Viccek
51 feliratkozó
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2010/10/27/vicces_reklamokkal_nyomul_a_directvA Giantses nagyot üt 😂
a packers-t ismertem, de a többit nem. érdemes megnézni, lehet jókat vigyorogni 😀.brk
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Értelmező szótár focistákhoz:´Vazze´ spori!´ = Nincs igaza bíró sporttárs!
´Bedarálom, he´!´ = Nem adok lehetőséget az ellenfél játékosának gólszerzésre.
´´Zanyám van ma, he´?!´ = Mi a helyzet?
´Rámozdúttam aszt bement´ = Szép gólt lőttem!
´Nekema zéletem a fradi!´ = Nagyon szeretem a Ferencvárosi TC-t!
´Törd szét!´ = Te se adj lehetőséget az ellenfél játékosának a gólszerzésre!
´Minnyá gyövök baszomaszád!´ = Nemsokára folytatom a gyakorlatokat edző úr, csak elszívok egy cigarettát! (köszönet Váczi Zoltánnak ezért a bejegyzésért)
´Lűjjé má´ tökös´ = Ne késlekedj a kapuralövéssel fiatal csatártársam!
´Ez a játék bazzeg!´ = Továbbra is így kell játszanunk, ha nyerni akarunk!
´Eeekentük a szájukat´ = Vereséget mértünk a nálunk gyengébb teljesítményt nyújtó ellenfélre!
´Mit akarol? Még fussak is ennyiér, vazze´?´ = Nem vagyok elégedett a heti 200 ezer forintos fizetésemmel!
´Mehecc a levesbe, krumpli!´ = Te nem vagy olyan jó játékos, mint én!
több mint 14 éve
.brk
1 890
http://comment.blog.hu/2010/10/27/vicces_reklamokkal_nyomul_a_directva packers-t ismertem, de a többit nem. érdemes megnézni, lehet jókat vigyorogni 😀
több mint 14 éve
A nők két problémával küzdenek: nincs mit felvenniük és nincs elegendő helyük, ahol ezt a semmit tárolhatják.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Aktuális: Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?
- Hát maga ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.
Kész a frizura, a miniszter megy haza taxival, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr! Hová lesz a fuvar?
- Hát maga is ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.
Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:
- Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.
- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!
- Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukasórám van.
több mint 14 éve
A pap becsönget egy házba.A kaputelefonon keresztül kiszól egy női hang:
- Te vagy az, angyalkám?
A pap mosolyogva visszaszól:
- Nem egészen, de ugyanaz a cég...
---------------------------------------------------------------------
Bemegy a szőke nő az üzletbe.
- Azt a miniszoknyát kérném - mondja.
Mire az eladó:
- Hölgyem, az egy öv!!!
---------------------------------------------------------------------
A rendőr és a felesége színházba készülnek.
Feleség felöltözik majd kérdezi a férjétől:
- Drágám! Nem túl mély a dekoltázsom?
Mire a férj.
- Miért? Szőrös a melled?
- Nem.
- Akkor az...
több mint 14 éve
A kilencvenéves Szabó bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvoshoz.A doki megvizsgálja, és így szól:
- Szabó bácsi, úgy látom nagyszerű egészségnek örvend. Lelkileg is
minden rendben? Jár e még templomba? És milyen a viszonya Istennel?
- Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerű kapcsolatom van.
Képzelje doktor úr, minden éjjel amikor kimegyek a fürdőszobába, az
Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az
ágyamba, akkor meg leoltja.
Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét:
- Azért jöttem, hogy elmondjam, Szabó bácsi fizikailag teljesen
egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenről.
Igaz az, hogy éjjel amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán
meg elalszik?
A néni felsóhajt:
- Jaj, Istenem! Már megint a hűtőszekrénybe pisilt!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Az agresszív kismalac utazik télen a vilamoson a kisverébbel. A kisveréb megszólítja:- Kismalac, zárd be kérlek az ablakot, hideg van kint.
A kismalac morcosan feláll és becsukja.
Pár perc múlva ráförmed a kisverébre:
- Na, most melegebb van kint???
több mint 14 éve
- Mit csinál a TV Maci, ha leszakad a karja?- Odamegy a fiókhoz, és elővesz egy takarékszövetkezet.
több mint 14 éve
Egy milliomos srác vesz egy Porschét. Kigurul a szalonból, megy hazafele, amikor egy 60-as táblánál lefényképezik 120-al. Kiballag elé egy csinos rendőrnő és megállítja. A srác lazán lehúzza az ablakot, kinéz:
- Mennyi?
- 10.000 forint.
- Gumival, vagy gumi nélkül?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Egy újabb remek Bang Cartoon- Főszerepben: Mike Shanahan és a Redskins valamint Wade Philips és Jerry Joneshttp://www.bangcartoon.com/2010/2minute_warning.htm
több mint 14 éve
-Hogy hívják a cigány teniszezőt?-André a Gazsi.
-Hogy hívják a német agglegényt?
-Hans Regenkurt.
-Hogy hívják a holland impotenst?
-van de Log.
-Hogy hívják a francia építészt?
-de La Plafon.
-Mi számít könnyű drognak?
-Fél kiló alatt bármi.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JéBé
7 035
- Halló a játékra jelentkeznék! - Nagyszerű!!! Lenne három kérdésem, felkészült? - Igen! - Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele? - Bicikli! - Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormánya, mi az? - Autó! - Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele? - Repülő! - Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem nyert, majd legközelebb! - Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? - Természetesen! - Mi az: az utca sarkon áll és pénzért árulja magát? - Hát kurva! - Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam!
több mint 14 éve
Mit mondasz egy vérző orrú nőnek?-???
-Semmit. Már kétszer elmondtad.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://radiocafe.hu/nyissátok meg, jobbklikk, forrás megtekintése, "tej" szóra rákeres
több mint 14 éve
A medve a vasúti töltésen üvölt:pff 😂
- A lábam, a lábam!
Az arra járó nyuszika:
-De medve, hiszen nincs is lábad.Dzsokijuing
több mint 14 éve
A medve a vasúti töltésen üvölt: - A lábam, a lábam!
Az arra járó nyuszika:
-De medve, hiszen nincs is lábad.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Így bizony! Klasszikusokat csak pontosan! 😊Ez átírása egy régi dalnak, amit még édesapámék is énekeltek anno a lelátón, bosszantva a lilákat. Csak abban a szövegben olyan "jelentéktelen" focisták szerepeltek, mint Dunai, Fazekas, Bene...szerintem zsniális:Nem akarlak megbántani, de ez szerintem förtelmesen sz.r!catattack
újpesten már ég a világ, befonták a rajczi haját, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. Balajcza már későn futott, neki csak a lófasz jutott, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. A vermesnek nagy a füle, beleszart a füle-müle, zimme-zum, zimme-zum, rece-fice, bum-bum-bum. 😂Laki
Mondjuk lófasz se sok volt benne, ami azt illeti 😀Bálesz
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és megkérdezi:- Nem félsz Piroska?
- Miért félnék? Pénzem nincs, dugni meg szeretek.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Te, ezek a galambok olyanok, mint a politikusok. - Miért? - Hát mert amíg lent vannak a földön, addig a kezünkből esznek, de ahogy felkerülnek, csak szarnak a fejünkre...JayBEz nagyon betalált. A baj az, hogy nem tudom humorosan felfogni....
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Te, ezek a galambok olyanok, mint a politikusok. - Miért? - Hát mert amíg lent vannak a földön, addig a kezünkből esznek, de ahogy felkerülnek, csak szarnak a fejünkre...
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Anyu ég a karácsonyfa!- te kis butus, nem ég hanem világít!
-anya, világít a függöny!
😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
remélem még nemvolt :Se keze, se lába, mégis énekel?...Csonka András