Tenisz

16 feliratkozó

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 613
5. szett lesz ebből meglássátok...
NB2
Csodák márpedig vannak. Főleg ha Djoko kimegy az öltözőbe.
roberto23
Nem engedném ki Toi Toi wc-t a pálya mellé 😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
sajat oltozujuk van es kiserik oket.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 653 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
NB2
roberto23
Nem engedném ki Toi Toi wc-t a pálya mellé 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nem volt apolasi szunet hanem klotyora mentek, Alcaraz is kiment csak ertelemszeruen o sietett vissza. Ez eloirt szunet, teljesen normalis. Ha megint kimenne arra kellene "engedely".

A kulonbseg most ketto dologbol all, csendesedett a szel es Djoko jon elore mert nem jatszott jol alapvonalrol. Nagyon sok hibaval jatszott de a szel nagyon nem segitett senkinek.

Engem a vonalbirok nagyon idegesitenek, sok kesei bemondas es igy teljesen elbizonytalanitoittak mindkettojuket es sokszor van igazuk.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 653 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Djokovic csinálhat Grand Slamet...meg bármit....Federerhez akkor sem érhet fel emberileg

Draft

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 187 — Csodabogár
Csak visszajött az öreg kurva jó játékkal

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.
no
Kérdés hogy az ápolás alatt milyen szurit kapott 😊
Történtek már csodák egy Djoko ápolási szünet után 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Djoko ápolási szünetek alatt csak csodák történtek eddig. ő meg Nadal szokott ilyen lenni. ha vezetsz ellenük, akkor addig örülsz, amíg nem kérnek ápolási szünetet.
slowmotion
felesleges erre fogni, ott volt az esély a 4.szettben
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
no
Djoko ápolási szünetek alatt csak csodák történtek eddig. ő meg Nadal szokott ilyen lenni. ha vezetsz ellenük, akkor addig örülsz, amíg nem kérnek ápolási szünetet.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 908
NB2

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Djoko ebből nem hiszem hogy kijön. Konkrétan minden pontért meg kell szenvednie. Alca most nagyon laza.
vpi
Legyen igazad...

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 517 — Patriot
Djoko ebből nem hiszem hogy kijön. Konkrétan minden pontért meg kell szenvednie. Alca most nagyon laza.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
no

több mint 2 éve
Djoko az öltözőben....vicc....
Tuti megfordítja....ezt nem engedném csak rendkívüli helyzetben

Draft

több mint 2 éve
no
Ha leírnám,hogy innen bárkit leszopok tuti megfordítaná 😂😂😂😂

Draft

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 400
Ez az ötödik game, ez instant klasszikus lett nálam.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 908
Annyira végtelenül gagyik Djokovicnak ezek a húzásai.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Djoko rengeteget ront, hamarosan ápolás lesz ebből 😁

több mint 2 éve
Lehet hogy meccs lesz?! 😊
Mondjuk de szar így a Tour-al egy időben. Annyit kapcsolgatok, hogy lassan elemet kell cserélni a távirányítóban...
Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
bogec7
Én is kitettem a tourt monitorra a teniszt meg a tv-re egymás mellé. Már csak a hangot kapcsolgatom az erősítőn 😉
áhh, azt hittem a csatornák között kapcsolgatsz a TV-n 😀 ...akkor nálad jobb a setup, mint a kis telósom 😀
bogec7
Eddig úgy volt, aztán rájöttem a megoldásra...

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 030
Mondjuk de szar így a Tour-al egy időben. Annyit kapcsolgatok, hogy lassan elemet kell cserélni a távirányítóban...
Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
bogec7
Én is kitettem a tourt monitorra a teniszt meg a tv-re egymás mellé. Már csak a hangot kapcsolgatom az erősítőn 😉
áhh, azt hittem a csatornák között kapcsolgatsz a TV-n 😀 ...akkor nálad jobb a setup, mint a kis telósom 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
bogec7

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 030

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Djokovic kiégett.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 581 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Azért a 2 kommentátor is megér egy misét.
Alcaraznak ami nem jön be, az mind helyezkedési hiba, rossz döntés, tapasztalat hiány blablabla. Djoko meg szinta maga a tökéletesség.