Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 451 — #NoStress
az HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?
Negritis
De.
Mindig felajánlja, hogy onnan folytatja, ahol leállítottam.
Még ha csak eszközt váltok, akkoris.
Sobri Jóska
akkor csak böngészőben nem megy? mer rákerestem és reddit posztok szerint csak az epizódot menti az időt nem
Negritis
Asztali gépen megy böngészőben is.
IPaden, okostévén app.
Mindig tudja, hol hagytam abba.
Előfizető vagy, reggelve?

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 067 — The Mathematician
Negritis
De.
Sobri Jóska
akkor csak böngészőben nem megy? mer rákerestem és reddit posztok szerint csak az epizódot menti az időt nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Negritis
De.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 354 — Vikings fan
Star Trek Discoveryt nézte itt valaki rajtam kivűl? Ha igen másnak is annyira bejött mint nekem?
iktriad
Szerintem is király volt 😊
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 987 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Star Trek Discoveryt nézte itt valaki rajtam kivűl? Ha igen másnak is annyira bejött mint nekem?
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
ez a peaky blinders annyira erős,hogy lassan nincsenek rá szavak.

több mint 8 éve
magyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?
Negritis
 hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
baggio 🏈
köszi
és ez is nézhető online angol hang - felirat kombóval?
nem volt még hbogo-m de agyalok egy előfizetésen (és mindemellett költözés után csak net előfizetés)
Negritis
az első hónap ingyenes, sokat nem veszíthetsz vele 😊
elméletileg mennie kell ennek is úgy
baggio 🏈
Én hbogo-zok.
Minden HBO-s sorozat van eredeti nyelven.
Sopranos van magyar/angol nyelv, magyar/angol felirat.
Dőzsölhetsz. 😊

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
Negritis
baggio 🏈
köszi
nem volt még hbogo-m de agyalok egy előfizetésen (és mindemellett költözés után csak net előfizetés)
Negritis
az első hónap ingyenes, sokat nem veszíthetsz vele 😊
elméletileg mennie kell ennek is úgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Negritis
baggio 🏈
köszi

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 523
Kíváncsi voltam, úgyhogy kipróbáltam az HBOGO-t mondván egy hónapig ingyen van, ha kell utána lemondom. Ezalatt barátnőm a semmiből teljesen random előrántott egy sorozatot, aminek már 3 évada (13 db 25 perces rész évadonként) van és totálisan kikapcsol, szórakoztat.

Az egésznek van egy kellemes könnyed bája és hangulata, beleértve a szereplők furcsa életfelfogását és hátterét. Vígjátéknak írja, de nem egy bárgyú amcsi szemét, amiben az a humor forrása, hogy finganak meg hánynak. Sőt komoly témák is megjelennek | (eutanázia) | itt-ott drámának(?) is beillik, de mégis a képtelenségtől humoros módon ábrázol. Annak kell nézni ami, de nekem teljesen betalált. Ja a cím Alkalmi (Casual) ha valaki esetleg belenézne.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 164
srácok, Snowfall-t nézi valaki? Tegnap elcsíptem egy részt belőle és eléggé bejövősnek tűnt. Van valakinek bővebb tapasztalata a cuccal sorozattal?
Amadeus
jó színészek, rendezők, többszálas történet vezetés, láthatóan nem egy évadra való sztorival, remekül kihasználják hogy most trendi a 80-as évek Amerikájával foglalkozni. alatta a zenék is ott vannak

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Nagyon tetszett az Altered Carbon. A könyv is megvan, de még nem jutottam el oda, hogy el is olvassam (főleg azért, mert az első meg a harmadik rész megvan, a másodikat meg sehol nem tudom megvenni...)
tenorx
én a malazai krónikák első és harmadik részével vagyok így

több mint 8 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Nagyon tetszett az Altered Carbon. A könyv is megvan, de még nem jutottam el oda, hogy el is olvassam (főleg azért, mert az első meg a harmadik rész megvan, a másodikat meg sehol nem tudom megvenni...)
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
srácok, Snowfall-t nézi valaki? Tegnap elcsíptem egy részt belőle és eléggé bejövősnek tűnt. Van valakinek bővebb tapasztalata a cuccal sorozattal?

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 8 éve
angolul van egy külön bája a Friends-nek, végre végeztem vele
a vicc h magyarul részletekben láttam már annyiszor hogy 1-1 jelenet esetében emlékszem kb a teljes szövegre
emiatt viccesen jöttek ki a fordítási hibák 😀

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Szabi alatt végre elkezdtem nézni én is a Drótot. Közeledik az első évad vége, eddig teljesen 10 pont. 😀

Igen, szégyellem is magam, hogy eddig nem néztem, főleg annak fényében, hogy kinek szurkolok. 😀
Vrij6
Én most kezdem. Csak nálam mindig nagyon nehezen indul be egy sorozat nézése 😀
dugo93
Én is azért kezdtem el, mert egész héten nem dolgozom, most erre is tudok időt keríteni. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
Szabi alatt végre elkezdtem nézni én is a Drótot. Közeledik az első évad vége, eddig teljesen 10 pont. 😀

Igen, szégyellem is magam, hogy eddig nem néztem, főleg annak fényében, hogy kinek szurkolok. 😀
Vrij6
Én most kezdem. Csak nálam mindig nagyon nehezen indul be egy sorozat nézése 😀

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jessicccaaaaaaa!!!!!

www.youtube.com/watch?v=aFP--QM2-Jc
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Ez a Mayans MC teaser elég jól nézett ki.

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Homeland-et még nézi valaki? Lassan jön az új évad belőle.
A kiherélt HoC helyett lehet valami belpolitikai pótlék 😊

| Nem sok sorozat létezik, amelyik úgy tud irányt váltani, hogy közben a minőség is megmarad mellette. Kb csak a szomorú kiskutya arcot vágó Carrie és a dörmögő medve Saul maradt meg az eredeti csapatból 😊

www.youtube.com/watch?v=NAUL0oxrHNU
|

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 530 — …not me…Im in my prime!
Na de hogy ne csak panaszkodjak!
 youtu.be/ImDbgo87zpk
Végre, végre, végre! 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!