Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
2 éves adás. Csávó elég zorall amúgy. 😊Tesztelték rajta is azt, hogy szirupban úszni lehet-e olyan gyorsan mint vízben. Egyébként sajnos ez is elég gyenge rész volt, mint az újabbak nagy része. De ez már végképp off itt.SchleckNathan Adrian az Állítólagban. 😀Schleckmi történt vele?Höri
több mint 13 éve
Tesztelték rajta is azt, hogy szirupban úszni lehet-e olyan gyorsan mint vízben. Egyébként sajnos ez is elég gyenge rész volt, mint az újabbak nagy része. De ez már végképp off itt.Nathan Adrian az Állítólagban. 😀Schleckmi történt vele?Höri
több mint 13 éve
szaba
10 546
Kb. inkább melyik része nem az. Főleg az, hogy mennyi bázis van országszerte támogatva. Kérdem én, na mennyi? Ugyanúgy 2, Jövő SC, Kőbánya SC. Az egyik Széchy hagyatéka, a másik a Spartacus utódja. Megreked az összes pénz fenn, a 148. Kőbányás edző is a Wesselényi program támogátásából él, miközben világranglista top10-20 úszóktól megvonják ugyanezt, kamu indokokkal.http://www.origo.hu/sport/egyeb/uszas/20110225-interju-kiss-laszloval-az-uszok-szovetsegi-kapitanyaval.htmlPontosan melyik részéére gondolsz? Egyébként számomra az egyetlen szimpatikus dolog a szövetségi kapitányban a neve. 😊F.Schleck
Undorító képmutatás...szaba
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/sport/egyeb/uszas/20110225-interju-kiss-laszloval-az-uszok-szovetsegi-kapitanyaval.htmlPontosan melyik részéére gondolsz? Egyébként számomra az egyetlen szimpatikus dolog a szövetségi kapitányban a neve. 😊
Undorító képmutatás...szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
http://www.origo.hu/sport/egyeb/uszas/20110225-interju-kiss-laszloval-az-uszok-szovetsegi-kapitanyaval.htmlUndorító képmutatás...
több mint 13 éve
Thorpe visszatér :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Schleck, kicsit kezdesz átmenni hardcore fanatikba azért 😛 Kell a száma? 😀szabaKöszi, de most nem kell. 😀 Egyelőre (kopp-kopp) nem alakul rosszul a másik projekt. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 546
Schleck, kicsit kezdesz átmenni hardcore fanatikba azért 😛 Kell a száma? 😀
több mint 13 éve
Mondjuk most én is meglepődtem magamon, de majd holnap sok minden eldől. 😊de legalább helyesen kezeled azt, hogy "A" lány projekt nem valósult megszurkolok nekedMost felmerült egy másik projekt, szóval egyelőre ez kimarad. Meg facebookon sem kellett volna bejelölnöm, elég butácskának tűnik. 😊F.Schleck
mi a következő lépés?Höri
különben sem párkapcsolat, hanem pár kapcsolat kellkonqueror
Hogy ne legyek off: http://uszovilag.hu/hatter/1732-kiss-laszlo-az-ev-kapitanya Köszönöm, köszönöm! 😀
több mint 13 éve
de legalább helyesen kezeled azt, hogy "A" lány projekt nem valósult megMost felmerült egy másik projekt, szóval egyelőre ez kimarad. Meg facebookon sem kellett volna bejelölnöm, elég butácskának tűnik. 😊F.SchleckTeljesen idevaló hír. Kapás Bogi a facebook szerint egyedülálló lett. 😀F.Schleckszurkolok neked
különben sem párkapcsolat, hanem pár kapcsolat kell
több mint 13 éve
" akkor mehet a hármas "Most felmerült egy másik projekt, szóval egyelőre ez kimarad. Meg facebookon sem kellett volna bejelölnöm, elég butácskának tűnik. 😊F.SchleckTeljesen idevaló hír. Kapás Bogi a facebook szerint egyedülálló lett. 😀F.Schleckszurkolok neked
több mint 13 éve
Most felmerült egy másik projekt, szóval egyelőre ez kimarad. Meg facebookon sem kellett volna bejelölnöm, elég butácskának tűnik. 😊Teljesen idevaló hír. Kapás Bogi a facebook szerint egyedülálló lett. 😀F.Schleckszurkolok neked
több mint 13 éve
valahogy éreztem abból, hogy a vizes topikban merül föl a neve...egy hozzáfűznivalóm van:nem kézilabdázó.Höri
az meg ki? 😀konqueror
több mint 13 éve
Teljesen idevaló hír. Kapás Bogi a facebook szerint egyedülálló lett. 😀F.Schleckszurkolok neked
mi a következő lépés?
több mint 13 éve
Teljesen idevaló hír. Kapás Bogi a facebook szerint egyedülálló lett. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
Lol, kicsiGyurta harmadik 😀RajnaElég zorall volt Gege 😛 Legalább lesz pénze, még úgyis lóg egy fülhallgatóval 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
Chad Le Clost Biczó még megverte nyáron, most meg rövidpályás világbajnok. 😛 Wu Peng rulz. 😀
több mint 13 éve
Cseh Laci a legjobb idővel került be a 200 pillangó döntőjébe.Én sem tudok. Pont a vonaton leszek közben. És az eurosport nem nagyon szereti ismételni az úszást sajnos...
Evelyn pedig 6. idővel megy a 200 gyors döntőbe.
Sajna a mai döntőket nem tudom nézni 😕Höri
több mint 13 éve
Cseh Laci a legjobb idővel került be a 200 pillangó döntőjébe.Evelyn pedig 6. idővel megy a 200 gyors döntőbe.
Sajna a mai döntőket nem tudom nézni 😕