Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 10 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
nah, itt aztán volt mindenféle vélemény😀

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Elég érdekes volt a Sherlock. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett lennék... Éreztem benne egy kis erőltetettséget, meg bizonytalanságot is a sztorival kapcsolatban, aztán lehet, hogy ez tudatos volt. 😀
De összességében tetszett. 😀
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
este Sherlock.
Rajtam kívül nézi még valaki streamen?😀Kenny
milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
Gagyi.Jakehomer
nekem bejött, imádom a gátlástalan fan service-t 😀
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
este Sherlock.
Gagyi.Jakehomer
Szerintem meg jó volt 😀
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
este Sherlock.
Gagyi.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
Hopp,akkor nem kicsit....az mire magyarul is elerheto lesz....
Mondjuk meg van 2 ecvad Heroes...plusz a DBZ-t is most kezdtem.YD
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.MaG1Xx
Várjuk, várjuk nagy szeretettel. 😀
több mint 10 éve
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Hmm.ja latom,hogy kint mar lement a 2. is.... 😀
több mint 10 éve
Ha jól tudom a terv meg van már a negyedik szezonig + be is rendelték a másodikat de országos csatornán könnyebben lendül a kasza mint kábelen, sajna.

több mint 10 éve
Na bakker...pont most akartam érdeklődni a Hannibal után!? 😊

Most szedtem le vettem meg az 1. évadot!
Ebből van terv,hogy mennyi lesz amúgy? mert leginkább befejezett sorozatokat szeretek elkezdeni! 😛
több mint 10 éve
este Sherlock.
milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?

Én a Hannibalt kezdtem el most. Az már öt rész után is biztosnak tűnik, hogy az utobbi 2-3 év legjobb amerikai országos sorozata.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
The Blacklist: nekem ez nagyon bejövős téma, megkockáztatom, hogy új kedvencem

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
vége a Treme-nek 😕

baggio
ez az a sorozat ami a Katrina utáni New Orleanst mutatja be?berger90
Igen, illetve a város zenei sokszínűségét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
vége a Treme-nek 😕

baggio
ez az a sorozat ami a Katrina utáni New Orleanst mutatja be?

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
este Sherlock.
Rajtam kívül nézi még valaki streamen?😀

több mint 10 éve
vége a Treme-nek 😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Maradtak még House MD fanatikusok?
DoM
1. évad 10. rész esetleg?

en.wikipedia.org/wiki/Histories_(House)Gabesz92
Hát, ez gyors volt! Ezer köszönet!
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
DoM
1. évad 10. rész esetleg?

en.wikipedia.org/wiki/Histories_(House)

több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Keresek egy epizódot, de sajnos még évad szinten sem sikerül elhelyeznem és csak az egyik mellékügyre emlékszem:

két hallgatót kap House oktatásra, akik azt a feladatot kapják tőle, hogy diagnosztizáljanak egy beteget, még a betegség kezdő betűjét is megadja nekik a végén. A nőnek valami memória kiesése van, mert mindig az őt éppen kérdező orvos öltözékéről, kinézetéből "talál ki egy mesét", hogy mi történt vele. Ezt úgy demonstrálja House, hogy a végén egy bazi nagy női kitűzővel megy be hozzá, és színes mappával, amin talán valami óriáskerék volt. Ja és a betegség kezdőbetűjét rosszul adta meg - talán c helyett k vagy fordítva.

Rémlik valakinek... és tud olyan adattal szolgálni, ami segít az epizód beazonosításában? Utolsó két évadot már nem láttam, tehát az kiesik.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?Schleck
kezdd az elsővel, aztán ha bejön a két évad, akkor érdemes megnézni az adásba nem került pilotot isbaggio
Értem, köszi szépen!

több mint 10 éve
Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?Schleck
kezdd az elsővel, aztán ha bejön a két évad, akkor érdemes megnézni az adásba nem került pilotot is

---
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?

több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Engem most a Rhodstein szál érdekel majd, nagyon építették. Az előző évadban jó volt a digós dolog, rámutatott hamar, hogy az alkohol biznisz már nem holmi papírozás, olyan körök szálltak be, akik máshogy játszanak. Felfordult a város. Meg azért Capone is ott alapozódott meg. Ami azt illeti most ott tartunk, hogy nagyjából le vannak osztva a piacok, kivéve feléjük. És akkor ugye képzeljük oda az utolsó évad utolsó képsorait: el lehetne vinni jobban arra a következő évadot. Nuckynak le merném fogadni, hogy majd vagy a doki,vagy Masseria meg a kis digó gyerek rak majd keresztbe, vagy hoznak új szereplőket. Chalky uncsinak tűnik innentől.
Szóval lehet majd jó dolgot csinálni, a kérdés akarnak-e, és tudnak-e + milyen új szereplőket tudnak behozni, a jól kidolgozott mellékszereplők mostanra elhulottak.Geeri
Azt vágod ugye, hogy a fő sztorivonal megtörtént eseményeken megy végig? Néha nem teljesen pontos történelmileg a sorozat, mert pl. ez az évad 1924-ben játszódott és Johnny Torrio-t 1925-ben lőtték meg (Bugs Moran utasítására, ő most fog a képbe kerülni), vagy Nucky magánélete is kicsit másképp alakult, de hogy ki és mi fog következni, arról nincs és nem lehet zsákbamacska, maximum a hangsúly a kérdéses. Az szinte biztos, hogy Chicago kerül majd a középpontba, jöhet a Valentin-napi mészárlás, aztán New York és a Castellammarese harcok, szóval sehol nem vagyunk még brutalitásban ahhoz képest, ami vár még ránk... 😊baggio
Tudom, csak én nem néztem ennek utána ennyire, pontosabban mindig igyekszem az évad végén csak a már megtörtént események történelmi hátterét fellelni. Egyrészt mert simán el tudom képzelni, hogy a sztori nem mereven halad a valósággal, másrészt pedig utálom ha egy ilyen jellegű sorozatban valakit biztonságban tudok a haláltól.
A fő szálért hosszútávon nem aggódok, inkább attól, hogy mennyire tudják élettel megtölteni, és a mellékszálakkal a sorozat világát fentartani. Imádom azt, hogy minden párbeszéd,minden újság,plakát,rádióhang, és ezek a szálak egy tökéletes korrajzot adnak ki, amiben pontosan tudod mit gondolhat a karakter erről világról, és látod hogy tökéletesen benne él. Nagyon jók a színészek, de nagyon gondosan megírtak a szerepek is. Ezért is aggódom, mert szeretnék adalékokat kapni a viszonylag mereven futó történések mellé, és akkor az is élmény lesz ha épp nem történik olyan sok minden.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Engem most a Rhodstein szál érdekel majd, nagyon építették. Az előző évadban jó volt a digós dolog, rámutatott hamar, hogy az alkohol biznisz már nem holmi papírozás, olyan körök szálltak be, akik máshogy játszanak. Felfordult a város. Meg azért Capone is ott alapozódott meg. Ami azt illeti most ott tartunk, hogy nagyjából le vannak osztva a piacok, kivéve feléjük. És akkor ugye képzeljük oda az utolsó évad utolsó képsorait: el lehetne vinni jobban arra a következő évadot. Nuckynak le merném fogadni, hogy majd vagy a doki,vagy Masseria meg a kis digó gyerek rak majd keresztbe, vagy hoznak új szereplőket. Chalky uncsinak tűnik innentől.
Szóval lehet majd jó dolgot csinálni, a kérdés akarnak-e, és tudnak-e + milyen új szereplőket tudnak behozni, a jól kidolgozott mellékszereplők mostanra elhulottak.Geeri
Azt vágod ugye, hogy a fő sztorivonal megtörtént eseményeken megy végig? Néha nem teljesen pontos történelmileg a sorozat, mert pl. ez az évad 1924-ben játszódott és Johnny Torrio-t 1925-ben lőtték meg (Bugs Moran utasítására, ő most fog a képbe kerülni), vagy Nucky magánélete is kicsit másképp alakult, de hogy ki és mi fog következni, arról nincs és nem lehet zsákbamacska, maximum a hangsúly a kérdéses. Az szinte biztos, hogy Chicago kerül majd a középpontba, jöhet a Valentin-napi mészárlás, aztán New York és a Castellammarese harcok, szóval sehol nem vagyunk még brutalitásban ahhoz képest, ami vár még ránk... 😊

---