Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
amugy sem vártam sokat a SHIELDtől, de még azt sem érte el20perc után ki is nyomtam...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Masuka&Riggins spinoffot!Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??Duffmegnyugtattak minket, hogy Riggins nélkül is lesz, aki gondját viseli.Höri
több mint 11 éve
Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??Duffmegnyugtattak minket, hogy Riggins nélkül is lesz, aki gondját viseli.
több mint 11 éve
Claire Danes Emmy díjat kapott.Legjobb helyre került.
több mint 11 éve
Érdekes, én meg a Breaking Baddel tettem ugyanígy 😊 lehet rosszul választottam, de az biztos, hogy a 4. évad végén kellett volna abbahagynom a Dexter, az idézett showrunner is akkor távozott| Ráadásul annyira lebutították a végére már Dex-et is. Komolyan mondom, több nehézség volt hogy kijuttassa Hannaht a reptérre mint, hogy megtalálja a gyilkost. Főgonosz is, lelő egy rendőrt majd azt hiszi nem védik ? Ráugrik beleszúrja a válába csakhogy megölhesse ? Kb. a kívágom a nyelvét volt a legjobb húzása... Lecsatolja Debrát a gépről és kiviszi úgyhogy senki nem veszi észre. 40 ember rohangál és senkinek nem tűnik fel a vérző csávó aki leüti a másikat és nem veszik észre... Senki nem nézi vissza a reptéri kamerákat (nyilván nincs bekamerázva az egész ugye ?), hogy Dexter tette oda a táskát. Jön a hurrikán, de azért keresztül küldik a gépet Rioba 😀. Dex tényleg mindenkit kinyírt aki tudott a gyilkosságairól Hannah-n kívül, erre otthagyja a családját, hogy megvédje 😀. Hannah-t nem azonnal letartóztatja a csávó, hanem megvárja hátha kitalál valamit ellene a profi gyilkos... |
Azt meg különösen szomorúnak tartom, hogy mennyire logikátlan baromságot képesek elnézni a rajongók egy sorozatnak, már a Lumenes is hemzsegett az állandó teleportálástól kezdve az egyéb szuperképességekig, ami aztán a nyolcadikban kulminálódott, nem is volt a végén olyan jelenet, ami ne lett volna égbekiáltó hülyeség...jjncaa
több mint 11 éve
Érdekes, én meg a Breaking Baddel tettem ugyanígy 😊 lehet rosszul választottam, de az biztos, hogy a 4. évad végén kellett volna abbahagynom a Dexter, az idézett showrunner is akkor távozottAzt meg különösen szomorúnak tartom, hogy mennyire logikátlan baromságot képesek elnézni a rajongók egy sorozatnak, már a Lumenes is hemzsegett az állandó teleportálástól kezdve az egyéb szuperképességekig, ami aztán a nyolcadikban kulminálódott, nem is volt a végén olyan jelenet, ami ne lett volna égbekiáltó hülyeség...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ahogy a Dexter eredeti showrunnerje elképzelte anno a sorozatzáró képsorokat: www.spoilertv.com/2013/09/dexter-how-original-showrunner-clyde.html :cool:Én két rész után kaszáltam a sorozatot még az első évadban, de ezt olvasva, ütős, helyénvaló befejezés lett volna.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Valóban Dex évadzáró nem volt jó. De amilyen tré volt ez az évad, ahhoz képest ez a rész tetszett 😀 Az utsó jelenet már sztem nem kellett vna...Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??
több mint 11 éve
Asszem én elfelejtem hogy volt ez az utolsó évad és 1 szezonnal hamarabb zárom le a storyt mert ez szánalmas volt...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
dexter| na ez mi a tököm volt? nem ugy volt h dexter megjavault? akkor miért hagyja el a fiát? ha már nem kell gyilkolnia akkor miért van veszélyben harrison és hannah?
megrendezte a halálát, ok az ugy még oké is lett volna akkor ha kiderül róla h tömeggyilkos, de igy nem értem minek kellett. az meg h belemegy egy szuperviharba és tuléli 😀
és elmegy favágónak... 😀 |
több mint 11 éve
Egyébként ez a befejezés mennyivel sokkal faszább lett volna: www.reddit.com/r/Dexter/comments/1lmt40/spoilerpossible_finale_leak_for_dexter_season_8/
több mint 11 éve
én ott leállítottam a részt, mikor Saxon simán leütött valakit a parkolóban a kocsija mellett, és senki még feléje se nézett...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Dexter... | 1 karakternek nem kellett volna meghalnia a fináléban, nyilván ő nem élte túl az egészet. A záró képsor fasza volt, az írók biztos sokszor nézték végig a TDKR-t. |
több mint 11 éve
braxa88
12 534
A Dexter kapott egy 8. évadhoz "méltó" lezárást. A CGI viharral dolgozhattak volna többet, a forgatókönyv-író szereti Nolan Batman-jét és... stb... stb...stb...spoilert nem írtál, de ettől függetlenül sztem már az spoileres h 8. évadhoz "méltó" lezárás.
Mi a fészkes fene miatt éreztem úgy, hogy a készítők kést tartottak a nyakamhoz és kényszeríteni akartak a meghatódásra.
"Hatóggyá má' meg! Na! Érincsen meg az érzelem! Most!"
Nem baj, hogy vége lett (az első 4 évad alapján őrizzük emlékét 😀 )!toxique
szal sztem elgközelebb az ilyet is rakd spoilertagbe
több mint 11 éve
A Dexter kapott egy 8. évadhoz "méltó" lezárást. A CGI viharral dolgozhattak volna többet, a forgatókönyv-író szereti Nolan Batman-jét és... stb... stb...stb...Mi a fészkes fene miatt éreztem úgy, hogy a készítők kést tartottak a nyakamhoz és kényszeríteni akartak a meghatódásra.
"Hatóggyá má' meg! Na! Érincsen meg az érzelem! Most!"
Nem baj, hogy vége lett (az első 4 évad alapján őrizzük emlékét 😀 )!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
twin peaks...de a sorozat utan nezd meg a filmet is.Tuz jojj velem.😉
több mint 11 éve
Breaking Bad már megint szétzúzott mindent... eszméletlen lesz a sorozatzáró 😕
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
| Bryan Cranston | helyett | Jeff Daniels | kapta az Emmy-t legjobb férfi főszereplőkben a drámák közül. Nem várták, de ez van. Fuck yeah!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.BondiBB az nálam all time top3, az utolsó pár részével lassan top1-be kerül.
Sorozatkedvelőknek nem tudom nem ajánlani.
több mint 11 éve
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.Bondia BB kurvajó
több mint 11 éve
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.
több mint 11 éve
Twin Peaks.
több mint 11 éve
Tudnátok ajánlani valami jó misztikus/thriller/krimi sorozatokat? Most fejeztem be a Killing utolsó részét.misztikus krimi? Awake.
Esetleg valami jó skandináv sorozatot?Bondi