Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
nah Sandmanből megvolt a második fél évad is, sztem ez drasztikusan gyengébb voltaz egész collector subplot nem működött és az Endless-k közti konfliktus is inkább erőltetett volt mint érdekes
volt egy csomó tök jó és érdekes dialógus de összességében messze az első fele alatt maradt
még a bónusz rész hiányzik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
jó volt ez az első évad a ring of powersből, én nem bántam h néztem.Boven lehetett volna jobb is, ez teny.
lehetett volna jobb? biztos, de nem az én pénzemből készült, prime videom amúgyis van.
Kúrfürst briareos
Kicsit olyan mint amelyik nem mindig talalja el az egyensulyt.
Sokszor a koegyszeru dialogusu high-fantasy megy, amin viszont erzodik h kinos, nehol meg jol osszerakjak az egeszet egy kicsit modernebb kontosbe.
Azert nem volt egyszeru dolguk az iroknak a megkotesek es a sztori egyszeru volta miatt, de azert az egyes karaktereket eleg jol sikerult arnyalni es ahol lehetett beleepitettek a konfliktust.
Azert a GYU se volt tul bonyolult, egymas elleni armanykodas emlekeim szerint nem volt benne, mentek A-bol B-be, meg neha a Gyuru vagy maga Sauron korrumpalt embereket, de kb. ennyi. Viszont jol meg lett csinalva, igaz a formatum is mas.
Sorozatban nem biztos h a GYU is olyan jo lett volna.
Raadasul egyes helyeken mar azt latni h a Hobbit is magas polcra lett teve, ami film meg kb. egy buncselekmeny.
A keszitok elmondasa szerint tanultak a hibakbol es odafigyelnek a visszajelzesekre, szoval remelhetoleg a 2. evad mar egyenletesebb lesz minosegben.
több mint 2 éve
jó volt ez az első évad a ring of powersből, én nem bántam h néztem.lehetett volna jobb? biztos, de nem az én pénzemből készült, prime videom amúgyis van.
több mint 2 éve
| engem csak az zavart, hogy én nem olvastam semmi teoriat, de engem nem is tudom hanyadik resz utan irtam, hogy megvett a Halbrand-Sauron vonal. Nagyon egyertelmuek voltak a jelek. De igy, hogy ez kiderült, nagyot kell villantaniuk a masodik evadban. Jol jatszik a szinesz, jol all neki ez a sotet szerep.The Rings of Power évadzáró|
| spekulációknak megfelelően sok újdonság nem volt. Sauron kilétét felfedték, legalább az égből pottyan istar kilétét nem fedték fel, de úgyis Gandalf lesz az az elhangzott mondat miatt. Innen sokfelé nem lehet elindulni 2. évaddal. |
Beki
Mondjuk az Istarnál elég hamar betippelhető volt, hogy Gandalf vagy legalábbis hasonmás.
Ha meg a ruháját nézzük, akkor főleg, mert ugye az eredeti neve Szürke Gandalf.
Kicsit érdekes volt, hogy csak 3 gyűrűt készítettek, de utánaolvasva, az Egy gyűrűn kívül, amit Mordorban készítettek és mindegyiknél erősebb volt.
A tündék három gyűrűje volt még hatalmas, az összes többi az gyengébb gyűrű és a készítési folyamat során hozták létre őket, azon próbálkoztak megcsinálni a tökéletest.
Kíváncsi vagyok, hogy a következő évadban ezt hogy adják elő, hogy vezetik fel.
Nem volt ez rossz rész, korrektül indult, szépen építgették a különböző szálakat, lenyesegetve a feleslegeket, viszont a végén vártam volna még valamit, picit olyan meh lett így lezárásnak.
|
Lúdas Solymi
meg kell hagyni gyonyoru munka volt ez az evadzaro. Halbrand szemere kozelites, az egesz tengeri jelenet, hogy ugyanazt mondta nekiv Halbrand mint amit o Frodonak mikor felajanlotta neki a gyurut. |
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
The Rings of Power évadzáró|
| spekulációknak megfelelően sok újdonság nem volt. Sauron kilétét felfedték, legalább az égből pottyan istar kilétét nem fedték fel, de úgyis Gandalf lesz az az elhangzott mondat miatt. Innen sokfelé nem lehet elindulni 2. évaddal. |
Beki
Mondjuk az Istarnál elég hamar betippelhető volt, hogy Gandalf vagy legalábbis hasonmás.
Ha meg a ruháját nézzük, akkor főleg, mert ugye az eredeti neve Szürke Gandalf.
Kicsit érdekes volt, hogy csak 3 gyűrűt készítettek, de utánaolvasva, az Egy gyűrűn kívül, amit Mordorban készítettek és mindegyiknél erősebb volt.
A tündék három gyűrűje volt még hatalmas, az összes többi az gyengébb gyűrű és a készítési folyamat során hozták létre őket, azon próbálkoztak megcsinálni a tökéletest.
Kíváncsi vagyok, hogy a következő évadban ezt hogy adják elő, hogy vezetik fel.
Nem volt ez rossz rész, korrektül indult, szépen építgették a különböző szálakat, lenyesegetve a feleslegeket, viszont a végén vártam volna még valamit, picit olyan meh lett így lezárásnak.
|
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Rings of Power évadzáró| spekulációknak megfelelően sok újdonság nem volt. Sauron kilétét felfedték, legalább az égből pottyan istar kilétét nem fedték fel, de úgyis Gandalf lesz az az elhangzott mondat miatt. Innen sokfelé nem lehet elindulni 2. évaddal. |
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=6N2rmyxJEdEelég jól indított (a bleach se rossz) és faszák az utalások is 😊
több mint 2 éve
leet.hu/2022/10/13/ennyi-volt-a-warner-az-hbo-utan-most-a-cartoon-networkot-is-beszantja/Persze az ellenkezőjét mondják...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.lö rövölüsziön?
Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
Helmut _Professional drinker
oui
kàr érte
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Andor legújabb részÉrdekes fordulatot vesz a sorozat, részemről örülök h nem annyira kiszámítható és unalmas, mint pl a Kenobi volt.
több mint 2 éve
Nézte valaki a "Kék vér vírus" c. sorozatot? Nekem bejött, és persze 1 évad után kasza.Parry Masonnek sem lett nagyon 2. évada. 😕
Bánom, szerettem.
több mint 2 éve
Azt valaki tudja, hogy Daemon Targaryen jelenleg hány éves?fictionhorizon.com/how-old-are-rhaenyra-and-daemon-what-is-their-age-difference/
KeyG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
KeyG
9 517
Azt valaki tudja, hogy Daemon Targaryen jelenleg hány éves?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ripwww.pcgamer.com/yu-gi-oh-creator-died-while-attempting-to-rescue-drowning-swimmers-us-military-says/
több mint 2 éve
Sikerült beérni a Sárkányok Táncát és nekem tetszik összességben.Karakterek pipa.
Lassan kibontakozó történetszálak és konfliktusok pipa
Engem két dolog zavar és értem hogy nem lehet 40 évet 10 részben szépen leadni de számomra kevés egy karakter építéséhez 4 perc jelenet. Ott van Aegon egy elképesztően badass karakter akit nagyon jól játszik a színésze és van 4 sora összesen? Értem hogy adunk a stigmákra és emberi megérzésekre de így nem adja úgy át a sztorit szerintem.
Szövegkönyv gyenge. Nincsenek normális odavisszák,okosan megírt szövegek mint a Got első hat évadában. Nekem mindig kifogásos ha egy sorozatban a cselekmény viszi a történetet nem pedig fordítva.
All in all még mindig 7/10
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Apjuk faszatcomicbook.com/anime/news/tybw-bleach-disney-streaming-latin-america-europe/
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Nem csak iroja hanem vezeto producere is a sorozatnak, biztos van nemi szava. De valojaban lenyegtelen, en nem olvastam a konyvet nincs osszehasonlitasi alapom, szerintem jo otlet volt egy ilyen "csavarral" megboritani a dominot.Nincs neki semmi beleszólása, csak kikérhetik a véleményét, ha akarják. Ha meg nem akarják, akkor úgy járt, eladta a jogokat, kész. Írja inkább a könyveit, jobban járnánk 😊sztem abba nem volt sok beleszolasa. vegig annyi volt, hogy vmit felvazolt, hogy mi fog tortenni, es lehet nala csak annyi volt, hogy Aegon leszurja Danyt, es the end. aztan az okos showrunnerek meg ugy voltak ezzel, hogy igy nem lehet lezarni, es full kretenbe mentek.szerintem cen ugy gondolom h egy ilyen dolog nem igazan mehetett at Martinon vagy hat nem mondott volna ennyire jo dolgokat a sorozatrol VAGY ennyi valag penzt kapott, hogy boven megerte neki.Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
Nehéz lesz azt a kb két évet a 2.évadig.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
ender1112
csebi
got utolsó évad után nekem nincsenek illuzioim h mi hogy mehet át martinon
Kúrfürst briareos
csebi
ender1112
több mint 2 éve
Nincs neki semmi beleszólása, csak kikérhetik a véleményét, ha akarják. Ha meg nem akarják, akkor úgy járt, eladta a jogokat, kész. Írja inkább a könyveit, jobban járnánk 😊sztem abba nem volt sok beleszolasa. vegig annyi volt, hogy vmit felvazolt, hogy mi fog tortenni, es lehet nala csak annyi volt, hogy Aegon leszurja Danyt, es the end. aztan az okos showrunnerek meg ugy voltak ezzel, hogy igy nem lehet lezarni, es full kretenbe mentek.szerintem cen ugy gondolom h egy ilyen dolog nem igazan mehetett at Martinon vagy hat nem mondott volna ennyire jo dolgokat a sorozatrol VAGY ennyi valag penzt kapott, hogy boven megerte neki.Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
ender1112
csebi
Kúrfürst briareos
csebi
több mint 2 éve
sztem abba nem volt sok beleszolasa. vegig annyi volt, hogy vmit felvazolt, hogy mi fog tortenni, es lehet nala csak annyi volt, hogy Aegon leszurja Danyt, es the end. aztan az okos showrunnerek meg ugy voltak ezzel, hogy igy nem lehet lezarni, es full kretenbe mentek.szerintem cen ugy gondolom h egy ilyen dolog nem igazan mehetett at Martinon vagy hat nem mondott volna ennyire jo dolgokat a sorozatrol VAGY ennyi valag penzt kapott, hogy boven megerte neki.Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
ender1112
csebi
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
szerintem cen ugy gondolom h egy ilyen dolog nem igazan mehetett at Martinon vagy hat nem mondott volna ennyire jo dolgokat a sorozatrol VAGY ennyi valag penzt kapott, hogy boven megerte neki.Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
ender1112
csebi
több mint 2 éve
en ugy gondolom h egy ilyen dolog nem igazan mehetett at Martinon vagy hat nem mondott volna ennyire jo dolgokat a sorozatrol VAGY ennyi valag penzt kapott, hogy boven megerte neki.Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
ender1112
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szerintem meg a tűz és jég dala belekeverése nem zseniális, hanem értelmetlen húzás. A Game of thrones szól erről, nem ez a sorozat. Ahelyett, hogy egyszerűen kimondanák, hogy a király a kedvenc lányának kedvez állandóan, próbálnak egy olyan indokot találni, amivel a néző rokonszenvét megnyerhetik, mert ugye minden történetbe kell jó és kell gonosz szereplő, hogy legyen kinek szurkolni. És ennyi. Kétlem, hogy Martin találta ki ezt, és nem valamelyik béna forgatókönyvíró.hu.ign.com/house-of-the-dragon/80872/news/sarkanyok-haza-kisokos-mit-mondott-pontosan-viserys-alicentnek-a-8-epizod-vegen-es-miert-tette-azt?amp=1Mi volt zseniális?Na akkor legyen tánc.Nem mondom hogy utanolvasas nelkul leesett a legvege, pedig amugy zsenialis Martinos huzas volt.
De még két rész
braxa88
JéBé
ender1112
JéBé
több mint 2 éve
ennél remélem látványosabb a sorozat azért...Bob Costas: "Now, you know, big sellout crowd here, but we weren't 100% sure this game was gonna be played tonight. And for more, it's shocking. Here's Lauren Shehadi..."
— Awful Announcing (@awfulannouncing) October 12, 2022
*'House of the Dragon' promo with CGI dragon flying over Yankee Stadium* pic.twitter.com/EilVXyanuV
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal