TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double Bpersze. ma még sírunk, mert DRÁMA, meghalt egy versenyző, este temetés, holnaptól meg szánsájn és hepinesz és mintha nem is létezett volna 😀
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.Double Bő is tudta, h ez lesz
több mint 14 éve
Háhááááá Feró na végreeeee. Remélem ezzel leolvad az a nagyképű vigyora.
több mint 14 éve
fene, maradt a niggakár érte, majd legközelebb 😀
több mint 14 éve
amúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.shawnkaAkkor én rossz adót néztem/hallgattam...
Do your job
több mint 14 éve
ez R Kelly szám, nem Jacko, úgy tudom legalábbis
több mint 14 éve
just for the record: http://www.youtube.com/watch?v=PN8Oh9qcMUIamúgy kurvajó volt ez a C párbajdal.
több mint 14 éve
hjaj de nagy film az a Space Jam, imádom 😀
több mint 14 éve
a múlt heti mizu sztem jó voltEz de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.Double B
több mint 14 éve
Ez de meleg volt. 😀 Alexa kiesett.NewmanLátod, látod... buktál egy bort 😀
Hát remélem Alexa megy, amit az utóbbi időben nyújtott az még a tenorsnál is gyengébb volt szvsz.
több mint 14 éve
LOL Cpeteyhát ez a Frankie Kokózzá jellegű volt.. 😀😀
Egyébként akkor nem bánom, hogy kirakták, ha Amelia jön vissza 😀 Egyébként ő meg tipikus példája, hogy ha a leggyengébb hang a tied a mezőnyben, akkor is elég sokáig el lehet jutni (mármint Cocozza)
több mint 14 éve
mondjuk most két mentor is érintve van úgyh tényleg sanszos a 2-2most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbSteznem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzesze
több mint 14 éve
most hazamehetne, engem nem zavarna, mivel a csaj úgy is hazamenne néhány hét múlva legkésőbbpont Lil C-nél eldöntötték az első hétenSzeszeha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzeszenem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStez
több mint 14 éve
pont Lil C-nél eldöntötték az első hétennem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülStezvagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzesze
több mint 14 éve
ez de rossz volt *facepalm* 😀Nem hittem, hogy van itt olyan aki nézi 😀sokat mondták neki, hogy "Frankie, KOKÓZZÁ". ő meg komolyan vette.shawnka
Kittyt sokáig rühelltem, de az Alice in wonderland theme Björk zenével társulva totál megfogott és azóta nagyon bírom 😀 Halloweenkor is spec nagyon tetszett. Amúgy én Frankiet is bírtam, kár hogy kokózott 😀fetomy
de ha ekkora segg volt meg is érdemli a hülyéje, pedig benne tényleg megvan a zikszfaktor, hogy a következő narkós rocker legyen 😀
amúgy a magyarok bőven alúlról súrolják a brit énekeseket.
több mint 14 éve
nem fogják eldönteni szerintem, folyton x-re hozzák ki a párbajokat, nem véletlenülvagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztemSzesze
több mint 14 éve
Eli Manning elit QB 😛Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.JayBveled még sosem tudtam egyet érteni semmiben ezen a fórumon 😊Szesze
több mint 14 éve
Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.JayBveled még sosem tudtam egyet érteni semmiben ezen a fórumon 😊
több mint 14 éve
már kezdtem félni, h lesz egy Queen-Micheal Jackson kiesési rangadó 😛
több mint 14 éve
Megszánták a tenorszt, mást nem tudok elképzelni 😀 Nincs velük semmi bajom de szvsz GYENGÉK, nem kicsit.
több mint 14 éve
vagy jön a szokásos bunda és megy a niggaStezha Lil nem bassza el nagyon a párbajt akkor már eldöntik a mentorok sztem
több mint 14 éve
Hát LIL C nem érdemelte meg a párbajt! Alexa felemás igen, lehet ő megy. Gergő sztárolását továbbra sem értem. Tenorst valahogy éreztem, hogy ma nem fog párbajozni.
több mint 14 éve
Na tökéletes - nekem ez win-win szituáció 😊Igor+1
Do your job
több mint 14 éve
vagy jön a szokásos bunda és megy a nigga