Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Teljesen egyetertek, jol leirtad. A minap fejeztem be en is, s a sorozat elso fele igencsak jol sikeredett. Elborzasztott, s ismét rámutatott arra, hogy ebben a hercegnokkel teli vilagban, bizony ott van a sotet is, tele beteg emberekkel, s akar gyerekkorodban/felnott korodban is siman aldozatul eshettel volna/eshetsz. Nem szamitasz ra.Mas kerdes, hogy en egyebkent teljesen megertem a sorozat koruli cirkuszt, egyreszt az aldozatok hozzatartozoitol, masreszt sok kritikustol, mert rengetegszer tipikusan az jon le, mintha sajnalni kellene Dahmert ebben a sztoriban a szar gyerekkora es az idiota szulei miatt. Pedig Murphy allitolag pont ezt akarta elkerulni, de szvsz ez sok esetben nem sikerult.En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀mert az ilyen sztorik mindig nagyot mennek és viszonylag olcsók
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Stez
A sorozat masodik fele ugymond laposodik, s tulsagosan átvált a “lelki gyotrodesre”: mivel szerencsere nem éltük at, s a film egy muveszet, ovatosan kellett volna megrendezni, s nem feltüntetni a vegere jobb szinben dahmer-t. En megertem, hogy szerette volna teljes egészében bemutatni a tortenteket, de nem lett volna szabad abbahagyni a feszultseg keltest kozben.
több mint 2 éve
érdekes amit a végén irsz, alapvetően empatikus vagyok a sori alatt egyszer sem éreztem egy pillanatig h sajnálni kéne dahmert. Szóval ez lehet befogadó függő isIgen, ezzel nincs is bajom.En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀mert az ilyen sztorik mindig nagyot mennek és viszonylag olcsók
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Azzal van, hogy ott van alapkent minden egyes reszlet egy adott sztorirol, mert Dahmer anno mindent elmeselt, de te halivudi nagykutyakent fogod, es elkezdesz sorozatosan elterni a tenyektol csak azert, hogy nagyobb hatast adj a kozonsegnek.
Mikozben ez a sztori igencsak sokkolo onmagaban is, tehat mar csak ezert sem kellene elterned a valosagtol es elkezdeni kiszinezni.
Tipikus Murhpy-anyag lett ez igy, indokolatlanul elferditett es hatasvadasz. Mikozben egyebkent olyan reszletek maradtak ki vagy lettek megmasitva, amik megtortentek, raadasul ezerszer nagyobb hatast tudtak volna ezek kivaltani a nezobol, plusz ezekkel maradt is volna a valosagnal.
Teszem hozza, igy sem egy rossz sorozat ez egyaltalan, csak szamomra nagyon sokat rombol az osszkepen az, hogy eldontottek, hogy megcsinaljak egy elmebeteg faszi tortenetet, de belepiszkitanak a valosagba.
Mas kerdes, hogy en egyebkent teljesen megertem a sorozat koruli cirkuszt, egyreszt az aldozatok hozzatartozoitol, masreszt sok kritikustol, mert rengetegszer tipikusan az jon le, mintha sajnalni kellene Dahmert ebben a sztoriban a szar gyerekkora es az idiota szulei miatt. Pedig Murphy allitolag pont ezt akarta elkerulni, de szvsz ez sok esetben nem sikerult.
Stez
több mint 2 éve
Igen, ezzel nincs is bajom.En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀mert az ilyen sztorik mindig nagyot mennek és viszonylag olcsók
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Azzal van, hogy ott van alapkent minden egyes reszlet egy adott sztorirol, mert Dahmer anno mindent elmeselt, de te halivudi nagykutyakent fogod, es elkezdesz sorozatosan elterni a tenyektol csak azert, hogy nagyobb hatast adj a kozonsegnek.
Mikozben ez a sztori igencsak sokkolo onmagaban is, tehat mar csak ezert sem kellene elterned a valosagtol es elkezdeni kiszinezni.
