TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Miért akarnám ezt hinni?
Ha egy Gigi-Béci-Laci-Zsófi akárki megy párbajra egy darab kavics ellen az Alekosz tábor a darab kavicsra szavaz, ha Éva-Olivér-Alekosz párbajozik egy kaviccsal akkor a Béci klikk a kavicsra szavaz. Nekem legalábbis nagyon ez jött le 150 nap alatt.JayB
És hányszor ment vissza olyan, akire a Béci-klikk szavazott?
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tizmilliokat-tesznek-alekoszra-2050057/
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
Nalátod.
Nem szavaztál.
Azok az agyhalottak meg, akik Alekoszt akarják győztesnek, fognak szavazni.
És az RTL-es cimbik meg majd beteszik azt a pár százezret a spannak, Jerzynek.
3000 szavazat 900ezer forint.
Ha tudnád, hogy csak 1950-el vezet Alekosz mondjuk egy rokonod ellen, nem küldenéd, küldetnéd rá azt a 3000-t? Dehogynem.
Sőt, ha tudnád, hogy egy kedvenced csak 15-el ég, akkor nem érne meg 5000 forintot (milliós fizetésből), hogy ő nyerjen?
Ezért mondtam, a legnagyobb csalás a valós szavazatok minden időpillanatbéli tudása. Így nem teszel bele többet mint amennyit kell, de azt pontosan bele tudod tenni.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 733
Szerinted. 😊
Inkább ezt akarod hinni, mintsem ez lenne a valóság.
De majd a döntőben meglátjuk.Sobri Jóska
Miért akarnám ezt hinni?
Ha egy Gigi-Béci-Laci-Zsófi akárki megy párbajra egy darab kavics ellen az Alekosz tábor a darab kavicsra szavaz, ha Éva-Olivér-Alekosz párbajozik egy kaviccsal akkor a Béci klikk a kavicsra szavaz. Nekem legalábbis nagyon ez jött le 150 nap alatt.JayB
A szerinted létező (szerintem nem) Béci-klikk nem szavaz senkire, ezért voltak az Alekosz, Éva párbajok nagyrészt 70-30-ak.
Te szavaztál egyébként Bécire?Sobri Jóska
Nem a szavazó bázis a jó szó, inkább legyenek támogatók. Ha mindenképp választani kell egy "Bécisnek" akkor biztos hogy egy Jerzyt inkább választana mint a másik bagázsból akárkit. Ezt főleg itt a végjátékra értem, itt szerintem olyanok is telefont ragadnak majd akik eddig nem mert hát ugye döntő vagy mi, hiába nincs már bent a kedvenc, a két legmegosztóbb ember ellen még lehet szavazni. Soha nem szavaztam TV-s dolgokra, nem az én egy szavazatom múlik majd ha egyáltalán bármi is múlik ezen. A jótékony héten viszont küldtem sms-t.
több mint 14 éve
Ebben az egész játékban sarkítva két tábor van, az Olivér klikk és a Béci klikk. Lényegtelen hogy már egyik sincs ott, aki megakarja nyerni a játékot annak valamelyik tábor szimpátiáját kell elnyerni. Jerzy ezzel hogy Éváékkal spanol szerintem rengeteget veszít.JayB
Szerinted. 😊
Miért akarnám ezt hinni?
A szerinted létező (szerintem nem) Béci-klikk nem szavaz senkire, ezért voltak az Alekosz, Éva párbajok nagyrészt 70-30-ak.
Te szavaztál egyébként Bécire?

több mint 14 éve
Azért az igazsághoz hozzátartozik, amikor már Béci nem kapta a sztondító gyógyszereit, vagyis kb az Olivér elleni párbajt megelőző 2 héttől kezdve ő is csinálta a show-t, nem is beszélve a teljesen agyhalott Laciról, akinek a legtöbb hülye aranyköpése van. De a többiek Alekoszon, Éván kívül tényleg unalomba fullasztották volna a VV-t.

több mint 14 éve
Ebben az egész játékban sarkítva két tábor van, az Olivér klikk és a Béci klikk. Lényegtelen hogy már egyik sincs ott, aki megakarja nyerni a játékot annak valamelyik tábor szimpátiáját kell elnyerni. Jerzy ezzel hogy Éváékkal spanol szerintem rengeteget veszít.JayB
Szerinted. 😊
Miért akarnám ezt hinni?
Ha egy Gigi-Béci-Laci-Zsófi akárki megy párbajra egy darab kavics ellen az Alekosz tábor a darab kavicsra szavaz, ha Éva-Olivér-Alekosz párbajozik egy kaviccsal akkor a Béci klikk a kavicsra szavaz. Nekem legalábbis nagyon ez jött le 150 nap alatt.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért, mert te Bécit szereted. Eközben a másik tábor a népszerűbb, mivel ők csinálják, és mindig is ők csinálták a showt.
több mint 14 éve
Szerinted. 😊
De majd a döntőben meglátjuk.

több mint 14 éve
Ebben az egész játékban sarkítva két tábor van, az Olivér klikk és a Béci klikk. Lényegtelen hogy már egyik sincs ott, aki megakarja nyerni a játékot annak valamelyik tábor szimpátiáját kell elnyerni. Jerzy ezzel hogy Éváékkal spanol szerintem rengeteget veszít.
több mint 14 éve
Az online szavazásoknak MINDIG az a végeredménye amit akar a csatorna. Most ezt akarta, kell kontrasztnak.
Ilyen furmányos gondolatokat Jerzyről meg ne feltételezz, hidd el, nincs a fejében ennyi, hogy -2 szavazat, stb.
Amiket most mond azok egyértelműen a szerkesztőspanok által a szájába adott litánia, hogy mit mondjon ha veszi a kamera, és ő tartja is magát ehhez.
Lehet a női nézők 70%-a így gondolkozott, ahogy leírtad, de nézd már meg a műsor szerkesztői között hány nő van. 😊 Szerintük nem ezt kellett volna gondolnotok 70%-ban, tévedtek, van ilyen.
Már mondtam többször is, az RTL-nél se tévedhetetlen mindenki.
Én nem arról beszélek amilyen hatást valóban elért a manipuláció, hanem arról, mi volt a valós indoka, célja.
Olivér nem kapott semmi plusz pénzt, hogy visszament, mivel még élő szerződése van, és bármilyen RTL-es műsorban való felbukkanásáért (Fókusz, Reggeli, VV, bármi) nem jár neki semmi honor.
És még egyszer: maximálisan igazad lenne, ha ez nem egy erősen szerkesztett, manipulált műsor lenne. De mivel az, ezért erre a szitura nem ráment az RTL - ezek a te szavaid-, hanem maga alakította így szántszándékkal.

több mint 14 éve
Sobri, sztem meg pont fordítva... Jerzyt szépen leépíti ez az egész sztori. Mégpedig azzal, hogy átállt az Éva - Alekosz pároshoz.
Ráadásul ez a szakítás is inkább olyan, hogy oké, eddig eljutottam, eddig jók voltatok, tuti -2 jel, most már nincs szükségem rátok, tipli van... nem véletlen lett az az eredménye a szavazásnak, ami. Ráadásul saját maga hivatkozott végig arra, hogy ő most milyen erős és ezért nem kell már Gigi...

Anikót meg a mai sztori tuti erősítette, pont a régi visszajátszás miatt. Egyértelműen Oli provokálta ki az egészet, ugyanúgy benne volt és sztem a női nézők 70 %-a most hasonlóképpen gondolkodott Olivérről, mint én. Az a 30 % meg az elvakult Éva-Alek-Oli fanok, de sztem még közülük is sokan azt gondolták, hogy ez így nagyon nem volt fair. Ígéretet tett a barátnőjének? Biztos... de elvállalta, hogy újra bemegy (gondolom nem kevés pénzért), bent van még Anikó, tudhatta hogy erre ráfog menni az RTL. És attól hogy ígéretet tett a barátnőjének, akkor még nyugodtan beszélhettek volna felnőtt emberek módjára, akár azzal a kikötéssel hogy szeretné ha ott lennének a többiek, ergo akárhogy is vágják össze, a többiek utána Enikőnek elmondhattak volna mindent.
több mint 14 éve
A te szemedben lehet jól jött ki, vagy szerintem is jól kezelte, de ettől ez még ellene van, előszedni a régi, már lezárt sztoriját, visszakenve rá a finálé elött, ezzel a valódi szavazókat hidd el nem mellette mozgósítják, manipulálják.
De ami fontosabb, ha nem is működik az Anikó ellenes manipuláció a valódi leadott szavazatokat tekintve, azért jelzi, hogy az RTL kit vár a fináléba harmadiknak. Szerintem egyértelmű Évát, és vele hitelesebben el lehet adni Jerzy győzelmét, mondván "megoszlottak a szavazatok Alekosz és Éva között".
Én ezt látom ezekben a történésekben.
De persze te azt látsz amit akarsz, de mivel tudod, hogyan működik a média, meglepne ha a hét eseményeiben Anikó favorizálását, építését látnád.
Az egész heti műsorból Jerzy győzelme süt.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hát így hosszabb verzióban szerintem már nagyon gyenge ez az alakítás.Schleck
ja,kiderült,hogy csak Béci miatt sír 😛 😀Newman
Én megértem, Jerzy a párbaj után első adandó alkalommal kidobta, így szvsz teljesen normális, hogy lelkiismeretfurdlalása van, hogy nem 100%-osan a testvére mellett állt ki.

Sőt, alapból nem értem, hogy miért nem a testvérét támogatta. A testvér örökre a testvére marad, egy kapcsolat pedig ki tudja meddig tart.Soldados
most az a gyenge álszentség,amit leművelt,az még nem azt jelenti,hogy nem Béci mellett állt ki,majdhogynem 100%-ig
a másik meg,hogyha egy ember valóban szerelmes egy másikba,akkor talán némileg megengedhető,hogy támogassa őt,az én szemszögemből legalábbis

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Alek nem vállalná be, ezt megmondta akkor, amikor belement a Béci jelölésbe, meg azt is, hogy ő maga is kíváncsi a cat fightra.

Anikó pl sztem ebből is jól jött ki, főleg hogy az RTL betette a 2 hónappal ezelőtti egyik jelenetet, amiben látszott, hogy korrekt volt és most is az, hogy nem rendezett nagy jelenetet. Mert ilyen szituban nagyon sokan ordítoztak volna, és keményen bántották volna Olivért, akit lett is volna mivel támadnia, de ehelyett ismét jól és kulturáltan kezelte a helyzetet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Olivér viselkedése egy kalap szar. Tiszta gáz. De gondolom nem véletlen, kis tüske Anikóba a rötölö részéről.
Enikőt felesleges belekeverni, ő tisztában van vele, hogy a párja egy médiaceleb, akinek ez a munkája, vannak kötelezettségei, hamár ezzel a rosszfiú imidzzsel haknizza végig az országot.
Anikó szegény, meg most mit tud csinálni? Nyeli a békát, igyekszik nem rosszul kijönni az egészből a párbaja elött.
Én azt furcsállom, hogy Évának még nem esett le, hogy Alekosszal vitesse ki Anikót, az ő és Jerzy pickje segítségével, pedig vasárnap kiválasztás.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez a hét a VV-ben egyértelműen Jerzy további építéséről szól, mivel a következő teljes egészben az Anikó vs Éva párbajról fog, így most kell előkészíteni a finálét, nem az utolsó 1 hétben. Jerzy meg ugye önmagában is unalmas, megspékelve Gigivel se szórakoztatóbb.
Én váltig azt mondom, az elejétől az Alekosz - Jerzy duót kellett volna nyomatni, igazi mester - tanítvány páros, idétlen röhögésekkel, agymenésekkel, tiszta Muppet Show illetve Spongyabob-Patrik páros lehettek volna, dehát ezt elbénázták, mondhatni feláldozták a Jerzy - Gigi románc oltárán.Sobri Jóska
Bennem inkább leépítik, és a ki kit használt ki kérdésre érkezett szavatok (persze kisszámú szavazatok miatt valszeg nem releváns, de némi támpontot azért nyújt) azt mutatta, hogy ez a szakítás nem őt építette.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Olivér egy gerinctelen gyáva féreg...Danna
Vagy csak tartja magát a szerződésben foglaltakhoz...😉Sobri Jóska
Persze, ez nyilvánvalóan ki van adva neki, h fokozza a feszültséget, de elég átlátszó sztem.
több mint 14 éve
Vagy csak tartja magát a szerződésben foglaltakhoz...😉Sobri Jóska
Vagy a párjának tett ígéretéhez. 😊

