Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Lol

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fiola a végig a pályán lesz?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 833 — Whoops, looks like something went wrong.
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.
Kenny
Milyen semmire? lerugta a picsaba a magyar jatekos Gulert, aztan odament okoskodni Szoboszlai, amire Guler meg mondta, hogy maradjon csendben. 😀 Lehet, hogy a gyerek egy pocs, de ebben semmi nagypofaju sem volt.

9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?
Klaci79_egy poloska
Abbahagyni a futballt?
szaba
Akkor is behívná.
Bálesz
én is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...
Klaci79_egy poloska
Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálni
csebi
Pedig már korábban játszatta…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?
Klaci79_egy poloska
Abbahagyni a futballt?
szaba
Akkor is behívná.
Bálesz
én is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...
Klaci79_egy poloska
Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálni

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕
Klaci79_egy poloska
Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
szaba
sokkal jobb helyzetben....
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Klaci79_egy poloska
Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
9 hónapja
9 hónapja
Klaci79_egy poloska
Abbahagyni a futballt?
szaba
Akkor is behívná.
Bálesz
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ramadán

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Mondjuk jobbak is voltunk az elso felidoben, azt nem lattam jonni, hogy osszeomlik a csapat a masodikban es kap tiz perc alatt kettot. 😀

9 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Klaci79_egy poloska
Abbahagyni a futballt?
szaba
Akkor is behívná.

9 hónapja
Klaci79_egy poloska
tokmindegy mivan a mol ugyis befizet valakit az orkoktol.

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Nincs összefüggés, szar csapattól is ki lehet kapni.

9 hónapja
Klaci79_egy poloska
Abbahagyni a futballt?
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 652 — beers & Packers
Mi van??????
9 hónapja
Stez
Tehát kikapunk.
Bálesz
Kétszer csak nem téved, mérnök.
9 hónapja
9 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Stez
Tehát kikapunk.

9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
hat Gazdag nem lett gyorsabb kint😀
Kenny
Én tehetek róla, sajnálom…
Rossi olvasta itt a megjegyzésem és egyből adja a perceket Neki. 😎😎

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Kenny
varga sem ügyesebb
9 hónapja

9 hónapja
tobb, mint 60 gol az MLS-ben erre eleg, igy eltorni a labdat.
200 a vernyomasom ha meglatom ezt az embert valogatott mezben.

Szerkesztette: Kenny

9 hónapja