NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 300
88
19 órától, ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 10 éve
Utóbbi években tompának érzem Nadalt Wimbledonban. Sokat ki vesz belőle a salak idény és az RG győzelmek hajszolása?Wawrinka (5), QF - Kyrgios/Raonic (8) SF - Djokovic (1)/Cilic (26)/Murray (3)/Dimitrov (11) F
Federer talàn bejut a döntőbe (nem ismerem az ágrajzot), de nálam Murray a topfavorit.danyly
több mint 10 éve
Nincs olyan gatya, mert ez nem gatyafüggő. Ha már "szakmázunk".Nadal-lal így feltörölni a pályát már rég láttamTocaNeki van vmi betegsége? Mert én el nem hiszem, hogy minden ütés után neki úgy kell törölköznie, mintha a zuhany alól lépett volna ki. Meg igazán csináltahatna olyan gatyát, ami nem vág be a seggébe...tüsi91
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Utóbbi években tompának érzem Nadalt Wimbledonban. Sokat ki vesz belőle a salak idény és az RG győzelmek hajszolása?Federer talàn bejut a döntőbe (nem ismerem az ágrajzot), de nálam Murray a topfavorit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
JéBé
7 091
www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/06/27/Wimbledon-Tuesday-Kyrgios-Tweener.aspxEz mi shot volt te joég 😀 Egyébként Roger eddig egészen éles, bár túl nagy ellenfele még nem volt az tény. Viszont most Murray-n kívül nem látok olyat aki bomba formában lenne és nagyon érezné a füvet, remélem az öreg odaér.
több mint 10 éve
sportgeza.hu/tenisz/blog/2014/06/07/idegbetegseg_vagy_nyero_a_rituale/Nadal-lal így feltörölni a pályát már rég láttamTocaNeki van vmi betegsége? Mert én el nem hiszem, hogy minden ütés után neki úgy kell törölköznie, mintha a zuhany alól lépett volna ki. Meg igazán csináltahatna olyan gatyát, ami nem vág be a seggébe...tüsi91
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Nadal-lal így feltörölni a pályát már rég láttamTocaNeki van vmi betegsége? Mert én el nem hiszem, hogy minden ütés után neki úgy kell törölköznie, mintha a zuhany alól lépett volna ki. Meg igazán csináltahatna olyan gatyát, ami nem vág be a seggébe...
több mint 10 éve
Nadal-lal így feltörölni a pályát már rég láttam
több mint 10 éve
Úgy tűnik a Space Jam kicsi szörnyei idén a teniszjátékosok képességeit lopják el. Az első áldozat Serena Williams volt. Holy. Shit.nem tudtam eldönteni, hogy atom részeg, vagy totál beszívott-e... persze a végén beköttette a lábát, de hát attól még át kellene tudni a labdát a hálón...
clips.wimbledon.com/g/v/zJmNNG7kEG5iktriad
több mint 10 éve
Úgy tűnik a Space Jam kicsi szörnyei idén a teniszjátékosok képességeit lopják el. Az első áldozat Serena Williams volt. Holy. Shit.clips.wimbledon.com/g/v/zJmNNG7kEG5
több mint 10 éve
Sharapova döntő szett 5-2ről meccslabdát hárítva visszajön 5-4-re, majd 0-40re áll a saját adogatásában... női tenisz 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
neki is kellene sportpiszkológus, mert a 18-16-ra vesztett hosszabbítás után eléggé leeresztett...Ő még bőven nem plusszos, az biztos.Kár érte. Egyébként számomra teljesen érthetetlen hogy 22 évesen 150-en kívül a ranglistán már 16 millió forint körül ütögetett össze. Honnan az anyámból van ebben ennyi pénz, na mindegy 😊JayBmondjuk szerintem itt a kiadási oldal sem akkora, mint egy átlagember esetében, mert egész sok repülőjegyet meg szállást kell ebből fizetnislowmotion
A hosszabbitas.hu-n múltkor ment live stream valami challanger meccséről és engem az egészen kiábrándított. 6-3-ra megy az ellenfél a rövidítésben, Marci szervál, az egészen rövid és gyenge returnt pedig belenyesi(!) a háló közepébe... Egyszerűen nem tud küzdeni a gyerek szerintem, a mai teniszben pedig így nem lehet megélni.Schleck
több mint 10 éve
Ő még bőven nem plusszos, az biztos.Kár érte. Egyébként számomra teljesen érthetetlen hogy 22 évesen 150-en kívül a ranglistán már 16 millió forint körül ütögetett össze. Honnan az anyámból van ebben ennyi pénz, na mindegy 😊JayBmondjuk szerintem itt a kiadási oldal sem akkora, mint egy átlagember esetében, mert egész sok repülőjegyet meg szállást kell ebből fizetnislowmotion
A hosszabbitas.hu-n múltkor ment live stream valami challanger meccséről és engem az egészen kiábrándított. 6-3-ra megy az ellenfél a rövidítésben, Marci szervál, az egészen rövid és gyenge returnt pedig belenyesi(!) a háló közepébe... Egyszerűen nem tud küzdeni a gyerek szerintem, a mai teniszben pedig így nem lehet megélni.
több mint 10 éve
Kár érte. Egyébként számomra teljesen érthetetlen hogy 22 évesen 150-en kívül a ranglistán már 16 millió forint körül ütögetett össze. Honnan az anyámból van ebben ennyi pénz, na mindegy 😊JayBmondjuk szerintem itt a kiadási oldal sem akkora, mint egy átlagember esetében, mert egész sok repülőjegyet meg szállást kell ebből fizetni
több mint 10 éve
JéBé
7 091
Kár érte. Egyébként számomra teljesen érthetetlen hogy 22 évesen 150-en kívül a ranglistán már 16 millió forint körül ütögetett össze. Honnan az anyámból van ebben ennyi pénz, na mindegy 😊
több mint 10 éve
Fucsovics bazz, hét szettlabdából egyet nem tud megcsinálni, ráadásul az egyiknél még ő is adogathatott... az a szerencséje, hogy a harmadik kör már három nyert szettre megy, különben csomagolhatna...szerk: de ami késik nem múlik, csak negyven perccel odázódik el 😕
több mint 10 éve
Fucsi elkente Andreas Becket is, mostmár csak egy meccs a wimbledoni főtábla 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
JéBé
7 091
Djoko 1.szettben meg jol jatszott, bar ott is inkabb Nadal baromsaganak koszonhette hogy vitte a szettet. De ahogy ezt o visszaadta es onhibabol elbukta a 2.-at gyakorlatilag megtorte. 3.szett formalitas volt, 4.szettben meg megint jott Nadal hata bar donto szituban meg odatudta tenni magat.Igen, mikor már majdnem elhiszed hogy van keresnivalód jön 2-3 demoralizáló tenyeres egyenes a semmiből. 😊 Olyan nagy baj egyébként nem lehet vele mert már játszik Halle-ban a héten.
Egeszseges Nadalt nem hiszem hogy salakon 3 szettben barki is meg fog verni. Egyszeruen annyira tokeletes jatek kellene ami szerintem nincs. Raadasul mindenki fossa ossze magat.Toca
több mint 10 éve
Djoko 1.szettben meg jol jatszott, bar ott is inkabb Nadal baromsaganak koszonhette hogy vitte a szettet. De ahogy ezt o visszaadta es onhibabol elbukta a 2.-at gyakorlatilag megtorte. 3.szett formalitas volt, 4.szettben meg megint jott Nadal hata bar donto szituban meg odatudta tenni magat.Egeszseges Nadalt nem hiszem hogy salakon 3 szettben barki is meg fog verni. Egyszeruen annyira tokeletes jatek kellene ami szerintem nincs. Raadasul mindenki fossa ossze magat.
több mint 10 éve
Azért nagyon cakkos volt ez. Ha 4:4-nél nem tudja hozni a szerváját, szerintem kikapott volna Nadal. Nem azért mert Djokovics jobb lett volna, de a sérülése után nagyon szenvedős lett a játék a spanyolnak. De megérdemelte, az már biztosWyattNah pont ezt akartam írni én is, hogy ott nem tudom, honnan a rákból szedte elő az utolsó erőtartalékát Nadal, de előtte 2 game tök sima lett. Lehet Djoko-t is megzavarta Nadal sérülése, illetve nem tudott vele mit kezdeni.
Azon filóztam, ott akkor hogy vajon igazságos ha Djoko nyer, mert a sérülés benne van a játékban, de Nadal jobb volt...
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Azért nagyon cakkos volt ez. Ha 4:4-nél nem tudja hozni a szerváját, szerintem kikapott volna Nadal. Nem azért mert Djokovics jobb lett volna, de a sérülése után nagyon szenvedős lett a játék a spanyolnak. De megérdemelte, az már biztosJó volt ez a női döntő. Tetszett hogy megizzasztották a primadonnát.Djokovic sem hitte el hogy meg tudja verni, hiába az első szett. Fizikálisan és fejben is felül lett múlva, nem csak teniszben. Federeres vagyok és nem szeretném hogy Nadal beérje a GS-ek számában, de minden elismerésem az emberé.JayB
Olyan beképzelt, hogy legszívesebben saját magának sem köszönne (mondta anno róla Mandula Petra). 😀😀😀
Nadal pedig beérte a legendás Pete Sampras-t 14 GS diadallal. RG döntő 9-0. Elképesztő az ürge. Simán benne van a 10. győzelem. Djoko-nak pedig ez az egy GS győzelem hiányzik a career slam-hez. Sajnos a meccset nem láttam, de gondolom a szokásos Nadal salak dominancia uralta a meccset. 😛danyly
több mint 10 éve
A tavalyi RG elődöntőt Djokovics egy buta hiba miatt veszítette el (én nem bántam, mert Nadal drukker vagyok). Az ötödik szettben brékelőnyben (4:3-nál ő szervált, egyenlő volt az állás) egy megnyert labdamenetnél beleesett a hálóba. Azután Nadal visszavette a bréket és ő nyert (igaz 9-7-re).www.3news.co.nz/King-of-clay-Rafael-Nadal-beats-Novak-Djokovic-in-2013-French-Open-semi/tabid/415/articleID/300712/Default.aspx
(0:59-től)
Ha az megvan Djokonak, Nadal drukkerként is azt mondom, hogy nem lett volna visszaút és akkor a döntő is az övé lett volna.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
JéBé
7 091
Jó volt ez a női döntő. Tetszett hogy megizzasztották a primadonnát.Djokovic sem hitte el hogy meg tudja verni, hiába az első szett. Fizikálisan és fejben is felül lett múlva, nem csak teniszben. Federeres vagyok és nem szeretném hogy Nadal beérje a GS-ek számában, de minden elismerésem az emberé.
Olyan beképzelt, hogy legszívesebben saját magának sem köszönne (mondta anno róla Mandula Petra). 😀😀😀
Nadal pedig beérte a legendás Pete Sampras-t 14 GS diadallal. RG döntő 9-0. Elképesztő az ürge. Simán benne van a 10. győzelem. Djoko-nak pedig ez az egy GS győzelem hiányzik a career slam-hez. Sajnos a meccset nem láttam, de gondolom a szokásos Nadal salak dominancia uralta a meccset. 😛danyly
több mint 10 éve
Jó volt ez a női döntő. Tetszett hogy megizzasztották a primadonnát. Olyan beképzelt, hogy legszívesebben saját magának sem köszönne (mondta anno róla Mandula Petra). 😀😀😀
Nadal pedig beérte a legendás Pete Sampras-t 14 GS diadallal. RG döntő 9-0. Elképesztő az ürge. Simán benne van a 10. győzelem. Djoko-nak pedig ez az egy GS győzelem hiányzik a career slam-hez. Sajnos a meccset nem láttam, de gondolom a szokásos Nadal salak dominancia uralta a meccset. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Halep nincs megilletődve élete első GS döntőjében eddig. 😊Hajrá Simona!
több mint 10 éve
Hogy érted hogy lelassították a játékot? Nem kételkedem csak kíváncsi vagyok 😊JayBLassabb borítások, puhább labdák (ezért homogenizálódott a játék, ma már sokkal kisebbek a különbségek a borítások között, és a különböző borításokon érvényesülő játékstílusok között). Ha érdekel, rengeteg cikket találsz a neten erről,
Gyokovicsnak nagy mákja volt ma, pedig elég szarul játszott (na ez tényleg édes kevés lesz Nadal ellen), de hát Gulbis csak egy óra értékelhető teniszt produkált, a többi egy nagy nulla volt.
Tepper takarodj!