidi meccs, gólt kapott Németh Gábor tegnap :o az Újpest egyébként csak 4 pontra van a kieséstől 😀HurkaAz MTK csak 2-re. és ha a Fradi ma betlizik már most a kieső-zónában landolhatunk :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!