Tipikus Murhpy-anyag lett ez igy, indokolatlanul elferditett es hatasvadasz. Mikozben egyebkent olyan reszletek maradtak ki vagy lettek megmasitva, amik megtortentek, raadasul ezerszer nagyobb hatast tudtak volna ezek kivaltani a nezobol, plusz ezekkel maradt is volna a valosagnal.
Teszem hozza, igy sem egy rossz sorozat ez egyaltalan, csak szamomra nagyon sokat rombol az osszkepen az, hogy eldontottek, hogy megcsinaljak egy elmebeteg faszi tortenetet, de belepiszkitanak a valosagba.
Mas kerdes, hogy en egyebkent teljesen megertem a sorozat koruli cirkuszt, egyreszt az aldozatok hozzatartozoitol, masreszt sok kritikustol, mert rengetegszer tipikusan az jon le, mintha sajnalni kellene Dahmert ebben a sztoriban a szar gyerekkora es az idiota szulei miatt. Pedig Murphy allitolag pont ezt akarta elkerulni, de szvsz ez sok esetben nem sikerult.
több mint 2 éve
En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀mert az ilyen sztorik mindig nagyot mennek és viszonylag olcsók
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 564
Jol van, na mostmar tudom, hogy jogosan feltem Murphytol a Dahmer kapcsan. Egy csomo dolog nem ugy tortent, ahogy mutattak a sorozatban, csak azert, hogy sotetebb legyen, es egy kis halivudi dramat is belevigyenek.En azt nem ertem miert csinalnak ilyen filmeket.😀
Engem nagyon zavar, hogy meg csak nem is akarnak igaz tortenetet feldolgozo filmeknel/sorozatoknal ragaszkodni a valosaghoz ragaszkodni, max nagyvonalakban, de egy csomo reszletet meg be kell szennyezni, csak azert, hogy meglegyen a hatas.
Csak a baj az, hogy a hatas enelkul is meglenne, mivel jelen esetben a tortenelem egyik legbetegebb sorozatgyilkosarol beszelunk, aki azin kivul, hogy levagta es megdugta az emberek fejet, sokak agyaba lyukat furt es sosavat fecskendezett belejuk. Es meg lehetne sorolni. Onmagaban sokkolo minden Dahmer korul, de nem, ez nem eleg, meg tele kell nyomni kamuval.
Nem ertem, ezeknek mi ertelme van. Nem a ferditesek miatt lesz kiemelkedo egy ilyen sorozat.
Stez
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Szőkecsajos sárkányos: ez most 5*-os, kb. a sírból hozta vissza a szériát. Végre olyan, amilyenre számított az ember a GoT univerzumtól.
több mint 2 éve
Vizuálisan és zenei részben viszont nagyon odatették magukat.néhol kicsit furán nézett ki de nekem nagyon tetszett hogy az orkok nem cgi volt hanem rendesen maszk munka
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tényleg jó volna tudni, hogy az Amazon szerződés mit tartalmaz eme tekintetben és h a rendezők keze mennyire van megkötve ezáltal. Bár látva az eddigieket... valszeg eléggé korlátolt lehetőségeik vannak; mindenesetre az évad végén kiderül sok minden. Vizuálisan és zenei részben viszont nagyon odatették magukat.Tudom, olvastam róla.Tolkien "utodok" teljesen megkotottek a rendezok kezet es nyilvan Amazonos szerzodesben is benne van minden apro betuvel, igy lehet h minden otlethez engedelyt kellett kerniuk kb.Tudom, de azert inspiralodhattak belole, hogyha valamennyire lehetett kotni a dolgot a GYU-hoz.a szilmarilokat nem használhatták btw, szóval mind1 hogy abban mi vanEn amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
S01E06-ban többet hoztak ki belőle mint ami benne volt, Galadriel szintúgy jól volt árnyalva.
Lúdas Solymi
Galadriel esetében pedig a folyamatos vívódás a belső gonosszal amire egyre többet utalnak is
és ugye a trilógiában is előkerül ez mikor frodó felajánlja a gyűrűt
Negritis, a vajda
Aztan ugye ezen konyveken kivul, ami a Harmadkorban jatszodik, ott van a Szilmarilok ( meg nem olvastam sajna), meg egy rohadt nagy elozmeny es tortenes.
Rohadtul azt erzem h rengeteg ember tulerzekenyitett, picsogos kis hulyegyerek meg felnott koraban is es ennek a kovetkezmenye ez az elcseszett hisztikampany ami a sorozat ellen megy.
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Szoval eleg nagy mozgasteruk volt.
Lúdas Solymi
Beki
A kérdés az, hogy a megvett jogok miket tartalmaznak, mert mind a Hobbit, mind a GYU elég részletgazdag, főleg ha a mellékletet is hozzávesszük, emlékeim szerint van.
Ilyen alapon meg szépen fel tudták húzni a történetet, bár amúgy egy vicc, hogy úgy csinálnak előzményfilmet, hogy a kvázi ahhoz kapcsolódó jogok nem állnak rendelkezésükre.
Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok a sorozattal, mert vannak hibái, de ugye ezt csak úgy lehetne pontozni, hogy mellé teszel más sorozatokat is, amiket párhuzamosan nézel, hogy ott a hasonló helyzeteket hogyan oldották meg, mennyire volt lapos a párbeszéd vagy gyenge a színészi játék.
Azért emlékeim szerint a Trónok Harcában is voltak unalmasabb jelenetek, bár ott inkább a vége felé, a sima GYU filmben meg a Frodó+Samu szál volt elviselhetetlen, azzal szerintem kínozni lehet embereket, ott is csak Gollam menti meg a helyzetet.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
A Sárkányok Háza és a Hatalom Gyűrűi annyira lassan építkező, eseménytelen, már-már érdektelen történetek, hogy az előbbinél 6, utóbbinál 3 részt kb nyolc részletben néztem meg. Egy esélyt kapnak még, de ha megint elalszom rajtuk, akkor kaszálom.Az a lényeg h ne alvás közben kaszálj, mert vkinek bántodása esik 😉
Willie Parker
több mint 2 éve
A Sárkányok Háza és a Hatalom Gyűrűi annyira lassan építkező, eseménytelen, már-már érdektelen történetek, hogy az előbbinél 6, utóbbinál 3 részt kb nyolc részletben néztem meg. Egy esélyt kapnak még, de ha megint elalszom rajtuk, akkor kaszálom.Nézzed ébredés után egy órával és nem fogsz elaludni. 😉
Willie Parker
Egyébként, ha nem tetszik akkor ne is adj neki még egy esélyt, fölösleges. Keress másik sorozatokat.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 386
A Sárkányok Háza és a Hatalom Gyűrűi annyira lassan építkező, eseménytelen, már-már érdektelen történetek, hogy az előbbinél 6, utóbbinál 3 részt kb nyolc részletben néztem meg. Egy esélyt kapnak még, de ha megint elalszom rajtuk, akkor kaszálom.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
Tudom, olvastam róla.Tolkien "utodok" teljesen megkotottek a rendezok kezet es nyilvan Amazonos szerzodesben is benne van minden apro betuvel, igy lehet h minden otlethez engedelyt kellett kerniuk kb.Tudom, de azert inspiralodhattak belole, hogyha valamennyire lehetett kotni a dolgot a GYU-hoz.a szilmarilokat nem használhatták btw, szóval mind1 hogy abban mi vanEn amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
S01E06-ban többet hoztak ki belőle mint ami benne volt, Galadriel szintúgy jól volt árnyalva.
Lúdas Solymi
Galadriel esetében pedig a folyamatos vívódás a belső gonosszal amire egyre többet utalnak is
Negritis, a vajda
Aztan ugye ezen konyveken kivul, ami a Harmadkorban jatszodik, ott van a Szilmarilok ( meg nem olvastam sajna), meg egy rohadt nagy elozmeny es tortenes.
Rohadtul azt erzem h rengeteg ember tulerzekenyitett, picsogos kis hulyegyerek meg felnott koraban is es ennek a kovetkezmenye ez az elcseszett hisztikampany ami a sorozat ellen megy.
