Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
JéBé
7 035
hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
Nehéz lesz azt a kb két évet a 2.évadig.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
több mint 2 éve
Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Persze, elismerem, vannak hibái a történetvezetésben és a dialógusokban, de részről-részre jobb lett és ha részenként van 5-10 perc unalmasabb rész, az azért szerintem nem gáz.Nos, nyilván mindenki más szempont alapján ítéli meg a sorozatot és más-más h miért teljesít alul és esetleg miért elfogadható. Ismerve, hogy bizonyos dolgokban megvan kötve az alkotók keze és egész sok évet kell felkarolniuk, én még kivárok a véleményformálással. Vizuálisan és zenei fronton nem tudok belekötni, de sokat fog nyomni a latba, hogy Sauron kilétét hogyan tálalják és az égből pottyant csóka ki lesz. No meg aztán 5 évadosra tervezik a sztorit, fene sem tudja h addig 2nd Age-ből mennyit akarnak tálalni.| Ezt beszoptad. || Jo otleteles ez es barmelyik bejohet. Lehet h elhuzzak csak a mezes madzagot elottunk es Sauron kiletenek felfedese meg a kanyarban sincs. Az az otlet mindenesetre nagyon tetszik h a hegyi emberek kiralya lehet, akik Isildurnak tett szavukat nem alltak. Vegulis korban meg mukodhet is, hiszen Isildur fiatal, amig Halbrand kozepkoru talan. Nazgul otlet nem allna ossze sztem. Kerdes h asszem Shadow of Mordor jatekban par ember kiraly nevet felfedtek h az kanonnak szamit-e, mert akkor meg odaferhet Halbrand, csak ugye kiralysaga tobbe Mordor neven fut. 😀 || Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Immaron tudjuk h az egbol pottyant orias tud eletet csiholni az elhalt dolgokba, kerdes h ki az a harom egyen, aki uldozi ot es a gyapjasok dolgait felegette. Mindenesetre a gyapjasok szerepei rohadt gazak es irritaloak eddig. |
Beki
Halbrand karaktere érdekes amúgy, de nem biztos, hogy ő lesz Sauron, direkt játszanak vele.
Theoval is folyamatosan játszanak, aztán ott van Isildur, de Gil-Galadot is befolyásolhatja valaki, aki még nem lépett színre.
Meg a történet szerint Sauron befolyásolja az elfeket, hogy készítsék el a gyűrűket, szóval benne van, hogy még színre se lépett a karakter.
Nekem a hobbitokkal semmi bajom nincs, jól hozzák a karaktert és szerethetőek, még ha kicsit idegesítőek tudnak is lenni, de ők ilyenek.
Na most az lesz a kérdés, hogy az első évadot zárják-e valami cliffhangerrel, pl. kiderül kicsoda Sauron vagy az inkább majd a második évadra marad.
|
Itt szépen össze van gyűjtve a Másodkor történéseinek kronológiája:
Képet nem rakom be, mert nagyon nagy.
"https://www.reddit.com/r/lotr/comments/pgh5k6/timeline_of_the_second_age_my_best_friend_and_i/"
Lúdas Solymi
Beki
Eszembe jutott h Halbrandra megint raosztottak az aktualis gyanusitott szerepet ezzel a sebhellyel meg azzal h megint ketertelmu megjegyzest tett Galadrielnek aki meg szinten furan nezett vissza ra.
Allitom h csak direkt szivatnak minket a keszitok es Szauron meg nem lep szinre ebben az evadban es nem Halbrand lesz az, bar ki tudja. |
Lúdas Solymi
Ha Halbrand is lesz Sauron, kivancsi leszek hogyan mutatjak be hogyan valik azza. Bizom benne h nem egy seb altal. 😀 Az egbol pottyant urge gyogyito hatasa miatt "jo" karakter ugyis es varhato volt h varazslo, de gondoltam h csak vmi uj karakter lesz es nem Gandalf az. 5 varazslora emlekszem: Gandalf, Saruman, Radagast es 2 Blue Wizards, akikrol keveset tudni. Rendezok: hahh legyen akkor Gandalf... |
Beki
De azert altalaban ki szoktak tenni az ilyen leakelt infok ele egy rohadt nagy spolier taget h csak az olvassa tovabb aki akarja, mindenfele informacio megosztast elozetesen nelkuloznek.
