Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
Szegény Biczonak milyen rövid karjai vannak...
több mint 13 éve
de idegesítenek ezek a kínaiak...HurkaEngem Cseh Laci formája jobban idegesít. Annyira egyáltalán nem durván jöttek meg a kínaiak, mint várták páran már Pekingben.
több mint 13 éve
de idegesítenek ezek a kínaiak...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Huh, a lányok eddig nem nagyon alkottak ezen a vébén..SchleckReálisan nézve ebben semmi meglepő nincs azért.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Szenzáciohajhászás. Ennyi...Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.szabaLochte hihetetlen erősnek tűnt nekem. Szerintem ha más taktikával megy Phelps, akkor is max csak szorosabb lett volna.
De ilyen címeket és cikkeket mégis minek? :/ http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/07/26/biczo_megmutatta_miert_felhet_tole_phelps/?rnd=533Schleck
több mint 13 éve
Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.szabaLochte hihetetlen erősnek tűnt nekem. Szerintem ha más taktikával megy Phelps, akkor is max csak szorosabb lett volna.
De ilyen címeket és cikkeket mégis minek? :/ http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/07/26/biczo_megmutatta_miert_felhet_tole_phelps/?rnd=533
több mint 13 éve
szaba
10 546
Sztem ezt elnézték Phelpsék. Ilyen taktikát kitalálni... Ellenben Lochte tökéletes versenyzést hozott, le a kalappal.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Megjött Gábor a 200 gy döntőre, érzi hogy most ez lesz A verseny. 😛
több mint 13 éve
szaba
10 546
200-on én nagy versenyt várok. Sztem Phelps nyeri, de Lochte is nagyon erős, azonban Phelpstől holnap várok egy nagy durrantást. Cielo undoírtó brazil csicska a műsírással együtt...
több mint 13 éve
Az megvan amúgy, hogy Hosszú mögött a második európai versenyző ki lett? 😀 Őt is megáldotta a sors rendesen ezzel a tinihülyeséggel 😀Wyatt😀
Szegényről képet keresni sem egyszerű a google-lel. 😀
Holnap a 200-on pedig hardcore Park szurkolóvá fogok változni, van egy olyan érzésem. 😊
több mint 13 éve
1 váltó és 1 selejtező/elődöntő alapján én nem nézem ki Phelps-ből, hogy lenyomja Lochte-t, de lehet jön majd csapatutasítás rádión 😀Gyurta megint jó volt, Katinkának meg olyan szinten nem volt kedve nyilatkozni, hogy én már elmenekültem volna a kérdező srác helyében 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Az megvan amúgy, hogy Hosszú mögött a második európai versenyző ki lett? 😀 Őt is megáldotta a sors rendesen ezzel a tinihülyeséggel 😀
több mint 13 éve
mi ez a Filho ügy?braxa88Megbukott vízhajtóval. (Ugyanezért kapásból eltiltották a kerékpáros Kolobnevet amúgy.) De kimagyarázták az ügyvédei, hogy ez az orvos hibája volt, mert rossz gyógyszert írt fel, meg amúgy is gyártási hibás volt az és csak ezért került a szervezetébe a tiltott anyag. És a CAS végül felmentette és még semmilyen eredményét sem vette el.
Ezt vesd össze mondjuk azzal, hogy Szepesi Nikit miért tiltották el:
http://www.uszovilag.hu/hatter/1269-kizarolag-szepesi-nikolett-a-felels-a-szoevetseg-szerint
http://www.origo.hu/sport/egyeb/uszas/20110117-szepesi-nikolett-ismet-visszavonul.html
több mint 13 éve
braxa88
12 534
mi ez a Filho ügy?
több mint 13 éve
szaba
10 546
Mondjuk így utolag elég gyanús, hogy teljes dresz volt rajta, aztán gyakorlatilag 300 m-t stílusbol úszott le 400-on, majd az utcso 100-on szétszivattyúzta a mezőnyt. Mind1, én szkeptikus vagyok, egyrészt már benne van a korban, másrészt gyors annyira sose volt, hogy egy 100-on odaérjen igazán a legjobbak közé.Hát én azért remélem, hogy felküzdi magát arra az alázós szintre, ahol volt 😊WyattJaaaaaaj szegény felpsz... jaaaaaaaj szegény felpsz 😀 😀 😀WyattAmúgy elég nagy időt jött ő is, más kérdés, hogy Magnussen vmit komoly betegséggel kűzdhet...
Thorpe be se fog férni szinte ebbe a 4-esbe...szaba
Phelpstől én most a 200 gyorsot várom, sztem azon durranthat egy nagyot.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát én azért remélem, hogy felküzdi magát arra az alázós szintre, ahol volt 😊Jaaaaaaj szegény felpsz... jaaaaaaaj szegény felpsz 😀 😀 😀WyattAmúgy elég nagy időt jött ő is, más kérdés, hogy Magnussen vmit komoly betegséggel kűzdhet...
Thorpe be se fog férni szinte ebbe a 4-esbe...szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
Jaaaaaaj szegény felpsz... jaaaaaaaj szegény felpsz 😀 😀 😀WyattAmúgy elég nagy időt jött ő is, más kérdés, hogy Magnussen vmit komoly betegséggel kűzdhet...
Thorpe be se fog férni szinte ebbe a 4-esbe...
több mint 13 éve
kb azt, hogy ennél az időnél nem nagyon lesz jobb, márpedig a 7. helyen jutott döntőbe.HöriÉrtem. Reméljük 400-on majd jobb lesz, pedig kellene tőle a jó eredmény, mert a női csapatból mástól nem tudok elképzelni dobogót.
több mint 13 éve
kb azt, hogy ennél az időnél nem nagyon lesz jobb, márpedig a 7. helyen jutott döntőbe.
több mint 13 éve
szegény lyányoknak ez nem jött össze.Mit mondott? Eurosporton néztem és ott nem mutatták természetesen. A fantasztikus Dara Esztert mondjuk nem nagyon értem miért kell mindig kivinni.
a Katka interjú nem volt túl bíztató.
Gyurtától szép munka a döntő.Höri
több mint 13 éve
szegény lyányoknak ez nem jött össze.a Katka interjú nem volt túl bíztató.
Gyurtától szép munka a döntő.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Franciák a régiek. Bernard megint kapott vagy egy másodpercet Magnussentől. 😂És jövőre már a Torpedó lesz az uccsó ember 😊)
Kurva jó volt az ausztrál váltó, nagyon örültem nekik.Schleck