Tenisz
15 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 631
de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Kíváncsi leszek, h Ausztrália majd alkalmazza-e jövőre...
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Tök mindegy, h beoltatja-e magát, fejreáll v addigra nem is kell már oltás.
Lényegében a vízumhamisítókat, kvázi csalókat "büntetik" így.
Willie Parker
rokaur
Én ezt hittem de most bebizonyította, hogy nem.
Toca
es a us open? az is kiesik neki nem?
több mint 2 éve
Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Willie Parker
rokaur
Én ezt hittem de most bebizonyította, hogy nem.
több mint 2 éve
Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Aki elhiszi, hogy azért nem oktatta be magát, mert hogy elkapta az eleg naiv.
Mellesleg, ha beoltatja magát és azt mondja hogy elnézést a kellemetlenségért , beoltattam magam esetleg jatszhatnék 2023-ban, szerinted hány másodperc alatt kapna vízumot ? 3-5? 😊
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Willie Parker
15 585
Azt tudom, de én már azt mondom, h így elméletben Djoko 2023, 2024,2025-ben kihagyja az AO-t, ha vmi egyéni mentesítést nem kap. Az meg politikafüggő lesz megint.Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
870
Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 585
Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
870
Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
több mint 2 éve
Nem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
870
Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
több mint 2 éve
Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
több mint 2 éve
Végülis egyedi esetekben (az adott ország érdeke) ezt felül lehet bírálni.Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 585
Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
több mint 2 éve
www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
több mint 2 éve
www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtml
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Fucsónak ennyi is volt a férfi egyes.Tovább volt pályán, mint Djoko 😊
bergerdani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Ez eldőlt:
telex.hu/sport/2022/01/16/novak-djokovic-vizum-ausztralia
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Sok mindent kipróbálnék, de őr a belgrádi oszi nahykövetség előtt pont nem szeretnék most lenni
több mint 2 éve
Ez eldőlt:telex.hu/sport/2022/01/16/novak-djokovic-vizum-ausztralia
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
fellebezés megvolt kiváncsi vagyok mi lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 585
Interpol kikérheti a szerb labormintát. A gáz akkor van, ha megsemmisítették. A protokoll szerint 30 napig őrzik, kíváncsi vagyok meglesz-e még.Ha hamisított a PCR teszt, akkor a vízumkérelem megvonásának jogszerűsége nem kérdéses, hiszen bcs útján, hamis dokumentummal szerezték meg, vagyis akire vonatkozik, mehet is haza, sőt kitilthatják az országból több évre is.
Mondjuk máshogy is nyomon követhető a minta eredménye...de a top secret
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
no
7 419
Amugy mar nincs vesziteni valoja, rola mar lehuztak a vizes lepedot. Ott van mert fellebez hisz mindenki tudta hogy egy megnevesitett politikusnak mi lesz a dontese, mert politikai ongyilkossag lett volna minden mas.
több mint 2 éve
no
7 419
Meg is fogja nyerni. Persze ennek se lesz koze a teniszhez csak ahhoz hogy viselkedtek vele szemben es hogy elte meg. Az mindegy is lesz hogy amugy igaza van vagy sem.
több mint 2 éve
no
7 419
Two other individuals – Czech player Renata Voracova and an official – with the same exemption were subsequently told they could not stay in the country and left before Judge Kelly ruled in favour of Djokovic on Monday.Voracova mar bejelentette a kerelmet hogy penzt akar es bizik a peren kivuli gyors megegyezesben.
Az egész sztoriban a legszebb.
De ő nagysága még a második ítélet után is ott van.
Proxyi
több mint 2 éve
Jughead
5 298
Ha ezeken múlt, akkor pláne vicc az egész és akkor megint elbuknak a fellebbezésen az ausztrál hatóságok és már másodjára derülne ki, hogy jogtalanul próbálták feltartóztatni Djokovicot.Ezt nem tudom, hogy miért döntöttek így, nem ültem ott a döntéshozatalnál. De ha én döntöttem volna, engem biztos bosszantana egy olyan seggfej vízumkérelme, aki egyrészt hazudik a kitöltés során, másrészt pedig hamis orvosi papírokkal akar mentességet szerezni.De nem azért nem indulhat, mert kiderült, hogy az eredmény manipulált, hanem mert úgy döntöttek, hogy nem mehet, mert ez szolgálja a politikai érdeküket.Kivéve Djokovic, akinek az eredeti tesztje negatív eredményt hozott, aztán hirtelen pozitívvá változott, és 10 napot visszament az időben.A szabályzat szerint, aki az utóbbi időben átesett a Covidon az részt vehet, kivéve Djokovic, mert neki az állam megtiltja.pont hogy nem vonatkoznakDe miért? Rá miért vonatkoznak más szabályok, mint a többi játékosra?Szerintem az lenne szánalmas ha engednek játszani.www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-nincs-vege-a-djokovics-dramanak-toroltek-a-vizumat-2870525Szánalmas döntés, mondjuk az egész sztori az, szóval nincs itt semmi újdonság.
bcsarli
Jughead
Toca
Jughead
Negritis
Jughead
telex.hu/sport/2022/01/12/novak-djokovic-spiegel-hamis-koronavirusteszt-australian-open
somoskovig
Jughead
somoskovig