Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy sem vártam sokat a SHIELDtől, de még azt sem érte el
20perc után ki is nyomtam...
több mint 11 éve
Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??Duff
megnyugtattak minket, hogy Riggins nélkül is lesz, aki gondját viseli.Höri
Masuka&Riggins spinoffot!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??Duff
megnyugtattak minket, hogy Riggins nélkül is lesz, aki gondját viseli.

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 www.sfportal.hu/gotham-city-tevesorozat-16468.scifi
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Claire Danes Emmy díjat kapott.Legjobb helyre került.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Érdekes, én meg a Breaking Baddel tettem ugyanígy 😊 lehet rosszul választottam, de az biztos, hogy a 4. évad végén kellett volna abbahagynom a Dexter, az idézett showrunner is akkor távozott

Azt meg különösen szomorúnak tartom, hogy mennyire logikátlan baromságot képesek elnézni a rajongók egy sorozatnak, már a Lumenes is hemzsegett az állandó teleportálástól kezdve az egyéb szuperképességekig, ami aztán a nyolcadikban kulminálódott, nem is volt a végén olyan jelenet, ami ne lett volna égbekiáltó hülyeség...jjncaa
| Ráadásul annyira lebutították a végére már Dex-et is. Komolyan mondom, több nehézség volt hogy kijuttassa Hannaht a reptérre mint, hogy megtalálja a gyilkost. Főgonosz is, lelő egy rendőrt majd azt hiszi nem védik ? Ráugrik beleszúrja a válába csakhogy megölhesse ? Kb. a kívágom a nyelvét volt a legjobb húzása... Lecsatolja Debrát a gépről és kiviszi úgyhogy senki nem veszi észre. 40 ember rohangál és senkinek nem tűnik fel a vérző csávó aki leüti a másikat és nem veszik észre... Senki nem nézi vissza a reptéri kamerákat (nyilván nincs bekamerázva az egész ugye ?), hogy Dexter tette oda a táskát. Jön a hurrikán, de azért keresztül küldik a gépet Rioba 😀. Dex tényleg mindenkit kinyírt aki tudott a gyilkosságairól Hannah-n kívül, erre otthagyja a családját, hogy megvédje 😀. Hannah-t nem azonnal letartóztatja a csávó, hanem megvárja hátha kitalál valamit ellene a profi gyilkos... |
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Érdekes, én meg a Breaking Baddel tettem ugyanígy 😊 lehet rosszul választottam, de az biztos, hogy a 4. évad végén kellett volna abbahagynom a Dexter, az idézett showrunner is akkor távozott

Azt meg különösen szomorúnak tartom, hogy mennyire logikátlan baromságot képesek elnézni a rajongók egy sorozatnak, már a Lumenes is hemzsegett az állandó teleportálástól kezdve az egyéb szuperképességekig, ami aztán a nyolcadikban kulminálódott, nem is volt a végén olyan jelenet, ami ne lett volna égbekiáltó hülyeség...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ahogy a Dexter eredeti showrunnerje elképzelte anno a sorozatzáró képsorokat:  www.spoilertv.com/2013/09/dexter-how-original-showrunner-clyde.html :cool:

Én két rész után kaszáltam a sorozatot még az első évadban, de ezt olvasva, ütős, helyénvaló befejezés lett volna.
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Valóban Dex évadzáró nem volt jó. De amilyen tré volt ez az évad, ahhoz képest ez a rész tetszett 😀 Az utsó jelenet már sztem nem kellett vna...

Ja és Masuka lányának most mi a pöcsöm köze volt az évadhoz??
több mint 11 éve
Asszem én elfelejtem hogy volt ez az utolsó évad és 1 szezonnal hamarabb zárom le a storyt mert ez szánalmas volt...
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hát ez no comment évadzáró volt.... 😀

több mint 11 éve
dexter
| na ez mi a tököm volt? nem ugy volt h dexter megjavault? akkor miért hagyja el a fiát? ha már nem kell gyilkolnia akkor miért van veszélyben harrison és hannah?
megrendezte a halálát, ok az ugy még oké is lett volna akkor ha kiderül róla h tömeggyilkos, de igy nem értem minek kellett. az meg h belemegy egy szuperviharba és tuléli 😀
és elmegy favágónak... 😀
|
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Egyébként ez a befejezés mennyivel sokkal faszább lett volna:  www.reddit.com/r/Dexter/comments/1lmt40/spoilerpossible_finale_leak_for_dexter_season_8/
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
én ott leállítottam a részt, mikor Saxon simán leütött valakit a parkolóban a kocsija mellett, és senki még feléje se nézett...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Dexter... | 1 karakternek nem kellett volna meghalnia a fináléban, nyilván ő nem élte túl az egészet. A záró képsor fasza volt, az írók biztos sokszor nézték végig a TDKR-t. |
több mint 11 éve
A Dexter kapott egy 8. évadhoz "méltó" lezárást. A CGI viharral dolgozhattak volna többet, a forgatókönyv-író szereti Nolan Batman-jét és... stb... stb...stb...
Mi a fészkes fene miatt éreztem úgy, hogy a készítők kést tartottak a nyakamhoz és kényszeríteni akartak a meghatódásra.
"Hatóggyá má' meg! Na! Érincsen meg az érzelem! Most!"

Nem baj, hogy vége lett (az első 4 évad alapján őrizzük emlékét 😀 )!toxique
spoilert nem írtál, de ettől függetlenül sztem már az spoileres h 8. évadhoz "méltó" lezárás.
szal sztem elgközelebb az ilyet is rakd spoilertagbe
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Dexter kapott egy 8. évadhoz "méltó" lezárást. A CGI viharral dolgozhattak volna többet, a forgatókönyv-író szereti Nolan Batman-jét és... stb... stb...stb...
Mi a fészkes fene miatt éreztem úgy, hogy a készítők kést tartottak a nyakamhoz és kényszeríteni akartak a meghatódásra.
"Hatóggyá má' meg! Na! Érincsen meg az érzelem! Most!"

Nem baj, hogy vége lett (az első 4 évad alapján őrizzük emlékét 😀 )!
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
twin peaks...de a sorozat utan nezd meg a filmet is.Tuz jojj velem.😉
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Breaking Bad már megint szétzúzott mindent... eszméletlen lesz a sorozatzáró 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
| Bryan Cranston | helyett | Jeff Daniels | kapta az Emmy-t legjobb férfi főszereplőkben a drámák közül. Nem várták, de ez van. Fuck yeah!

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.Bondi
BB az nálam all time top3, az utolsó pár részével lassan top1-be kerül.
Sorozatkedvelőknek nem tudom nem ajánlani.
több mint 11 éve
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.Bondi
a BB kurvajó
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Csekkolom őket. A Twin Peaks-en erősen gondolkozom. Breaking bad? Ezt úgy láttam hogy dicsérik.

több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Twin Peaks.
több mint 11 éve
Tudnátok ajánlani valami jó misztikus/thriller/krimi sorozatokat? Most fejeztem be a Killing utolsó részét.
Esetleg valami jó skandináv sorozatot?Bondi
misztikus krimi? Awake.