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
Beki
A kérdés az, hogy a megvett jogok miket tartalmaznak, mert mind a Hobbit, mind a GYU elég részletgazdag, főleg ha a mellékletet is hozzávesszük, emlékeim szerint van.
Ilyen alapon meg szépen fel tudták húzni a történetet, bár amúgy egy vicc, hogy úgy csinálnak előzményfilmet, hogy a kvázi ahhoz kapcsolódó jogok nem állnak rendelkezésükre.
Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok a sorozattal, mert vannak hibái, de ugye ezt csak úgy lehetne pontozni, hogy mellé teszel más sorozatokat is, amiket párhuzamosan nézel, hogy ott a hasonló helyzeteket hogyan oldották meg, mennyire volt lapos a párbeszéd vagy gyenge a színészi játék.
Azért emlékeim szerint a Trónok Harcában is voltak unalmasabb jelenetek, bár ott inkább a vége felé, a sima GYU filmben meg a Frodó+Samu szál volt elviselhetetlen, azzal szerintem kínozni lehet embereket, ott is csak Gollam menti meg a helyzetet.
több mint 2 éve
Jol van, na mostmar tudom, hogy jogosan feltem Murphytol a Dahmer kapcsan. Egy csomo dolog nem ugy tortent, ahogy mutattak a sorozatban, csak azert, hogy sotetebb legyen, es egy kis halivudi dramat is belevigyenek.Engem nagyon zavar, hogy meg csak nem is akarnak igaz tortenetet feldolgozo filmeknel/sorozatoknal ragaszkodni a valosaghoz ragaszkodni, max nagyvonalakban, de egy csomo reszletet meg be kell szennyezni, csak azert, hogy meglegyen a hatas.
Csak a baj az, hogy a hatas enelkul is meglenne, mivel jelen esetben a tortenelem egyik legbetegebb sorozatgyilkosarol beszelunk, aki azin kivul, hogy levagta es megdugta az emberek fejet, sokak agyaba lyukat furt es sosavat fecskendezett belejuk. Es meg lehetne sorolni. Onmagaban sokkolo minden Dahmer korul, de nem, ez nem eleg, meg tele kell nyomni kamuval.
Nem ertem, ezeknek mi ertelme van. Nem a ferditesek miatt lesz kiemelkedo egy ilyen sorozat.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tolkien "utodok" teljesen megkotottek a rendezok kezet es nyilvan Amazonos szerzodesben is benne van minden apro betuvel, igy lehet h minden otlethez engedelyt kellett kerniuk kb.Tudom, de azert inspiralodhattak belole, hogyha valamennyire lehetett kotni a dolgot a GYU-hoz.a szilmarilokat nem használhatták btw, szóval mind1 hogy abban mi vanEn amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lisa Kudrow is traveling through time.
— The Hollywood Reporter (@THR) September 29, 2022
She will head the cast for Apple TV+’s #TimeBandits, Taika Waititi’s series adaptation of the 1981 Terry Gilliam film: https://t.co/fiVINsD9qX pic.twitter.com/LUgAQ0zZBr
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
Tudom, de azert inspiralodhattak belole, hogyha valamennyire lehetett kotni a dolgot a GYU-hoz.a szilmarilokat nem használhatták btw, szóval mind1 hogy abban mi vanEn amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a szilmarilokat nem használhatták btw, szóval mind1 hogy abban mi vanEn amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
En amugy azt birom, mikor ellenervnek a GYuruk Ura filmet hozzak fel h ott mi hogyan volt, mikozben az is elter a konyvtol. A Hobbitrol nem is beszelve, de ott meg csendben voltak.Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.Adar karaktere és motiváció sztem teljesen jó, és meglepően új ebben a világban
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
De most a Gyűrűk Uráról beszélünk ami egy kő egyszerű, fekete-fehér fantasy.Gyenge nagyon a történet vezetes és a karakter építés, túl egysiku mindenki. Talán csak Durin meg Elrond a kivétel, bennük van potenciál más síkra is beterni.A Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Na ez a rész volt már valami.
