Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
Ez a Lochte már fájdalmasan pofátlan 😀
több mint 13 éve
Gratulálok a görög bírónak, hogy életben tartotta 2 negyeden át a szerbeket :mad:tényleg nyomták a szerbeket a bírók!
Hihetetlen, hogy milyen mélyről tudnak visszajönni és rajtunk meg kijön a szokásos magyar "betegség"
Nem baj, ha ez a vereség kell az londoni olimpiai aranyért akkor legyen így!
Azért szép volt Fiúk az eddigi teljesítményért le a kalappal!
Hajrá Magyarok!!
Grat Lacinak is a bronzért!Bruschi85
végig a meccsen és hosszabbításban is többet voltak előnyben asszem..
de még ez is belefért volna ha + 4-nél nem lőnek néhány potyaszagút távolról...
több mint 13 éve
szaba
10 546
Aszittem, hogy Tomita csak sunnyog, de most elég szar volt. Daninak az ezüst kötelező, az arany bravúr sztem.Kitajima nagyon erős. Lefürödte az utolsó 50-et kb.szabaLegalább a másik japán nem lesz ott. Egyébként ma eddig mindenki szépen hozza magát. Ha kicsit gonosz lennék, meg lehetne jegyezni, hogy látszik, hogy nem úszott eddig senki a Verrasztó teamből.Schleck
több mint 13 éve
Kitajima nagyon erős. Lefürödte az utolsó 50-et kb.szabaLegalább a másik japán nem lesz ott. Egyébként ma eddig mindenki szépen hozza magát. Ha kicsit gonosz lennék, meg lehetne jegyezni, hogy látszik, hogy nem úszott eddig senki a Verrasztó teamből.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Kitajima nagyon erős. Lefürödte az utolsó 50-et kb.
több mint 13 éve
Grat. Lacinak. Lemaradtam róla. Nekem csak az eredményhírdetés maradt.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Magnussen fullra a hoogenbandi vonalat hozza azzal, hogy a mezőnyből képes nyerni a 100-at.
több mint 13 éve
Gratulálok a görög bírónak, hogy életben tartotta 2 negyeden át a szerbeket :mad: Hihetetlen, hogy milyen mélyről tudnak visszajönni és rajtunk meg kijön a szokásos magyar "betegség"
Nem baj, ha ez a vereség kell az londoni olimpiai aranyért akkor legyen így!
Azért szép volt Fiúk az eddigi teljesítményért le a kalappal!
Hajrá Magyarok!!
Grat Lacinak is a bronzért!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
szaba
10 546
Messze nem, mondjuk annyival jobb Phelpsnél, amennyivel elverte. Ennyit jelent, hogy kiben milyen tartalékok vannak. Lochte 2005-ig csak hátúszó volt, teljesen más felkészülést csinált, utána váltott vegyesre, és gyorsra. Nyilván egy 200 pillangós Phelps, aki 16 évesen vb-t nyert már, kicsit jobban el van "kopva".Ez volt a vébé eddigi legjobb versenye, nem kérdés. WR meg a kandírozott cseresznye a tejszínhabon.szabaBasszus, én már nem is nagyon figyeltem Lacit az utolsó 50-en, csak a végén láttam, hogy jött mint az állat. 😀
Lochte pedig nem normális formában van, jelenleg szerintem messze a világ legjobb úszója.Schleck
több mint 13 éve
Ez volt a vébé eddigi legjobb versenye, nem kérdés. WR meg a kandírozott cseresznye a tejszínhabon.szabaBasszus, én már nem is nagyon figyeltem Lacit az utolsó 50-en, csak a végén láttam, hogy jött mint az állat. 😀
Lochte pedig nem normális formában van, jelenleg szerintem messze a világ legjobb úszója.
több mint 13 éve
Pont ettől féltem. Elején, hogy elhúztunk mondom csak nehogy elhiggyük magunkról mert ezek a szerbek nem adják fel.Az utolsó negyedben meg a hosszabításban összesen lőttünk két gólt. Kevés.
Na mindegy. Ez van.
több mint 13 éve
szaba
10 546
Ez volt a vébé eddigi legjobb versenye, nem kérdés. WR meg a kandírozott cseresznye a tejszínhabon.
több mint 13 éve
innen kikapni
több mint 13 éve
Most vagy soha!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
exploreren jött be nekem és most kezdőik a hosszabításaz a baj hogy nem adják, ezért gondoltam rákérdezek, hátha. Ilyen meccset nem adni... Munkahelyen nem jön be az M1 online :mad:davemayervan rádió ami adja a mostani meccset?davemayerTalán Petőfi, ők szoktak Sanghajból jelentkezni.szaba
több mint 13 éve
az a baj hogy nem adják, ezért gondoltam rákérdezek, hátha. Ilyen meccset nem adni... Munkahelyen nem jön be az M1 online :mad:van rádió ami adja a mostani meccset?davemayerTalán Petőfi, ők szoktak Sanghajból jelentkezni.szaba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
szaba
10 546
van rádió ami adja a mostani meccset?davemayerTalán Petőfi, ők szoktak Sanghajból jelentkezni.
több mint 13 éve
van rádió ami adja a mostani meccset?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
szaba
10 546
Gergő utolsó 100 m-e 54.15, utolsó 50 m 26.64. 😀 Beteg állat, Lochte 'híres' 3. 50-e lett 200 gyorson 26.29...
több mint 13 éve
Világbajnok a dagi. 😀Schleck"Termetét meghazudtolva úszott" 😀
több mint 13 éve
Cseh Laci legalább pozitív meglepetés volt. Bevallom, nem hittem reggel Szabó Gábornak, hogy eltaktikázta. De szerencsére igaza volt, és azért van benne erő még mindig. 😊
több mint 13 éve
Így is kell, végre! 😊 :cool: