Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
Amúgy másnak is feltűnt,hogy a trónok harcában mindig d@gas volt, a sárkányok házában meg egyfeszt a szülést mutatják..
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Na ez a rész volt már valami.
Beki
Összességében nekem jobban bejön mint a sárkányok haza.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Rings of Power - S01E06Na ez a rész volt már valami.
több mint 2 éve
www.giantfreakinrobot.com/ent/warner-bros-deleting-purchases.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/epix-mgm-plus-2023-1235228732/ez simán összeolvadhatna a prime videóval ...
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Na befejeztem a For all mankind 3. évadát. Alapból el tudnám viselni, ha kicsit lassabban vezetnék le a dolgokat és a sok drámázás helyett inkább az érdemi részre hagynának több időt, de ettől függetlenül ez is egész jó évad volt.
több mint 2 éve
Nekem személy szerint Rheanyrát alakító új színésznő sokkal jobban tetszik mint a korábbi színésznő. És most nem a külsejükre gondolok. Alicent esetében viszont annyira nem jött be a váltás, mert karakteridegennek tűnik, hogy egy hatalmas geci, a kedves arcához viszonyítva.Kezd bonyolódni a cselekmény egyébként a sok gyerek miatt, aztán még majd várhatóak további gyerekecskék, jajj
De egyékbént én most úgy vagyok vele, hogy csak élvezem a sorozatot
több mint 2 éve
Így hogy ugye a király bácsi még él (bár szerintem az ötödik rész végén sokan azt hitték, hogy vége) és alapvetően nem változott a felállás szerintem belefért az ugrás.meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.
csebi
Mondjuk ennyi rusnya fejú kölköt honnan szedtek azt nem tudom, gondolom angolok a szerencsétlenek 😀
Jah, jó arc az öreg, csak idealista és uralkodónak totálisan alkalmatlan 😊
Kb egy Ned Stark előkép.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
meg sajnos nem jarok ott az ujraolvasasnal, de nekem is igy remlett. ami nincs meg, hogy volt-e ertelme igy elvagni es ugrani 10 evet, eddig szep epitkezes volt, aztan most meg kb in medias res volt.Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
Ha lassan is, de alakul a dolog, a következő részben már némi történés is lesz 😄
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b
nekem amugy tetszett a gyerek civakodas, mert szebben bemutatja, hogy a kesobbi felnottkori konfliktusoknak ilyen alapjai is vannak.
amugy Vhiserys a legnagyobb arc, o komolyan gondolja, hogy a kiralykodas tenyleg csak legozasbol kellene, hogy alljon 😊 legemberibb Targaryen ever.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Warner Bros Discovery reportedly cooked its HBO subscriber numbers by as many as 10M in addition to misleading shareholders in other ways
— Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) September 27, 2022
A class-action lawsuit has been filed against them
(via @TheWrappic.twitter.com/YO1jHw4xvR
több mint 2 éve
Érdekes. Szerintem meg színészileg pont ő rakta le az egyik legjobb teljesítményt. Egy-egy szemvillanásában vagy fejtartásában több van, mint a komplett szereplőgárda 3/4-ében együttesen...Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
Nem keverted össze a két csajt, és Emma D'Arcyra gondoltál? 😀
A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
thebeke
több mint 2 éve
Nem. Meglepődtem én is, mert előzetesen azt gondoltam hogy a hercegnőt lesz könnyebb befogadni.Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
thebeke
A bicebóca csávó valóban nagyon creepy... Kinézetre valahogy Tyrion, jellemre meg Kisujj érzés nekem 😀
warr_b
több mint 2 éve
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.😮
thebeke
több mint 2 éve
Olivia Cooke a sorozat mélypontja eddig. Élvezhetetlen, ripacskodó végig. Kirántott az élményből mikor őt kellett nézni.Ezen kívül mesterien építkezett a sorozat ebben a részben is, és jól árnyalták a karaktereket. Matthew Needham zseni volt. Volt már pár pszichopata karakter ebben az univerzumban, de ő tudott újat mutatni
több mint 2 éve
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.Nekem is borzasztó jellegtelen lett mindkét főszereplő csaj, sőt unszimpatikus inkább.
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊
warr_b
több mint 2 éve
Jughead
5 213
Pedig bőven a legjobb rész volt a sorozatból.
több mint 2 éve
eddig védtem a sárkányos sorozatot, de ez a mai rész tényleg tiszta szappanopera volt: | bocs a nevekben nem vagyok jó, a hercegnő férje rettenetes, a gyerekek egymással veszekednek sztori még inkább... Matt Smith feleségének a drámája érdektelen, 20 perce ismerjük, nem kötődik hozzá az ember. gondolom a legnagyobb sárkány majd a hercegnőé lesz I guess? remélem a 8. rész végéig meghal a király, különben tényleg nem fog történni semmi. vagy az lesz, hogy a 9. végén meghal, a 10.-ben meg mindenki a trónt akarja és a következő évadban meg háború? Olivia Cooke legalább király <3 |
több mint 2 éve
Nem olvastam a könyvet, de most rákeresve úgy látom ez abban is így volt...Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
warr_b
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊Azért az elég nagy kapufa szerintem, hogy eltelt 10 év, | ami közben a trón várományosa kb. fűvel-fával konnektelt, és szült is egy rakat fatttyút | . Mert egy vidéki nagyúrnál | (lásd Stark apuka - Havas Jon) még csak-csak elmegy, de egy leendő királyné és egyből hármat, | na ez gáz, még ebben a környezetben is. | |
warr_b
több mint 2 éve
The Last Kingdom - NetlfixJah, nem rossz. bar azzal nem ertek egyet, hogy van annyira jo, mint a Vikings. Mondjuk az ido mulasat a Vikingsban is nehol eleg kuszan abrazoljak, de a The Last Kingdomban peldaul szerintem gagyibb, az a resze nem jott be.
Valamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
JéBé
Illetve a THL kiszamithatobb, tobb benne a klise, sokkal „vdettebbek” a karakterek, amikor meg igazabol jonnenek a fordulatok, azok pont, hogy nagyon kiszamithatoak, igy viszont kevesbe meglepoek.
több mint 2 éve
Last kingdom elég fasza, néhány kisebb hibától eltekintve.Sárkányos sori: a főszereplő csaj egyre kevésbé tűnik főszereplőnek, ráadásul az új színésznő még semmilyenebb, mint a másik... ezek a castingok nálam nagyon nem ülnek. Olivia Cooke-ban mondjuk legalább nem kellett csalódni 😊
több mint 2 éve
The Last Kingdom - Netlfixén se rég néztem végig és nekem tartotta végig
Valamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
JéBé
talán a 3. évad volt kicsit kevésbé érdekes de az 5. számomra ült
több mint 2 éve
JéBé
7 035
The Last Kingdom - NetlfixValamiert nem kapta meg azt a hypot amit az utobbi idoben tobb kosztumos tarsa, pedig... Elso evadon vagyok tul es szvsz siman van olyan jo mint a Vikings elso evada. Erzodik hogy konyvbol van ennek ellenere vegig porgos, esemenydus, nem ul le egy-egy reszre sem. Remelem kitart a minoseg a tovabbi evadokban is, de ez eddig mufajaban nekem top
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Megnéztem az Andor 1-3. részt.én az elsö rész felénél kikapcsoltam. Nagyon nem tudott lekötni. Viszont a Cyberpunk : Edgerunners-t tudom ajánlani. A történet szimpla, de a látványvilág eléggé bejövös és a karakterek design-ja is.
Not great, not terrible.
empty taxi