Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
én már évek óta fikázom a dextert, hogy hova süllyedt, na de ez már tényleg tényleg mindennek az alja 😊 már értem miért június végén volt az utolsó évad első részének premierje, mielőbb le akarták tudni, vasárnap végre vége isAttól függ, hogy milyen értelemben védi. Magát a sorozatot pl az 1,2,4 évadért már simán megérte megnézni, és a 3,5,6 se vállalhatatlan. Ez a 8. a legnagyobb hulladék az igaz, de pl Prison Break első évada miatt is még mindig pozitívan gondolok rá, hiába volt a 4. pl ipari hulladék.
aki ezt a fost még védi, annak a véleménye teljesen hiteltelen sorozatos témakörben 😊jjncaa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
én már évek óta fikázom a dextert, hogy hova süllyedt, na de ez már tényleg tényleg mindennek az alja 😊 már értem miért június végén volt az utolsó évad első részének premierje, mielőbb le akarták tudni, vasárnap végre vége isaki ezt a fost még védi, annak a véleménye teljesen hiteltelen sorozatos témakörben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Maka
2 760
BB|
Hát bazdmeg....
A sorozat egyik főszereplőjét minden gond nélkül fejbe lövik, és ez még mindig a rész 4.-5. legmegdöbbentőbb jelenete. |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Óriási volt ez a Breaking Bad több szempontból is.| érdekes lesz az uccsó két rész, de sztem Hank nélkül nem lesz ugyanaz, nekem hiányozni fog.
| Az elején amikor Walt a sivatagon keresztül gurította a 10 millás hordót, és mellette szólt a zene, beszartam a röhögéstől. | Zolee23
nagyon nem örülök neki h az egyetlen pozitív karakter (meg a másik kettő is, Hank felesége és unokaöccse, hiszen elvesztették szeretteiket) így járt. |
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Óriási volt ez a Breaking Bad több szempontból is.| Az elején amikor Walt a sivatagon keresztül gurította a 10 millás hordót, és mellette szólt a zene, beszartam a röhögéstől. |
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
SoA valami kibaszott jó volt. Egyszerűen annyi mindent bedobtak itt az első részben | (de a legdurvább egyértelműne a sulis mészárlás volt) | , hogy már most alig bírom kivárni a következőt.DuffKiváncsi leszek arra a szálra,hogy hova fog futni amit említettél.
több mint 11 éve
www.sorozatjunkie.hu/2013/09/14/ifiiiiiiii/#more-131044Besírtam, újabb frenetikus szinkronfordítás 😀
több mint 11 éve
Jóó lesz: Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Duff
3 133
SoA valami kibaszott jó volt. Egyszerűen annyi mindent bedobtak itt az első részben | (de a legdurvább egyértelműne a sulis mészárlás volt) | , hogy már most alig bírom kivárni a következőt.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Hát elég hangsúlyos szerepe volt, mit ne mondjak... 😀 | Az a lehugyozás mikor megölte a csávót, bazmeg, pont vacsoráztam 😀 Kezdi az agya ledobni a gépszíjat, de nagyon remélem, hogy Jax megint kitalál valamit hogy ne kapják meg a fekák |Sutternél ez a standard 😛 62 perc.a sons vége egy kicsit ütősre sikerült...ChevyDupla rész volt? Mert azt olvastam mindenhol hogy az lesz, de amit leszedtem az csak 1 óra, és ez van mindenhol.Shawn84
Mondjuk eléggé öngyi hangulatot árasztott megint a rész, nem szeretem ha semmi jó se történik a fiúkkal. és itt most nagyobb volumenű dologra gondolok annál, hogy Jax | megkúrja Saracen anyut | . De legalább kapott mindenki képernyőidőt, azt nem szeretem mikor Tig pihenőn van.Höri
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sutternél ez a standard 😛 62 perc.a sons vége egy kicsit ütősre sikerült...ChevyDupla rész volt? Mert azt olvastam mindenhol hogy az lesz, de amit leszedtem az csak 1 óra, és ez van mindenhol.Shawn84
Mondjuk eléggé öngyi hangulatot árasztott megint a rész, nem szeretem ha semmi jó se történik a fiúkkal. és itt most nagyobb volumenű dologra gondolok annál, hogy Jax | megkúrja Saracen anyut | . De legalább kapott mindenki képernyőidőt, azt nem szeretem mikor Tig pihenőn van.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
a sons vége egy kicsit ütősre sikerült...ChevyDupla rész volt? Mert azt olvastam mindenhol hogy az lesz, de amit leszedtem az csak 1 óra, és ez van mindenhol.
több mint 11 éve
Archer üt, akkora egy baromság, de nem bírom ki röhögés nélkül. 😀
több mint 11 éve
a sons vége egy kicsit ütősre sikerült...
több mint 11 éve
| Ripityára lövik a kocsit amiben Mr.White van, hogy ő nem sérül meg, de hátha a mögötte levők igen. FUCK LOGIC 😀 |breakingbad megint kegyetlen voltbraxa88| ez a lövöldözés mondjuk elég nevetséges volt, normális körülmények között már egyikőjük sem élne. ne szórakozzunk azért hogy nyolc ember nem tud agyonlőni kettőt. | Zolee23
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
breakingbad megint kegyetlen voltbraxa88| ez a lövöldözés mondjuk elég nevetséges volt, normális körülmények között már egyikőjük sem élne. ne szórakozzunk azért hogy nyolc ember nem tud agyonlőni kettőt. |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Elkezdtem a Vikingsot, eddig nem rossz, bár igazából azért így 4 rész után valamit még kitalálhatnának, mert unalmas lesz, ha majd az egész csak a szarkavarásról és a törzsfővel való viszályról fog szólni. Mondjuk mivel ismerem a mondát, így tudom, mi lesz a vége, de hát a Spartacusnál is ez volt, mégis király volt. 😊Steznézd meg következő 2 részt 😉
több mint 11 éve
Elkezdtem a Vikingsot, eddig nem rossz, bár igazából azért így 4 rész után valamit még kitalálhatnának, mert unalmas lesz, ha majd az egész csak a szarkavarásról és a törzsfővel való viszályról fog szólni. Mondjuk mivel ismerem a mondát, így tudom, mi lesz a vége, de hát a Spartacusnál is ez volt, mégis király volt. 😊
több mint 11 éve
a dexter is, csak ez mindennek a legalja 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
breakingbad megint kegyetlen volt
több mint 11 éve
ÖN NYERT!Hogyan romboljunk le egy kultuszsorozat renomét 12 részben epizód 10....na ki találja ki melyik sorozatról van szó?EazzyDexter? 😀 bár a Breaking Badnek is volt pár merész és illogikus húzása idén 😊Dexxter Tailor
AJÁNDÉKA: nem kell megnézni az uccsó két részt!
Ajándékát átveheti az Önhöz legközelebbi kocsmában, ahol NEM közvetítik a Dexter c. sorozatot.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hogyan romboljunk le egy kultuszsorozat renomét 12 részben epizód 10....na ki találja ki melyik sorozatról van szó?EazzyDexter? 😀 bár a Breaking Badnek is volt pár merész és illogikus húzása idén 😊