Viccek
51 feliratkozó
több mint 14 éve
szaba
10 543
Áh, ez a kacsás ez hosszabb, és valóban jobb mondva. Az almásat még nem hallottam, de az is jóféle. 😛
több mint 14 éve
wes
29
Élőben jobban hangzik.Hülyegyereket tanítja számolni az apja.
-Kisfiam mennyi 2+2?
-Hááá nemtom.
-Jó akkor máshogy kérdezem. Ma voltam a piacon vettem 2 almát, amikor hazajöttem a boltba a Marika néninél is vettem 2 almát. Na akkor hágy almám van?
-Vettél almát????
-Kisfiam mi van a kacsának
-Szemeeee.
-Jó. És még mi van neki?
-Szemeeee.
-Máshogy kérdezem. Mi van a párnában?
-Toll.
-Na és akkor mi van a kacsának?
-Szemeeee.
több mint 14 éve
Isten ez a fickó....Ez a faszi kész.... Showder Klub - Bödőcs Tiborapeszosa legnagyobb!!!
legjobb amikor élőbe tolja, másfél óráig non-stop tolja, de kb 1 perc alatt több poént mond mint a 3 felvezető emberke előtte egy óra alatt 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Ez a faszi kész.... Showder Klub - Bödőcs Tiborapeszosa legnagyobb!!!
legjobb amikor élőbe tolja, másfél óráig non-stop tolja, de kb 1 perc alatt több poént mond mint a 3 felvezető emberke előtte egy óra alatt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.demotivalo.com/kreativ/#comments
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Egy ember bemegy a kocsmába, leül a pulthoz és azt mondja:-Adj egy whisky-t mielőtt kezdődik!
A csapos egy kicsit furcsán néz de kiadja az italt. A csávó lehúzza egyből és azt mondja:
-Adj még egyet mielőtt kezdődik!
Furcsállja a csapos, de odaadja neki. Amikor már az 10diket kéri ki ugyanígy odaszól a vendégnek:
-Rendben, de hogyan fogja mindezt kifizetni?
Mire a vendég:
- Kezdődik…
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ma reggel hallotta a kolléganőm a rádióban:kolléga nődnek üzenem 😛
Egy egér elindul világgá, egyszer csak az erdő közepén beleesik egy shake-be.
Nagy nehezen kimászik belőle, folytatja útját, ám amikor az erdő szélére ér ismét beleesik egy másik shake-be is.
Mi a tanulság?
...
Ne ess kétshakebe... 😛 😂 (nagyon beteg)davemayer
Megy a ruhat az erdõben. Találkozik a Rókával. -Szia Róka, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Rókát. Megy tovább. Találkozik a Farkassal. -Szia Farkas, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a farkast. Megy tovább. Találkozik a Medvével. -Szia Medve, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Medvét. Megy tovább. Találkozik az Emberrel. -Szia Ember, én most megeszlek. -Azt nem hiszem - mondta az ember és megette a ruhatot. Mi a tanulság??????? Nem a ruhat eszi az embert!
több mint 14 éve
ma reggel hallotta a kolléganőm a rádióban:Egy egér elindul világgá, egyszer csak az erdő közepén beleesik egy shake-be.
Nagy nehezen kimászik belőle, folytatja útját, ám amikor az erdő szélére ér ismét beleesik egy másik shake-be is.
Mi a tanulság?
...
Ne ess kétshakebe... 😛 😂 (nagyon beteg)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bemegy a skót a vendéglőbe, sorra eszi a legjobb ételeket, majd szól apincérnek:
- Főúr, kérem! Kinek kell fizetni?
A pincér magától értetődő könnyedséggel:
- Hát nekem!
- Huh! - sóhajt fel a skót megkönnyebbülve - már azt hittem, nekem!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
A körülményekhez hozzátartozik, hogy ez a duma a múltéjjel.hu-ról van 😊-Hé srác nyugodj meg egy picit, mert ott vannak a jardok! -??? te is szereted az amcsi focit? 😀Nem lenne rossz, de én a jardot csak egyes számban ismerem, akárhányan vannak. Persze én még a hetvenes-nyolcvanas években szocializálódtamvadibandi
😀kobalu91
asszem ez mindent elmond 😊
több mint 14 éve
.brk
1 890
eltema hallottam róma zh után:Hova jár a T. Kolléga?vadibandi
a kettes az jegy, a többi csak nagyképűség 😀.brk
több mint 14 éve
wes
29
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni kedvese születésnapjára , s mivel még csak rövid ideje jártak együtt , hosszas fontolgatás után úgy döntött , hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus , de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt az áruházba és segített kiválasztani a kesztyűt. A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben az eladó összekeverte a ruhadarabokat, így a húgé lett a kesztyű , a kedvesé pedig a bugyi.A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot, és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:
"Azért választottam ezt , mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni , amikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem , a hosszú gombosat választottam volna , de ő is rövidet visel , amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes , de az eladó hölgy megmutatta a sajátját , amit az elmúlt három hétben viselt , és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiédet és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék Veled , hogy én adjam Rád elsőnek, mert nem kétséges , hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed , ne felejts el egy kicsit belefújni, mert a viseléstől természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra , hányszor fogom megcsókolni az elkövetkező években.
Remélem pénteken is rajtad lesz!
Szeretettel
Ui.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani hogy kilátsszon egy kicsit a szőr." 😀
több mint 14 éve
ma hallottam róma zh után:Hova jár a T. Kolléga?
a kettes az jegy, a többi csak nagyképűség 😀.brk
több mint 14 éve
-Hé srác nyugodj meg egy picit, mert ott vannak a jardok! -??? te is szereted az amcsi focit? 😀Nem lenne rossz, de én a jardot csak egyes számban ismerem, akárhányan vannak. Persze én még a hetvenes-nyolcvanas években szocializálódtam
😀kobalu91
több mint 14 éve
-Hé srác nyugodj meg egy picit, mert ott vannak a jardok! -??? te is szereted az amcsi focit? 😀 😀
több mint 14 éve
Egy-két fárasztó, talán még nem volt...De volt.
Amerikai iskolában rajzóra:
-Jack rajzolj egy kört és egy négyzetet!
-Én csak négyzetet tudok, de Tony Curtis....
Közlegény:
- Tábornok úr! Meglepődne, ha azt mondanám, hogy én egy csodaszép színésznő vagyok?
- Meg Ryan.
Miért lett független Indonézia?
- Mert Jakarta...
-Mibül van Sylvester Stallone memóriája?
-Rambó'...Sonics
több mint 14 éve
Kori
1 169
Michael Jackson: Nem esik az le, bazzeg!Hannibal: Gyors ez az elefánt, bazzeg!
Alfred Nobel: Hogy robbanna magától Emil, bazzeg?!
Galilei: Ez forog, bazzeg!
Marie Curie: Ez világít a sötétben, bazzeg!
Jézus: Kösz fater, bazzeg!
Unatkoztam, bazzeg!
több mint 14 éve
A történelem nagy bazzegjei 😀Ez qrva nagy, bazzeg! 😀
József Attila: "Ne lökdössél, bazzeg!"
Bill Clinton: "Ez tövig bekapta, bazzeg!"
Bill Gates: "Ez lefagyott, bazzeg"
Neil Armstrong: "Én oda ki nem megyek, bazzeg!"
Teller Ede: "Ez kurvanagyot robbant, bazzeg!"
Széchenyi: "Ez kurvanagy terv, bazzeg!"
Bell: "Ez megszólalt, bazzeg!"
Amundsen: "Itt kurvahideg van, bazzeg!"
Napóleon: "Fáj a hasam, bazzeg!"
Lehel: "Ez eltört, bazzeg!"
Mátyás király: "Ez az igazság, bazzeg"
Odüszeusz: "Haza akarok menni, bazzeg!"
Noé: "Kurváraesik, bazzeg!"
Mózes: "Ez szétnyílt, bazzeg!"
Ádám: "Ez megeszi, bazzeg!"
Galilei: "És mégis mozog, bazzeg!"
Colombus: Na, ha ezt előre tudom, el sem indulok bazzeg!
Zrínyi Miklós: Vaddisznó? Szelíd ez bazzeg!
Bell: Kurvárautálok levelet írni bazzeg!
J. F. Kennedy: Mi a franc csilloghat abban az emeleti ablakban bazzeg!
Hunor: Hol ez a kurva agancsos bazzeg?
Julius Caesar: Te is, fiam, bazzeg?
Dózsa György: Hé, ez forró, bazzeg!
Jymmi: Fogadjunk, hogy vaktöltény, bazzeg!
Nixon: Sose jönnek rá, bazzeg!JayB
több mint 14 éve
JéBé
7 035
A történelem nagy bazzegjei 😀József Attila: "Ne lökdössél, bazzeg!"
Bill Clinton: "Ez tövig bekapta, bazzeg!"
Bill Gates: "Ez lefagyott, bazzeg"
Neil Armstrong: "Én oda ki nem megyek, bazzeg!"
Teller Ede: "Ez kurvanagyot robbant, bazzeg!"
Széchenyi: "Ez kurvanagy terv, bazzeg!"
Bell: "Ez megszólalt, bazzeg!"
Amundsen: "Itt kurvahideg van, bazzeg!"
Napóleon: "Fáj a hasam, bazzeg!"
Lehel: "Ez eltört, bazzeg!"
Mátyás király: "Ez az igazság, bazzeg"
Odüszeusz: "Haza akarok menni, bazzeg!"
Noé: "Kurváraesik, bazzeg!"
Mózes: "Ez szétnyílt, bazzeg!"
Ádám: "Ez megeszi, bazzeg!"
Galilei: "És mégis mozog, bazzeg!"
Colombus: Na, ha ezt előre tudom, el sem indulok bazzeg!
Zrínyi Miklós: Vaddisznó? Szelíd ez bazzeg!
Bell: Kurvárautálok levelet írni bazzeg!
J. F. Kennedy: Mi a franc csilloghat abban az emeleti ablakban bazzeg!
Hunor: Hol ez a kurva agancsos bazzeg?
Julius Caesar: Te is, fiam, bazzeg?
Dózsa György: Hé, ez forró, bazzeg!
Jymmi: Fogadjunk, hogy vaktöltény, bazzeg!
Nixon: Sose jönnek rá, bazzeg!
több mint 14 éve
Sürgősen kellett volna pár nap szabi, de tudtam, hogy a főnököm nem engedné. Sokat gondolkoztam, majd kitaláltam, hogy ha őrültnek tettetem magam, akkor talán a munkahelyi stressz miatt elküldene pár nap betegszabadságra.Ezért felkapaszkodtam a mennyezeti lámpára és elkezdtem lógni, miközben halkan zümmögtem hozzá.
A szőke kolléganőm megkérdezte:
- Hát te meg mit csinálsz?
Mondtam neki, hogy úgy csinálok, mintha villanykörte lennék, így a főnök biztos azt hiszi, hogy agyamra ment a munka és hazaküld pár napra.
Pár perc múlva bejött a főnök az irodánkba, és megkérdezte:
- Mi az ördögöt csinál ott fent?
Mondtam, hogy villanykörte vagyok.
Azt válaszolta:
- Látom, teljesen bekattant. Menjen haza, és pihenjen pár napot!
Leugrottam és elindultam kifelé. A kolléganőm felállt, és elindult velem együtt.
- Hát maga meg hova megy? - kérdezte a főnök.
- Én is hazamegyek - mondta a kolléganőm. - Nem tudok sötétben dolgozni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
http://blog.puruttya.hu/bypost/2010/10/26/Kasztrendszer_magyarorszagon 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Azt akarod, hogy a világ körülötted forogjon?HÁT AKKOR IGYÁÁÁÁL!
😂 😂