Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
A tinilány újságolja az anyjának, hogy nem jött meg neki a mensese.volt már...
A szülők felmérgesedve, zokogva, kétségbe esve kérdik lányukat, hogy melyik disznó tette ezt vele.
A lány felhívja telefonon a pasiját, beszél, majd leteszi.
Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Porsche, kiszáll egy öregedő úriember, drága, elegáns öltönyben, és belép a házba.
Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé.
- Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő.
Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két házat, tengerparti villát és 1 millió dollárt évente.
Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 1 millió dollárt évente.
Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 500.000 dollár lenne az apanázsuk.
Amennyiben a lányuk elvetélne, ...
Itt az apa kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól:
- Akkor megbaszod mégegyszer!gabtsi
de attól még kur.a jó 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A tinilány újságolja az anyjának, hogy nem jött meg neki a mensese.A szülők felmérgesedve, zokogva, kétségbe esve kérdik lányukat, hogy melyik disznó tette ezt vele.
A lány felhívja telefonon a pasiját, beszél, majd leteszi.
Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Porsche, kiszáll egy öregedő úriember, drága, elegáns öltönyben, és belép a házba.
Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé.
- Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő.
Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két házat, tengerparti villát és 1 millió dollárt évente.
Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 1 millió dollárt évente.
Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 500.000 dollár lenne az apanázsuk.
Amennyiben a lányuk elvetélne, ...
Itt az apa kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól:
- Akkor megbaszod mégegyszer!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Mit kérsz a szülinapodra, kisfiam?Ez nagyon szar 😀
- Egy fakó ebet a láncnál.
- Nem lenne jobb egy fényes?
- Nem, fakót akarok!
- De kisfiam, sokkal szebb egy FÉNYES EB A LÁNCNÁL, AKARD!
hm....EaRl
több mint 13 éve
Mit kérsz a szülinapodra, kisfiam?- Egy fakó ebet a láncnál.
- Nem lenne jobb egy fényes?
- Nem, fakót akarok!
- De kisfiam, sokkal szebb egy FÉNYES EB A LÁNCNÁL, AKARD!
hm....
több mint 13 éve
Sebii
3 526
A gépemről tettem fel, nem tudtam, h volt. 😐
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sebii a Noés már fél éves 😀
több mint 13 éve
ha volt már, akkor sry :-Mi a közös a parkoló és a nők között?
-???
-Minden normális foglalt, a többi vagy fizetős vagy mozgássérült! 😂
több mint 13 éve
FB-os, de szerintem adja 😊 nem is a vicc miatt, hanem mert rohadtul igaz... 😊Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.. A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható: - Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg. - 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak - Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következo szintre. - Elozo emeletre visszamenni nem lehet Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának. Az elso emelet ajtaján a következo felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következo emeletet. A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy. A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképuek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy. Negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesenjóképuek és segítenek a házimunkában" Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti hogy továbbmenjen. Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképuek, segítenek a házimunkában és romantikusak!" Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillantban megtorpan és felmegy a hatodikra. Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást. Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt. Az elso emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet. A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük idonként elmegy sörözni a cimbikkel. A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Attól függ, barátnővel/feleséggel a fedélzeten viszont záróvonalon, sínen, mindenhol kötelező 😀http://www.demotivalo.com/buzi-teszt-kresz/ 😂VrijbloedNEEEEEM! 😀catattack
több mint 13 éve
http://www.demotivalo.com/buzi-teszt-kresz/ 😂
több mint 13 éve
kép bal oldalán a háttal álló nő farát.szabaSzerintem inkább a nigát 😛
több mint 13 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
szaba
10 543
kép bal oldalán a háttal álló nő farát.
több mint 13 éve
Ezezn mit kell láni?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez nagyon nagy! 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂VrijbloedEzen behaltam:én ezen röhögtem óriásit 😀
http://www.demotivalo.com/wp-content/uploads/2010/12/demot_machu.jpgDelete
Farky
😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez nagyon nagy! 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂Ezen behaltam:én ezen röhögtem óriásit 😀
Farky
több mint 13 éve
Ezen behaltam:én ezen röhögtem óriásit 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ezen behaltam:http://www.demotivalo.com/wp-content/uploads/2010/12/demot_machu.jpg
több mint 13 éve
A 8 leggyakrabban alkalmazott közlekesédi szabály:1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége.
2. Nyúlszőrkalapban a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h.
3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék.
4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben.
5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva.
6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz.
7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák.
8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ez mekkora: http://www.bangcartoon.com/2010/horse_apples.htm
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nők:Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdi hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak:
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdi hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.A felesége felhívta 10 legjobb barátját, 8-án igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.