Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Hogyan romboljunk le egy kultuszsorozat renomét 12 részben epizód 10....na ki találja ki melyik sorozatról van szó?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.sorozatjunkie.hu/2013/09/08/hard-knocks-irta-jjncaa/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Geci nagy volt a The League s5 nyitány, ajánlom mindenkinek! 😀az első fele szerintem elég erőltetettre sikerült, de a secret draft jópofa volt 😊
| J. J. Watt és Brian Walsh vendégszereplése zseniáliiis | berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Geci nagy volt a The League s5 nyitány, ajánlom mindenkinek! 😀| J. J. Watt és Brian Walsh vendégszereplése zseniáliiis |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Vbalazs
32
A "rendes" első rész. Valahol számítógépes grafikák, valahol utószinkron hiányzik belőle. 😊 A showtime sorozatoknál néha előfordul, hogy premier előtt kiszivárogtatják az adott részt! 😊Van új Homeland fassszaa 😊TocaEz milyen rész?
A premier szept 29-re van kiírva.Duff
több mint 11 éve
Duff
3 133
Van új Homeland fassszaa 😊TocaEz milyen rész?
A premier szept 29-re van kiírva.
több mint 11 éve
Van új Homeland fassszaa 😊
több mint 11 éve
Na,jó kezdés volt a homeland-től.Hozza a tőle elvárható szintet.SoA után most a második a listán nálam.
több mint 11 éve
Egyébként csak én nem tudom komolyan venni Tywin Lannister emiatt, vagy más sem? 😀Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dexter: ez ténléeg nagyon gyenge. főleg a a breaking baddel össze hasonlítva minden héten, ugye ott is sorozatzáró részek vannakbraxa88egyetértek, én is eléggé halogatom a Dexter nézést minden héten, pedig régen ez nem így ment.
VISZONT
nem fair a breaking baddel összevetni. ami 5. évad, a Dexter meg 8. és a BB első amúgy is csonka volt a strike miatt. Érthető, hogy több anyag maradt a tankban Gilligannek.
de azt is adom, hogy a breaking bad mindig király.
több mint 11 éve
Aminek eddig nem volt értelme:| ennek volt: ezek hozták újra egyenesbe a tesók kapcsolatát |
| - a majdnem agysebész sorozatgyilkos
- Debre lelkizése, autózás a tóba
| braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
dexter: | ez ténléeg nagyon gyenge. főleg a a breaking baddel össze hasonlítva minden héten, ugye ott is sorozatzáró részek vannakha a sorozat vége az lesz h lelép a csajjal és a kölökkel argentínába és megrendezi a halálát akkor nagyon csalódott leszek.
nagyon öltettelen az utolsó évad, egy utolsó évad utolsó részei nem így néznek ki...
szerk:
komment a junkieról:
Aminek eddig nem volt értelme:
- Masukás szál
- Quinn vizsgázása
- az egész Zach szál
- a majdnem agysebész sorozatgyilkos
- Debre lelkizése, autózás a tóba
hát igen....
|
több mint 11 éve
Szerintem csak azért tűnt izgalmasnak, mert jól megvágták meg beraktak egy pörgős zenét alá és kész. 😀NewmanEddig minden héten ez volt, de én rendületlenül reménykedem benne, hogy mégsem csak a vágások miatt lesz jó 😀 Még él bennem a 2. évad pörgőssége. Nem lenne rossz, ha így zárnák...
több mint 11 éve
(én is megszoktam nézni)Dexter:Én megnéztem a rész végi előzetest, az alapján pörgős uccsó részek lesznek, kivéve, ha csak a lényeget vágták össze, de érzésem szerint akkora epic fordulatot már nem húznak...Eazzy
| De most őszintén, basszák meg.
Lehetett sejteni már az évad elején, hogy Vogel benne van az egészben és még a rész közben is reménykedtem, hogy más lesz a brain surgeon, még akkor is, amikor minden jel arra mutatott, hogy Cassie barátja is az, de egy ekkora undorító klisével elrontani egy ilyen jó sorozat végét, hányingerem van, de hátha lesz még egy epic fordulat.... 😀 | Newman
Szerintem csak azért tűnt izgalmasnak, mert jól megvágták meg beraktak egy pörgős zenét alá és kész. 😀
több mint 11 éve
Dexter: | Ennél már csak az lett volna zs kategóriásabb, ha surprise motherfucka lett volna a brain surgeon |
több mint 11 éve
Dexter:Én megnéztem a rész végi előzetest, az alapján pörgős uccsó részek lesznek, kivéve, ha csak a lényeget vágták össze, de érzésem szerint akkora epic fordulatot már nem húznak...
| De most őszintén, basszák meg.
Lehetett sejteni már az évad elején, hogy Vogel benne van az egészben és még a rész közben is reménykedtem, hogy más lesz a brain surgeon, még akkor is, amikor minden jel arra mutatott, hogy Cassie barátja is az, de egy ekkora undorító klisével elrontani egy ilyen jó sorozat végét, hányingerem van, de hátha lesz még egy epic fordulat.... 😀 | Newman
több mint 11 éve
Dexter:| De most őszintén, basszák meg.
Lehetett sejteni már az évad elején, hogy Vogel benne van az egészben és még a rész közben is reménykedtem, hogy más lesz a brain surgeon, még akkor is, amikor minden jel arra mutatott, hogy Cassie barátja is az, de egy ekkora undorító klisével elrontani egy ilyen jó sorozat végét, hányingerem van, de hátha lesz még egy epic fordulat.... 😀 |
több mint 11 éve
idáig védtem a Dextert. a maradék 3 részt is már csak azért nézem meg, mert eddig eljöttem a sorozattal.shawnkaHát ez kurva gyenge "húzás" volt...
több mint 11 éve
idáig védtem a Dextert. a maradék 3 részt is már csak azért nézem meg, mert eddig eljöttem a sorozattal.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
breaking bad hétről hétre fantasztikus!
több mint 11 éve
Mozi elvileg lesz,sorozat nem,mert Elba elfoglalt.Luthert közben elkaszálták..Kár érte.KennyNem úgy volt, hogy több egyébként sem lesz, csak előkészítenek egy egész estés filmet?Eazzy
több mint 11 éve
Luthert közben elkaszálták..Kár érte.KennyNem úgy volt, hogy több egyébként sem lesz, csak előkészítenek egy egész estés filmet?