Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen, igen, azt elfelejtettem írni, hogy az megvolt. Bár látom, hogy jön a második évad.Tudnátok ajánlani valami jó misztikus/thriller/krimi sorozatokat? Most fejeztem be a Killing utolsó részét.BroenToca
Esetleg valami jó skandináv sorozatot?Bondi
több mint 11 éve
Tudnátok ajánlani valami jó misztikus/thriller/krimi sorozatokat? Most fejeztem be a Killing utolsó részét.Broen
Esetleg valami jó skandináv sorozatot?Bondi
több mint 11 éve
Tudnátok ajánlani valami jó misztikus/thriller/krimi sorozatokat? Most fejeztem be a Killing utolsó részét.Esetleg valami jó skandináv sorozatot?
több mint 11 éve
Az eheti Bridge elég gyengére sikerült. A szezon leggyengébb része volt szerintem.
több mint 11 éve
Csak nekem nem tetszett az eheti SoA? Persze, voltak benne kemény részek, de hát...berger90nekem jobban tetszett mint a nyitány
több mint 11 éve
Ezt egy picit most megkönnyeztem.www.sorozatjunkie.hu/2013/09/20/firefly-vege-a-11-evadnak-es-a-sorozatnak-is-irta-recky
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Csak nekem nem tetszett az eheti SoA? Persze, voltak benne kemény részek, de hát...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy a Dexter írói nem voltak elég tökösek és kreatívak, hogy még keményebb/bonyolultabb ellenfelet találjanak ki , hanem úgy döntöttek Dexter "meggyógyulásával" majd milyen szép véget érhet a sorozat.Mondjuk a legtöbb rajongó ezt spontán arconköpésnek gondolja, mert senki nem ezért nézte a Dextert...
Annyira gány és nyál lett így a végére. Kár.
több mint 11 éve
Na most nézem, hogy már kiveséztétek... szóval azt gondolom 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Mit gondoltok a Dexterről?Anno az első 4 évadot szerettem és úgy emlékeztem rá mint amilyen akkor volt. Aztán hallottam, hogy idén befejezik a sorozatot, így az utóbbi hetekben végignéztem a többi részt (már csak az utolsó van hátra). Nekem nagyon furcsa, hogy az eleinte férfias sorozat ennyire elnőiesedett a végére... úgy értem, hogy eleinte nem az érzelmi vonulaton volt a hangsúly, hanem a cselekményen, aztán tessék... a 6.évadtól Dexter már a saját maga női énjét narrálja. Ennyi érzelemmel hogy a viharba lehet valaki szociopata? Okés, hogy a sorozatokat nőknek gyártják mivel a reklámok leginkább a nőknek szólnak így ott kell tartani őket a TV előtt olyan műsorokkal amikben az érzelmek a minden... de ez nagyon dúrva. A szerelem gyógyítja a zombulást, lányregénybe varázsolja a vérszívó vámpírokat és tisztes családapává teszi a sorozatgyilkosokat? A 8. évad valami fenemód nyomi lett. Még a 7. évadhoz képest is... szerintem.
több mint 11 éve
persze, megvan mindenki. bár már láttam ennél jobb returning castot, de legalább nincs most durván kiemelkedő egyéniség.nem volt egyszerű ez a Survivor nyitány, de az első rész alapján kiváló évadunk lesz.shawnkaigen. te amúgy ismered az összes visszatérőt?
érdemes feliratkozni Rob C csatornájára youtube-on, fasza podcasteket csinálnak.Höri
egyelőre hajrá litvánok, meg Culpeppa'
több mint 11 éve
nem volt egyszerű ez a Survivor nyitány, de az első rész alapján kiváló évadunk lesz.shawnkaigen. te amúgy ismered az összes visszatérőt?
érdemes feliratkozni Rob C csatornájára youtube-on, fasza podcasteket csinálnak.
több mint 11 éve
nem volt egyszerű ez a Survivor nyitány, de az első rész alapján kiváló évadunk lesz.
több mint 11 éve
| Azt értem, addig világos is volt. De van egy pont, amin túl már valószerűtlen (pl amikor elrabolnak titeket/szétfagysz a hidegben/nincs több tárhely 😛 |te a haverom vagy? 😛Aki nem kezdte el, vagy abbahagyta a Siberia nézést, pótolja. Csak 11 rész, a Lost rajongó haverjaim közül mind rákapott. (Ha nem szereted a reality-t, akkor az elején tolerálni kell, de nem marad meg a formátum végig.)HöriÖsszes Lost rajongó haverod = én ? 😛 😀
Úgy reklámozták Siberia-t hogy "Survivor meets Lost", és tényleg bejött a kezdés. Nekem kicsit vontatott már a dolog (10 rész után). Túl sok kérdés ami attól tartok válaszok nélkül marad.
| Amit nem értek, hogy miért kameráznak még mindig??? | H_Marko
a | felvétel a kártérítés végett megy | , ezt meg is beszélték a buta néző kedvéért a kabinban.Höri
több mint 11 éve
te a haverom vagy? 😛Aki nem kezdte el, vagy abbahagyta a Siberia nézést, pótolja. Csak 11 rész, a Lost rajongó haverjaim közül mind rákapott. (Ha nem szereted a reality-t, akkor az elején tolerálni kell, de nem marad meg a formátum végig.)HöriÖsszes Lost rajongó haverod = én ? 😛 😀
Úgy reklámozták Siberia-t hogy "Survivor meets Lost", és tényleg bejött a kezdés. Nekem kicsit vontatott már a dolog (10 rész után). Túl sok kérdés ami attól tartok válaszok nélkül marad.
| Amit nem értek, hogy miért kameráznak még mindig??? | H_Marko
a | felvétel a kártérítés végett megy | , ezt meg is beszélték a buta néző kedvéért a kabinban.
több mint 11 éve
Aki nem kezdte el, vagy abbahagyta a Siberia nézést, pótolja. Csak 11 rész, a Lost rajongó haverjaim közül mind rákapott. (Ha nem szereted a reality-t, akkor az elején tolerálni kell, de nem marad meg a formátum végig.)HöriÖsszes Lost rajongó haverod = én ? 😛 😀
| Amit nem értek, hogy miért kameráznak még mindig??? |
több mint 11 éve
Igazából a mellékszálak közül egyet se értek. Masuka és a lánya totális semmi, minek kellett elkezdeni??? Quinnből valami badass nyomozást vártam, ahogyan szépen összerakja a szálakat, de ehelyett az eddig sem túl magasra törő IQ huszárból gyakorlatilag csináltak egy totálisan hülye és naív zsarut, aki alkalmatlan még az életre is. Áhh, nem is folytatom, mert csak felidegel, hogy akik megcsinálták a 2. évadot, azok hogyan tudnak a sorozat lezárására ekkora halom szart össszehozni. Legalább egy kicsit gondolkodhattak volna a koncepción.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Aki nem kezdte el, vagy abbahagyta a Siberia nézést, pótolja. Csak 11 rész, a Lost rajongó haverjaim közül mind rákapott. (Ha nem szereted a reality-t, akkor az elején tolerálni kell, de nem marad meg a formátum végig.)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Most az h Harrisonnak nincs az állán tapasz 1 napra a balesettől, az egyrészt gáz, de ettől nem lesz egy sorozat szar. Azonban ez az évad nagyon szar. nem láttam még ilyen rossz sorozatévadot
Én azt vártam h Dextert elkapják (még persze elkaphatják, de közelsem lesz olyan hatásos szerintem), és arrol szól az évad h menekül, vagy próbálja magát tisztára mosni. Erre utolsó évadnak kapunk egy hígfost. Egy hidegvérű sorozatgyilkosrol van szó, egy beteg állat. oké h már vannak érzelmei, de egy ilyen ember nem érdemel happyendet.
Teljesen izgalommentes lett a sorozat, és tejesen hidegenhagy a finálé. 2-3-4-5. évadok körül sokat gondolkoztam, hogy hogyan zárhatják le a sorozatot, egyszer sem gondoltam happyendre, hiszen meg sem fordult a fejemben h happy end lehet
Quinnben is bíztam h előbbutóbb rájön, hiszen mindig gyanus volt neki Dex. de az utolsó évadban ő is csak dísz volt. Harrisonnak a kis játéka, ami véres lett, abból sem lett semmi...
több mint 11 éve
a storyline egy dolog, de most ért a mélypontjára a "nézzük totálisan hülyének a nézőket" vonulat isén már évek óta fikázom a dextert, hogy hova süllyedt, na de ez már tényleg tényleg mindennek az alja 😊 már értem miért június végén volt az utolsó évad első részének premierje, mielőbb le akarták tudni, vasárnap végre vége isakkor a finálét meg se nézd ám, az lesz csak az igazán legalja...nyálas heppiend alert! 😀😀😀Divat
aki ezt a fost még védi, annak a véleménye teljesen hiteltelen sorozatos témakörben 😊jjncaa
| és végig reménykedtem, hogy az állandó mellékszereplők is fontosak lesznek, aztán csak kiderül, hogy Angel, Masuka és a többiek semmit nem érnek... |
az utolsó évad egy gif-ben:
viszont a Gengszterkorzó ott folytatta, ahol abbahagyta, eszméletlen jó volt mindkét új rész, és már tudni a Mad Men sorsát is: "Az AMC úgy fejezi be a Mad Men-t, mint a Breaking Bad-et. 2014-ben és 2015-ben is 7-7 rész kerül leadásra a 7. évadból The Beginning és The End of an Era alcímmel" (@sorozatjunkie)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
én már évek óta fikázom a dextert, hogy hova süllyedt, na de ez már tényleg tényleg mindennek az alja 😊 már értem miért június végén volt az utolsó évad első részének premierje, mielőbb le akarták tudni, vasárnap végre vége isakkor a finálét meg se nézd ám, az lesz csak az igazán legalja...nyálas heppiend alert! 😀😀😀
aki ezt a fost még védi, annak a véleménye teljesen hiteltelen sorozatos témakörben 😊jjncaa
|
több mint 11 éve
braxa88
12 534
azért Jesse sem egy ártatlan lélek. oké h hatalmasat fejlődött pozitív irányba, de azért mégiscsak egy gyilkos, megölt egy tökártatlan embert.nagyon nem örülök neki h az egyetlen pozitív karakter | (meg a másik kettő is, Hank felesége és unokaöccse, hiszen elvesztették szeretteiket) így járt. | braxa88azért ez nem teljesen így van. szerintem egy ideje már Jesse az a morális támpont, akikkel a jóérzésű nézők együtt tudnak érezni. Szóval nálam ő is pozitív karakter, épp ellentétes úton mozogva mint Walter.
Én örülök, hogy meglépte Gilligan ezt már most, megtartotta a hitelességét.Höri
több mint 11 éve
nagyon nem örülök neki h az egyetlen pozitív karakter | (meg a másik kettő is, Hank felesége és unokaöccse, hiszen elvesztették szeretteiket) így járt. | braxa88azért ez nem teljesen így van. szerintem egy ideje már Jesse az a morális támpont, akikkel a jóérzésű nézők együtt tudnak érezni. Szóval nálam ő is pozitív karakter, épp ellentétes úton mozogva mint Walter.
Én örülök, hogy meglépte Gilligan ezt már most, megtartotta a hitelességét.
több mint 11 éve
Pusztán a 8. évadra gondolok, különösen az utolsó pár részreén már évek óta fikázom a dextert, hogy hova süllyedt, na de ez már tényleg tényleg mindennek az alja 😊 már értem miért június végén volt az utolsó évad első részének premierje, mielőbb le akarták tudni, vasárnap végre vége isAttól függ, hogy milyen értelemben védi. Magát a sorozatot pl az 1,2,4 évadért már simán megérte megnézni, és a 3,5,6 se vállalhatatlan. Ez a 8. a legnagyobb hulladék az igaz, de pl Prison Break első évada miatt is még mindig pozitívan gondolok rá, hiába volt a 4. pl ipari hulladék.Eazzy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal