Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 168 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
Vitézlő Titoknok tomz
Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
JéBé
Azt én is néztem, hogy wtf? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szőkecsajos sárkányos: ez a rész magasra tette a mércét. Cliffhanger level 99+. Jöhet a folytatás, engem most vett meg teljesen.
Vitézlő Titoknok tomz
Fasza volt. Bar nem ertem | miert az ozvegy kiralyne testore teszi fel a koronat es kialtja ki az uj uralkodot 😀 |
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 321 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
lö rövölüsziön?
oui
kàr érte
Gróf de sutianap
Belenéztem, ha már ennyire hájpoltátok, de szvsz csak középszerű. Mármint a Kék vér vírus, mert a Perry Mason az tényleg jó.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Vitézlő Titoknok tomz
Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
ender1112
Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀

Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.
warr_b
7 évvel idősebb a színész amúgy
Tök fura
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 168 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vitézlő Titoknok tomz
Jaja, amikor Fehér Féreg aszondja, hogy de minden hatalom a dolgozó népé, hát annál tényleg nincs lejjebb 😉
ender1112
Kérdés mi köze Szürke Féreghez 😀

Amúgy a szőke gyerek castingja csak szerintem tragikus? Mármint Aegon vagy hogyhíjják (ez is, baszki, nem elég hogy tök ugyanúgy néz ki egy csomó szereplő, még a nevük is tök egyforma. És akkor 6 meg 10 éveket ugrálnak az időben, én meg kövessem hoigy éppen ki kicsoda. Faszom.), egy fejjel alacsonyabb az öccsénél és jópár évvel fiatalabbank is néz ki (mármint a félszeműnél). Mehh.

több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=aaQSScwZPbA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Ez a rész nagyon ott volt.

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
én nyomtam volna egy dracaryst
Kúrfürst briareos
Nem is értem, miért nem mondta...
Mikey
Biztos megvolt fázva a 🐲
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos
Mikey
Mert akkor nem lenne második, harmadik, n+1-edik évad 😀

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos
Ez de rossz rész volt 😀
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Raadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.

Lúdas Solymi
Szerintem egy kurva jó, szórakoztató trilógia, kikapcsolja az agyamat, jó a feelingje, csak jókat tudnék róla mondani, persze nem egy mély mondanivalójú sztori, de kb. tökeletes popcorn mozi. (Míg a Gyűrűk ura egy jó adaptáció, de uncsi, hömpölygő semmiextra film.)
Az eredeti könyv kb. 100 oldal, régen elolvastam, akkor egynek elment, de kb. egy nagy nullának tartottam, semmi extra.
Mi benne a rossz?
Őszentsége Sobri Jóska
én is kb ilyen 5/10re tenném azokat a filmeket, nekem a CGI sok helyen kilógott és a karakterekkel is volt gondom
meg sokszor öncélúan akar látványos lenni (mintha Bay rendezte volna)
Negritis, a vajda
Nekem is valami ilyesmi.
A Hobbit mint könyv működik, a film/trilógia se lett volna rossz, de a CGI, az elnyújtott sztori, az éneklések valami borzalom volt.
Megnéztem, de annyira semmilyen lett, hogy inkább csak felhúzott mint kikapcsolt.
Két filmben meg lehetett volna azt csinálni amit 3-ban, de annyira rákaptak a GYU sikerére, hogy meg akarták ezt húzni. Plusz elméletileg akkor kezdett divatba jönni az emlékeim szerint, hogy a záró részt/filmet kettébontják...

Mind a Hobbit mind a GYU jó mint fantasy, bár utóbbinál a második könyvet szenvedve olvastam végig annak idején, a Szilmarilokat meg most olvasom és bár látom, hogy miért gondolják jónak (a lore miatt), mint olvasmány iszonyatosan borzalmas eddig.

Azzal amúgy egyetértek, hogy mint popcorn mozi működik, ha leválasztod a GYU-ról és úgy nézed mint valami szimpla fantasy filmet.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
Raadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.

