Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Lol
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
Fiola a végig a pályán lesz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.Milyen semmire? lerugta a picsaba a magyar jatekos Gulert, aztan odament okoskodni Szoboszlai, amire Guler meg mondta, hogy maradjon csendben. 😀 Lehet, hogy a gyerek egy pocs, de ebben semmi nagypofaju sem volt.
Kenny
9 hónapja
Pedig már korábban játszatta…Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálnién is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
Klaci79_egy poloska
csebi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálnién is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
Klaci79_egy poloska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.
9 hónapja
sokkal jobb helyzetben....bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
Klaci79_egy poloska
szaba
9 hónapja
bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
Klaci79_egy poloska
9 hónapja
bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕
9 hónapja
én is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
9 hónapja
Ramadán
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Mondjuk jobbak is voltunk az elso felidoben, azt nem lattam jonni, hogy osszeomlik a csapat a masodikban es kap tiz perc alatt kettot. 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
9 hónapja
Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba

9 hónapja
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?tokmindegy mivan a mol ugyis befizet valakit az orkoktol.
Klaci79_egy poloska
9 hónapja
Nincs összefüggés, szar csapattól is ki lehet kapni.Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
9 hónapja
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
9 hónapja
Mi van??????
9 hónapja
Kétszer csak nem téved, mérnök.Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Bálesz
9 hónapja
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?
9 hónapja
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez

9 hónapja
hat Gazdag nem lett gyorsabb kint😀Én tehetek róla, sajnálom…
Kenny
Rossi olvasta itt a megjegyzésem és egyből adja a perceket Neki. 😎😎
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
hat Gazdag nem lett gyorsabb kint😀varga sem ügyesebb
Kenny
9 hónapja
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak