Fórum találkozók
2 feliratkozó
12 napja
Ha iden a Committee nem csesz ki az NDvel akkor megprobalok en is megerkezni. Warr ajanlotta nekem, de annyira felcseszett a dontes, hogy NCAA meccsnezesre nem voltam hajlando.termeszetesen megprobalok tromfolni, es kocsival erkezni en is. Maltarol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
23 napja
Na, a következőre próbálok nem lebetegedni, hamár ezt konkrétan a számba sikerült szervezni (mai állapotomba le is mentem volna).
Poloska vagyok.
23 napja
Ez nagyszerűen sikerült, szakértő kollégák 😊Egyetértek ☺️
Folytatása következik!
Dzsokijuing
Hatalmas szaktudás és tapasztalat volt jelen az asztalnál, meglehetősen kibicnek éreztem magam köztetek 😄
Dancogo-nak külön kalapemelés, hogy Pécsről eljött.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
Ez nagyszerűen sikerült, szakértő kollégák 😊Folytatása következik!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
No én itt vagyok. Hol adják a meccset, csak netes cucc?

24 napja
kicsit kések, de már úton!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
24 napja
Hát mivel a Rose Bowlt így biztos nem tudjuk végignézni ott, én is igyekszem odaérni már az Orange elejére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Nekem doubtful az esti státuszom, nem javultam annyit, hogy be merjem vállalni.De ha éjfélkor bezár a hely és kiraknak, nálad nézzük a meccs végét!
zacknorb

24 napja
Na bejött ez a 10%, ha valaki tanácstalanul néz körbe Texas A&M pulcsiban, az én leszekNekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház isPécsről 😮
dancogo
Riszpekt!
Dzsokijuing
24 napja
Nekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház isPécsről 😮
dancogo
Riszpekt!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Nekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház is
24 napja
Nekem doubtful az esti státuszom, nem javultam annyit, hogy be merjem vállalni.
Poloska vagyok.
24 napja
Akkor én iszom helyettetek is 😊Tőlem nagyon messze van, így én biztos kocsival megyekSzuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing
Alkoholizálni mennyire óhajt a tisztelt társaság? Mert ha mindenki csak kólázik, akkor kocsival megyek.
warr_b
r.baggio
Még egy kollégámat beszerveztem, szóval külsősöket hozni is ér. Eb. ért a sporthoz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
24 napja
Sajnos lebetegedtem, nem vszínű, hogy rendbe jövök estére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
25 napja
Tőlem nagyon messze van, így én biztos kocsival megyekSzuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing
Alkoholizálni mennyire óhajt a tisztelt társaság? Mert ha mindenki csak kólázik, akkor kocsival megyek.
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing

25 napja
Én doubtful vagyok, holnap is meló kb 3ig. Holnap reggel még adok egy végső státuszt
25 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Státuszom probable.
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
25 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Warr_b, Empty, dancogo?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
25 napja
én az orange bowl-ra tudok jönni, de a rose-t már itthonról nézném, sajnos másnap korán kell kelni
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
25 napja
én sajnos fél12-ig dolgozom, utána meg inkább otthonról követem az eseményeket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Én megyek, megpróbálok már az Orange Bowl második félidejére ott lenniSztem realisztikusabb, ha bevállaljuk az Orange-ot, aztán majd meglátjuk.
Viszont hol nézzük a Rose Bowl második felét? :o
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
Visszaigazolták a foglalást 😊Elküldtem a foglalást ide: torpekavezo.hu/Akár hatvanan is, sőt, még elég korrekt pizza is van, vagy csülök, ha megrendelitek előre.Ez a Törpe jónak tűnik, főleg, hogy hozzád közel van, de beférünk hatan?Jégkertet fix láttam, hogy van. Meg itt felém a TörpeHova mehetnénk?Stiflerek zárva, Winners és Kandalló zárva, talán a 4es6os a Wesselényinél.Amúgy az Orange Bowlra lenne még helyszín.
Dzsokijuing
Bár nekem státuszom változott questionablere, mert belázasodtam
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Amúgy jobbulást 😊
Dzsokijuing
zacknorb
Január 1. 5+ fő, 18 óra.
Ha visszajeleznek, írok!
Dzsokijuing
Dobtok ide egy üzit, aki jön?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
26 napja
Elküldtem a foglalást ide: torpekavezo.hu/Akár hatvanan is, sőt, még elég korrekt pizza is van, vagy csülök, ha megrendelitek előre.Ez a Törpe jónak tűnik, főleg, hogy hozzád közel van, de beférünk hatan?Jégkertet fix láttam, hogy van. Meg itt felém a TörpeHova mehetnénk?Stiflerek zárva, Winners és Kandalló zárva, talán a 4es6os a Wesselényinél.Amúgy az Orange Bowlra lenne még helyszín.
Dzsokijuing
Bár nekem státuszom változott questionablere, mert belázasodtam
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Amúgy jobbulást 😊
Dzsokijuing
zacknorb
Január 1. 5+ fő, 18 óra.
Ha visszajeleznek, írok!
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.