NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Téli Sportok
6 feliratkozó
3 órája
Hatalmas problémák ezek is 😊24.hu/sport/2026/01/08/siugras-csalas-penisz-injekcio-fis/Legalább nem hangyafasznyival nyer egyik vagy másik a végén. 😀
Dzsokijuing
somoskovig
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 órája
Aztarohadt Elvira Oeberg mit futott a sprint harmadik körében.
Poloska vagyok.
9 órája
24.hu/sport/2026/01/08/siugras-csalas-penisz-injekcio-fis/Legalább nem hangyafasznyival nyer egyik vagy másik a végén. 😀
Dzsokijuing
9 órája
24.hu/sport/2026/01/08/siugras-csalas-penisz-injekcio-fis/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Tegnap meglepően kussolt, pedig Jonathan Davidtől kellett volna bőszen elnézést kérnieMondjuk ha Popov után Hallberg nyerne, Sixo akkor is itt nyígna hogy szar pálya, nem a favoritok nyernek.Jó, de Sixo mikor nem nyíg?
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
1 napja
Jó, de Sixo mikor nem nyíg?Mekkora felüdülés az ilyen ökörhugyozta fostos Semmering meg Val’d’Isere szlalomhoz képest egy normális minőségű pálya…Mondjuk ha Popov után Hallberg nyerne, Sixo akkor is itt nyígna hogy szar pálya, nem a favoritok nyernek.
somoskovig
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Mekkora felüdülés az ilyen ökörhugyozta fostos Semmering meg Val’d’Isere szlalomhoz képest egy normális minőségű pálya…Mondjuk ha Popov után Hallberg nyerne, Sixo akkor is itt nyígna hogy szar pálya, nem a favoritok nyernek.
somoskovig
Poloska vagyok.
1 napja
Mekkora felüdülés az ilyen ökörhugyozta fostos Semmering meg Val’d’Isere szlalomhoz képest egy normális minőségű pálya…
2 napja
Prevc lehet 0.5 ponttal bukja a Grand Slmet majd, az kemény.Ma végül kikapott egy bő 4 ponttal, de így is full magabiztosan övé a Négysánc összetett.
Toca
Poloska vagyok.
4 napja
Prevc lehet 0.5 ponttal bukja a Grand Slmet majd, az kemény.
4 napja
Na, van egy Sinner-Alcaraz páros női szlalomban is, meg a többiek valahol kurvamessze 😊
4 napja
Mondjuk Colturinak újabban a célba érkezés se megy 😊Az olimpiai tippjátékban nem akartam kérdezni a női szlalomot, annyira egyértelműnek tűnt, de Rast szépen jön fel Shiffrinre.Pedig én már írtam predikciót múlt hétvégén:
somoskovig
Shiffrin 9 tized hátrányból is tud nyerni, Colturi meg az Istenért sem sehogy.zacknorb
Ebből lesz majd albán arány az olimpián, Shiffrin meg ezüst.
zacknorb
4 napja
Az olimpiai tippjátékban nem akartam kérdezni a női szlalomot, annyira egyértelműnek tűnt, de Rast szépen jön fel Shiffrinre.Pedig én már írtam predikciót múlt hétvégén:
somoskovig
Shiffrin 9 tized hátrányból is tud nyerni, Colturi meg az Istenért sem sehogy.
zacknorb
Poloska vagyok.
4 napja
Hoppacska, Szollos Noa 70-es rajtszámmal bejött 22. helyre az első futamban, az komoly, megérte összeveszni a siszovetsegnek a családdal…Az olimpiai tippjátékban nem akartam kérdezni a női szlalomot, annyira egyértelműnek tűnt, de Rast szépen jön fel Shiffrinre.
7 napja
Zajc egy második helyett bukott utólag Oberstdorfban DQ miatt, ma már UGRANI SEM ENGEDIK felszerelés miatt!És ezzel 2 egymást követő versenyen megkapott 2 sárgát, so off a maradék 2 osztrák helyszín is.
Poloska vagyok.
11 napja
Shiffrin 9 tized hátrányból is tud nyerni, Colturi meg az Istenért sem sehogy.Azért ez viszonylag csücskös volt, és nem 9 tized volt a hátránya, csak 0,45. Ettől még odarakott egy legjobb második futamot egy szétsíelt lejtőn.
zacknorb
Az 5. és a 6. helyezett között van 2 másodperc különbség, az vicces 😊
11 napja
Shiffrin 9 tized hátrányból is tud nyerni, Colturi meg az Istenért sem sehogy.Ebből lesz majd albán arány az olimpián, Shiffrin meg ezüst.
Poloska vagyok.
12 napja
Igen a világversenyekre mindig összeszedik magukat. Tavaly is terített betliztek a VB-ig, ott meg 7 érem, 1-1 egyénit megnyertek, összesítésben Svájc mögött másodikok az érem táblázaton. Aztán meg a VB-n utána világkupa versenyek közül is behúztak párat.5 Óriás, ebből 3 győzelem 1 ezüst és egy kiesés. Nagy verseny lesz itt Scheib és Robinson között. Ahhoz képest, hogy tavaly márciusig egyedül Hütter nyert 2 lesiklást az egész osztrák csapatban, idén a férfiaknál 5 a nőknél 4 győzelmük van. Ma mind2 versenyt behúzták.Olimpiai év van 😊
Sixo
Toca
12 napja
5 Óriás, ebből 3 győzelem 1 ezüst és egy kiesés. Nagy verseny lesz itt Scheib és Robinson között. Ahhoz képest, hogy tavaly márciusig egyedül Hütter nyert 2 lesiklást az egész osztrák csapatban, idén a férfiaknál 5 a nőknél 4 győzelmük van. Ma mind2 versenyt behúzták.Olimpiai év van 😊
Sixo
12 napja
5 Óriás, ebből 3 győzelem 1 ezüst és egy kiesés. Nagy verseny lesz itt Scheib és Robinson között. Ahhoz képest, hogy tavaly márciusig egyedül Hütter nyert 2 lesiklást az egész osztrák csapatban, idén a férfiaknál 5 a nőknél 4 győzelmük van. Ma mind2 versenyt behúzták.
Szerkesztette: Sixo
12 napja
telex.hu/sport/2025/12/26/sivert-guttorm-bakken-norveg-biatlonos-meghalt-megaslegkori-maszk-oxigenyszegeny-edzesTragédia: meghalt Sivert Guttorm Bakken norvég biatlonosJesus RIP.
A norvég biatlonszövetség közleménye szerint a 27 éves sportolót holtan találták olaszországi hotelszobájában. A halál oka egyelőre nem ismert, az olasz rendőrség nyomozást indított.
Bakken, aki 2022-ben a Holmenkollenen aratta egyetlen világkupa-győzelmét, magaslati edzőtáborba utazott Lavazèba - többek között a sárga trikós Johan-Olav Botnnel együtt - az annecy-i vk-forduló után.
A norvég versenyzőnek két évet teljesen ki kellett hagynia, miután 2022-ben szívizomgyulladással diagnosztizálták. A mostani szezonban Bakken négyszer szerepelt a top 10-ben.
zacknorb
Elég gyanús, hogy a szíve eddig vitte.
Pedig bíztam benne hog valahogy befér az olimpia váltóba.
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
15 napja
Tragédia: meghalt Sivert Guttorm Bakken norvég biatlonosJesus RIP.
A norvég biatlonszövetség közleménye szerint a 27 éves sportolót holtan találták olaszországi hotelszobájában. A halál oka egyelőre nem ismert, az olasz rendőrség nyomozást indított.
Bakken, aki 2022-ben a Holmenkollenen aratta egyetlen világkupa-győzelmét, magaslati edzőtáborba utazott Lavazèba - többek között a sárga trikós Johan-Olav Botnnel együtt - az annecy-i vk-forduló után.
A norvég versenyzőnek két évet teljesen ki kellett hagynia, miután 2022-ben szívizomgyulladással diagnosztizálták. A mostani szezonban Bakken négyszer szerepelt a top 10-ben.
zacknorb
Elég gyanús, hogy a szíve eddig vitte.
Pedig bíztam benne hog valahogy befér az olimpia váltóba.
16 napja
Tragédia: meghalt Sivert Guttorm Bakken norvég biatlonosA norvég biatlonszövetség közleménye szerint a 27 éves sportolót holtan találták olaszországi hotelszobájában. A halál oka egyelőre nem ismert, az olasz rendőrség nyomozást indított.
Poloska vagyok.
18 napja
Miért, Kirkeide nem vörös norvég?Sadie Sink from Uno X elég brutál hajrát tolt le, teljesen megérdemelt győzelem.ezt biztos ide? 😊
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.