Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
youtu.be/ARulRbzM7Jw?si=JH_4FWzk0A_sp0Uv

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Sárkányok háza - talán most már kielégültek a látványmániások 😊| Kicsit sántít megint a sztori, de ezt el tudom nézni, annyi különbség volt ebben a kis csatában, hogy Vhagar nem egyedül ölte meg Meleyst, hanem együtt Sunfyre-rel. Ez lett volna bizonyító erejű, hogy a sárkány mérete önmagában nem elég, noha Vhagar a legnagyobb, már öreg és lassabb, a lovas nagyon sokat számít. Aemond egyáltalán nem lenne tényező egy Meleys méretű sárkányon, Rhaenys sokkal jobb nála, Daemon meg hát - fényévekre van tőle (is). De itt már be fog indulni a sorozat (remélem nem tesznek bele mindenféle lassító maszlagot), lesz akció bőven, mivel a háború ebben a részben indult el igazán. Annyiból fáj kicsit ez a rész, hogy a nem vad sárkányokat ha nem számoljuk, akkor Vermithor után Meleys volt a kedvenc sárkányom, a könyvben is búval baszott lettem az eset után. És igen, az abszolút kedvencem az a Kannibál, aki szerintem a sorozatban egyáltalán nem lesz benne. |
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
A-Train hősies jelenete szerintem tipikusan az a fogás, hogy jobban sajnáljuk, amikor homelander kitépi a szívéta képregény sokkal de sokkal betegebb, szerintem a képernyő nem bírna el sok dolgot onnan 😀egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.Nálak nagyon hullámzik az évad, az 1-3 nagyon gyenge, 4-5 kifejezetten jó, a 6. elmegy.
ennek a résznek döntő többsége expozíció volt, hogy kiderüljön, amit sokan sejtettünk: | Butchernek két képzeletbeli barátja van | és, hogy a | a vírust se lesz könnyű újra megalkotni |
| ráadásul, hogy mostmár minden részben van valami fura szexes cucc, ami a story szempontjából teljesen irreleváns, csak megbotránkoztatni van szerintem ötlettelen és olcsó a készítők részéről. |
Fontos_Vidra
Amire tippeltünk az bejött.
Logikai bukfencek is vannak.
Ami zavar, az a kurvasok perverzió, ami nem ad semmit hozzá a történethez.
Inkább megbotránkoztatja az embereket.
Kripkének elég elborult elméje van, vagy a képregény is ilyen volt?
steelwolf
sajnos engem sem kapott el a 4. évad ahogy az első 3 igen. Esposito MEGINT elviszi a show-t abban a 20 percben amíg szerepel 😊
Homelander sem cinikus geci, hanem csak simán egy gyilkos ami unalmas.
a 2 új hősnő szerintem érdekes karakterek, simán lehet látni az Alex Jones féle alusisakos faszságokat, és hogy tényleg ennyien kajálják.
A-Train végre kapott egy izgalmas karakterfejlődést.
ja és Kimiko még mindig egy istennő - Mármint Karen Fukuhara
petey
több mint 1 éve
a képregény sokkal de sokkal betegebb, szerintem a képernyő nem bírna el sok dolgot onnan 😀egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.Nálak nagyon hullámzik az évad, az 1-3 nagyon gyenge, 4-5 kifejezetten jó, a 6. elmegy.
ennek a résznek döntő többsége expozíció volt, hogy kiderüljön, amit sokan sejtettünk: | Butchernek két képzeletbeli barátja van | és, hogy a | a vírust se lesz könnyű újra megalkotni |
| ráadásul, hogy mostmár minden részben van valami fura szexes cucc, ami a story szempontjából teljesen irreleváns, csak megbotránkoztatni van szerintem ötlettelen és olcsó a készítők részéről. |
Fontos_Vidra
steelwolf
sajnos engem sem kapott el a 4. évad ahogy az első 3 igen. Esposito MEGINT elviszi a show-t abban a 20 percben amíg szerepel 😊
Homelander sem cinikus geci, hanem csak simán egy gyilkos ami unalmas.
a 2 új hősnő szerintem érdekes karakterek, simán lehet látni az Alex Jones féle alusisakos faszságokat, és hogy tényleg ennyien kajálják.
A-Train végre kapott egy izgalmas karakterfejlődést.
ja és Kimiko még mindig egy istennő - Mármint Karen Fukuhara
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
Bargain - del-korai sorozatot látta már valaki?
több mint 1 éve
The Bear 3. évadaNehéz megfogni ezt az évadot, mert nincs meg az a szokásos íve, ami lezárttá tudná tenni. Így véleményt nyilvánítani is nehéz, mert ez a fajta építkezés inkább egy fél évadra hasonlít és a folytatás fogja eldönteni, hogy jó vagy nem jó.
Carmen rettentő idegesítő, kicsit olyanná vált, mint aki miatt mentális problémái vannak. Vannak pozitív megnyilvánulásai, amikor látszik, hogy jót akar, csak nem ismeri a megfelelő eszközöket. Egy jó pszichológus csodákra lenne képes vele.
Ez is a fő problémája az évadnak egy olyan sorozatban, ami arra büszke, hogy mennyire realisztikus. Egy rossz vezetőt otthagyna mindenki, és ez a dilemma Sydney szemszögéből valamennyire be is van mutatva, de jobban ki is lehetett volna ezt bontani.
Kifejezetten sok goofy rész van benne, ami máshol inkább zavarna, de itt működik: Matty Matheson és filmbeli családtagjai jól hozzák a félcédulást.
Újfent lenyűgöző, hogy milyen kameok vannak, mind a filmes, mind a kulináris világból. Párat említve: René Redzepi, Thomas Keller, John Cena.
Amit még érdekesnek találtam, az az, ahogy az időt kezelik. Az első rész éveket ölel fel, a következő kettő hónapokat, az utolsó 4 (10 részes) pedig egy hetet. Olyan, mint egy pánikroham, ami a végére megnyugszik. Kifejezetten testhezálló hiszen a főszereplő is ilyesmivel küzd.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Többé-kevésbé ilyen, bár a történet már más irányt vett.egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.Nálak nagyon hullámzik az évad, az 1-3 nagyon gyenge, 4-5 kifejezetten jó, a 6. elmegy.
Fontos_Vidra
steelwolf
több mint 1 éve
sajnos én sem olvastam még, pedig már “kikölcsönöztem” 😀egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.Nálak nagyon hullámzik az évad, az 1-3 nagyon gyenge, 4-5 kifejezetten jó, a 6. elmegy.
Fontos_Vidra
steelwolf
több mint 1 éve
egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.Nálak nagyon hullámzik az évad, az 1-3 nagyon gyenge, 4-5 kifejezetten jó, a 6. elmegy.
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
egyre jobban kezd elfáradni a boys érzésem szerint.ennek a résznek döntő többsége expozíció volt, hogy kiderüljön, amit sokan sejtettünk: | Butchernek két képzeletbeli barátja van | és, hogy a | a vírust se lesz könnyű újra megalkotni |
több mint 1 éve
van egy produkciós cégük en.wikipedia.org/wiki/Higher_Ground_ProductionsJa, igen, meg a felesége is oda volt írva mint executive producers. Nem is értettem hogy kerülnek ők ide?😊Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!Valóban egy nagyon szórakoztató sorozat, fun fact, hogy Barack Obama a producer. 😊
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ja, igen, meg a felesége is oda volt írva mint executive producers. Nem is értettem hogy kerülnek ők ide?😊Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!Valóban egy nagyon szórakoztató sorozat, fun fact, hogy Barack Obama a producer. 😊
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!Valóban egy nagyon szórakoztató sorozat, fun fact, hogy Barack Obama a producer. 😊
zavi27
több mint 1 éve
Nem láttam azt sajnos. Nagyon hangulatos, csavaros, humoros, jó hangulatú krimi. Nekem még picit feelingre a Twin Peaks is eszembe jutott a különc kisváros, karakterek miatt.Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!csak az imdb-s leírás alapján olyan mint az only murders in the building.
zavi27
ha azt láttad, ahhoz viszonyítva milyen?
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!csak az imdb-s leírás alapján olyan mint az only murders in the building.
zavi27
ha azt láttad, ahhoz viszonyítva milyen?
több mint 1 éve
Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Bodkin sorozat, szenzációs!
több mint 1 éve
Mindenki tudja h Alicent Ser Criston kardjába dől 😆Ha már kardba dőlés, HBO szintet lépett, mert "torkonszúrást" ilyen premierplánban még nem mutattak szerintem, mint a mostani részben...😎
steelwolf
több mint 1 éve
Mindenki tudja h Alicent Ser Criston kardjába dől 😆Baggio minnyá spoilerbe rak...és a következő részbe már harc is lesz 🙂Oh igazMáris a felénél vagyunk és még alig volt harc!Ha HotD, akkor nyolc rész lesz, nem hat 😉
Janek
warr_b
Janek
steelwolf
warr_b
több mint 1 éve
Baggio minnyá spoilerbe rak...és a következő részbe már harc is lesz 🙂Oh igazMáris a felénél vagyunk és még alig volt harc!Ha HotD, akkor nyolc rész lesz, nem hat 😉
Janek
warr_b
Janek
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
..és a következő részbe már harc is lesz 🙂Oh igazMáris a felénél vagyunk és még alig volt harc!Ha HotD, akkor nyolc rész lesz, nem hat 😉
Janek
warr_b
Janek
több mint 1 éve
Oh igazMáris a felénél vagyunk és még alig volt harc!Ha HotD, akkor nyolc rész lesz, nem hat 😉
Janek
warr_b
több mint 1 éve
Máris a felénél vagyunk és még alig volt harc!Ha HotD, akkor nyolc rész lesz, nem hat 😉
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Máris a felénél vagyunk és még alig volt harc!
több mint 1 éve
#teamblack ⚔ 🐲
több mint 1 éve
ledaraltam a Sogunt, es nehez rola bmit irni, mert a konyvet nem olvastam, igy nem tudom, hogy a foszereplo furasagai a konyv miatt van vagy mert elrontottak.Elolvastam a könyvet és most álltam neki a sorozatnak. Úgy érzem nem kellett volna. Borzasztó, így a könyv után. Nagyon sok olyan rész van benne, ami könyvben teljesen máshogy van, vagy nincs is benne a könyvben. A színész pedig, aki Blackthorne-t alakítja... Csak tátja a száját...
a hangulat, diszlet miegymas nagyon-nagyon jo volt. 1-2 bukfencet ereztem a tortenetben, de jo hangulata volt, nagyon szep emlekeket adott. talan 1-2 szereplo valasztas nem volt a legjobb.
csebi
A képi világ viszont nekem is tetszik. Talán ez az egyetlen pozitívum.