Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 11 éve
az egyik cimborám a Gods of the Arenával kezdte, és sokkal jobban élvezte úgy a Blood and Sand-et. bár ez lehet szubjektív, de utólag én is biztosan kronológiai sorrendben nézném.20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.persze érdemes.
érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.berger90
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
Spartacus: Blood and Sand 1 évad.
Spartacus: Gods of the Arena előzményévad, mert rákos lett sparti
Spartacus: Vengeance 2. évad új főszereplő
Spartacus: War of the Damned 3. utolsó évad
szóval annyi a trükk h minden évadnak külön alcíme van.
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazánbriareos
több mint 11 éve
20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.persze érdemes.
érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.berger90
de angolul.
a magyar szinkron fos
edit:
Spartacus: Blood and Sand 1 évad.
Spartacus: Gods of the Arena előzményévad, mert rákos lett sparti
Spartacus: Vengeance 2. évad új főszereplő
Spartacus: War of the Damned 3. utolsó évad
szóval annyi a trükk h minden évadnak külön alcíme van.
darálni is ebben a sorrendben érdemes úgy üt igazán
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
20 perc múlva spartacus vér és homok a viasaton.érdemes elkezdeni? sose tudom ti melyiket nézitek és kommentelitek ide.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
comment.blog.hu/2013/04/11/egy_emberbol_mindent_meg_lehet_enni_interju_a_hannibal_cimu_sorozat_keszitojevel#more5214454Jön a 2. rész, remélem folytatódik a pilot színvonala. 😀
Hmmm, David Lynch, abszurd, fekete humor, kannibalizmus, pszichológia, stb. Nekem találták ki, remélem nem lesz csalódás. 😀
több mint 11 éve
Yvonne visszatér a Dexter záró évadába 😊Habijeeeeeeeeeeeee
|
több mint 11 éve
Nah vigyázz a szádra 😊, egyik legjobb sorozat. A szinkron szar , de hát minden szinkron szar, mondjuk mivel fociról van szó benne , néhol hihetetlen dolgok hangzanak el 😊Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)ZoliZoltán
több mint 11 éve
Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)
több mint 11 éve
múlt vasárnap különösen brutál volt sorozatos szempontból 😊Shameless 3. évad zárórész, Mad Man 6. évad nyitó duplarész (!), Vikings 1x06, GoT 3x02...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánne szinkronnal nézd.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊
több mint 11 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?
több mint 11 éve
Na megvan az első újonc, amit elkezdek.én is megnéztem az első részt a hype miatt, annak ellenére, hogy a heti nyomozós sorozatokat kifejezetten rühellem. remélhetőleg ez nem lesz olyan és akkor megtartanak 12 részig.
A Hannibal kurva jó.tenorx
+ az Orphan Black pilot se volt rossz, holott a sci-fiket se szeretem. Mondjuk ezzel óvatos vagyok mert a szintén kanadai Continuum is jól indult, aztán mi lett belőle, de itt még a 2. részt megvárom.
több mint 11 éve
jaaj nem nem ahonnan beszereztem én hülye olvasgattam a kommenteket,és ott futottam bele 😀 Én igazából azt nem bántam volna,ha maradtak volna a részek 40 percesek úgy ahogy a pilot részKi volt az?😀 Ugye nem én? Nem rémlik, hogy elárultam volna. 😀VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. | Drip
Jaja, angoloknál ez a vonal mindig is erős volt, amit nagyon bírok. 😀
Néztem volna még tovább, de nem tudom ki tudtak volna-e belőle többet hozni...Vrijbloed
több mint 11 éve
Ki volt az?😀 Ugye nem én? Nem rémlik, hogy elárultam volna. 😀VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. | Drip
Jaja, angoloknál ez a vonal mindig is erős volt, amit nagyon bírok. 😀
Néztem volna még tovább, de nem tudom ki tudtak volna-e belőle többet hozni...
több mint 11 éve
walking dead fanek figyelmébe 😊kristofSzintúgy: thechive.com/2013/04/03/a-few-things-that-make-no-sense-about-the-walking-dead-33-photos/ 😀
több mint 11 éve
VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. |
több mint 11 éve
Na megvan az első újonc, amit elkezdek.Letöltöttem az első részt, ha hazaértem, szerintem meg is nézem. 😀 😀
A Hannibal kurva jó.tenorx
több mint 11 éve
.brk
1 890
spartacus utolsó rész vajon geci epic lesz vagy geci epic lesz?briareosne is mond. beleborzongtam az utolsó jelenetbe.
több mint 11 éve
😂Azt vágod ugye, hogy részben megtörtént eseményeket dolgoz fel a sorozat?jjncaaén nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene | berger90ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
érdekesen festene a viasat history-n amint Ragnar Lodbrok 30 évesen feldobja a pacskert.
több mint 11 éve
spartacus utolsó rész vajon geci epic lesz vagy geci epic lesz?
több mint 11 éve
Azt vágod ugye, hogy részben megtörtént eseményeket dolgoz fel a sorozat?én nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene | berger90ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
én nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene |ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
Mindig jövőre