Tenisz

16 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Juan Carlos Ferrerot nagyon szerettem játèkoskènt csak mentálisan nem tudott igazán felnőni. Örülök hogy edzőkènt többre vitte ☺️
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztem
DBook90
A legnehezebben verhető zsenit megverte egy klasszikus csatában.
Djoko hatalmas játékos, de emberileg az egyik legellentmondásosabb
ThundersNFL a Jobbágy
hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.
DBook90
A meccsek után ha nyer ha veszít igazi úriember, ezt el kell ismerni...

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztem
DBook90
ThundersNFL a Jobbágy
hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 653 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
DBook90

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Djokó odaadta a nézőknek az összetört ütőt 😊
Azért ez poén...

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Visszatert a ferfi tenisz.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 653 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Dettó

Draft

több mint 2 éve
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 316 — beers & Packers
Mennyi esélyt adtok Alkatraznak Djoko ellen?
Valamikor el kell kezdeni gyűjtenie a srácnak a GS-győzelmeket. Miért ne pont most? (Jó, tudom, nem a kedvenc borítása.)
nagylaza, főpohárnok
Semennyit sajnos.
warr_b
Fogalmam sincs, miért gondolom - semmilyen racionális alapja nincs -, de olyan érzésem van, hogy most talán elkaphatja. Lehet, hogy csak reménykedek, semmi több. Aztán jól felsülök.
nagylaza, főpohárnok
Nem úgy néz ki, hogy bejön a megérzésem.
nagylaza, főpohárnok
És mégis bejött! Na, ugye!😊😊😊
több mint 2 éve
Fú egy likas garast nem adtam volna érte

Draft

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Nem fosik a kölök.
csipkelli
Na most ebben a poénban félt 30:15-nél...
Egyszer igen, kétszer nem, meg is nyerte 😊
több mint 2 éve
Nem fosik a kölök.
csipkelli
Na most ebben a poénban félt 30:15-nél...

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Nem fosik a kölök.
több mint 2 éve
Marozsán már rég elintézte volna Djokót! 😀
Marozsán 1x volt Budán 🐕market

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

több mint 2 éve
Marozsán már rég elintézte volna Djokót! 😀

több mint 2 éve
Félek lesz még itt fordulat...

több mint 2 éve
Ez hülye. Szettori baszki a halotartot 😀
roberto23
Favágó 😀

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 908
Ez hülye. Szettori baszki a halotartot 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 581 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klasszikus van születőben?
ThundersNFL a Jobbágy
Ez már akkor is az, ha azonnal befejezik.
csipkelli
Tegyétek el humorosba!
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
ThundersNFL a Jobbágy
Ez már akkor is az, ha azonnal befejezik.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve

Draft

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 613
Ez borzaszto olyan kesoi out bemondas hogy a ket jatekos hamarabb akarta visszanezni es a biro bizonytalanul mondta be ki chall.-el
több mint 2 éve
Djokovic csinálhat Grand Slamet...meg bármit....Federerhez akkor sem érhet fel emberileg
ThundersNFL a Jobbágy
Egyetértek, de Djokónál jobban senki nem akarja a győzelmet.

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 613
Sose ertettem hogy emberileg meg akarunk valakit itelni a publikus megjeleneseikbol. De foleg nem is erdekel milyen ember Nadal-Federer vagy Djoko. A tenisztudasuk miatt erdekelnek es semmi masert.

A palyan levo viselkedesnel meg egyszerubb jol viselkedni ha 40000 ember kantalja a nevedet vagy akkor ha elhibazza az elso szevajat az ellenfel akkor is a orulnek. Itt a tornan most volt Vamos Nadal egy sima Djoko hibanal Sinner ellen es jott is a megoszto reagalas ra.