Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
JéBé
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.lö rövölüsziön?
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
braxa88
12 534
7 évvel idősebb a színész amúgyKérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
Tök fura
több mint 2 éve
Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
ender1112
Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
több mint 2 éve
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Biztos megvolt fázva a 🐲én nyomtam volna egy dracarystNem is értem, miért nem mondta...
Kúrfürst briareos
Mikey
több mint 2 éve
Mert akkor nem lenne második, harmadik, n+1-edik évad 😀én nyomtam volna egy dracarystNem is értem, miért nem mondta...
Kúrfürst briareos
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 753
én nyomtam volna egy dracarystNem is értem, miért nem mondta...
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
én nyomtam volna egy dracarystEz de rossz rész volt 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem is valami ilyesmi.én is kb ilyen 5/10re tenném azokat a filmeket, nekem a CGI sok helyen kilógott és a karakterekkel is volt gondomRaadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.Szerintem egy kurva jó, szórakoztató trilógia, kikapcsolja az agyamat, jó a feelingje, csak jókat tudnék róla mondani, persze nem egy mély mondanivalójú sztori, de kb. tökeletes popcorn mozi. (Míg a Gyűrűk ura egy jó adaptáció, de uncsi, hömpölygő semmiextra film.)
Lúdas Solymi
Az eredeti könyv kb. 100 oldal, régen elolvastam, akkor egynek elment, de kb. egy nagy nullának tartottam, semmi extra.
Mi benne a rossz?
Őszentsége Sobri Jóska
meg sokszor öncélúan akar látványos lenni (mintha Bay rendezte volna)
Negritis, a vajda
A Hobbit mint könyv működik, a film/trilógia se lett volna rossz, de a CGI, az elnyújtott sztori, az éneklések valami borzalom volt.
Megnéztem, de annyira semmilyen lett, hogy inkább csak felhúzott mint kikapcsolt.
Két filmben meg lehetett volna azt csinálni amit 3-ban, de annyira rákaptak a GYU sikerére, hogy meg akarták ezt húzni. Plusz elméletileg akkor kezdett divatba jönni az emlékeim szerint, hogy a záró részt/filmet kettébontják...
Mind a Hobbit mind a GYU jó mint fantasy, bár utóbbinál a második könyvet szenvedve olvastam végig annak idején, a Szilmarilokat meg most olvasom és bár látom, hogy miért gondolják jónak (a lore miatt), mint olvasmány iszonyatosan borzalmas eddig.
Azzal amúgy egyetértek, hogy mint popcorn mozi működik, ha leválasztod a GYU-ról és úgy nézed mint valami szimpla fantasy filmet.
több mint 2 éve
én is kb ilyen 5/10re tenném azokat a filmeket, nekem a CGI sok helyen kilógott és a karakterekkel is volt gondomRaadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.Szerintem egy kurva jó, szórakoztató trilógia, kikapcsolja az agyamat, jó a feelingje, csak jókat tudnék róla mondani, persze nem egy mély mondanivalójú sztori, de kb. tökeletes popcorn mozi. (Míg a Gyűrűk ura egy jó adaptáció, de uncsi, hömpölygő semmiextra film.)
Lúdas Solymi
Az eredeti könyv kb. 100 oldal, régen elolvastam, akkor egynek elment, de kb. egy nagy nullának tartottam, semmi extra.
Mi benne a rossz?
Őszentsége Sobri Jóska
meg sokszor öncélúan akar látványos lenni (mintha Bay rendezte volna)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Raadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.Szerintem egy kurva jó, szórakoztató trilógia, kikapcsolja az agyamat, jó a feelingje, csak jókat tudnék róla mondani, persze nem egy mély mondanivalójú sztori, de kb. tökeletes popcorn mozi. (Míg a Gyűrűk ura egy jó adaptáció, de uncsi, hömpölygő semmiextra film.)
