Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Bocs, a 200-ra értettem, aszittem egyértelmű 😊Megnéztem, Lochte 3. 50 m-e 200-on a legjobb nemelső (nem rajttal, hanem fordulóval úszott) 50 m volt az egész versenyen. Brutális...szabaMennyire a versenyen? A 4*100-on sem volt jobb?Schleck
több mint 13 éve
Megnéztem, Lochte 3. 50 m-e 200-on a legjobb nemelső (nem rajttal, hanem fordulóval úszott) 50 m volt az egész versenyen. Brutális...szabaMennyire a versenyen? A 4*100-on sem volt jobb?
több mint 13 éve
Megnéztem, Lochte 3. 50 m-e 200-on a legjobb nemelső (nem rajttal, hanem fordulóval úszott) 50 m volt az egész versenyen. Brutális...
több mint 13 éve
Jaja legyen így. Én nem vagyok elégedetlen.Takács nyeri az 50 gyét, Bernek a 200 hátat és máris elégedett lesz Bazza. 😛szabaFiúk sem villognak, vagy megint csak az előzetes elvárás volt a túlzó!?BazzaniGyurta jó formában van. Kis Gergő is nagyon király volt ma reggel. Cseh formája most már tényleg kérdéses nekem, de azért ez nem általánosítható. Vagy kitől vártál még többet?Schleck

több mint 13 éve
Igazából nem vagyok annyira benne a dolgokban,de az NSben olvastam róla,hogy érmeket várnak a fiúktól. Persze még bármi lehet,de egyeőre nem erre utalnak a jelek.Gyurta jó formában van. Kis Gergő is nagyon király volt ma reggel. Cseh formája most már tényleg kérdéses nekem, de azért ez nem általánosítható. Vagy kitől vártál még többet?SchleckHuh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckFiúk sem villognak, vagy megint csak az előzetes elvárás volt a túlzó!?Bazzani
De mondom én teljesen laikus vagyok ebben.

több mint 13 éve
Takács nyeri az 50 gyét, Bernek a 200 hátat és máris elégedett lesz Bazza. 😛Gyurta jó formában van. Kis Gergő is nagyon király volt ma reggel. Cseh formája most már tényleg kérdéses nekem, de azért ez nem általánosítható. Vagy kitől vártál még többet?SchleckHuh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckFiúk sem villognak, vagy megint csak az előzetes elvárás volt a túlzó!?Bazzani
több mint 13 éve
Gyurta jó formában van. Kis Gergő is nagyon király volt ma reggel. Cseh formája most már tényleg kérdéses nekem, de azért ez nem általánosítható. Vagy kitől vártál még többet?Huh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckFiúk sem villognak, vagy megint csak az előzetes elvárás volt a túlzó!?Bazzani
több mint 13 éve
Huh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckFiúk sem villognak, vagy megint csak az előzetes elvárás volt a túlzó!?

több mint 13 éve
Szegény Biczonak milyen rövid karjai vannak...
több mint 13 éve
de idegesítenek ezek a kínaiak...HurkaEngem Cseh Laci formája jobban idegesít. Annyira egyáltalán nem durván jöttek meg a kínaiak, mint várták páran már Pekingben.
több mint 13 éve
de idegesítenek ezek a kínaiak...
több mint 13 éve
Huh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckReálisan nézve ebben semmi meglepő nincs azért.
több mint 13 éve
Szenzáciohajhászás. Ennyi...Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.szabaLochte hihetetlen erősnek tűnt nekem. Szerintem ha más taktikával megy Phelps, akkor is max csak szorosabb lett volna.
De ilyen címeket és cikkeket mégis minek? :/ http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/07/26/biczo_megmutatta_miert_felhet_tole_phelps/?rnd=533Schleck
több mint 13 éve
Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.szabaLochte hihetetlen erősnek tűnt nekem. Szerintem ha más taktikával megy Phelps, akkor is max csak szorosabb lett volna.
De ilyen címeket és cikkeket mégis minek? :/ http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/07/26/biczo_megmutatta_miert_felhet_tole_phelps/?rnd=533
több mint 13 éve
Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.
több mint 13 éve
Megjött Gábor a 200 gy döntőre, érzi hogy most ez lesz A verseny. 😛
több mint 13 éve
200-on én nagy versenyt várok. Sztem Phelps nyeri, de Lochte is nagyon erős, azonban Phelpstől holnap várok egy nagy durrantást. Cielo undoírtó brazil csicska a műsírással együtt...
több mint 13 éve
Az megvan amúgy, hogy Hosszú mögött a második európai versenyző ki lett? 😀 Őt is megáldotta a sors rendesen ezzel a tinihülyeséggel 😀Wyatt😀
Szegényről képet keresni sem egyszerű a google-lel. 😀
Holnap a 200-on pedig hardcore Park szurkolóvá fogok változni, van egy olyan érzésem. 😊
több mint 13 éve
1 váltó és 1 selejtező/elődöntő alapján én nem nézem ki Phelps-ből, hogy lenyomja Lochte-t, de lehet jön majd csapatutasítás rádión 😀Gyurta megint jó volt, Katinkának meg olyan szinten nem volt kedve nyilatkozni, hogy én már elmenekültem volna a kérdező srác helyében 😀

több mint 13 éve
Az megvan amúgy, hogy Hosszú mögött a második európai versenyző ki lett? 😀 Őt is megáldotta a sors rendesen ezzel a tinihülyeséggel 😀

több mint 13 éve
mi ez a Filho ügy?braxa88Megbukott vízhajtóval. (Ugyanezért kapásból eltiltották a kerékpáros Kolobnevet amúgy.) De kimagyarázták az ügyvédei, hogy ez az orvos hibája volt, mert rossz gyógyszert írt fel, meg amúgy is gyártási hibás volt az és csak ezért került a szervezetébe a tiltott anyag. És a CAS végül felmentette és még semmilyen eredményét sem vette el.
Ezt vesd össze mondjuk azzal, hogy Szepesi Nikit miért tiltották el:
http://www.uszovilag.hu/hatter/1269-kizarolag-szepesi-nikolett-a-felels-a-szoevetseg-szerint
http://www.origo.hu/sport/egyeb/uszas/20110117-szepesi-nikolett-ismet-visszavonul.html
több mint 13 éve
mi ez a Filho ügy?