Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
sajat oltozujuk van es kiserik oket.Nem engedném ki Toi Toi wc-t a pálya mellé 😂😂😂5. szett lesz ebből meglássátok...Csodák márpedig vannak. Főleg ha Djoko kimegy az öltözőbe.
NB2
roberto23
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Nem engedném ki Toi Toi wc-t a pálya mellé 😂😂😂5. szett lesz ebből meglássátok...Csodák márpedig vannak. Főleg ha Djoko kimegy az öltözőbe.
NB2
roberto23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nem volt apolasi szunet hanem klotyora mentek, Alcaraz is kiment csak ertelemszeruen o sietett vissza. Ez eloirt szunet, teljesen normalis. Ha megint kimenne arra kellene "engedely".A kulonbseg most ketto dologbol all, csendesedett a szel es Djoko jon elore mert nem jatszott jol alapvonalrol. Nagyon sok hibaval jatszott de a szel nagyon nem segitett senkinek.
Engem a vonalbirok nagyon idegesitenek, sok kesei bemondas es igy teljesen elbizonytalanitoittak mindkettojuket es sokszor van igazuk.
több mint 2 éve
Djokovic csinálhat Grand Slamet...meg bármit....Federerhez akkor sem érhet fel emberileg
Draft

több mint 2 éve
felesleges erre fogni, ott volt az esély a 4.szettbenDjoko ápolási szünetek alatt csak csodák történtek eddig. ő meg Nadal szokott ilyen lenni. ha vezetsz ellenük, akkor addig örülsz, amíg nem kérnek ápolási szünetet.Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.Kérdés hogy az ápolás alatt milyen szurit kapott 😊
no
Történtek már csodák egy Djoko ápolási szünet után 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
slowmotion
több mint 2 éve
Djoko ápolási szünetek alatt csak csodák történtek eddig. ő meg Nadal szokott ilyen lenni. ha vezetsz ellenük, akkor addig örülsz, amíg nem kérnek ápolási szünetet.Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.Kérdés hogy az ápolás alatt milyen szurit kapott 😊
no
több mint 2 éve
5. szett lesz ebből meglássátok...Csodák márpedig vannak. Főleg ha Djoko kimegy az öltözőbe.
NB2
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
5. szett lesz ebből meglássátok...
több mint 2 éve
Djoko ebből nem hiszem hogy kijön. Konkrétan minden pontért meg kell szenvednie. Alca most nagyon laza.Legyen igazad...
vpi
több mint 2 éve
Djoko ebből nem hiszem hogy kijön. Konkrétan minden pontért meg kell szenvednie. Alca most nagyon laza.
több mint 2 éve
Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.Kérdés hogy az ápolás alatt milyen szurit kapott 😊
no
több mint 2 éve
Djoko az öltözőben....vicc....Tuti megfordítja....ezt nem engedném csak rendkívüli helyzetben
Draft

több mint 2 éve
Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.Ha leírnám,hogy innen bárkit leszopok tuti megfordítaná 😂😂😂😂
no
Draft

több mint 2 éve
Ez az ötödik game, ez instant klasszikus lett nálam.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Djoko elfaradt, ha innen megforditja azt nem hiszem el.
több mint 2 éve
Annyira végtelenül gagyik Djokovicnak ezek a húzásai.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Djoko rengeteget ront, hamarosan ápolás lesz ebből 😁
több mint 2 éve
Eddig úgy volt, aztán rájöttem a megoldásra...áhh, azt hittem a csatornák között kapcsolgatsz a TV-n 😀 ...akkor nálad jobb a setup, mint a kis telósom 😀Én is kitettem a tourt monitorra a teniszt meg a tv-re egymás mellé. Már csak a hangot kapcsolgatom az erősítőn 😉Lehet hogy meccs lesz?! 😊Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
Mondjuk de szar így a Tour-al egy időben. Annyit kapcsolgatok, hogy lassan elemet kell cserélni a távirányítóban...
bogec7
bogec7
több mint 2 éve
áhh, azt hittem a csatornák között kapcsolgatsz a TV-n 😀 ...akkor nálad jobb a setup, mint a kis telósom 😀Én is kitettem a tourt monitorra a teniszt meg a tv-re egymás mellé. Már csak a hangot kapcsolgatom az erősítőn 😉Lehet hogy meccs lesz?! 😊Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
Mondjuk de szar így a Tour-al egy időben. Annyit kapcsolgatok, hogy lassan elemet kell cserélni a távirányítóban...
bogec7
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Én is kitettem a tourt monitorra a teniszt meg a tv-re egymás mellé. Már csak a hangot kapcsolgatom az erősítőn 😉Lehet hogy meccs lesz?! 😊Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
bogec7
több mint 2 éve
Lehet hogy meccs lesz?! 😊Tenisz TV-n, Tour mobilon TV appon szól, azt ha jön az akció Tour-on, akkor fordítva lesz 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Lehet hogy meccs lesz?! 😊Mondjuk de szar így a Tour-al egy időben. Annyit kapcsolgatok, hogy lassan elemet kell cserélni a távirányítóban...
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Djokovic kiégett.
több mint 2 éve
Azért a 2 kommentátor is megér egy misét. Alcaraznak ami nem jön be, az mind helyezkedési hiba, rossz döntés, tapasztalat hiány blablabla. Djoko meg szinta maga a tökéletesség.