Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy picit maskeppen kozelitem meg a dolgokat. Nyilasi T mint jatekos fantasztikus volt es eloben TV-ben elmeny volt nezni. Egyszer mar reges regen lattam szakerteni es nevetseges volt. Persze nem biztos hogy ilyen volt mindig de minden volt csak szakmai nem szoval valoszinuleg nem volt jobb maskor sem. Ettol biztosan jobban ert a focihoz mint en es erre a tudasra kivancsi lettem volna. Nem tudta atadni es nulla hozzaadott erteke volt. R Lewis ( csak hogy biztosra menjek ) baromira ertette a jatekot, de mint kommentator vagy szakertonek pocsek emberunk.Az a jó nekem, hogy néha megnézem a meccseit, ha elcsípem, és szórakoztat.Mert tokeletes pelda. Oket ismerem igy konnyebben hozok peldat mint az NFC barmelyik ccsapatabol kiveve a sajatom.mondjuk beszédes hogy kihez hasonlítod egyből ...teljesenFinish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no
warr_b
no
Negritis, a vajda
Amire gondolom utalsz hogy az ellenfel QB-ja, az nem ul mert en a Vasas-t nagyon szeretem es regota. BB oriasi fanja vagyok mindennel egyutt, ettol primadonna is volt.
Alapvetoen itt is probaltam megerteni mert Nadal az pont a steril sportolo mintakepe de iden a komunikacioja minimum erdekes volt.
no
Ha ez a topic nem lenne, azt se tudnám, hogy beszél, nemhogy mit nyilatkozik.
Őszentsége Sobri Jóska
Nadal az aki a sportolok tobbsegebe tartozva teljesen steril nulla hozzaadott ertekkel nyilatkozik es ezzel nem bantom egyszeruen igy PC. De nekem mint szurkolo igy nulla erteke van a nyilatkozatok 98%-nak es ez az osszes sportra vonatkozik. Ebbol a mederbol lepett ki Nadal es azt hittem hogy van valami a hatterben, es valljuk be jobban erdekelne a velemenye a tenisz barmely reszerol mint Fucsovicse. Ettol lehet Fucsovics olyan fantasztikus lesz kommentatorkent mint Romo az NFL-ben.
Nadalnal ez az utolso nyilatkozat viszont ugyan megint igaz, de ami megallapitast leszurt annak a valoszinusege 99.99%. Annal a 0.01%nal ha nem jon be akkor ugyis mas lesz a kerdes fele. Es ennel mar az el ne kiabalja sem ervenyes.
Nalam az hogy nem erdekes amit mond az nem lenne gond mert akkor beall a tobbsegbe ahol eddig is volt, de kezd hiteltelenne valni amit eddig pont hogy probaltam elkerulni.
több mint 3 éve
Az a jó nekem, hogy néha megnézem a meccseit, ha elcsípem, és szórakoztat.Mert tokeletes pelda. Oket ismerem igy konnyebben hozok peldat mint az NFC barmelyik ccsapatabol kiveve a sajatom.mondjuk beszédes hogy kihez hasonlítod egyből ...teljesenFinish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no
warr_b
no
Negritis, a vajda
Amire gondolom utalsz hogy az ellenfel QB-ja, az nem ul mert en a Vasas-t nagyon szeretem es regota. BB oriasi fanja vagyok mindennel egyutt, ettol primadonna is volt.
Alapvetoen itt is probaltam megerteni mert Nadal az pont a steril sportolo mintakepe de iden a komunikacioja minimum erdekes volt.
no
Ha ez a topic nem lenne, azt se tudnám, hogy beszél, nemhogy mit nyilatkozik.
több mint 3 éve
Mert tokeletes pelda. Oket ismerem igy konnyebben hozok peldat mint az NFC barmelyik ccsapatabol kiveve a sajatom.mondjuk beszédes hogy kihez hasonlítod egyből ...teljesenFinish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no
warr_b
no
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Finish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Őszintén nem értem mit pörögsz ezen. De rohadtul szórakoztató a szenvedésed csak mostmár ne álljunk le veled elmélkedni ezen 😀
no
több mint 3 éve
mondjuk beszédes hogy kihez hasonlítod egyből ...teljesenFinish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no
warr_b
no
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
teljesenFinish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no
warr_b
több mint 3 éve
Finish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕Muszáj megint elkezdeni? Ki a szart érdekel, mit nyilatkozik? Kissé kórosan rá vagy kattanva a témára...
no

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Finish the year probably, if nothing goes wrong, in the Top 5. --Nadal tegnap/ma nyilatkozta. Ez most mar Big Ben fele primadonna move 😕
több mint 3 éve
Kár érte, lrgalabb nem szart most bele. Így ki lehet kapni.Serena is megverte Kontaveitet, bottom 3 legszimpatikusabb teniszezok egyike az észt, úgyhogy gratulálok! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mindig elqrja
több mint 3 éve
hajrá Marci, így tovább a negyedik szettben is!
több mint 3 éve
Ezt meg úgy is kikérem magamnak Murray nevében, hogy világ életemben ki nem állhattam.csávó ilyen murray 2.0? 😀Tsitsipas ismét abba a hibába esett bele, hogy az esélytelen ellenfelet félvállról vette, majd az egy kicsit jobban játszott, ő meg leginkább elengedte a meccset…Lol pedig valaki Medve-Tsitsi döntőt írt.
Jughead
Fire Binotto!
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Nem mondanám jónak a Baez-Alcaraz meccset (sőt inkább gyenge), viszont az azért elég érdekes, hogy a harmadik kiemelt hogy játszhat első fordulóban az első nem kiemelt, azaz a 33. ellen (mindkét oldalról nagyon szerencsétlen dolog ez) egy 128-as táblán.
több mint 3 éve
Én, de már a sorsolásnál eldőlt, hogy ez nem jön be, így Tsitsi inkább elengedte az első fordulóban.Tsitsipas ismét abba a hibába esett bele, hogy az esélytelen ellenfelet félvállról vette, majd az egy kicsit jobban játszott, ő meg leginkább elengedte a meccset…Lol pedig valaki Medve-Tsitsi döntőt írt.
Jughead
Fire Binotto!
több mint 3 éve
csávó ilyen murray 2.0? 😀Tsitsipas ismét abba a hibába esett bele, hogy az esélytelen ellenfelet félvállról vette, majd az egy kicsit jobban játszott, ő meg leginkább elengedte a meccset…Lol pedig valaki Medve-Tsitsi döntőt írt.
Jughead
Fire Binotto!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tsitsipas ismét abba a hibába esett bele, hogy az esélytelen ellenfelet félvállról vette, majd az egy kicsit jobban játszott, ő meg leginkább elengedte a meccset…Lol pedig valaki Medve-Tsitsi döntőt írt.
Jughead
több mint 3 éve
Tsitsipas ismét abba a hibába esett bele, hogy az esélytelen ellenfelet félvállról vette, majd az egy kicsit jobban játszott, ő meg leginkább elengedte a meccset…
több mint 3 éve
Tsitsipas tippmixűté? (Ez rád is vonatkozik Fritz) 🤣ha Fucsovics valahogy meg tudná fogni Davidovich Fokinát (disclaimer: nem fogja), akkor még összejöhetne akár egy negyeddöntő is Berrettinivel
steelwolf
több mint 3 éve
Halep hamar kiesett 😄gondolkoztam, hogy betegyem-e, hogy legalább egy játszmát veszít, mert az utolsó meccsétől visszalépett, hátha sérülés volt - aztán nem tettem.
warr_b
élő fogadás rulez, Sakkarival jót lehetett fogni az első játszmás feltámadáson
Kasatkina mondjuk megszívatott. kapja be! (tudom, másik kapura játszik)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Tsitsipas tippmixűté? (Ez rád is vonatkozik Fritz) 🤣
több mint 3 éve
Halep hamar kiesett 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
kicsit offugye elkezdődött a júeszópen, lehet fogadni, első körben tettem valami fiatal csajszira (Mandlik), mondom utánanézek - hát nem semmi családi háttere van.
anyuci ötszörös GS-győztes, csak azért nem volt a legjobb cseszkó teniszező, mert volt valami Navratilova nevű is. (nem csak a kiemelkedő teniszképességekben hasonlítottak, de ne ilyen gyorsan.)
anyuci '86-ban házasodott, elég erősen kamuszaga van a dolognak, mert amint megkapta az ausztrál állampolgárságot a férje révén, már vált is el. a gyerekek egy baráttól vannak, akit csak inszemináció miatt vett igénybe, egyébként egy nővel él együtt, és így is nevelték fel a gyerekeket is. wow...
több mint 3 éve
Regebbrol a NR 1 helyezesert a kis tornakon valo reszvetel megfejtese. P Sampras.A legnagyobb eredmenyenek tartott 6. sorozatban elert adott ev vilag legjobbjanak cimeert kuzdott kis tornakon egy akinek az elso a legnagyobb eredmenye lett volna, de a par het ott toltott ido is kb annak szamit. Egy par utolso hetrol UO utanrol a szoros eredmeny tudataban.
több mint 3 éve
Ugyanazt tudnam irni mint Watson eseteben.Tart a vizsgálat, de elvileg a lány nem működik közre.24.hu/sport/2022/08/24/tenisz-nick-kyrgios-per-borton-fenyegeti/Zverev nőverő ügyével mi van? Az nagyon elsikkadt...
empty taxi
warr_b
Jughead
Van egy vad aminek kovetkezmenye kellene hogy legyen. Nincs mert penzzel meg lehet vasarolni.