Beki
Összességében nekem jobban bejön mint a sárkányok haza.
Bazsinho
Mellesleg mindegyik résznél olyan a megvalósítás ami rohadt nagy TV-re vagy mozivászonra kívánkozik, mert iszonyatosan látványos. Az párbeszédeken és jeleneteken csiszolhattak volna még.
Lúdas Solymi
Ardar is béna pszichopata, ennél azért hozhatna jobb színészi játékot mert lenne szabadsága hozzá. Pláne a nagy ork masszához képest lehetne nagyobb a kontraszt
A többiek gyengék vagy erőtlenek, még olyan buta arcot nem láttam mint Mirielé, egyszerűen nem lehet komolyan venni.
FLZOLI
Ehhez képest szerintem Adart teljesen jól árnyalták és egy szimpla gonosz karakterből kihoztak egy múlttal, jövővel és motivációval rendelkező karaktert.
Az írás részében vannak hullámvölgyek, látszik, hogy sok sablonnal operálnak, ez valahol érthető, valahol meg lehetne csavarni a sztorin, de amúgy sokszor nem nagyon lehet.
Ha papíron nézem, a történetvezetéssel nincsen probléma, a megvalósítás mint írtam néha nem okés, meg nem lehet mindig mindent grandiózusra venni, de a végét szerintem teljesen jól oldották meg.
Én arra számítok amúgy, hogy innentől jobban beindul a sztori és írásban is tudnak szintet ugrani, mert ez kb. a felvezetés volt csak kisebb-nagyobb hibával.
több mint 2 éve
Gyenge nagyon a történet vezetes és a karakter építés, túl egysiku mindenki. Talán csak Durin meg Elrond a kivétel, bennük van potenciál más síkra is beterni.A Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Beki
Bazsinho
Mellesleg mindegyik résznél olyan a megvalósítás ami rohadt nagy TV-re vagy mozivászonra kívánkozik, mert iszonyatosan látványos. Az párbeszédeken és jeleneteken csiszolhattak volna még.
Lúdas Solymi
Ardar is béna pszichopata, ennél azért hozhatna jobb színészi játékot mert lenne szabadsága hozzá. Pláne a nagy ork masszához képest lehetne nagyobb a kontraszt
A többiek gyengék vagy erőtlenek, még olyan buta arcot nem láttam mint Mirielé, egyszerűen nem lehet komolyan venni.
több mint 2 éve
engem nem zavar a lassabb építkezés, de azt aláírom hogy nagyon érződik az hogy kezdők az írókA Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Beki
Bazsinho
Lúdas Solymi
a váza megvan a dolognak, de valszeg egy szkript doktor kellett volna rá
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
A Rings of Power S01E06 ez már valóban jó volt, bár így is voltak benne olyan szakaszok ami totál sablonos, túlnyújtott és unalmas volt, de ettől függetlenül rendben volt és a vége is rohadt jóra sikerült, kíváncsi vagyok itt is, hogy hova fut ki az utolsó 2 rész, a következő évad nagyon várós és remélhetőleg akkor beindul.The Rings of Power - S01E06Szerintem nagyon jó rész volt. És nem volt happy end sem.
Beki
Bazsinho
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 022
Na befejeztem a For all mankind 3. évadát. Alapból el tudnám viselni, ha kicsit lassabban vezetnék le a dolgokat és a sok drámázás helyett inkább az érdemi részre hagynának több időt, de ettől függetlenül ez is egész jó évad volt.Ja, a 3. évadban kicsit sok volt a felesleges drámázás (de legalább nem annyi mint a másodikban), viszont az pozitív volt, hogy többnyire tartották az ütemet és azért mindenre volt nagyjából elég idő, bár így is voltak felesleges filler részek szerintem.
dugo93
Kíváncsi leszek, hogy a 4. évadra mit alkotnak, mert több karaktert nem biztos, hogy tovább tudnak vinni, akik meg most újoncok, azok nem igazán erősek, de lehet, hogy a következő évadban lesz bevezetve a váltás, a mostaniaknak még van annyi idejük, hogy kapjanak képernyőidőt.