Anikó intelligensen kezelte a helyzetet, nem rendezett jelenetet. Pedig nem kérdés, hogy nem korrekt Olivér viselkedése, hogy amikor kimegy, akkor imádja, most le se szarja, sőt, mintha utálná, s erre magyarázatot sem ad. Félreértés ne essék, megértem Olivért, nyilván ez érzékeny pont lehet Enikő szemében, ezért kerüli Oli Anit. De az kijelenthető, hogy némi magyarázattal tartozott volna Anikónak, aki amúgy az én meglátásom szerint valóban korrekt volt Olivérrel, mert Oli kezdett ki vele, s nem fordítva, mint a bécis esetnél. Hogy ezek után nem rendezett jelenetet, sztem ismét igen korrekt, intelligens viselkedés volt, sőt még riportszobában is kulturáltan fogalmazott, pedig nyilvánvalóan (sztem jogosan) sértve érzi magát.

több mint 14 éve
Ez a hét a VV-ben egyértelműen Jerzy további építéséről szól, mivel a következő teljes egészben az Anikó vs Éva párbajról fog, így most kell előkészíteni a finálét, nem az utolsó 1 hétben. Jerzy meg ugye önmagában is unalmas, megspékelve Gigivel se szórakoztatóbb.
Én váltig azt mondom, az elejétől az Alekosz - Jerzy duót kellett volna nyomatni, igazi mester - tanítvány páros, idétlen röhögésekkel, agymenésekkel, tiszta Muppet Show illetve Spongyabob-Patrik páros lehettek volna, dehát ezt elbénázták, mondhatni feláldozták a Jerzy - Gigi románc oltárán.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ótvar szar, unalmas rész volt a mai.

Szerencsére nem sokára jön az ÉH párválasztás

több mint 14 éve
Vagy csak tartja magát a szerződésben foglaltakhoz...😉

több mint 14 éve
Olivér egy gerinctelen gyáva féreg...
több mint 14 éve
Gigi most vagy tényleg nagyon kiakadt,hogy dobta Jerzy vagy jobb színésznő,mint hittem 😛Newman
Hát így hosszabb verzióban szerintem már nagyon gyenge ez az alakítás.Schleck
ja,kiderült,hogy csak Béci miatt sír 😛 😀Newman
Én megértem, Jerzy a párbaj után első adandó alkalommal kidobta, így szvsz teljesen normális, hogy lelkiismeretfurdlalása van, hogy nem 100%-osan a testvére mellett állt ki.

Sőt, alapból nem értem, hogy miért nem a testvérét támogatta. A testvér örökre a testvére marad, egy kapcsolat pedig ki tudja meddig tart.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Part II

Anikónak eléggé érdekes a véleménye Jerzyről,mondjuk ez jó taktika lehetne,hogy megint Gigi alattvalója legyen,de ő nem gondol erre.
Olivér durca lett 😀