TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Na tökéletes - nekem ez win-win szituáció 😊De már most fogadnék rá, hogy Alexa megy (nehogy Ferónak 3 embere maradjon / Lil C-t imádják a mentorok)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
ez az egy perces rizsa a végén hipergáz
több mint 14 éve
Nem hittem, hogy van itt olyan aki nézi 😀sokat mondták neki, hogy "Frankie, KOKÓZZÁ". ő meg komolyan vette.
Kittyt sokáig rühelltem, de az Alice in wonderland theme Björk zenével társulva totál megfogott és azóta nagyon bírom 😀 Halloweenkor is spec nagyon tetszett. Amúgy én Frankiet is bírtam, kár hogy kokózott 😀fetomy
több mint 14 éve
Nem hittem, hogy van itt olyan aki nézi 😀Kittyt sokáig rühelltem, de az Alice in wonderland theme Björk zenével társulva totál megfogott és azóta nagyon bírom 😀 Halloweenkor is spec nagyon tetszett. Amúgy én Frankiet is bírtam, kár hogy kokózott 😀
több mint 14 éve
Petey: Követem én mindegyiket 😀 A brit halloween week annyira legbesztebb, hogy szinte meg se éri a többit nézni 😊 Spec a bal oldali sigem éppen az egyik kedvencem halloween-es produktumából van 😊nekem Kitty a favorit. valami nagyon beteg az a csaj 😀
De ott pl. a Little Mix együttes E.T. című számából olyan halloween feelinget hoztak össze (heti no1 is volt), hogy valóban hátborzongató, pedig ott pont nem olyan sokat csináltak, a hatás nagy része a smink és az énekesek mozgása volt. Meg persze füst, háttértáncosok, fények de az itt is megvan ugyanúgy.
Nem azt mondom, hogy hatalmas háttérshow legyen, Tarányi esetében nem is erről van szó, hanem egyáltalán a színpadi megjelenésről, és a "hitelességről".
szerk.: ITT az említett E.T. zseniális.fetomy
több mint 14 éve
Alexa-Vera párbajt tippelek
több mint 14 éve
Csillag születik....ez az....NewmanBenevezlek hurkáskám 😀
több mint 14 éve
Nem mondod...Tarányon jön le a legjobban hogy az utca embere, egy egyszerű biztonsági őr és nem világsztár. Én szeretem ha ebben a 3 percben eladják nekem azt hogy akit most látok az vérprofi minimum holywoodi csillaggal rendelkező szupersztár. Tavaly pl Nikolasnal vagy idén Lil C-nél 3 percre ezt elhittem, Tarány hiába rendelkezik ilyen hanggal, nála semmi ilyen nincs.JayBItt mindenki az utca embere és senki nem világsztár. Tök mind1, hogy mit hiszel róla 3 percigBoston
több mint 14 éve
Tarányon jön le a legjobban hogy az utca embere, egy egyszerű biztonsági őr és nem világsztár. Én szeretem ha ebben a 3 percben eladják nekem azt hogy akit most látok az vérprofi minimum holywoodi csillaggal rendelkező szupersztár. Tavaly pl Nikolasnal vagy idén Lil C-nél 3 percre ezt elhittem, Tarány hiába rendelkezik ilyen hanggal, nála semmi ilyen nincs.JayBItt mindenki az utca embere és senki nem világsztár. Tök mind1, hogy mit hiszel róla 3 percig
Do your job
több mint 14 éve
Tibit csak én unom? De úgy az első megjelenése óta.shawnkaSztem énektudásilag ő a másik legjobb Tarány mellett, de nekem sokkal jobban bejön Tarány hangja és zenei stílusa.
több mint 14 éve
Tarányon jön le a legjobban hogy az utca embere, egy egyszerű biztonsági őr és nem világsztár. Én szeretem ha ebben a 3 percben eladják nekem azt hogy akit most látok az vérprofi minimum holywoodi csillaggal rendelkező szupersztár. Tavaly pl Nikolasnal vagy idén Lil C-nél 3 percre ezt elhittem, Tarány hiába rendelkezik ilyen hanggal, nála semmi ilyen nincs.
több mint 14 éve
Tibit csak én unom? De úgy az első megjelenése óta.
több mint 14 éve
Petey: Követem én mindegyiket 😀 A brit halloween week annyira legbesztebb, hogy szinte meg se éri a többit nézni 😊 Spec a bal oldali sigem éppen az egyik kedvencem halloween-es produktumából van 😊De ott pl. a Little Mix együttes E.T. című számából olyan halloween feelinget hoztak össze (heti no1 is volt), hogy valóban hátborzongató, pedig ott pont nem olyan sokat csináltak, a hatás nagy része a smink és az énekesek mozgása volt. Meg persze füst, háttértáncosok, fények de az itt is megvan ugyanúgy.
Nem azt mondom, hogy hatalmas háttérshow legyen, Tarányi esetében nem is erről van szó, hanem egyáltalán a színpadi megjelenésről, és a "hitelességről".
szerk.: ITT az említett E.T. zseniális.
több mint 14 éve
szép volt Tibi
több mint 14 éve
azért pl az amerikai/brit X-faktorban mekkora háttérshow-t csinálnak hozzá. Itt van x+5 táncos, videofal oszt jónapot.Lehet, de engem Deák Bill Gyulánál sem érdekel a látványBostonNyilván, de egy ilyen versenyben nem te döntesz 😊 Színpadképet is produkálni kell. Anélkül -főleg gyenge mezőnyben- sokáig el lehet jutni, de nyerni nem nagyon. Ugyanúgy, ahogy egy jóval gyengébb hang simán továbbig eljuthat, ha akkora showt csinál.fetomy
nézd meg pl. a brit halloween heti x-faktor előadásait, beszarsz.
több mint 14 éve
Szép ez a kiscsaj 😊
több mint 14 éve
Nos, nekem ez énekverseny. Még akkor is ha nem én döntök 😉De nem is énekverseny. Abba a bizonyos "X faktorba" legalább 50%-ban beletartozik az is amit Lil C csinál. Kettejük mixe az akit az ilyen műsorokban keresnek.JayBTarány A HANG de a külsővel tényleg kéne mit kezdeni, szegénykém nagyon gyámoltalan a színpadon és így nekem nem hiteles az a brutális hang se.JayBMég szerencse, hogy ez egy zenei tehetségkutató műsor és nem táncverseny.Boston
Do your job
több mint 14 éve
Vagy leszopod a zsűrit és nyersz 😀Mint a szőke megasztáros ribanc 😊
több mint 14 éve
Aki aggódna Alekosz megélhetésért:http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarhirek/meggazdagszik-arulasan-alekosz?utm_source=hir_ize&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=rss_banner
több mint 14 éve
Lehet, de engem Deák Bill Gyulánál sem érdekel a látványBostonNyilván, de egy ilyen versenyben nem te döntesz 😊 Színpadképet is produkálni kell. Anélkül -főleg gyenge mezőnyben- sokáig el lehet jutni, de nyerni nem nagyon. Ugyanúgy, ahogy egy jóval gyengébb hang simán továbbig eljuthat, ha akkora showt csinál.
több mint 14 éve
De nem is énekverseny. Abba a bizonyos "X faktorba" legalább 50%-ban beletartozik az is amit Lil C csinál. Kettejük mixe az akit az ilyen műsorokban keresnek.Tarány A HANG de a külsővel tényleg kéne mit kezdeni, szegénykém nagyon gyámoltalan a színpadon és így nekem nem hiteles az a brutális hang se.JayBMég szerencse, hogy ez egy zenei tehetségkutató műsor és nem táncverseny.Boston
több mint 14 éve
Lehet, de engem Deák Bill Gyulánál sem érdekel a látványIgen, de csak hanggal sem fogod megnyerni, mert nem hangverseny. Nézz utána, külföldön 6-8. helyeken esnek ki az adott széria A HANGjának kikiáltottjai, mert a látvány 0.Tarány A HANG de a külsővel tényleg kéne mit kezdeni, szegénykém nagyon gyámoltalan a színpadon és így nekem nem hiteles az a brutális hang se.JayBMég szerencse, hogy ez egy zenei tehetségkutató műsor és nem táncverseny.Boston
Egyébként Taránnyal nekem is az az egyetlen problémám, hogy a látvány teljesen lerontja a hangot. Persze kicsit sem a kövérség látványa, hanem az, hogy nem is tudom, mint aki klausztrofóbként egy 2x2-es szobában van éppen.fetomy
Do your job