Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
chad revis 15
az eger-dunaújvárosról valaki tudna mondani többet ? 😮Boti#63
eger nagyon szépen játszott, dunaúj futott
ha nincs ekkora szél az eger simán nyer, szerintem
meg a bírók se ismerik a szabályokat, vagy csak nem akartak 1-2 dolgot észrevenni

Eger Heroes #50
JB Wolverines #51
Manchester Titans #15
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
van itt azért pár okos, aki bazinagy info hiányból(és)vagy csupacsupajóindulatból hatalmas butaságokat hord összethebeke
szerintem mindenkinek jót tenne, ha felvilágosítanál minket 😊

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 550 — Steelers fan
van itt azért pár okos, aki bazinagy info hiányból(és)vagy csupacsupajóindulatból hatalmas butaságokat hord össze
több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szerintem a Tigers II. nem a Nyiregynek kell, hanem az exSteelers-eseknek. Nem véletlen, hogy a meccseiket Miskolcon játszák. Még azt is feltételezem, hogy más esetben a Tigers esetleg nem is indított volna Div.II-es csapatot.

Azt sem tudom, hogy a Tigersnél kik hagyták abba, de nem biztos, hogy az ukránok-magyarok csere a magyar amerikai foci kárára lenne. (Megjegyzem Jordan nélkül a Tigers kevés lesz/lenne.)

A meccsről annyit, hogy a tavalyi Steelers ennél sokkal jobban játszott. (Ha együtt marad, Div.I bajnoknak vártam volna őket.) Ehhez képest nyíregyiekkel kiegészülve gyengébb játékot produkáltak. :rolleyes: Mindkét (off., def.) fal gyengébbnek tűnt a Cowboys-énál. Ehhez képest a def. még elég szépen tartotta magát. (Gratula nekik!) (A szeles időben hiányzott az offens-ből pl. egy Imricskó kvalitású futó.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM
Renegades-Cowboys 0-24arcsike
nagy szél, szar pálya. meg is látszott a játékon, rengeteg hiba mindkét oldalon, unalmas, egysíkú játék, sajnos nem az ilyen meccsekkel lehet megtartani az új nézőket (pedig most elég sok volt)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
ancsika 73 — vendég
East Renegades....
Milyen szép ez....
Jött a miskolci gárda, aztán a Tigers addigi elkapói el lettek felejtve. Nem véletlenül hagyták abba jópáran Nyíregyházán a focit. A Miskolcnak sok minden nem jött össze tavaly, és a Nyíregyháza hátán belovagolni a nemzetközi porondra könnyebb. Arra még nem jöttem rá, hogy ebben a Tigersnek mi az üzlet!!?? Volt egy kb 60 fős magyar és egy kb. 15 fős ukrán játékoskeretük... Minek a Renegades, és egyáltalán mi az a Renegades? (Jaj tudom, olvastam a honlapjukat... A 3.-ok... Csak a 3.-ok 😀 ) De ha ilyen kemény és bő a keret, hogy sikerült a 30 fős Cowboys kerettől kikapni szerzett pont nélkül??... Mindegy, ez most biztos ki fogja vágni a biztosítékot egy-két embernél, de igazából nem érdekel, mert jogos felvetés. Üdv mindenkinek... GO RENEGADES, vagy TIGERS II, vagy ami....

U.I.:
Kedves Tigers/Renegades #76! Miért fáj neked, hogy a Cowboys az első keretével állt ki, amikor te magad is azt írod, hogy 3 bajnokság (Div. 2, HFL, CEI - gondolom) vár rád... Akkor te pontosan az első, vagy a második kerethez tartozol a csapatodban? Érted a mögöttes kérdést is remélem...
több mint 14 éve
Boti#63 69
az eger-dunaújvárosról valaki tudna mondani többet ? 😮
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Köszönjük Cowboys-éknak a mérkőzést, a végeredmény 0-24 oda. Most jobbak voltak, finoman jelezném a többi Div II.es csapatnak, hogy Cowboys2 = Cowboys.
Igyekszünk korrigálni a hibáinkat, a sporikat nem minősítjük, mert legközelebb is kellenek.

A névválasztás meg mindenkinek a szuverén joga, asszem. Bár van kis kavar az átmenet miatt, DE G.I.Y.F., ha nagyon kíváncsi megtudhatja.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Cowboys2 vs. Tigers2 végeredményét tudja valaki? és holnap lesz a Gladiators vs. Eagles ugye?jjncaa
Meg aki nem rest az pár kommenttel feljebb is megtalálhatta volna...arcsike
még szoknom kell, hogy a Tigers2-t East Renegades-nek hívjátok...
azt hittem valami felkészülési meccs volt a Cowboys első számú csapatávaljjncaa
ők nevezték el így magukat 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
arcsike 100
Mi nem, ők hívják úgy magukat 😉
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 185 — no es importante
Cowboys2 vs. Tigers2 végeredményét tudja valaki? és holnap lesz a Gladiators vs. Eagles ugye?jjncaa
Meg aki nem rest az pár kommenttel feljebb is megtalálhatta volna...arcsike
még szoknom kell, hogy a Tigers2-t East Renegades-nek hívjátok...
azt hittem valami felkészülési meccs volt a Cowboys első számú csapatával

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
arcsike 100
Meg aki nem rest az pár kommenttel feljebb is megtalálhatta volna...
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
A Cowboys facebook oldaláról:

East Renegades - Budapest Cowboys: 0-24
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 185 — no es importante
Cowboys2 vs. Tigers2 végeredményét tudja valaki? és holnap lesz a Gladiators vs. Eagles ugye?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
VT 123
Heroes - Gorillaz 20 - 21Bruce
uhhh.... ez csak engem lepett meg? 😮Ricsi56
Nem, szerintem a Gorillákat is meglepte 😊
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
uhhh.... ez csak engem lepett meg? 😮

Crushers #12
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Crushers vs. Wildfires 24 - 6

Crushers #12
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Ha igazán ütős felpörgető számot szeretnél, akkor szerintem ez a te zenéd:
http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4kisdani
Én is Nyan-ra is szavaztam, de sajnos az új mezek is navy kékek lettek, nem pinkiminkik. 😕
Pedig akkor lehetne 2 opciónk is. Nyan Cat, vagy névváltoztatás Egerszeg Ponysra, és lehetett volna a bevonulónk a Robot Unicorn Attack játékból ez a nóta http://www.youtube.com/watch?v=eSMeUPFjQHc :cool:Natloz
http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
arcsike 100
Renegades-Cowboys 0-24
több mint 14 éve
tibibá 54
Ez a végleges eredmény?
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Heroes - Gorillaz 20 - 21
több mint 14 éve
Busy 95 — El Presiden†e
eredmény van-e már?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak javaslat: http://www.youtube.com/watch?v=JUSCJFeo4S4
több mint 14 éve
Natloz Arizona Cardinals 331
Ha igazán ütős felpörgető számot szeretnél, akkor szerintem ez a te zenéd:
http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4kisdani
Én is Nyan-ra is szavaztam, de sajnos az új mezek is navy kékek lettek, nem pinkiminkik. 😕
Pedig akkor lehetne 2 opciónk is. Nyan Cat, vagy névváltoztatás Egerszeg Ponysra, és lehetett volna a bevonulónk a Robot Unicorn Attack játékból ez a nóta http://www.youtube.com/watch?v=eSMeUPFjQHc :cool:

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 14 éve
Kopasz98 93
Zordd a hellokittys sisakom szent és sérthetetlen 😀

amúgy amikor jönnek ki a folyosóróóóóól igen a fridayból 😀