Tenisz
15 feliratkozó
több mint 8 éve
JéBé
7 091
Eddig is Federer utolsó esélye volt, most pláne.
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Hopp Djoko kiesett. 😮
több mint 8 éve
BREAKING: Maria Sharapova has been given a two-year suspension for an anti-doping rule violation. lol Voltmár?
több mint 8 éve
😀 😀Kétségkívül Ivanovics, bár nehezen megbocsátható, hogy kivel él együtt.......mondjuk ha látványt kéne pontozni, eddig is Muguruza visz mindent évek óta ebben a mezőnyben, de szerencsére most már eredményességben is ott az elitben.kinek a pap, de nekem inkább Cibulkova. no meg hát Pennetta sem volt csúnya, na.
eaglesmcnabb
de mentségemre legyen mondva, nem nézek túlzottan sok női teniszt.
slowmotion
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Kétségkívül Ivanovics, bár nehezen megbocsátható, hogy kivel él együtt.......mondjuk ha látványt kéne pontozni, eddig is Muguruza visz mindent évek óta ebben a mezőnyben, de szerencsére most már eredményességben is ott az elitben.kinek a pap, de nekem inkább Cibulkova. no meg hát Pennetta sem volt csúnya, na.
eaglesmcnabb
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
mondjuk ha látványt kéne pontozni, eddig is Muguruza visz mindent évek óta ebben a mezőnyben, de szerencsére most már eredményességben is ott az elitben.kinek a pap, de nekem inkább Cibulkova. no meg hát Pennetta sem volt csúnya, na.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
szerintem jó az, teljesen korrekt :dmondjuk ha látványt kéne pontozni, eddig is Muguruza visz mindent évek óta ebben a mezőnyben, de szerencsére most már eredményességben is ott az elitben.
Ettől függetlenül meglesz a 22 Serenanak. Ha nem több.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Gyönyörű.félreértés ne essék, amikor anno Szeles Mónika kiment Amerikába, akkor ő is hirtelen pár méretet ugrott a konfekciótáblázatban. Serena meg eleve kicsit túltolta az izomtömeg-növelést, viszont így harminc felett kezdi utolérni a kor őt is, és kezd feltelni deréktól a comb közepéig tartó valag. innentől szerintem nehéz lesz neki jelentősen lejjebb mennie súlyban, szóval azt nem mondom, hogy lefőtt a kávé, de ezek a mai fiatal csirkék nagyon meg fogják izzasztani.Ekkora súlyfelesleggel, pláne majdnem 35 évesen salakon már nem lehet dominálni erőfölény ide, erőfölény oda. És előbb utóbb ez nem csak a salakra lesz igaz. Amúgy sem volt sose egy gyorslábú játékos, és épp ezért mindig is a salak volt a gyenge pontja, de mára már kb elég mozgatni is komolyabb szögek megütése nélkül ahhoz, hogy esélyed legyen megverni mert nincs szufla.Én eleve nem is értem, hogy nő létére hogy lehet ekkora valaki. Ezt anya szülte? Mint egy gorilla kb.
Ennek ellenére Wimbledonban ahol rövidek a labdamenetek azok az egy-két férfit megszégyenítő ászok és tenyeresek még elegek lehetnek ahhoz, hogy utolérje Steffit, de ha nem kezd drasztikus diétába akkor Court már nem lesz meg neki. 😉
Jughead
Tényleg odaszólhatna valaki, hogy el kéne kezdeni diétázni, Garroson is rosszt volt nézni a vergődést.
Zolee23
slowmotion
www.mjemagazine.com/wp-content/uploads/2014/04/seler.jpg
több mint 8 éve
félreértés ne essék, amikor anno Szeles Mónika kiment Amerikába, akkor ő is hirtelen pár méretet ugrott a konfekciótáblázatban. Serena meg eleve kicsit túltolta az izomtömeg-növelést, viszont így harminc felett kezdi utolérni a kor őt is, és kezd feltelni deréktól a comb közepéig tartó valag. innentől szerintem nehéz lesz neki jelentősen lejjebb mennie súlyban, szóval azt nem mondom, hogy lefőtt a kávé, de ezek a mai fiatal csirkék nagyon meg fogják izzasztani.Ekkora súlyfelesleggel, pláne majdnem 35 évesen salakon már nem lehet dominálni erőfölény ide, erőfölény oda. És előbb utóbb ez nem csak a salakra lesz igaz. Amúgy sem volt sose egy gyorslábú játékos, és épp ezért mindig is a salak volt a gyenge pontja, de mára már kb elég mozgatni is komolyabb szögek megütése nélkül ahhoz, hogy esélyed legyen megverni mert nincs szufla.Én eleve nem is értem, hogy nő létére hogy lehet ekkora valaki. Ezt anya szülte? Mint egy gorilla kb.
Ennek ellenére Wimbledonban ahol rövidek a labdamenetek azok az egy-két férfit megszégyenítő ászok és tenyeresek még elegek lehetnek ahhoz, hogy utolérje Steffit, de ha nem kezd drasztikus diétába akkor Court már nem lesz meg neki. 😉
Jughead
Tényleg odaszólhatna valaki, hogy el kéne kezdeni diétázni, Garroson is rosszt volt nézni a vergődést.
Zolee23
több mint 8 éve
Hendrix
1 565
Ekkora súlyfelesleggel, pláne majdnem 35 évesen salakon már nem lehet dominálni erőfölény ide, erőfölény oda. És előbb utóbb ez nem csak a salakra lesz igaz. Amúgy sem volt sose egy gyorslábú játékos, és épp ezért mindig is a salak volt a gyenge pontja, de mára már kb elég mozgatni is komolyabb szögek megütése nélkül ahhoz, hogy esélyed legyen megverni mert nincs szufla.Én eleve nem is értem, hogy nő létére hogy lehet ekkora valaki. Ezt anya szülte? Mint egy gorilla kb.
Jughead
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Hát igen, Rod Laver óta, az Open érában még senkinek sem sikerült, a legnagyobbaknak sem, esélye van az igazi grand slamre, sőt még a golden slamre is (olimpia, ha indul), de az már nem lesz meg neki szerintem.viszont most mind a négyet ő védi. férfi egyesben ez a negyedik ilyen, és 1969 óta az első.Djokovics karrier(nem naptári) GS! Jó kis meccs volt, de a végén (érthetően) nagyon ideges volt. Murray elfáradt.csi77
csi77
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
viszont most mind a négyet ő védi. férfi egyesben ez a negyedik ilyen, és 1969 óta az első.Djokovics karrier(nem naptári) GS! Jó kis meccs volt, de a végén (érthetően) nagyon ideges volt. Murray elfáradt.csi77
csi77
több mint 8 éve
Djokovics karrier(nem naptári) GS! Jó kis meccs volt, de a végén (érthetően) nagyon ideges volt. Murray elfáradt.
csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Djokovics karrier GS! Jó kis meccs volt, de a végén (érthetően) nagyon ideges volt. Murray elfáradt.
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Jughead
5 302
Ekkora súlyfelesleggel, pláne majdnem 35 évesen salakon már nem lehet dominálni erőfölény ide, erőfölény oda. És előbb utóbb ez nem csak a salakra lesz igaz. Amúgy sem volt sose egy gyorslábú játékos, és épp ezért mindig is a salak volt a gyenge pontja, de mára már kb elég mozgatni is komolyabb szögek megütése nélkül ahhoz, hogy esélyed legyen megverni mert nincs szufla. Ennek ellenére Wimbledonban ahol rövidek a labdamenetek azok az egy-két férfit megszégyenítő ászok és tenyeresek még elegek lehetnek ahhoz, hogy utolérje Steffit, de ha nem kezd drasztikus diétába akkor Court már nem lesz meg neki. 😉
több mint 8 éve
Muguruza megnyerte! Örülök, igaz S. Williams nem volt topon finoman szólva sem, már az előző meccs is necces lehetett volna, ha az ellenfele elhiszi, hogy megverheti a világelsőt.sőt, még az azelőtti is
csi77
több mint 8 éve
Muguruza megnyerte! Örülök, igaz S. Williams nem volt topon finoman szólva sem, már az előző meccs is necces lehetett volna, ha az ellenfele elhiszi, hogy megverheti a világelsőt.
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
JéBé
7 091
Ez a hideg nedves lassú salak sajnos pont az ilyen Djokovic és Murray féléknek kedvez. Wawrinka "leütleglekagecibeapályáról" játékát nagyon látványosan hátráltatta de tény hogy Murray borzasztóan éles és stabil volt. Thiem játéka hasonló mint Wawrinkáé, jobb körülmények közt talán jobban megizzazozta volna Djokot, ez így ma kevés volt de hétfőtől megérkezik ő is a top10-be és ne feledjük hogy ő lesz az idei salakszezon legtöbb meccsét megnyerő játékosa! 😊
Szerkesztette: JéBé
több mint 8 éve
Tsonga is feladta. Mi lett vele?+ esőszünet miatt is rengeteg meccs csúszás volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
JéBé
7 091
Murray semmiben nem jobb mint Djokovic, szar napot kell kifognia Nole-nak ha ki akar kapni tőle. Egyedül Wawrinka az aki ha mindketten formában vannak megverheti szerintem. Más kérdés hogy egy rossz Djokovicra is talán nagyobb az esély mint egy magából mindent kihozó Wawrinkára...Csóró Nadal... Pedig most benne volt egy győzelem is akár. Djokovicnak megint csak Wawrinka maradt, Murray-ben nem érzem hogy veszélyes lehet rá.mondjuk Murray Rómában verte Djokovicsot, kérdés persze, hogy ez mennyire számít. de Murray lassan kezd kimászni a gödörből, úgy tűnik.
JayB
slowmotion
több mint 8 éve
Csóró Nadal... Pedig most benne volt egy győzelem is akár. Djokovicnak megint csak Wawrinka maradt, Murray-ben nem érzem hogy veszélyes lehet rá.mondjuk Murray Rómában verte Djokovicsot, kérdés persze, hogy ez mennyire számít. de Murray lassan kezd kimászni a gödörből, úgy tűnik.
JayB
több mint 8 éve
Sajnálom Nadalt. Most tényleg kicsit jobb formában volt, volt esély a jó szereplésre. Mielőbbi felépülést.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy Nolét meg tudná verni, de nagy szopás ez a sérülés.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
JéBé
7 091
Csóró Nadal... Pedig most benne volt egy győzelem is akár. Djokovicnak megint csak Wawrinka maradt, Murray-ben nem érzem hogy veszélyes lehet rá.
több mint 8 éve
Nem hiszem el amúgy, hogy Murray nem direkt csinálja, amit csinál (de am meg mi értelme lenne annak ha direkt tenné?)...azért a negyedik játszma elején egy kettős és egy szimpla bréklabdát is hatástalanítania kellett, nagyjából ott fordult meg a meccs szerintem. az ellenfél is elhitte, hogy nem jön minden be, és onnantól Murray dominált.
Gyakorlatilag úgy jött, hogy tökéletes felkészülése volt aztán két 5 szettessel kezd. De ami a legérdekesebb, hogy igazából egy pillanatig se volt kérdéses egyik meccs sem merthogy mindkét alkalommal ahogy az ellenfél megnyerte a 2. játszmáját Murray ritmust váltott és onnantól egyoldalú lett a meccs. 😉
Jughead