TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
besültem a mockkal, okát abban látom, hogy csomó dologról nem volt tudomásom, pl hogy Zsuzsi lekurvázta Béci nőjét, vagy hogy Szandika berág arra, hogy nem szárítják meg a haját, stb...párat azért telibevertem, naJerzy mekkora LOL volt. Éva meg Bécit viszi sztem, de veszni fog. nem hullajtok könnyeket érte
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
yeah, jó döntés királyul csinálta Olivérsztem Alekosz v Béci között vacilál
több mint 14 éve
Nyálgépgeci Leonidasz már magyarázkodik.szép lenne 3 nap után szétszedni a házaspárt 😀 Amúgy Bécit vinni öngyilkosság, nagy fanbase-e van.
Amúgy vagy Szlovákiát vagy Bécit viszi.Bazzani
több mint 14 éve
Nyálgépgeci Leonidasz már magyarázkodik.Szerintem egyértelmű, hogy Gombit. Ott tapsolt, amikor Szandika rátetette.
Amúgy vagy Szlovákiát vagy Bécit viszi.Bazzani
több mint 14 éve
Olivér jól taktikázott, szerintem tudta h a pajtások mindegyike Évára szavaz, így neki nem kellett, és ezzel elkerülte h párbajra hívja.szinte mind1 kit választ, sztem vége a ribancnak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nyálgépgeci Leonidasz már magyarázkodik.Amúgy vagy Szlovákiát vagy Bécit viszi.
több mint 14 éve
Meg is van az első kieső. 😊Mondjuk nem véletlen, de sosem nyertek még VV-t lányok, nem vágják, hogy miről szól egy ilyen formátum.
több mint 14 éve
éva hogy magyarázkodik 😀JociAszongya tudta.
Persze.
Mondjuk Zsuzsi sokkal irritálóbb.
több mint 14 éve
kihívás mikor van?
több mint 14 éve
Nem meglepő a végeredmény
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ezt a buzigyereket összecsomagolnám!
több mint 14 éve
éva hogy magyarázkodik 😀
több mint 14 éve
ez a zsuzsi a legesleg irritálóbb a 4 vv törtnetében, de minimum top 3
több mint 14 éve
Alekosz odatette.
több mint 14 éve
Magyarország krémje!catattackaz.senki nem tud 2 értelmes mondatot elmondani 😀
több mint 14 éve
Most mondjuk megmutatta, hogy ő mennyire kulturált. 😊Évát pofánbasznám.Sebiimondjuk igaza van, így senkivel nem lehet beszélniJayB
több mint 14 éve
catattack
3 520
Magyarország krémje!
több mint 14 éve
Évát pofánbasznám.Sebiimondjuk igaza van, így senkivel nem lehet beszélni
több mint 14 éve
évát jól megszopatták 😀
több mint 14 éve
ezt a mű sírást :mad:
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Évát pofánbasznám.
több mint 14 éve
micsoda izgalmak 😀
több mint 14 éve
Jaja. Amúgy látszik milyen okos 😀 :Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.Énis azt vártam.tenorxGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.
Ha bejátszanák, akkor Anikó egyértelműen beégne, és másnak is elvenné a kedvét a szarkeveréstől, ha látnák, hogy simán lebuktatja őket a műsor maga.Sobri Jóska
Nagyon be volt szarva,hogy lebukik.Bazzani
Balázs: Ma lesz az első kiválasztás.
Anikó: Az mi?
több mint 14 éve
parányi mindnek vanAz "akinek van egy kis esze" az szerinted kit takar a bentiek közül? 😊Sobri JóskaGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.
Ha bejátszanák, akkor Anikó egyértelműen beégne, és másnak is elvenné a kedvét a szarkeveréstől, ha látnák, hogy simán lebuktatja őket a műsor maga.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Az "akinek van egy kis esze" az szerinted kit takar a bentiek közül? 😊Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.Énis azt vártam.tenorxGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.