Lúdas Solymi
Mi benne a rossz?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Azért a legnagyobb költségvetés nem teljesen igaz, az 500 millióból kb. 250 ment el a jogokra.Nincs köze a filmhez valóban és a Gyűrűk Urához sincs sok. Nekem nem jött át, attól másoknak tetszhet.De én amúgy nem vágom, hogy miért a filmekhez akarják mérni ezt a sorozatot.The Lord of the Rings sorozat:Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.
Ekkora költségvetésből készült sorozatot elbukni én még nem láttam, a színészek ZS kategóra. Számomra semmit nem tudott átadni, ami emlékeztetett volna a trilógiára. Többet vártam.
KeyG
Masodik evadot erinto spoiler, evadzaro elott tenyleg ne nezz bele.
| Amig aggaszto, hogy lenyilatkozta a ket showrunner, hogy Sauronbol egy Walter White fele antihos karaktert akarnak csinalni a masodik evadban, es ezt valahogy nem latom jonni. |
Kenny
Oké, sok pénzt toltak bele, kb. mint a GoT-ba, de ezen kívül nem sok köze van egy filmhez, teljesen más a történetvezetés és a dinamika.
Az előzetes elvárások nagyon alávágtak, mondjuk az is tény, hogy voltak benne gyengébb pillanatok, de nem gondolnám, hogy ennyi. Ráadásul a hossz miatt se annyira feszes a tempója, azért mégiscsak egy óra egy része.
Lúdas Solymi
A legnagyobb költségvetésű sorozat, ahhoz képest szerintem csalódás.
KeyG
Valahol a GoT szintjén lesz a teljes költségvetés, legalábbis ezt írták.
Látványban amúgy bőven hozza az elvártat, mert nagy képernyőre kívánkozik.
Meg én egyáltalán nem hasonlítom a mozifilmhez, nem értem ezt az összehasonlítós dolgot egyébként sem, teljesen irreális elvárás.
Az, hogy nem jön be valakinek az rendben van, nekem mondjuk az elejétől hozza a Gyűrűk Ura világának feelingjét, dehát különbözőek vagyunk.
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Nincs köze a filmhez valóban és a Gyűrűk Urához sincs sok. Nekem nem jött át, attól másoknak tetszhet.De én amúgy nem vágom, hogy miért a filmekhez akarják mérni ezt a sorozatot.The Lord of the Rings sorozat:Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.
Ekkora költségvetésből készült sorozatot elbukni én még nem láttam, a színészek ZS kategóra. Számomra semmit nem tudott átadni, ami emlékeztetett volna a trilógiára. Többet vártam.
KeyG
| Amig aggaszto, hogy lenyilatkozta a ket showrunner, hogy Sauronbol egy Walter White fele antihos karaktert akarnak csinalni a masodik evadban, es ezt valahogy nem latom jonni. |
Kenny
Oké, sok pénzt toltak bele, kb. mint a GoT-ba, de ezen kívül nem sok köze van egy filmhez, teljesen más a történetvezetés és a dinamika.
Az előzetes elvárások nagyon alávágtak, mondjuk az is tény, hogy voltak benne gyengébb pillanatok, de nem gondolnám, hogy ennyi. Ráadásul a hossz miatt se annyira feszes a tempója, azért mégiscsak egy óra egy része.
Lúdas Solymi
A legnagyobb költségvetésű sorozat, ahhoz képest szerintem csalódás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
De én amúgy nem vágom, hogy miért a filmekhez akarják mérni ezt a sorozatot.The Lord of the Rings sorozat:Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.
KeyG
Kenny
több mint 2 éve
The Lord of the Rings sorozat:Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.
KeyG
több mint 2 éve
több mint 2 éve
KeyG
9 515
The Lord of the Rings sorozat: Ekkora költségvetésből készült sorozatot elbukni én még nem láttam, a színészek ZS kategóra. Számomra semmit nem tudott átadni, ami emlékeztetett volna a trilógiára. Többet vártam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers