Sorozatok
32 feliratkozó
28 perce
én még nem mertem újranézni, durva élmény volt elsőre isminden évben megnézem és mindig letaglóz milyen kurvajókicsit túltoltuk tegnap haverokkal a filmezést és annyira szétvagyok csúszva hogy mondom nézek valami könnyedet, 5 perc nézelődés után hogy mi legyen azszép választás, igazi feelgood dramedy
jöjjön a Chernobyl, idén úgyse láttam még
"what is the cost of lies"
nemtom van-e ennél erősebb sorozatkezdés
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
37 perce
minden évben megnézem és mindig letaglóz milyen kurvajókicsit túltoltuk tegnap haverokkal a filmezést és annyira szétvagyok csúszva hogy mondom nézek valami könnyedet, 5 perc nézelődés után hogy mi legyen azszép választás, igazi feelgood dramedy
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
45 perce
kicsit túltoltuk tegnap haverokkal a filmezést és annyira szétvagyok csúszva hogy mondom nézek valami könnyedet, 5 perc nézelődés után hogy mi legyen azszép választás, igazi feelgood dramedy
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
49 perce
kicsit túltoltuk tegnap haverokkal a filmezést és annyira szétvagyok csúszva hogy mondom nézek valami könnyedet, 5 perc nézelődés után hogy mi legyen azjöjjön a Chernobyl, idén úgyse láttam még
18 órája
Ja és gigalájk a Clashért és a Metallicáért!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
19 órája
Most végeztünk a Stangers Thingszel, a lányaink rábeszélésére. Háát, nem mi vagyunk ennek a sorozatnak a célközönsége, de mivel a 80-as években voltunk gyerekek, ez a része tetszett a sorozatnak.Csak a virágfejűek, az óriáspók és Freddie Krueger unokaöccse nem kellettek volna......
| A legjobb jelenet a never ending story volt (3. évad), az überbringa a Wheeler anyuka volt, a sorozatzáró epizódot pedig, mintha a Szomszédok alkotói írták volna |
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
én szeretem mikor a filmkészítésről van szó egy filmben/sorozatban ezért a 2. nekem iszonyatosan tetszetttegnap jött a wonder manNekem másfél részt sikerült megnéznem belőle, úgy, hogy nincs félóra egy rész.
még nem néztem meg mondjuk 😀
Negritis, a vajda
Ha valaki tovább jut, vagy akár vegig, majd írja meg, hogy történik e benne valami, ami miatt megéri folytatni, vagy csak ugyanaz a semmi burjánzik, mint az első másfél részben.
Őszentsége Sobri Jóska
de értem hogy te miért unhattad
1 napja
+És elég jól is hozza magát..
Egy évtizednyi várakozás után a remek The Night Manager második évada is megérkezett
r.baggio
2 napja
fallout első évadának első 4 része youtubenwww.youtube.com/playlist?list=PLWz2DO39R-NX9gYByO7231inaftQYqI8v
2 napja
tegnap jött a wonder manNekem másfél részt sikerült megnéznem belőle, úgy, hogy nincs félóra egy rész.
Negritis, a vajda
Ha valaki tovább jut, vagy akár vegig, majd írja meg, hogy történik e benne valami, ami miatt megéri folytatni, vagy csak ugyanaz a semmi burjánzik, mint az első másfél részben.
2 napja
youtu.be/-s8mqW03geo?si=eubJgbSwpAZjh117végülis se nem sorozat, se nem 2025
JC6 (Mr. Miele)
de jah volt esély 😀
2 napja
Washington-ról láttam valami sorozat-félét tavaly. Arról tud itt valaki (Negri) valamit?én legkevésbé se vagyok otthon a sorozatokban
😀
JC6 (Mr. Miele)
gyors google ezeket dobta ki:
www.imdb.com/title/tt10098580/
www.imdb.com/title/tt10059166/
2 napja
Washington-ról láttam valami sorozat-félét tavaly. Arról tud itt valaki (Negri) valamit?😀
2 napja
Összeszedtem 1-2 sorozat premiert hátha valakit érdekel 😀tegnap jött a wonder man
Paradise s2 02.23
Marshals 03.01
One piece s2 03.10
Madison 03.14
Daredevil s2 03.24
For all mankind s5 03.27
The boys s5 04.08
Beef s2 04.16
House of dragons s3 Summer
Ted Lasso s4 Summer
steelwolf
de a fallout s2e7 is ma kerül sorra
Szerkesztette: Negritis, a vajda
2 napja
Összeszedtem 1-2 sorozat premiert hátha valakit érdekel 😀Paradise s2 02.23
Marshals 03.01
One piece s2 03.10
Madison 03.14
Daredevil s2 03.24
For all mankind s5 03.27
The boys s5 04.08
Beef s2 04.16
House of dragons s3 Summer
Ted Lasso s4 Summer
3 napja
www.polygon.com/brandon-sanderson-tv-adaptations-cosmere-apple/
3 napja
Az utolsó két évad nekem nagyon nem tetszett már, de azért végig néztem. Az utolsón főleg érezni hogy sokkal tovább húzták a sorozatot mint kellett volna.A Snowpiercer sorozatról mi a konszenzus?Mi nagyon szeretjük a feleségemmel, amolyan agytompító bűnös élvezetként. Viszont később annyi illogikátlan faszságot fognak a szereplők művelni -amire tudom, hogy különösen háklis vagy- hogy a helyedben nem pocsékolnám rá az időt ha nem tetszik az első évad.
Régen mintha -úgy emlékszem- mintha menő lett volna, nemrég, ezer év után felkerült a záróévad a SkyShowtimera, neki is kezdtem, de egy évad után olyan felszínesnek, elnagyoltnak, gagyinak tűnik. Lesz ez jobb, vagy csak romlik?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
A Snowpiercer sorozatról mi a konszenzus?Mi nagyon szeretjük a feleségemmel, amolyan agytompító bűnös élvezetként. Viszont később annyi illogikátlan faszságot fognak a szereplők művelni -amire tudom, hogy különösen háklis vagy- hogy a helyedben nem pocsékolnám rá az időt ha nem tetszik az első évad.
Régen mintha -úgy emlékszem- mintha menő lett volna, nemrég, ezer év után felkerült a záróévad a SkyShowtimera, neki is kezdtem, de egy évad után olyan felszínesnek, elnagyoltnak, gagyinak tűnik. Lesz ez jobb, vagy csak romlik?
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Jessssica 😁
KeyG
Remélem jobb lesz a színvonal az s
4 napja
All her faultUgyanitt a The Capture is jó minőségi brit sorozat jó színészekkel/ jó témával
Nagyon jó kis sorozat, intelligens, komoly témákat feszegető, nincsenek benne logikátlan faszságok, jók a színészek, érdemes megnézni szerintem.
Lezárt, nyolc rész, Sobri is nekiállhat 😊 Skyshowtime-on kint van szinkronosan, de a virágboltban is elérhető.
Némileg talán nyomokban spoilert tartalmazó leírás:
telex.hu/after/2025/12/20/all-her-fault-thriller-sorozat-sarah-snook-dakota-fanning-kritika
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
5 napja
All her faultPont most fejeztem be, 5 perce. 😄
Nagyon jó kis sorozat, intelligens, komoly témákat feszegető, nincsenek benne logikátlan faszságok, jók a színészek, érdemes megnézni szerintem.
Lezárt, nyolc rész, Sobri is nekiállhat 😊 Skyshowtime-on kint van szinkronosan, de a virágboltban is elérhető.
telex.hu/after/2025/12/20/all-her-fault-thriller-sorozat-sarah-snook-dakota-fanning-kritika
warr_b
Csak csatlakozni tudok, nagyon rendbe van. A sztori, casting, rendezés nagyon egybe van, sztem kellően feszes is. Pont jó a 8 rész, szépen végig vezetve.
5 napja
All her faultNagyon jó kis sorozat, intelligens, komoly témákat feszegető, nincsenek benne logikátlan faszságok, jók a színészek, érdemes megnézni szerintem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta