Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Eurosportos kommentatorok megprobalhatnanak legalabb csak egy picit kevesbe elfogultak lenni,mert kurva irritaloakpedig alcaraz most a sztori azzal hogy mennyit volt a pályán és emiatt underdog, rottyon is van és kb csak az akarata viszi előre
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Eurosportos kommentatorok megprobalhatnanak legalabb csak egy picit kevesbe elfogultak lenni,mert kurva irritaloak
több mint 3 éve
ennyit az alvásról 😀
több mint 3 éve
Nem semmi meccs ez sem
több mint 3 éve
Swiateknek nem sikerült elizgulniaJó meccs lett a végére.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
oh az espn oldala a hüyle, valamiért 4 am-nek olvastam21:30 CET szerint de tuti egy 5 játszmás maratoni ütésváltás leszaz a baj hogy hétfőn meló, pedig fel kéne kelni megnézniAlcaraz mégis miből van összerakva? 😮Federer+Nadal+Djokovic+X vegyület
Jughead
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
21:30 CET szerint de tuti egy 5 játszmás maratoni ütésváltás leszaz a baj hogy hétfőn meló, pedig fel kéne kelni megnézniAlcaraz mégis miből van összerakva? 😮Federer+Nadal+Djokovic+X vegyület
Jughead
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Swiateknek nem sikerült elizgulnia
Draft

több mint 3 éve
az a baj hogy hétfőn meló, pedig fel kéne kelni megnézniAlcaraz mégis miből van összerakva? 😮Federer+Nadal+Djokovic+X vegyület
Jughead
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Alcaraz mégis miből van összerakva? 😮Federer+Nadal+Djokovic+X vegyület
Jughead
Draft

több mint 3 éve
Izgalmas, elvezetes ez a mostani US open. Nem lepodnek meg, ha Tiafoe behuzna!
több mint 3 éve
ESPNÉs hát legyen akármennyire fiatal ez a két srác, mindkettő sorozatban a második 5 szettesét játssza, megint hajnalig játszanak és így mehet majd a győztes a hazai közönség előtt játszó, hozzájuk képest pihent Tiafoe ellen.
7 hours ago
History in the making 🙌
Francis Tiafoe is the first Black American man to reach the US Open semifinals since Arthur Ashe in 1972.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
ESPN7 hours ago
History in the making 🙌
Francis Tiafoe is the first Black American man to reach the US Open semifinals since Arthur Ashe in 1972.
több mint 3 éve
Ezek ketten mit játszanak! 😁
több mint 3 éve
Swiateknek nem volt különösebben nehéz dolga, de meg kellett küzdeni a továbbjutásért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
én mondjuk nem bánom ha Kyrgios sose nyer grand slamet
több mint 3 éve
Nem értem ezeket a kommenteket, Kyrgios nagyon jól játszott, de Khachanov élete játékát hozta.
több mint 3 éve
Kyrgios egy zseni....csak hát....
Draft

több mint 3 éve
Szokásos
több mint 3 éve
Nem volt Nadal nyilatkozata aggalyos egyszer sem. Az egyetlen tema ami felmerult amikor kilepett iden a steril semmitmondo PC nyilatkozatokbol magaban egy faszsag volt. Szerettem volna megfejteni van e valami a hatterben. Pl. a vilagelso legyozese +100 pont a 2. +75 pont es igy tovabb ami igazsagtalan es igazsagos egyszerre. Viszont semmi nem jott fel igy maradt a kijelentes es annak a minositese is igy mas kalap ala esik.Nem tudom. Te szoktad hozni őket 😀Én már csak arra vagyok kiváncsi no szerint miért aggályos Nadal kommentje.miert mit nyilatkozott?
Fire Binotto!
no
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Nem tudom. Te szoktad hozni őket 😀Én már csak arra vagyok kiváncsi no szerint miért aggályos Nadal kommentje.miert mit nyilatkozott?
Fire Binotto!
no