Lúdas Solymi
Szerintem egy kurva jó, szórakoztató trilógia, kikapcsolja az agyamat, jó a feelingje, csak jókat tudnék róla mondani, persze nem egy mély mondanivalójú sztori, de kb. tökeletes popcorn mozi. (Míg a Gyűrűk ura egy jó adaptáció, de uncsi, hömpölygő semmiextra film.)
Az eredeti könyv kb. 100 oldal, régen elolvastam, akkor egynek elment, de kb. egy nagy nullának tartottam, semmi extra.
Mi benne a rossz?
Őszentsége Sobri Jóska
én is kb ilyen 5/10re tenném azokat a filmeket, nekem a CGI sok helyen kilógott és a karakterekkel is volt gondom
meg sokszor öncélúan akar látványos lenni (mintha Bay rendezte volna)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress

Lúdas Solymi
Mi benne a rossz?

több mint 2 éve
The Lord of the Rings sorozat:
Ekkora költségvetésből készült sorozatot elbukni én még nem láttam, a színészek ZS kategóra. Számomra semmit nem tudott átadni, ami emlékeztetett volna a trilógiára. Többet vártam.
KeyG
Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.

Masodik evadot erinto spoiler, evadzaro elott tenyleg ne nezz bele.
| Amig aggaszto, hogy lenyilatkozta a ket showrunner, hogy Sauronbol egy Walter White fele antihos karaktert akarnak csinalni a masodik evadban, es ezt valahogy nem latom jonni. |
Kenny
De én amúgy nem vágom, hogy miért a filmekhez akarják mérni ezt a sorozatot.
Oké, sok pénzt toltak bele, kb. mint a GoT-ba, de ezen kívül nem sok köze van egy filmhez, teljesen más a történetvezetés és a dinamika.

Az előzetes elvárások nagyon alávágtak, mondjuk az is tény, hogy voltak benne gyengébb pillanatok, de nem gondolnám, hogy ennyi. Ráadásul a hossz miatt se annyira feszes a tempója, azért mégiscsak egy óra egy része.
Lúdas Solymi
Nincs köze a filmhez valóban és a Gyűrűk Urához sincs sok. Nekem nem jött át, attól másoknak tetszhet.
A legnagyobb költségvetésű sorozat, ahhoz képest szerintem csalódás.
KeyG
Azért a legnagyobb költségvetés nem teljesen igaz, az 500 millióból kb. 250 ment el a jogokra.
Valahol a GoT szintjén lesz a teljes költségvetés, legalábbis ezt írták.

Látványban amúgy bőven hozza az elvártat, mert nagy képernyőre kívánkozik.
Meg én egyáltalán nem hasonlítom a mozifilmhez, nem értem ezt az összehasonlítós dolgot egyébként sem, teljesen irreális elvárás.

Az, hogy nem jön be valakinek az rendben van, nekem mondjuk az elejétől hozza a Gyűrűk Ura világának feelingjét, dehát különbözőek vagyunk.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
Ekkora költségvetésből készült sorozatot elbukni én még nem láttam, a színészek ZS kategóra. Számomra semmit nem tudott átadni, ami emlékeztetett volna a trilógiára. Többet vártam.
KeyG
Elso evad utan meg nem temetnem, GOT is gyengen kezdett szerintem. Bar nyilvan ott a cast fenyevekkel jobb volt mint itt.

| Amig aggaszto, hogy lenyilatkozta a ket showrunner, hogy Sauronbol egy Walter White fele antihos karaktert akarnak csinalni a masodik evadban, es ezt valahogy nem latom jonni. |
Kenny
Oké, sok pénzt toltak bele, kb. mint a GoT-ba, de ezen kívül nem sok köze van egy filmhez, teljesen más a történetvezetés és a dinamika.

Az előzetes elvárások nagyon alávágtak, mondjuk az is tény, hogy voltak benne gyengébb pillanatok, de nem gondolnám, hogy ennyi. Ráadásul a hossz miatt se annyira feszes a tempója, azért mégiscsak egy óra egy része.
Lúdas Solymi
Nincs köze a filmhez valóban és a Gyűrűk Urához sincs sok. Nekem nem jött át, attól másoknak tetszhet.
A legnagyobb költségvetésű sorozat, ahhoz képest szerintem csalódás.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG

Kenny

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
KeyG

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

vpi
Zseniálisak ezek a mémek.

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 943 — Patriot
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers