Tenisz
15 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.sztem így se sokan érnének oda rá
Burkus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Adogathat Nadal a meccsért
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
tyűűű, ez most kemény...
több mint 4 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.
több mint 4 éve
Nadal nem játszik olyan jól mint eddig.Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Attól még ott volt, csak jött egy másik is 😊 De ettől még lehet még1 Rafának.
több mint 4 éve
3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
több mint 4 éve
3. szettben is ott a break
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣felötlött bennem az előbb, hogy eltalálta a labda, és elfekszik 😀
warr_b
több mint 4 éve
no
7 450
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣minek? hogy hosszabb legyen a salakszezon?
warr_b
több mint 4 éve
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Na látod, őket én is 😊Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...
warr_b
több mint 4 éve
Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...
több mint 4 éve
Tudom. 6:0, 6:2 után Roland Garroson egy embert láttam visszajönni - életem első RG-án Lendlt McEnroe ellen. De az akkor volt, amikor még Bem apó is kidobos volt. (1984). Ahogy én Nadalt elnézem most, hogy ő zsinórban három szettet veszítsen, arra nincs reális esély.Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
shagi0206
több mint 4 éve
no
7 450
Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Alap esetben engem az csak akkor zavar, ha valaki azt mondja magáról, hogy pl. Nadal szurkoló, de érződik rajta, hogy jobban utálja Djokovicot, mint amennyire szurkol Nadalnak. Ez nem pont a teniszben "bevett szokás", sokkal inkább a gurulós fociban. Egyesek azt mondják magukról, hogy Barca/Real fanok (direkt ezt a 2 csapatot hozom fel, végtére is, az elmúlt X évben náluk fordult meg a legtöbb idióta), de jobban utálják a másikat, mint "szeretik a sajátjukat".Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
Nem tagadom, amennyire utálom mind2 említett csapatot, és az aktuális ellenfelük hidegen hagy, akkor is mindig szurkolok a másiknak, hogy kenje el a szájukat.
több mint 4 éve
Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
több mint 4 éve
Biztos jinxelni próbál 😆Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
több mint 4 éve
Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.
több mint 4 éve
nah ez a pont nadaltől a hálónál brutál voltmeg is van a 4-1
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
no
7 450
Egyszeru volt. Az erzelem elarult es szerencsere az nem az utalat volt. 😊Nem, én Nadal fan vagyok, de eddig még nem mondtam 😊Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
11 210
Nem, én Nadal fan vagyok, de eddig még nem mondtam 😊Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no