Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
rájöttem mi a legnagyobb bajom az Iron Fisttel és miért nem tudom darálni
a harcok nem működnek, most volt a suiken - részeg kungfu - harc és nem működött, pedig láttam már pár dolgot belőle
mikor az ázsiai sem tudja a kunsztokat akkor ott komoly gond van
a főszereplő színész meg tényleg nagyon mellé castolt, ha jó lenne elfogadom h nem "ügyes"
nem jó mint színész, de legalább a harcok se mennek neki
Negritis
Egyetértek, Fist nagyon nagy mellé nyúlás volt, mondjuk Ő a képregényekben is inkább egy side kick kari, személyiségre kb. ugyan az, mint sorozatban de legalább képregénybe harcolni tud. 😀 Mindenesetre szerintem kevés Ő ahhoz, hogy fő karakter legyen. Viszont a többi szereplő kifejezetten tetszett, Colleen érdekesebb volt a jók közül , mint Fist (mondjuk itt elfogult vagyok Jessica Henwick miatt 😀) és a Meachum familia csavaros dráma storyja is kellően lekötött, hogy azt mondhassam várom a folytatást. Igazából ha kiszednék Fistet egy egész jó sorozat lenne, Luke Cagenél azért így is jobban élveztem, azt tényleg csak azért nézem végig, hogy minden tiszta legyen Defendersben. Ha rangsorolnom kéne Netflix Marvel sorozatokat akkor JJ>DD>Fist>Cage, Punishert most kezdtem el, kíváncsi leszek 😊
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 067 — The Mathematician
Netflix + Dreamworks + Guillermo del Toro -> Trollhunters
most állok neki, valaki nézte már?

az Iron Fist első évadot végignéztem, nem ájultam el
várom a következőt, és bízom benne h sikerül találni rendes koreográfust

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
Komolyan, simán ez a mostani évad a legjobb a Vikings-ben szerintem, pedig már az ötödik! Az új szálak, világok, karakterek, mind érdekes.
zavi27
azért ez erős túlzás na 😊 a Ragnar-Athelstan kémiát nincs semmi, ami felülmúlhatná

a GoT-néző könyvet nem olvasóknak meg eléggé hasznos lehet ez, nálam sok mindent a helyére tett, kis történelemóra a sorozat kezdete előtti időszakról:

www.youtube.com/watch?v=k2MEqctxfxA&t=3s
baggio
Nem érhető el már 😕
kristóf17
kalózkikötőben is fenn van, conquest and rebellion a címe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Komolyan, simán ez a mostani évad a legjobb a Vikings-ben szerintem, pedig már az ötödik! Az új szálak, világok, karakterek, mind érdekes.
zavi27
azért ez erős túlzás na 😊 a Ragnar-Athelstan kémiát nincs semmi, ami felülmúlhatná

a GoT-néző könyvet nem olvasóknak meg eléggé hasznos lehet ez, nálam sok mindent a helyére tett, kis történelemóra a sorozat kezdete előtti időszakról:

baggio
Nem érhető el már 😕
több mint 8 éve
rájöttem mi a legnagyobb bajom az Iron Fisttel és miért nem tudom darálni
a harcok nem működnek, most volt a suiken - részeg kungfu - harc és nem működött, pedig láttam már pár dolgot belőle
mikor az ázsiai sem tudja a kunsztokat akkor ott komoly gond van
a főszereplő színész meg tényleg nagyon mellé castolt, ha jó lenne elfogadom h nem "ügyes"
nem jó mint színész, de legalább a harcok se mennek neki

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 988 — no es importante
zavi27

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Peaky Blinders is legjobb évadán van. Adrien Brodynak zseniálisan áll az olasz maffiafőnök szerep
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
több mint 8 éve
Ellenben a Knithtfall pilot nagyon gyenge és gagyi lett.
braxa88
engem nagyon meglepett hogy ilyen színvonaltalan gyenge pilotot kihozott az Hbo
sapka
History channel
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 530 — …not me…Im in my prime!
 youtu.be/60RPKdAD6zE
Old but gold 😀 a zene meg még ma is zseniális 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
braxa88
engem nagyon meglepett hogy ilyen színvonaltalan gyenge pilotot kihozott az Hbo

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
A Vikings 5. évadja viszont eddig nagyon bejövős 😊 Ivar nem kicsit kezd elborulni 😀
Cowboykarcsi90
jaja Ivar kikurt jó. Ubbe is tök jó karakter, és a püspök is. Ragnar után is van élet. nagyon jó.

braxa88
Bishop for prezident. | vajon mikor húzza meg a "királynét"?😀 |

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 southpark.cc.com/full-episodes/s21e10-splatty-tomato#source=6154fc40-b7a3-4387-94cc-fc42fc47376e:fb76a7de-1c31-4186-abf9-2be2e3af4312&position=10&sort=!airdate

Elég jó lett az SP évadzáró epizódja 😀

több mint 8 éve
A Vikings 5. évadja viszont eddig nagyon bejövős 😊 Ivar nem kicsit kezd elborulni 😀
Cowboykarcsi90
jaja Ivar kikurt jó. Ubbe is tök jó karakter, és a püspök is. Ragnar után is van élet. nagyon jó.

több mint 8 éve
A TWD tud még ennél is gagyibb lenni? Borzasztó.

több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a Last Chance U-s East Mississippi Lions JUCO bajnok lett, szóval lehet, hogy tényleg a kamerák miatt nem ment nekik az előző két évben 😛 (talán itt többen olvassák, mint az ncaa csevegőben 😀)
Löfli
a 3. évad mikor jön?
Negritis
gondolom ugyanúgy nyáron, mint az előzőek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
a Last Chance U-s East Mississippi Lions JUCO bajnok lett, szóval lehet, hogy tényleg a kamerák miatt nem ment nekik az előző két évben 😛 (talán itt többen olvassák, mint az ncaa csevegőben 😀)
Löfli
a 3. évad mikor jön?

több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Akinek bejön a Stranger Things, az IT hangulata, az kattanjon a Dark nevű német sorozatra!

Nagyon klafa lett! Európai Stranger Things, időutazós, filozófálós, lamentálós, melankolikus, sötét hangulatvilággal, sok esővel, erdővel, stb. Nagyon jó atmoszférája van a sorozatnak.

Kedvcsináló:  www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 903 — Whoops, looks like something went wrong.
South Park S21E08

rég röhögtem ennyit egy részen, nagyot ütött
ZERO_L
én az egész évadot élvezem
a holnap éjjeli elég betegen hangzik 😀
"super hard pcness"
Negritis
Hát nem tudom, nekem az eddig megnézett hét részből volt talán kettő, ami tetszett, egyébként egy-egy poénon kívül lapos volt számomra a legtöbb. De igazából már az előző sem jött be. Garrisonnál és Randynél az a sok gyökérkedés jó, Cartman egyre unalmasabb, szóval nem tudom. Mintha kifogytak volna az ötletekből.

több mint 8 éve
South Park S21E08

ZERO_L
én az egész évadot élvezem
a holnap éjjeli elég betegen hangzik 😀
"super hard pcness"

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
South Park S21E08

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
PUNISHER 😮
Kenny
óigen.

tegnap kezdtem, egyhuzamban csúszott az első 8 rész.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
PUNISHER 😮

több mint 8 éve
TWD s08e05
Ez a mostani rész felüdülés volt az előzőekhez képest. Végre vitték tovább a sztorit ami az első részben indult. Amikor az ember már kezdené feladni bevetik az értelmes párbeszédeket és még egy kis karakterfejlesztést is adnak.
kicsit lehet gondolkodni megint hogy vajon mi jön. elindítottak pár szálkezdemenyét | na meg a helikopter amit Rick látott |
Gorcsev
| szerintem a helikpoter csak egy ujabb vissza utalás az első évadra, mint Morales is volt. Ugye ott látta előzőleg a helikoptert, amikor megérkezett Atlantába. Én nem hiszem hogy ennél nagyobb jelentőséggel bírna, de persze tévedhetek |
Azt adom hogy az előző 2-3 részhez képest valóban felüdülés.