Meg pont az adta az eddigi izgalmakat h tippeltel, igy meg kb. elrontjak a szorakozasodat merthogy leakelt infot osztanak meg.
Halbrandra nagyon epitik a dolgokat, viszont Sauron miert szenvedne attol amit tett, miert menekulne? Vagy ez is megtevesztes?
Itt van par otleteles vele kapcsolatban, mert a Southlandsrol azert tul sok info nincs korabbrol, szoval o nem egy kanon szereplo.
collider.com/rings-of-power-the-southlands-explained-mordor/
|
Lúdas Solymi
Beki
Nagyonon szeretem a lotr-t, de eddig sajnos boven alulteljesit.
Nem tudom irta e valaki, de ne feledjetek, a harom reszt ismét vetítik limitalt idoben az alábbi mozikban:
Cinema mom, gobuda és pólus mozi.
Ventura
Kis off: Avatar is megy a mozikban.
Beki
Na meg egyben nézve teljesen más élményt nyújt, én az 1-3-at egyben néztem meg és teljesen jól adta ki a lassúság is. Szerintem azért van ebben szándékosság is, de lehet amatőrség is.
És ahogy Beki írta, 5 évadra tervezik és itt szerintem a 2. évad lesz a tényező, mert hiába fanyalognak annyian az elsőn, a másodikra ugyanúgy ott marad az ember.
A GoT első évadaira se emlékszik teljesen senki, csak a cselekmény egyes részeire, pedig abban is voltak unalmasabb részek, főleg a végén, Daenerys száláról meg ne is beszéljünk.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nos, nyilván mindenki más szempont alapján ítéli meg a sorozatot és más-más h miért teljesít alul és esetleg miért elfogadható. Ismerve, hogy bizonyos dolgokban megvan kötve az alkotók keze és egész sok évet kell felkarolniuk, én még kivárok a véleményformálással. Vizuálisan és zenei fronton nem tudok belekötni, de sokat fog nyomni a latba, hogy Sauron kilétét hogyan tálalják és az égből pottyant csóka ki lesz. No meg aztán 5 évadosra tervezik a sztorit, fene sem tudja h addig 2nd Age-ből mennyit akarnak tálalni.| Ezt beszoptad. || Jo otleteles ez es barmelyik bejohet. Lehet h elhuzzak csak a mezes madzagot elottunk es Sauron kiletenek felfedese meg a kanyarban sincs. Az az otlet mindenesetre nagyon tetszik h a hegyi emberek kiralya lehet, akik Isildurnak tett szavukat nem alltak. Vegulis korban meg mukodhet is, hiszen Isildur fiatal, amig Halbrand kozepkoru talan. Nazgul otlet nem allna ossze sztem. Kerdes h asszem Shadow of Mordor jatekban par ember kiraly nevet felfedtek h az kanonnak szamit-e, mert akkor meg odaferhet Halbrand, csak ugye kiralysaga tobbe Mordor neven fut. 😀 || Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Immaron tudjuk h az egbol pottyant orias tud eletet csiholni az elhalt dolgokba, kerdes h ki az a harom egyen, aki uldozi ot es a gyapjasok dolgait felegette. Mindenesetre a gyapjasok szerepei rohadt gazak es irritaloak eddig. |
Beki
Halbrand karaktere érdekes amúgy, de nem biztos, hogy ő lesz Sauron, direkt játszanak vele.
Theoval is folyamatosan játszanak, aztán ott van Isildur, de Gil-Galadot is befolyásolhatja valaki, aki még nem lépett színre.
Meg a történet szerint Sauron befolyásolja az elfeket, hogy készítsék el a gyűrűket, szóval benne van, hogy még színre se lépett a karakter.
Nekem a hobbitokkal semmi bajom nincs, jól hozzák a karaktert és szerethetőek, még ha kicsit idegesítőek tudnak is lenni, de ők ilyenek.
Na most az lesz a kérdés, hogy az első évadot zárják-e valami cliffhangerrel, pl. kiderül kicsoda Sauron vagy az inkább majd a második évadra marad.
|
"https://www.reddit.com/r/lotr/comments/pgh5k6/timeline_of_the_second_age_my_best_friend_and_i/"
Lúdas Solymi
Beki
Eszembe jutott h Halbrandra megint raosztottak az aktualis gyanusitott szerepet ezzel a sebhellyel meg azzal h megint ketertelmu megjegyzest tett Galadrielnek aki meg szinten furan nezett vissza ra.
Allitom h csak direkt szivatnak minket a keszitok es Szauron meg nem lep szinre ebben az evadban es nem Halbrand lesz az, bar ki tudja. |
Lúdas Solymi
Ha Halbrand is lesz Sauron, kivancsi leszek hogyan mutatjak be hogyan valik azza. Bizom benne h nem egy seb altal. 😀 Az egbol pottyant urge gyogyito hatasa miatt "jo" karakter ugyis es varhato volt h varazslo, de gondoltam h csak vmi uj karakter lesz es nem Gandalf az. 5 varazslora emlekszem: Gandalf, Saruman, Radagast es 2 Blue Wizards, akikrol keveset tudni. Rendezok: hahh legyen akkor Gandalf... |
Beki
De azert altalaban ki szoktak tenni az ilyen leakelt infok ele egy rohadt nagy spolier taget h csak az olvassa tovabb aki akarja, mindenfele informacio megosztast elozetesen nelkuloznek.
Meg pont az adta az eddigi izgalmakat h tippeltel, igy meg kb. elrontjak a szorakozasodat merthogy leakelt infot osztanak meg.
Halbrandra nagyon epitik a dolgokat, viszont Sauron miert szenvedne attol amit tett, miert menekulne? Vagy ez is megtevesztes?
Itt van par otleteles vele kapcsolatban, mert a Southlandsrol azert tul sok info nincs korabbrol, szoval o nem egy kanon szereplo.
|
Lúdas Solymi
Beki
Nem tudom irta e valaki, de ne feledjetek, a harom reszt ismét vetítik limitalt idoben az alábbi mozikban:
Ventura
Kis off: Avatar is megy a mozikban.
több mint 2 éve
| Ezt beszoptad. || Jo otleteles ez es barmelyik bejohet. Lehet h elhuzzak csak a mezes madzagot elottunk es Sauron kiletenek felfedese meg a kanyarban sincs. Az az otlet mindenesetre nagyon tetszik h a hegyi emberek kiralya lehet, akik Isildurnak tett szavukat nem alltak. Vegulis korban meg mukodhet is, hiszen Isildur fiatal, amig Halbrand kozepkoru talan. Nazgul otlet nem allna ossze sztem. Kerdes h asszem Shadow of Mordor jatekban par ember kiraly nevet felfedtek h az kanonnak szamit-e, mert akkor meg odaferhet Halbrand, csak ugye kiralysaga tobbe Mordor neven fut. 😀 || Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
Lúdas Solymi
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
De most komolyan gyerekek, tényleg ez a legnagyobb problémátok a mai napon? Ennyire ne legyetek már rápörögve, tényleg így kevesebbet ér az egész sorozat? Meg sem nézitek az adott részt?Latom neked se megy at…
Úgyis az adja a teljes élményt, ha megnézed, értelmezed és értékeled magadban. Ebből nem kéne hogy elvegyen bármit is, amit a fórumon/facebook-on/akárhol olvastál. Aki pl. olvasta a Sapkowski-t vagy Martin-t, az meg se nézze az adott sorozatokat/filmeket, mert úgysem adja az élményt, nem lesznek nagy meglepődések?
Nemár, komolyan...
(tegnapelőtt kezdtem el nézni a LotR-RoP-t, és rohadtul semmit nem vont le az élvezeti értékéből, hogy gyakorlatilag az itteni "Sorozatok" topik kb. 60%-a erről szólt, spoilerekkel vagy anélkül is)
Vitézlő Titoknok tomz
Ott a spoiler tag, oda rakja az infot lehetoseg szerint, ha mar hasznalja, ne kivulre…
Amugy meg igen, zavar, mert elbassza a szorakozasomat.
Nem mondom h ez a legfontosabb dolog az eletemben, de ahogy fentebb irtam, ha van opcio, hasznalja.
Etikett vagy mi a faszom.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Nem láttam még az új részt a sárkányok táncából, de egyre inkább az az érzésem az egésszel kapcsolatban, hogy a jelenlegi kisebbségi családok belső viszonyait nagyon szépen leírja. Főleg hogy Daemon és Rhaenyra közös gyerekei majd az öreg királynak egyben lesznek az unokái és unokaöccsei, meg Daemon a veje és öccse is egyben és folytathatnám... Várom az első Kolompár Tárgárien, Ürmös Démon, Nyíri Egon (na jó ilyen már biztos van 😀) neveket.
több mint 2 éve
sárkányos barátok közt jó volttetszett a kontraszt ahogy queen és princess merednek a semmibe miközben a fiatal interracial párok már boldogan tervezik a gangbanget 😀
több mint 2 éve
És az Andor nevűek is büszkék lehetnek magukra 😊Megnéztem az Andor 1-3. részt.Én a negyediknél tartok, nekem nagyon bejön. Eleve szerintem a Jedi visszatér óta a Rogue One volt a kedvencem, tehát lehet elfogult vagyok, de nagyon jók a karakterek, a droidok, tetszik, hogy a Tatuinon kívül is van élet a Disney univerzumban, nekem Mandalorian szint eddig.
Not great, not terrible.
empty taxi
vpi
Ismerek is párat 😀
több mint 2 éve
Megnéztem az Andor 1-3. részt.Én a negyediknél tartok, nekem nagyon bejön. Eleve szerintem a Jedi visszatér óta a Rogue One volt a kedvencem, tehát lehet elfogult vagyok, de nagyon jók a karakterek, a droidok, tetszik, hogy a Tatuinon kívül is van élet a Disney univerzumban, nekem Mandalorian szint eddig.
Not great, not terrible.
empty taxi
több mint 2 éve
elkezdtem a héten a Sandman-t és aszittem az egész évad a kezdeti sztoriról fog szólni, de lényegében 2 fél évadról beszélünka második fele nem is igazán tud elkapni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
De most komolyan gyerekek, tényleg ez a legnagyobb problémátok a mai napon? Ennyire ne legyetek már rápörögve, tényleg így kevesebbet ér az egész sorozat? Meg sem nézitek az adott részt?Úgyis az adja a teljes élményt, ha megnézed, értelmezed és értékeled magadban. Ebből nem kéne hogy elvegyen bármit is, amit a fórumon/facebook-on/akárhol olvastál. Aki pl. olvasta a Sapkowski-t vagy Martin-t, az meg se nézze az adott sorozatokat/filmeket, mert úgysem adja az élményt, nem lesznek nagy meglepődések?
Nemár, komolyan...
(tegnapelőtt kezdtem el nézni a LotR-RoP-t, és rohadtul semmit nem vont le az élvezeti értékéből, hogy gyakorlatilag az itteni "Sorozatok" topik kb. 60%-a erről szólt, spoilerekkel vagy anélkül is)
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Tipp: | Ha attól félsz, véletlen megtudod, mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, mielőtt meg tudod nézni, ne menj fel bazdmeg a sorozattal foglalkozó fórumra! |
vpi
De bazdmeg, ne legyetek már ennyire eszetlenek ti is, meg akik lájkoltátok...Tipp:Ha attól félsz, véletlen megtudod, mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, mielőtt meg tudod nézni, ne menj fel bazdmeg a sorozattal foglalkozó fórumra!Hány ilyen kirohanást látni pedig. Legyen az bármilyen sorozat, amelyiknek éppen kijött az új része, 2 nappal később leírsz valamit az aktuális részről, mindig megy a sírás, hogy ő még nem nézte meg, mi a francnak kell spoilerezni?
vpi
Kurvára nem kell közösségi médiákat nézegetni, ha nem akarsz belefutni spoilerbe. Ahogy ha lemaradok egy meccsről, én sem fogok semmit nézni az ismétlésig, ha nem akarom tudni az eredményt.
#lifehack
shagi0206
Nem azzal van a bajom, hogy azt betolja, hogy van leaked infója, hanem azzal, hogy beírja a leaked infót és spoilerbe teszi azt, ami nem lényeg.
Hát a retekért nem tudja akkor normálisan használni azt a kibaszott funkciót?
Tisztában vagyok vele, hogyha valamiről nem akarok tudomást szerezni, mert izgulni akarok, akkor kerülöm a social médiát, ez alap, de az is, hogy ilyen infókat nem böfögsz bele az éterbe, csessze már meg.
több mint 2 éve
én visszahozom spoilerről, én múltkor abba futottam bele hogy a messenger storiesba volt kiírva egy végeredményTipp: | Ha attól félsz, véletlen megtudod, mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, mielőtt meg tudod nézni, ne menj fel bazdmeg a sorozattal foglalkozó fórumra! || Hány ilyen kirohanást látni pedig. Legyen az bármilyen sorozat, amelyiknek éppen kijött az új része, 2 nappal később leírsz valamit az aktuális részről, mindig megy a sírás, hogy ő még nem nézte meg, mi a francnak kell spoilerezni?
vpi
Kurvára nem kell közösségi médiákat nézegetni, ha nem akarsz belefutni spoilerbe. Ahogy ha lemaradok egy meccsről, én sem fogok semmit nézni az ismétlésig, ha nem akarom tudni az eredményt.
#lifehack |
shagi0206
azt meg kb minden reggel megnézem mer muterral meg csomó haverral ott tartom a kapcsolatot
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Tipp: | Ha attól félsz, véletlen megtudod, mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, mielőtt meg tudod nézni, ne menj fel bazdmeg a sorozattal foglalkozó fórumra! || Hány ilyen kirohanást látni pedig. Legyen az bármilyen sorozat, amelyiknek éppen kijött az új része, 2 nappal később leírsz valamit az aktuális részről, mindig megy a sírás, hogy ő még nem nézte meg, mi a francnak kell spoilerezni?
vpi
#lifehack |
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
| Jo otleteles ez es barmelyik bejohet. Lehet h elhuzzak csak a mezes madzagot elottunk es Sauron kiletenek felfedese meg a kanyarban sincs. Az az otlet mindenesetre nagyon tetszik h a hegyi emberek kiralya lehet, akik Isildurnak tett szavukat nem alltak. Vegulis korban meg mukodhet is, hiszen Isildur fiatal, amig Halbrand kozepkoru talan. Nazgul otlet nem allna ossze sztem. Kerdes h asszem Shadow of Mordor jatekban par ember kiraly nevet felfedtek h az kanonnak szamit-e, mert akkor meg odaferhet Halbrand, csak ugye kiralysaga tobbe Mordor neven fut. 😀 || Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
Lúdas Solymi
Beki
|
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Tipp: | Ha attól félsz, véletlen megtudod, mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, mielőtt meg tudod nézni, ne menj fel bazdmeg a sorozattal foglalkozó fórumra! |
több mint 2 éve
| haha beszoptátok nincs itt semmi || Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
Lúdas Solymi
Beki
|
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
| Twittertbse hasznalom ennyire.| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
Lúdas Solymi
Beki
|
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
| Sorozat twitter oldalan mar vmifele hivjuk teaser van kint es abban ott van Sauron, Celebrimbor is, igy gyanithatjuk h mi fog kovetkezni, nem is emlitve h Halbrand veletlenul tunde gyogyszer miatt Galadriellel tart.| Na ja, meg muszaj zanzasitaniuk az idovonalat h idoben egy pontban fusson ossze minden, de a fobb szereploket mar igy is felvazoltak.Franko kep ez, csak tenyleg lehetetlen behatarolni hol tartunk, vagy mire megy ki a jatek. | Galadriel ugye azt mondja h ferjet, Celebornt elvesztette mar. Kepen van h elso numenori hajok megjelennek Kozepfolde partjainal, ami kesobb van. Sorozatban vmi mixelt osszkepet kapunk a kepen szereplo dolgokbol, miutan tudjuk h a rendezok nem hasznalhatjak fel pontosan Tolkien muveit. ||Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Ugyesen jatszanak ezzel a resszel meg mindig. | Ugye Delfolde nincs mar, azaz Mordor neven fut es Halbrand nem gyogyulo sebere a tundek gyogyszerei vhogy lass csodat, nem fognak hatni.
Bruce
Beki
|
Lúdas Solymi
Beki
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Nekem a halálom, hogy mindenkinek ötletelnie kell a sorozatokról ilyen szinten, és lassan már lehetetlen nem belefutni a spoilerekbe.Hat kossz, ezt az egeszet rakhattad volna spoiler-spoilerbe…Engem megvett az a teória, hogy | Halbrand=Sauron |Egyébként 99%, hogy Halbrand | Sauron | . Pont egy reddit leak miatt, ami kb már 1 hónapja kering ott, mondanám ezt ennyire biztosra, mert abban a posztban epizódról epizódra eddig meg lettek "jósolva" a fontosabb történések. Gondolok itt a | a 6. rész csatájára és a Mount Doom kitörésére, valamint a mostani rész történései is ugyan úgy történtek, mint ahogy abban a posztban leírták | Ezért, ha nem akarjátok lelőni a következő rész csavarjait inkább a következő spoileres tag-et ne is olvassátok el. | Ugyanis a 8. részben fog kiderülni, hogy Halbrand=Sauron, itt legalább a könyveket követve Galadriel fog rájönni erre, valamint a következő részben fog Halbrand/Sauron találkozni Celebrimborral és a gyűrűk ötletével, plusz a meteor man személyét is felfedik és meglepő módon a meteor man=Gandalf lesz |
Bruce
Mr.Breaker
Rohadtul utalom ezeket a leakeleseket, mar a GoT-nal is elbaszta a dolgokat, pedig kerultem mint a tuzet az ilyen infokat, te meg idebaszod fullba…
Lúdas Solymi
Major ligás meccsek streamingje kapcsán ugyanez, szinte lehetetlen úgy elindítani a meccseket, hogy ne tolják az arcodba vagy az eredményt vagy bármilyen fontos jelenet videóját.
több mint 2 éve
a nexium után sajnos bármit el tudok képzelniKeep Sweet: Pray and Obey 4 részes mini doksi széria Netflixen. FLDS egyház, Warren Jeffs. Atyaég. Lesújtó és ökölbe szorul az ember keze. Fel nem fogható épp ésszel ez az egész sztori.karizmatikus vezető, elkeseredett, befolyásolható követők
Egyszerűen nincs előttem, hogy egy ilyen szekta hogy alakulhat ki.
esanders10
leegyszerüsitve persze de kb ez a recept
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Keep Sweet: Pray and Obey 4 részes mini doksi széria Netflixen. FLDS egyház, Warren Jeffs. Atyaég. Lesújtó és ökölbe szorul az ember keze. Fel nem fogható épp ésszel ez az egész sztori.karizmatikus vezető, elkeseredett, befolyásolható követők
Egyszerűen nincs előttem, hogy egy ilyen szekta hogy alakulhat ki.
esanders10
leegyszerüsitve persze de kb ez a recept
Szerkesztette: Kúrfürst briareos